danka-i 22.04.06, 16:26 cześć dziewczyny, czy zamawiałyście buty ze strony www.bialebuty.com.pl ??? jeśli tak to czy jesteście zadowolone??? jak wypadają rozmiary??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asik81 Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 22.04.06, 23:26 Cześć Ja złożyłam zamówienie 2 dni temu.Podobno realizują zamówienia w ciągu 10 dni,więc jak już do mnie butki dojadą ,to dam znać. Pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalami Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 23.04.06, 12:45 tez chętnie się dowiem również o rozmiary - jestem "nieszczupła", więc zamierzałabym zamówić swój odpowiedni rozmiar, a nie, tak jak sugerują, rozmiar mniejsze tylko chciałabym się upewnić pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 23.04.06, 18:24 przypadkiem mierzylam w jednym salonie buty Growikaru... zalezy od rozmiaru i fasonu, ale nie wszystkie mi odpowiadaly... dla mnie zazwyczaj problemem jest niewygodny "zapietek" (czy jak to nazwac, w kazdym razie, ze obciera) tudziez wysokosc na jakiej wypada u mnie pasek wokol kostki... aaa... stope mam raczej drobna i nosze 37, ale faktycznie w butach slubnych ciagle musialam prosic o 36 bo 37 latalo mi na nodze, szczegolnie przy dlugich czubkach kiedy noga ma sie gdzie przesuwac... pozdrawiam i zycze powodzenia w poszukiwaniach, ja w koncu zdecydowalam sie kupic buty, ktore mialam na nodze (balam sie zamowic) i nie powiem, zeby fason byl moj wymarzony, ale wydaja sie wygodne i ciesze sie, ze w koncu mam to z glowy Odpowiedz Link Zgłoś
adelheid2 Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 24.04.06, 00:47 tak ja zamawialam i sa oki. Tak jak napisali zamowilam rozmiar mnieszy, ale nie przejmuj sie, bo masz chyba 10 dni na zamiane na inny rozmiar-ja zamienilam na inny fason i nie bylo problemy-bardzo mila obsluga. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
danka-i Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 24.04.06, 07:26 a z jakiego materiału zamawiałaś, wczoraj zaczełam zastanawiać się nad atłasowymi. Co sądzicie o atłasowych (satynowych) butach?????? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 24.04.06, 12:31 Ja mam satynowe, ale kupiłam dopeiro co w Elizabeth na Chmielnej w Warszawie. Są mięciutkie, bardzo delikatne, ale brudzą się okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
adelheid2 Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 25.04.06, 15:08 ja mam atlasowe-wgladaja lepiej-ale to rzecz gustu. Mam sukienke z atlasowymi dodatkami, wiec jakby inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
azanna Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 24.04.06, 10:56 Ja zamówiłam buty z tej strony zgodnie z ich sugestią rozmiar mniejszy i buty okazały sie za małe, więc wymieniłam na mój zwykły rozmiar. Buty zamówiłam z atłasu - i choć materiał jest ładny to trochę mi przeszkadza, że jest błyszczący. Teraz zamówiałabym z satyny. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamalami 7cm czy 5cm ??? 24.04.06, 21:24 no tak - myślałam i myślałam nad koronkowymi z growikara, ale dogrzebałam się gdzieś, że 7-cm obcasy butów embis są BARDZO wygodne... a ja się właśnie wyższych obcasów najardziej bałam, bo ostatnio kupione przesliczne czarne butki na 7,5 cm od ryłki są dla mnie torturą niesamowitą i mimo, że chciałam sie "ukobiecać", nosze je tylko "od wielkiego dzwonu" dlatego nastawiałam sie na te nizsze - growikara. ale tera po blizszym przyjrzeniu się widzę, że są może niższe, ale cieniutkie - więc możliwie mało stabilne, podczas kiedy wyżej wspomniane butki embis mają obcas ładnie rozszerzony do dołu... czy ktos jeszcze nosił taki ocasik? czy rzeczywiscie jest taki wygodny? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asik81 Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 05.05.06, 23:00 Tak jak pisałam wcześniej odzywam się po odebraniu paczki z poczty. Pierwsze zdziwienie to kwota jaką zapłaciłam, mniej niż w potwierdzeniu złożenia zamówienia .Po otworzeniu pudełka okazało się,że to nie są te buty,które zamawiałam !!!!! Niestety nie ,mam już czasu na zabawy w odsyłanie tych butów do nich,więc zostają te.Tamte miały mieć śliczny kwiatuszek, a te są łyse,ale mój przyszły mąż stwierdził,że i tak w nich nigdzie więcej nie pójdę i szkoda moich nerwów na głupoty,więc Wam przyszłam się poskarżyć Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majowa-panna Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 07.05.06, 00:12 Nie polecam kupowania butów jeśli się ich nie zobaczyło. Ja tez zamówiłam z katalogu, tylko że na zdjęciu to one wszystkie są piękne a potem kiedy miałam je w ręce okazało się że to są przeciętne białe pantofelki... Odpowiedz Link Zgłoś