agga28 25.04.06, 22:36 www.mlodapara.com.pl/_baza/suknie_obrazki/atelier_diagonal_3061.jpg?PHPSESSID=ad65ca8af79b605fc3993f375efea071 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kacha95 Re: Ładna? 26.04.06, 08:10 pewnie, że ładna.... ale decydując sie na suknie bierz pod uwagą czy jest praktyczna. Ta suknia pieknie bedzie prezentowała sie w kosciele a na weselu? co podczas tańca będziesz za sobą ciągała ten tren? nawet jeśli go podepniesz masz ochote dziwgac go przez całe wesele? ja tez marzyłam o pieknej sukni z długim trenem, ale po rozmowach z koleżankami stwierdzialam ze to tylko dodatkowy "garb" i wybrałam równie piękną ale prostą sukienkę jedynie welon mam długi, który na weselu zamieniam na krótki, chce sie dobrze bawić na weselu a nie ciagle biegać cos upinac albo dzwigać. Odpowiedz Link Zgłoś
aldialdi Re: Ładna? 26.04.06, 08:29 Mni osobiście się nie podoba, szczególnie góra. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka Śliczna 26.04.06, 08:31 Bardzo ładna ) --- I'm a supergirl, and supergirls don't cry. Odpowiedz Link Zgłoś
aynos Re: Ładna? 26.04.06, 09:11 Ja mam taką samą i zamawiając ją w listopadzie płaciłam niecałe 2300. Odpowiedz Link Zgłoś
as_agnes Re: Ładna? 26.04.06, 10:45 Sliczna.Bardzo mi sie podoba.Tylko faktyczneipomysl czy jet praktyczna, szczegolnei te ramiaczka.Bardzo mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: Ładna? 26.04.06, 09:34 Podoba mi się, ale jak ją przymierzyłam, to się okazało, ze ramiączka są niewygodne, nie mogłam swobodnie podnieść rąk, poza tym odstawały z przodu. Kupiłaś ją, czy dopiero mierzysz? Oczywiście poza tymi mankamentami uważam, ze ma coś w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
agga28 Już kupiona:) 26.04.06, 20:44 Już ją wybrałam i czekam na przymiarkę... Faktycznie przed ramiączkami mnie ostrzegano, ale sprawdziłam i nie miałam problemów z podnoszeniem rąk. Co do trenu, to szczerze mówiąc nigdy mi na nim nie zależało. Wciąż mogę poprosić o jego skrócenie, ale nie wiem sama.. może trochę szkoda, skoro już jest? Suknię wybrałam z innych względów... jakoś tak pasowała do mnie po prostu Kolor starego złota. Koszt 2300. Dziękuję za opinie Odpowiedz Link Zgłoś
elikg Re: Już kupiona:) 11.05.06, 22:41 Ja też zamówiłam AT306 i dziś byłam na przymiarce- dekold w karo prezentuje sie kapitalnie Moja jest w kolorze Bianco Jak wisiała na wieszaku to nie zwróciłam na nią uwagi ,ale jak przymierzyłam to sie zakochałam... Odpowiedz Link Zgłoś