Dodaj do ulubionych

Październikowe Panny Młode

11.03.06, 20:42
Mam do Was pytanie o której planujecie swoją uroczystość ślubu i czy
życzenia pod kościołem czy dopiero na sali?
Obserwuj wątek
    • paul_ina Re: Październikowe Panny Młode 12.03.06, 10:06
      Hej,

ślub o 15ej, życzenia pod kościołem, bo taka tradycja rodzinna smile)) Dnia 7.10.2006 słońce zajdzie ok. 17.20 więc trochę czasu będzie smile)
      • sweetnice Re: Październikowe Panny Młode 12.03.06, 11:55
        skąd dowiedziałaś sie o której zachodzi słońce tego dnia ja jestem ciekawa o
        której zajdzie słońce 01 września 2007 bardzo prosze jesli może to udziel mi
        taki einformacji lub powuedz gdzie szukać odpowuedzi z góry dzieki za pomoc
        pozdrawiam
        • chenoa1 Re: Październikowe Panny Młode 12.03.06, 11:57
          zobacz: komety.astrowww.pl/wschody.html

tam jest tylko co prawda 2006 ale da Ci to mniej wiecej obraz o ktorej moze
          zachodzic 1 wrzesnia
          • myszka217 Re: Październikowe Panny Młode 12.03.06, 12:08
            Super kalendarz 14.10 zajdzie słoneczko o 17:34 no to całe szczęście że mój
            narzeczony zgodził się na 16 bo długo upierał się żeby slub był o 17.dzięki
            • chenoa1 Re: Październikowe Panny Młode 12.03.06, 12:11
              no wlasnie a ja uparlam sie na 17.30 i slonce zachodzi o 18.07 30 wrzesnia...
              co prawda msza polgodzinna ale akurat bedziemy wychodzic z kosciola jak bedzie
              zachodzic slonca...
              • myszka217 Re: Październikowe Panny Młode 12.03.06, 12:37
                Oj no to faktycznie próbować przełożyć na inna godzinę a jeśli nie to zawsze
                zyczenia można na sali a może jest przy kościele jakieś oświetlenie?
            • gunka80 Re: Październikowe Panny Młode 24.05.06, 10:20
              My tez 14.10 o godz.16smile
    • chenoa1 Re: Październikowe Panny Młode 12.03.06, 10:17
      ja co prawda wrzesien ale koncowka. 30.09 - planuje o 17.30 slub ale jak sie
      skonczy uroczystosc to juz moze byc ciemno... nie wiem czy da rade przelozyc
      jeszcze...
    • malgoszac Re: Październikowe Panny Młode 12.03.06, 10:22
      ja - koniec pazdziernika, slub na 15. z zyczeniami zobaczymy - ale chyba
      wypadaloby pod kosciolem, bo czesc osob bedzie zaproszona tylko na slub, wiec
      troche glupio zawinac sie d razu na impreze...
      • szelmka Re: Październikowe Panny Młode 12.03.06, 20:59
        Ja też koniec,21.10. Godzina 16.30 i też po waszych wpisach wydaje mi się że
        jest za późno,ehh
    • ditka25 Re: Październikowe Panny Młode 13.03.06, 15:06
      Ja mam ślub i wesele 28 października, a więc przed samymi Zaduszkami, ale się
      nie przejmuję. Najważniejsze są dobre humory i towarzystwo i wszystko musi się
      udać smile
      A życzenia mam zamiar przyjmować już w lokalu. nie mam zamiaru sama marznąć i
      narażać na to gości wink
      Podrawiam
      • nadya22 Re: Październikowe Panny Młode 23.05.06, 12:08
        Cześć jak idą przygotowania??My 5 czerwca kończymy już spotkania w poradni
        rodzinnej big_grin No i mój luby dziś wreszcie załatwił kamerzyste!!Zostawiłam to na
        jego barkach, bo jestem niefotogeniczna i nie chciałam mieć kamery smile A skoro
        on się uparł to niech sam załatwi!!Zajęło mu to dwa miesiące!!A dziś jak zaczął
        dzwonić i 2 kamerzystów miało termin już zajęty to zwątpił big_grin i w ten sposób
        postawiłam na swoim nie wtrącając się w to wogóle i będziemy mieć tego
        kamerzyste, którego chciałam smile hihi Koszt to 850 zl uncertain Na wakacjach pojedziemy
        jeszcze gdzieś w plener i porobimy takie wstawki przed filmikiem tacy byliśmy
        czy coś w tym stylu!!Nio a mój ślub 14.10!!Reszte już mamy!!
        • anka_w83 Re: Październikowe Panny Młode 23.05.06, 12:24
          14.10 godzina 16. Zyczenia - wszystko zalezy od pogody i temperatury - mam
          nadzieje ze będzie OK.
          A co do tego zachodu słońca - to nie jestem astronomem czy kimś takim - ale od
          zachodu słońca a całkowitych ciemności chyba też upływa trochę czasu ???
          • nadya22 Re: Październikowe Panny Młode 23.05.06, 12:31
            hahaha no tak ja np mam ślub na 15 więc życzenia mogą być pod kościołem!!Ale
            myszka ma ślub na 16 czyli życzenia już ok 17 uncertain No nie wiem uncertain Zresztą dużo
            zależy od pogody niestety, bo jak będzie pochmurnie albo deszczowo to nawet o
            15 może być szarówka!
      • aw122 Re: Październikowe Panny Młode 23.05.06, 12:38
        witam . Ja tez slub 28.10.06. co prawda na razie zarezerwowalismy kosciol na
        19, ale chyba to przeloze na 16.30. Cale szczescie mam taka mozliwosc. Nie
        sadze zeby na 28.10 w mojej parafii był tłum.
        a swoja droga jesli juz pojawiaja sie daty slubow w październiku, to chyba
        zaczne sie robic nerwowa. Jeszcze pare rzezcy do załatwienia, ale mam nadzieje
        ze damy rade. 9np poradna przedmałzenska)
        • dorka1981 Re: Październikowe Panny Młode 23.05.06, 12:44
          W rodzinie mojego narzeczonego prezenty wręcza się pod kościołem, za to w mojej
          - na sali. ja jestem za tą druga opcją. Na sali będzie można już wszystko
          odłozyć, kwiaty wsadzić do wody itd. A co my z tym wszystkim zrobimy pood
          kościołem? Będę zaboegać o wręczanie prezentów na sali.
          A co do godziny ślubu to mamy iśc jutro do proboszcza, zeby dał nam skierowanie
          an mauki i ustalić mniej więcej godzinę. Chciałabym mniej więcej o 14.
          Jutro mam tez obronę pracy magisterskiej, więc będzie się działo!
          • dorka1981 Re: Październikowe Panny Młode 23.05.06, 12:44
            Aha, ślub mam 7 paździenika 2006 smile
            • nadya22 Re: Październikowe Panny Młode 23.05.06, 12:51
              nionio Dorka to życze jutro powodzenia smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka