Dodaj do ulubionych

suknia La Sposa

03.03.06, 11:00
Cześć dziewczyny, wczoraj przymierzyłam pierwszą suknię ślubną (La Sposa 2004)
wesele.mojpiotrkow.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=48.
Napiszcie proszę co o niej sądzicie i co myślicie o odkupywaniu używanych
sukien ślubnych?
Obserwuj wątek
    • nionczka Re: suknia La Sposa 03.03.06, 11:16
      Ja mam nadzieje kupic sobie wlasnie sukienke uzywana. Wszystko zalezy jednak od
      osoby. ja jestem bardzo praktyczna i nie chce kupowac drogie sukienki na jeden
      dzien. Dla mnie to troche bez sensu. I nie chodzi o to, ze musze oszczedzac i
      ze nie mam pieniedzy. Moglabym sobie pozwolic na nowa droga sukienke, ale potem
      serce my mi sie krajalo na jej widok wiszacej w szafie bez sensu. Sprzedajac
      kupujac sukienke uzywana obie strony sa zadowolone, panna mloda ma tansza
      suknie a mloda mezatka pozbywa sie sukienki, ktorej nie wlozy ponownie i
      odzyskuje chociaz czesc wydatku.
      Poza tym mi podobaja sie modele z poprzednich kolekcji, ktorych juz nie moge
      dostac w salonach i w ten sposob moge je miec.

Ale wszystko zalezy od czlowieka i jego priorytetów. W moim zyciu wydawanie
      duzych sum na ciuchy jest niemoralne a przy rzeczach do domu typu lampa, obraz
      nawet nie patrze na cene. Jesli mi sie podoba to kupuje i juz.

I jesli sukienka jest czysta, w dobrym stanie i widze poprzednia wlascicielka,
      ze jest to osoba taka sama jak ja, to w czym problem. Ale sa tacy, ktorych
      obrzydzaja rzeczy uzywane (nawet jesli to jest kwestia kilku godzin). Slyszalam
      o panience, ktora nie chciala kupic mieszkania uzywanego bo nie wiedziala kto
      tam mieszkal! Ona pewnie nie pokusilaby sie o suknie uzywana.
      • olga777 Re: suknia La Sposa 03.03.06, 11:59
        Dzięki,jestem tego samego zdania co Ty.Też ciężko byłoby mi przeżyć że wydałam
        tyle kasy na jeden raz.Napisz jeszcze co sądzisz o tej sukiencesmile
    • nionczka Re: suknia La Sposa 03.03.06, 12:01
      Gora bardzo mi sie podoba, dól jak na mój gust troche za bardzo ozdobny. Ale
      jest ladna. Widzialas, ze jest juz sprzedana?
      • anka786 Re: suknia La Sposa 03.03.06, 12:17
        dziewczyny a wiecie przypadkeim gdzie sa takie miejsca gdzie mozna kupic
        uzywane suknie-katowice,krakow,dziekiuje a suknia bardzo ladna!
        • nionczka Re: suknia La Sposa 03.03.06, 12:21
          Na forum w czesci sklepik sa oferty. Poza tym wiele portali slubnych tez ma cos
          takiego. Najlepiesz poszukaj przez google modeli, ktore Cie interesuja i odesle
          Cie na takie strony z ogloszeniami. Ja tak robilam.
          • anka786 Re: suknia La Sposa 03.03.06, 12:24
            dzieki nionczka,milego dnia!
            • gonio74 Re: suknia La Sposa 03.03.06, 12:54
              Sama bym chętnie kupiła urzywana suknię, nawet za taką pojechałam aż do
              Krakowa, a jestem z Wrocławia. Suknia tez la sposa(mają chyba najpiekniejsze
              suknie, ale niestety miałam za dużo pod biusem 5 cm, a tu już nie da się
              oczukać cm, bo suknia musi leżeć idealnie. Zauważyłam że okolice Krakowa
              obfitują w piękne suknie la sposa, szczególnie w modele 5848-to moja faworytka.
              Pozdrawiam
      • olga777 Re: suknia La Sposa 03.03.06, 13:14
        Widziałam, że jest sprzedana - byłam mierzyć gdzie indziej tylko nie mogłam
        znaleźć innego zdjęciasmile
        • biedroneczka27 Re: suknia La Sposa 03.03.06, 18:17
          Suknia bardzo ładna.Jak ci sie podoba i masz szanse ja odkupić to czemu nie!!!
          Ps.Czyżbyś była z Piotrkowa?
    • annna23 Re: suknia La Sposa 03.03.06, 20:50
      Poradźcie, proszę, jak to zrobić, żeby w zapytaniu na forum umieścić link do
      strony internetowej lub pliku ? Dzięki
    • ardzuna Re: suknia La Sposa 03.03.06, 22:39
      Ma materiał zawijany w pasie, jak co druga obecnie sukienka. Nie bardzo mi się
      to podoba.
    • 111nika Re: suknia La Sposa 05.03.06, 02:16
      pieknasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka