Dodaj do ulubionych

ile za zaproszenia i zawiadomienia?

10.03.06, 13:56
powiedzcie prosze jak to sie ma cenowo co i ile kosztuje?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kasiorka_86 Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 10.03.06, 14:11
      Witam.Moje zaproszenia kosztowały po 1,5 za sztuke sa one razem z
      potwierdzeniem przybycia.A tak wogole to spotkałam sie z cenami w przedziale od
      1,2 do 4,5.Pozdrawiam!
      • justm Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 15.03.06, 22:17
        powiem tak. dziś odebrałam zaproszenia z printko. Miałam wiele wymagań co do
        zaproszeń i muszę przyznać, że żadna firma nie była aż tak elastyczna jak ta.
        Zamówiłam zaproszenia numer 1 , z własnym tekstem, które jest zmodyfikowane do
        moich potrzeb. Np. na wierzchniej stronie jest wiersz – bo w środku było za
        mało miejsca, żeby się zmieścił.
        Prawy róg jest obcięty, czcionka ma zmieniony krój i kolor, kokardka
        przesunięta, tak by nie zasłaniać tekstu.
        Pani Monika z firmy printko jest więcej niż zaangażowana w projekt zaproszeń,
        trzykrotnie wysyłała mi próbki, proponowała własne rozwiązania zmian na
        zaproszeniu, tak, by wyglądało ono elegancko i efektownie.
        Z takim podejściem do klienta nie spotkałam się dawno i osławiona firma na
        ogrodowej się do nich nie umywa – ani cenowo ani w dostosowaniu się do potrzeb
        klienta! Nie mówiąc o tym, że firma z ogrodowej 1a w wwie drukuje ‘próbkę’
        zaproszenia na zwykłej kartce papieru, którą ewentualnie można ‘włożyć’ w
        okładkę swojego zaproszenia – bez komentarza.
        Jestem pod wrażeniem podejścia p. Moniki do zrobienia zaproszeń, modyfikacji,
        elastyczności i firma ma u mnie naprawdę duży plus. Zaproszenia są wysyłane
        priorytetem. Można dostać próbkę papierową i jpg oraz wzroy czcionek. I cenowo
        również ok. jedyny minus pewnie dla niektórych to czas realizacji – 2-3 tyg ze
        wg na ilość chętnych.
        Najtańsze zaproszenia jakie podobały mi się w wwie w różnych firmach kosztowały
        3,20 za sztukę minimum. + np. 0,60gr dopłaty za każde zaproszenie za nadruk na
        pierwszej stronie. W printko zapłaciłam 2,70 – w tym nadruk gratis (powyżej
        50szt) oraz nadruk nazwisk w zaproszeniu i na kopercie gratis.
        Polecam, naprawdę i dziękuję komuś – nie pamiętam komu z forum kto polecił tu
        kiedyś tą firmę)
        Pardon, że się aż tak rozpisałam, ale rozczuliłam się, bo dzis mam ze swoim
        panem rocznicę, akurat dziś odebrałam zaproszenia i za dokładnie 4 mce ślub wink

A strona www.printko.pl. jeśli ktoś ma pytania – b. Proszę, to nie jest pusta
        reklama.
    • majka733 Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 10.03.06, 15:54
      ja kupiłam w firmie cartalia (www.cartalia.com) za 2,90 zł sztuka
    • ewcia1980 Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 10.03.06, 17:12
      a ja robiłam sama i wyszło mnie po 55 groszy za zaproszenie.

a co do cen sklepowych to wachaja sie w granicach 1,2 - 3 zł, natomiast w
      drukarni koszt zaproszenia to 2,5 - 6 zł
      • misiaczyca1 Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 10.03.06, 17:20
        ja zamierzam zlecic zrobienie projektu informatykowi z naszym zdjeciem w srodku
        i ładnym aforyzmem.
        on odda do drukarni ja dokupie złota wstazke która ozdobie i wyjdzie max 1,5 na
        sztuke.potrzebuje ich ok.40.zawiadomień chyba ze 100.
        a chce zeby było tam nasze zdjecie.
        moj kuzyn zaproponował mi to na osiemnastke moja i bardzo mi sie spodobało.
        wtedy pomyslałam,ze takie absolutnie 'własne" weselna zaproszenia beda naprawde
        efektowne.
        pozdrawiam.
        misiaczyca.weddingchannel.com.pl/
        • bacha1979 misaczyca, pytanko 13.03.06, 08:52
          Tez nam zaproponowano co by na zaproszeniu dodać nasze zdjecie?? Powiedz jak
          wybierałas to zdjecie(czym sie kierwołas przy wyborze) i gdzie je
          umieszczasz?? Kurcze to fajny pomysł, tylko nie mam pomysłu która fotka
          miałaby byc i gdzie ją umieścic. Zaproszenia maja być takie składane na trzy.
          • misiaczyca1 baśka 14.03.06, 16:24
            mysle,ze my wybierzemy jakies takie luzne zdjęcie.z wakacji albo z przyjecia.
            umieszczone obok aforyzmu. na górnej otwartejn stronie.
            chce zeby to zdjecie odzwiercedlało nas i pod spodem cała formulka.
            my moglibysmy wybrac takie jak mamy na str.
            zwyczajne zdjecie usmiechnietych i zakochanych ludzi
            misiaczyca.weddingchannel.com.pl/
    • mysza_klapsiara Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 11.03.06, 09:06
      My płacimy 3,80 zł za sztukę. Druk wliczony w cenę.
      • justm Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 12.03.06, 15:17
        2,7 za sztukę, druk i wysyłka w cenie
    • veevaa Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 14.03.06, 17:35
      My za zaproszenia zaplacimy 150 zl, z wydrukiem, itp (bedzie ich okolo 50 szt) i
      z kosztami wysylki. Zawiadomien nie robimy, bo po co. "identyfikatory" na stol
      zrobie sama. Chybawink
    • kiwigirl Re: ile za zaproszenia i zawiadomienia? 14.03.06, 18:08
      my na zamówienie według naszego wzoru (nasz kształt plus okienko z "bibułką",
      nasz wymyslony obrazek nadrukowany, ogólnie zaproszenie typu "okładka" plus w
      srodku normale składane zaproszenie) bedziemy płacić ok. 3,20za sztukę. z kopertką.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka