anksma 27.05.06, 12:46 Piszcie propozycje piosenek weselncyh, różnych, nie tylko disco polo, ale także dance, pop itd polskie i zagraniczne. Chcę dać orkiestrze tytuły piosenek jakie bym chciała zeby mi zagrali, ale nie mogę sobie wszystkich przypomnieć) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiberina Re: Piosenki weselne?? 30.05.06, 10:01 Ja także poproszę, jeśli można. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
anksma Re: Piosenki weselne?? 27.05.06, 16:40 wielkie dzięki, sporo piosenek wybrałam) Odpowiedz Link Zgłoś
natka81 Re: Piosenki weselne?? 27.05.06, 17:39 Cykady na Cykladach Prawy do lewego Małgośka Windą do nieba chociaż to akurat niekoniecznie Takie tango Jak się masz kochanie Zawsze tam gdzie ty Kawiarenki Cudownych rodziców mam Ściernisko Po to jesteś na świecie Moje jedyne marzenie Konik Miłość od pierwszego spojrzenia My cyganie Statki na niebie Mój przyjacielu Nie liczę godzin i lat Nogi Jedzie pociąg W siną dal Szalała, szalała Przepijemy naszej babci Gdzie się podziały tamte prywatki Do grającej szafy grosik wrzuć Mexicana Baby, ach te baby Mówiły mu Cyganeczka Zosia Daj mi tę noc Cygan Rudy się żeni Samba Pa Ti Vabank Ballada wagonowa Pozwolił nam los Domek z kart Let it be Z kopyta kulig rwie Rycz mała rycz Takie ładne oczy Ali baba Na dancingu tańczą goście Sokoły Nasze rendez - vous Tyle śłońca w całym mieście Nie płacz Ewka Hej bystra woda A ty całuj mnie Gdybym miał gitarę Kołysanka Pobili się dwaj górale Szła dzieweczka do laseczka Czerwone i bure Tango milonga Zatanczysz ze mna jeszcze raz Bal wszystkich świętych Musisz być pierwszy Kołysanka dla nieznajomej Dozwolone od lat osiemnastu Beata z Albatrosa Ale tojuż było Kolorowe jarmarki Dziś prawdziwych cyganów już nie ma To był twój bląd Siadła pszczółka Serce w plecaku Tak bardzo się starałem Powiedz stary gdzies ty byl Historia jednej znajomości Anna Maria Miłość w Portofino Rysunek na szkle Chałupy welcone to Kasztany Niech żyje wolność I just called to say i love yuo Bella bella donna Słodkiego miłego życia Miłość Baska Malagenia Parostatek kaczuszki kankan Nadzieja A wszystko to bo Ciebie kocham Dwie bajki Dżaga Urke Jesteś szalona Szparka sekretarka Babski świat Zapomnieć Zawsze z Tobą chciałbym być Kocham Cię Biały miś Granica Panno Walerciu Jarzębina czerwona Skrzypeczki Preludium weselne Odpowiedz Link Zgłoś
magdam26 Re: Piosenki weselne?? 27.05.06, 17:54 Z tego co się orientuję - wiele osób lubi Krzysztofa Krawczyka (np. "Bo jesteś ty", "Mój przyjacielu", "Twój rysunek na szkle", " Zatańczysz ze mną"...) i to warto na pewno zagrać. Poza tym np. Budka Suflera - ja na pewno każę sobie zagrać "Ratujmy co się da", ale są też "Bo do tanga trzeba dwojga", "Bal wszystkich świętych".Perfect "Kołysanka dla nieznajomej", Z zagranicznych - wiele osób lubi "Beatlesów", "Abbę" Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Piosenki weselne?? 27.05.06, 18:31 dziekuje za piosenki chetnie z nich skorzystam rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
kami315 Re: Piosenki weselne?? 27.05.06, 19:10 Wejdź na strony zespołów weselnych - większość ma umieszczony repertuar. Stamtąd łatwo wybierzesz sobie to co ci pasuje. Podam ci kilka przykładowych linków: www.nonames.komrel.net/Muzyka.html (z boku masz: Ściągnij nasz repertuar) republika.pl/prodisc/utwory.html members.lycos.co.uk/theblade/Theblade.html www.ee.pw.edu.pl/~metzgiep/megido/ www.alien.fr.pl/repertuar.php capella.republika.pl/repe.html presto.ir.pl/ galileo.media.pl/galileo/4.htm www.tkdami.net/~woznica/redax_radom/pliki/piosenki.htm Z tego powinnaś sobie wybrać sporo )) Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha Re: Piosenki weselne?? 27.05.06, 21:12 jedna z forumowiczek stworzyła coś takiego: slubne.go.pl/ może jeszcze coś tam znajdziesz proponuję jeszcze ten wątek, tam też już ktoś pytał o piosenki weselne: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=39846919&a=39851653 Odpowiedz Link Zgłoś
vzorka Re: Piosenki weselne?? 28.05.06, 11:20 Pomóżcie wszędzie szukam piosenki Bayer Full Walc dla rodziców. Ma może ja ktoś w formacie mp3? Bardzo proszę o przysłanie jej mi. Z góry dziękuję. Mój adres: vzorka@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
myszka217 Re: Piosenki weselne?? 28.05.06, 14:28 Vzorka sprawdź pocztę mam nadzieję że doszło.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek-82 Re: Piosenki weselne?? 28.05.06, 15:42 Ja takze poprosze na gazetowego Bayer Full Walc dla rodziców. z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
vzorka Re: Piosenki weselne?? 28.05.06, 17:17 Dzięki myszka217 doszło. Po przesłuchaniu tej piosenki mam dylemat, otórz będe miała na weselu dj a jakoś tej piosenki nie umię sobie wyobraźić jakby była otwarzana z komputera lepiej chyba by brzmiała zaśpiewana przez zespół. Natomiast piosenka "mam cudownych rodziców" lepiej brzmi w formacie mp3. A co wy o tym myślici? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwina1984 Re: Piosenki weselne?? 29.05.06, 18:32 Ja napewno wybiore Walc dla rodziców.. Tylko u mnie bedzie grała orkiestra..ale i tak bym wybrała wlaca Odpowiedz Link Zgłoś
enjoya do myszka217 29.05.06, 23:21 Czy ja również mogłabym prosić Bayer Full Walc dla rodziców?Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: Piosenki weselne?? 30.05.06, 11:26 O rany, czytając to - cieszę się, że sama sobie zgrywałam muzykę na imprezę poślubną (Depeche Mode, Metallica, Frankie Goes To Hollywood, Fatboy Slim, Kult itp.). Odpowiedz Link Zgłoś