anulla83 Re: szukam kogoś z PŁOCKA 23.05.06, 17:55 hejka, ja poczesci z plocka tj moja polowka tam mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
joannagraczykowska Re: szukam kogoś z PŁOCKA 23.05.06, 17:58 ja jestem z plocka a czemu pytasz???? Odpowiedz Link Zgłoś
agusiag1 Re: szukam kogoś z PŁOCKA 23.05.06, 18:03 SZUKAMDOBREGO FOTOGRAFA NA ŚLUB W PŁOCKU Odpowiedz Link Zgłoś
magdziolek87 Re: szukam kogoś z PŁOCKA 23.05.06, 21:48 Ja też jestem z Płocka. Fotografa mam z Foto Krasa, bo zresztą to zakład teściowej mojej cioci. Na zdjęcia jedziemy w plener do Pałacu w Srebrnej Odpowiedz Link Zgłoś
plockmala Re: szukam kogoś z PŁOCKA 24.05.06, 08:34 cześć dziewczyny, ja też jestem z Płocka jeśli chodzi o fotografa to polecam 692 316 518, przykłada się do pracy i robi super fotki - POLECAM i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdziolek87 Re: szukam kogoś z PŁOCKA 24.05.06, 21:48 Dziewczyny, a wiecie może gdzie można wypożyczyć samochód z kierowcą na ślub? Proszę o jakieś namiary i je3śli się orientujecie to jakieś orientacyjne ceny. Ja w internecie prawie nic nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
plockmala Re: szukam kogoś z PŁOCKA 25.05.06, 10:28 a szukałaś może na plocmanie? Tam czasami są oferty wynajecia samochodu, ale nie wiem niestety jak się kształtują cenowo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdziolek87 Re: szukam kogoś z PŁOCKA 25.05.06, 11:49 Tak, patrzyłam. Są dwa ogłoszenia. Pierwszy facet wozi mercedesem E klasy i ta usługa kosztuje 350 - 400 zł. (licząc to, że wesele jest w Proboszczewicach, a więc liczy za dojazd), a drugi samochód (nie pamiętam jaki) to koszt 1000 zł Odpowiedz Link Zgłoś
magdziolek87 Re: szukam kogoś z PŁOCKA 25.05.06, 12:03 Słuchajcie dziewczyny, mm jeszcze jedno pytanie. Mój tata wymyślił, że na zdjęcia plenerowe można jechać do Pałacu do Srebrnej. I nie ukrywam, że to rozwiązanie bardzo mi i narzeczonemu się podoba. Ale podobno trzeba pisać jakieś podania do nadzorującego ten Pałac o pozwolenie na zdjęcia. Wiecie coś może na ten temat? I czy można robić zdjęcia też w środku Pałacu, czy tylko na zewnątrz? Odpowiedz Link Zgłoś