Dodaj do ulubionych

szukam kogoś z PŁOCKA

23.05.06, 17:46
Obserwuj wątek
    • anulla83 Re: szukam kogoś z PŁOCKA 23.05.06, 17:55
      hejka, ja poczesci z plocka tj moja polowka tam mieszka
      • joannagraczykowska Re: szukam kogoś z PŁOCKA 23.05.06, 17:58
        ja jestem z plocka a czemu pytasz????
    • agusiag1 Re: szukam kogoś z PŁOCKA 23.05.06, 18:03
      SZUKAMDOBREGO FOTOGRAFA NA ŚLUB W PŁOCKU
      • magdziolek87 Re: szukam kogoś z PŁOCKA 23.05.06, 21:48
        Ja też jestem z Płocka. Fotografa mam z Foto Krasa, bo zresztą to zakład
        teściowej mojej cioci. Na zdjęcia jedziemy w plener do Pałacu w Srebrnej
    • plockmala Re: szukam kogoś z PŁOCKA 24.05.06, 08:34
      cześć dziewczyny, ja też jestem z Płocka wink jeśli chodzi o fotografa to polecam
      692 316 518, przykłada się do pracy i robi super fotki - POLECAM i
      pozdrawiam smile
      • magdziolek87 Re: szukam kogoś z PŁOCKA 24.05.06, 21:48
        Dziewczyny, a wiecie może gdzie można wypożyczyć samochód z kierowcą na ślub?
        Proszę o jakieś namiary i je3śli się orientujecie to jakieś orientacyjne ceny.
        Ja w internecie prawie nic nie znalazłam
        • plockmala Re: szukam kogoś z PŁOCKA 25.05.06, 10:28
          a szukałaś może na plocmanie? Tam czasami są oferty wynajecia samochodu, ale
          nie wiem niestety jak się kształtują cenowo. Pozdrawiam
          • magdziolek87 Re: szukam kogoś z PŁOCKA 25.05.06, 11:49
            Tak, patrzyłam. Są dwa ogłoszenia. Pierwszy facet wozi mercedesem E klasy i ta
            usługa kosztuje 350 - 400 zł. (licząc to, że wesele jest w Proboszczewicach, a
            więc liczy za dojazd), a drugi samochód (nie pamiętam jaki) to koszt 1000 zł
            • magdziolek87 Re: szukam kogoś z PŁOCKA 25.05.06, 12:03
              Słuchajcie dziewczyny, mm jeszcze jedno pytanie. Mój tata wymyślił, że na
              zdjęcia plenerowe można jechać do Pałacu do Srebrnej. I nie ukrywam, że to
              rozwiązanie bardzo mi i narzeczonemu się podoba. Ale podobno trzeba pisać
              jakieś podania do nadzorującego ten Pałac o pozwolenie na zdjęcia. Wiecie coś
              może na ten temat? I czy można robić zdjęcia też w środku Pałacu, czy tylko na
              zewnątrz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka