izis52 25.04.09, 20:41 Ptaszki w ogrodzie ćwierkały, że dziś ma 35 urodziny DWA FILARY. Zdrowia, szczęścia pomyślności i zapraszam sie w gości. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Urodziny Dwa Filary 25.04.09, 21:07 Do kitu taki admin co nie zna, kiedy są urodzino-imieniny Izis chyba musisz na inne forum wdepnąć , i tam wyłuszczyć sprawę ale spróbujemy i tutaj Jej złożyć nasze życzenia Dwóm Filarom się kłaniamy Izis rodem jest z Krakowa Ja z Warszawy boli głowa Rynek pełen jest gołębi Tych z Krakowa oczywiście Bo w Warszawie wszystkie śpią Noc zapada powolutku równiuteńko Pełen dzień zapewne wrażeń Przeżywała Filaretka A latarnia brzęczy cicho To ja piszę duży Zbychu Drogi jeszcze nie znalazłem Lecz powoli już mnie znosi Tam gdzie czeka róży pęk Już je biorę w swoje ręce Duży nos zapewne pcham W delikatnych płatków zwój I już skaładam życzeń rój : Byś słów tysiąc otrzymała Tak serdecznych czułych też Z marzeniami je zrównała I diamentem spadły Ci Wprost w ramiona rozpostarte Niech westchnienia chmurą wzlecą I słoneczne dni rozświecą Twoje dni Chmurka niczym wata słodka Każdą chwilę Ci umila A smuteczki niczym małe biedroneczki Będą tylko Twą ozdobą Twoich dni Szczęście niech z pomyślnością wzrasta A usmiechów niech Ci nie brakujue Całus na twych policzkach ląduje Każdego dnia Tego oboje Ci życzymy Izis rodem z Krakowa I ja ze stolicy kraju Obyś zawsze była w raju Twoich dni Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Urodziny Dwa Filary 25.04.09, 21:50 Filarko, życzę Ci wszystkiego najlepszego, ale najwięcej życzę zdrowia, a dopiero potem spełnienia marzeń na te 35 urodziny Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Urodziny Dwa Filary 25.04.09, 23:36 Przyłączam się do życzeń. Zdrowia, zdrowia, zdrowia i 35-tych urodzin każdego roku. Wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link
bona0601 Re: Urodziny Dwa Filary 26.04.09, 09:11 I ja , w tym wyjątkowym dla Ciebie dniu życzę spełnienia wszystkich marzeń , samego słońca i równie życzliwych przyjaciół, jakich masz na tym forum. Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Urodziny Dwa Filary 26.04.09, 10:59 Serdecznie dziękuję za życzenia urodzinowe, jak zwykle 35-te od lat.Buziaczki Odpowiedz Link
xy.5 Re: Urodziny Dwa Filary 26.04.09, 13:08 Wszystkiego najlepszego życzę w Dniu 35 Urodzin.Janka. Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Urodziny Dwa Filary 28.04.09, 14:11 100 lat! Zdrowia, miłości i spełnienia marzeń... Odpowiedz Link