Dodaj do ulubionych

www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał???

22.04.06, 16:26
cześć dziewczyny, czy zamawiałyście buty ze strony www.bialebuty.com.pl ???
jeśli tak to czy jesteście zadowolone??? jak wypadają rozmiary???
Obserwuj wątek
    • asik81 Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 22.04.06, 23:26
      Cześć
      Ja złożyłam zamówienie 2 dni temu.Podobno realizują zamówienia w ciągu 10
      dni,więc jak już do mnie butki dojadą ,to dam znać.
      Pozdrawiam
      asia
      • ewamalami Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 23.04.06, 12:45
        tez chętnie się dowiemsmile również o rozmiary - jestem "nieszczupła"wink, więc
        zamierzałabym zamówić swój odpowiedni rozmiar, a nie, tak jak sugerują, rozmiar
        mniejszesmile tylko chciałabym się upewnićsmile

pozdrawiamsmile
    • dr_kaczusia Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 23.04.06, 18:24
      przypadkiem mierzylam w jednym salonie buty Growikaru... zalezy od rozmiaru i
      fasonu, ale nie wszystkie mi odpowiadaly... dla mnie zazwyczaj problemem jest
      niewygodny "zapietek" (czy jak to nazwac, w kazdym razie, ze obciera) tudziez
      wysokosc na jakiej wypada u mnie pasek wokol kostki...
      aaa... stope mam raczej drobna i nosze 37, ale faktycznie w butach slubnych
      ciagle musialam prosic o 36 bo 37 latalo mi na nodze, szczegolnie przy dlugich
      czubkach kiedy noga ma sie gdzie przesuwac...

pozdrawiam i zycze powodzenia w poszukiwaniach,
      ja w koncu zdecydowalam sie kupic buty, ktore mialam na nodze (balam sie
      zamowic) i nie powiem, zeby fason byl moj wymarzony, ale wydaja sie wygodne i
      ciesze sie, ze w koncu mam to z glowy wink
    • adelheid2 Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 24.04.06, 00:47
      tak ja zamawialam i sa oki. Tak jak napisali zamowilam rozmiar mnieszy, ale nie
      przejmuj sie, bo masz chyba 10 dni na zamiane na inny rozmiar-ja zamienilam na
      inny fason i nie bylo problemy-bardzo mila obsluga. Polecam
      • danka-i Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 24.04.06, 07:26
        a z jakiego materiału zamawiałaś, wczoraj zaczełam zastanawiać się nad
        atłasowymi.
        Co sądzicie o atłasowych (satynowych) butach??????
        • agnrek Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 24.04.06, 12:31
          Ja mam satynowe, ale kupiłam dopeiro co w Elizabeth na Chmielnej w Warszawie.
          Są mięciutkie, bardzo delikatne, ale brudzą się okropnie.
        • adelheid2 Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 25.04.06, 15:08
          ja mam atlasowe-wgladaja lepiej-ale to rzecz gustu. Mam sukienke z atlasowymi
          dodatkami, wiec jakby inaczej
    • azanna Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 24.04.06, 10:56
      Ja zamówiłam buty z tej strony zgodnie z ich sugestią rozmiar mniejszy i buty
      okazały sie za małe, więc wymieniłam na mój zwykły rozmiar. Buty zamówiłam z
      atłasu - i choć materiał jest ładny to trochę mi przeszkadza, że jest
      błyszczący. Teraz zamówiałabym z satyny.
    • ewamalami 7cm czy 5cm ??? 24.04.06, 21:24
      no tak - myślałam i myślałam nad koronkowymi z growikara, ale dogrzebałam się
      gdzieś, że 7-cm obcasy butów embis są BARDZO wygodne...indifferent a ja się właśnie
      wyższych obcasów najardziej bałam, bo ostatnio kupione przesliczne czarne butki
      na 7,5 cm od ryłki są dla mnie torturą niesamowitą i mimo, że chciałam sie
      "ukobiecać", nosze je tylko "od wielkiego dzwonu"wink dlatego nastawiałam sie na
      te nizsze - growikara. ale tera po blizszym przyjrzeniu się widzę, że są może
      niższe, ale cieniutkie - więc możliwie mało stabilne, podczas kiedy wyżej
      wspomniane butki embis mają obcas ładnie rozszerzony do dołu... czy ktos jeszcze
      nosił taki ocasik? czy rzeczywiscie jest taki wygodny?

pozdrawiamsmile
    • asik81 Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 05.05.06, 23:00
      Tak jak pisałam wcześniej odzywam się po odebraniu paczki z poczty.
      Pierwsze zdziwienie to kwota jaką zapłaciłam, mniej niż w potwierdzeniu
      złożenia zamówienia .Po otworzeniu pudełka okazało się,że to nie są te
      buty,które zamawiałam !!!!! Niestety nie ,mam już czasu na zabawy w odsyłanie
      tych butów do nich,więc zostają te.Tamte miały mieć śliczny kwiatuszek, a te są
      łyse,ale mój przyszły mąż stwierdził,że i tak w nich nigdzie więcej nie pójdę i
      szkoda moich nerwów na głupoty,więc Wam przyszłam się poskarżyć

Pozdrawiam
      • majowa-panna Re: www.bialebuty.com.pl - czy ktoś zamawiał??? 07.05.06, 00:12
        Nie polecam kupowania butów jeśli się ich nie zobaczyło. Ja tez zamówiłam z
        katalogu, tylko że na zdjęciu to one wszystkie są piękne a potem kiedy miałam
        je w ręce okazało się że to są przeciętne białe pantofelki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka