pysiekkk 10.03.06, 13:56 powiedzcie prosze jak to sie ma cenowo co i ile kosztuje? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiorka_86 Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 10.03.06, 14:11 Witam.Moje zaproszenia kosztowały po 1,5 za sztuke sa one razem z potwierdzeniem przybycia.A tak wogole to spotkałam sie z cenami w przedziale od 1,2 do 4,5.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 15.03.06, 22:17 powiem tak. dziś odebrałam zaproszenia z printko. Miałam wiele wymagań co do zaproszeń i muszę przyznać, że żadna firma nie była aż tak elastyczna jak ta. Zamówiłam zaproszenia numer 1 , z własnym tekstem, które jest zmodyfikowane do moich potrzeb. Np. na wierzchniej stronie jest wiersz – bo w środku było za mało miejsca, żeby się zmieścił. Prawy róg jest obcięty, czcionka ma zmieniony krój i kolor, kokardka przesunięta, tak by nie zasłaniać tekstu. Pani Monika z firmy printko jest więcej niż zaangażowana w projekt zaproszeń, trzykrotnie wysyłała mi próbki, proponowała własne rozwiązania zmian na zaproszeniu, tak, by wyglądało ono elegancko i efektownie. Z takim podejściem do klienta nie spotkałam się dawno i osławiona firma na ogrodowej się do nich nie umywa – ani cenowo ani w dostosowaniu się do potrzeb klienta! Nie mówiąc o tym, że firma z ogrodowej 1a w wwie drukuje ‘próbkę’ zaproszenia na zwykłej kartce papieru, którą ewentualnie można ‘włożyć’ w okładkę swojego zaproszenia – bez komentarza. Jestem pod wrażeniem podejścia p. Moniki do zrobienia zaproszeń, modyfikacji, elastyczności i firma ma u mnie naprawdę duży plus. Zaproszenia są wysyłane priorytetem. Można dostać próbkę papierową i jpg oraz wzroy czcionek. I cenowo również ok. jedyny minus pewnie dla niektórych to czas realizacji – 2-3 tyg ze wg na ilość chętnych. Najtańsze zaproszenia jakie podobały mi się w wwie w różnych firmach kosztowały 3,20 za sztukę minimum. + np. 0,60gr dopłaty za każde zaproszenie za nadruk na pierwszej stronie. W printko zapłaciłam 2,70 – w tym nadruk gratis (powyżej 50szt) oraz nadruk nazwisk w zaproszeniu i na kopercie gratis. Polecam, naprawdę i dziękuję komuś – nie pamiętam komu z forum kto polecił tu kiedyś tą firmę) Pardon, że się aż tak rozpisałam, ale rozczuliłam się, bo dzis mam ze swoim panem rocznicę, akurat dziś odebrałam zaproszenia i za dokładnie 4 mce ślub A strona www.printko.pl. jeśli ktoś ma pytania – b. Proszę, to nie jest pusta reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
majka733 Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 10.03.06, 15:54 ja kupiłam w firmie cartalia (www.cartalia.com) za 2,90 zł sztuka Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 10.03.06, 17:12 a ja robiłam sama i wyszło mnie po 55 groszy za zaproszenie. a co do cen sklepowych to wachaja sie w granicach 1,2 - 3 zł, natomiast w drukarni koszt zaproszenia to 2,5 - 6 zł Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczyca1 Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 10.03.06, 17:20 ja zamierzam zlecic zrobienie projektu informatykowi z naszym zdjeciem w srodku i ładnym aforyzmem. on odda do drukarni ja dokupie złota wstazke która ozdobie i wyjdzie max 1,5 na sztuke.potrzebuje ich ok.40.zawiadomień chyba ze 100. a chce zeby było tam nasze zdjecie. moj kuzyn zaproponował mi to na osiemnastke moja i bardzo mi sie spodobało. wtedy pomyslałam,ze takie absolutnie 'własne" weselna zaproszenia beda naprawde efektowne. pozdrawiam. misiaczyca.weddingchannel.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 misaczyca, pytanko 13.03.06, 08:52 Tez nam zaproponowano co by na zaproszeniu dodać nasze zdjecie?? Powiedz jak wybierałas to zdjecie(czym sie kierwołas przy wyborze) i gdzie je umieszczasz?? Kurcze to fajny pomysł, tylko nie mam pomysłu która fotka miałaby byc i gdzie ją umieścic. Zaproszenia maja być takie składane na trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczyca1 baśka 14.03.06, 16:24 mysle,ze my wybierzemy jakies takie luzne zdjęcie.z wakacji albo z przyjecia. umieszczone obok aforyzmu. na górnej otwartejn stronie. chce zeby to zdjecie odzwiercedlało nas i pod spodem cała formulka. my moglibysmy wybrac takie jak mamy na str. zwyczajne zdjecie usmiechnietych i zakochanych ludzi misiaczyca.weddingchannel.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 11.03.06, 09:06 My płacimy 3,80 zł za sztukę. Druk wliczony w cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 12.03.06, 15:17 2,7 za sztukę, druk i wysyłka w cenie Odpowiedz Link Zgłoś
veevaa Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 14.03.06, 17:35 My za zaproszenia zaplacimy 150 zl, z wydrukiem, itp (bedzie ich okolo 50 szt) i z kosztami wysylki. Zawiadomien nie robimy, bo po co. "identyfikatory" na stol zrobie sama. Chyba Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 14.03.06, 18:08 my na zamówienie według naszego wzoru (nasz kształt plus okienko z "bibułką", nasz wymyslony obrazek nadrukowany, ogólnie zaproszenie typu "okładka" plus w srodku normale składane zaproszenie) bedziemy płacić ok. 3,20za sztukę. z kopertką. Odpowiedz Link Zgłoś