kaluha 25.05.06, 18:48 macie coś ciekawego na oku? ja szukam czegoś delikatnego i skromnego. nie chcę takich wielkich wiązan na masce. a jak Wy dekorujecie autko? podajcie jakieś linki.....mi coś słabo idzie szukanie dzisiaj.... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adzi25 Re: dekoracja samochodu 25.05.06, 18:55 z racji tego, że prawdopodobnie samochód przyjedzie z trasy w sobotę po myciu i pastowaniu zdąży sie tylko przyczepic białe wstążeczki do klamekna bukiet na maskę samochodu-szkoda mi pieniędzy, choc niektóre takie bukiety sa bardzo ładne Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha Re: dekoracja samochodu 25.05.06, 19:08 no ja tez nie zamierzam stawiać bukietu. chcę coś naprawdę delikatnego i ciągle szukam pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: dekoracja samochodu 25.05.06, 19:11 więc może tylko wstążeczki przy klamkach i ewentualnie szarfy wzdłuż??no chyba ze w ogóle niczym-niektóre samochody są piękne same w sobie-taki jaguar na przykład...)) Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: dekoracja samochodu 25.05.06, 20:57 Ja nie lubię balonów i szarf - będziemy mieli czarnego mercedesa, na masce mała i płaska wiązanka - białe lilie i sporo zielonego. Lilie rozciągnięte po mase. Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: dekoracja samochodu 26.05.06, 08:08 ja będę miec margerytki, w małej ilości, kilka, kilkanaście - na pewno nie tak dużo jak na poniższym zdjęciu można je dostać min na bazarze różyckiego w wwie, za ok 50 sztuk -23-25 pln www.dekoracjekrystian.com.pl/index.php?pg=4 Odpowiedz Link Zgłoś