kuala3 28.05.06, 22:51 chodzi mi o jakiś oryginalny cytat nadający się na dekorację sali weselnej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_weasley Link a propos 28.05.06, 22:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=28173974&a=28204285 Odpowiedz Link Zgłoś
kuala3 Re: jaki będziecie mieli napis nad głowami? 28.05.06, 22:59 dzięki za linka ale niewiele mi to pomogło widziałam kiedyś:" od dzisiaj razem zawsze i wszędzie tak miało być i niech tak będzie" ale może coś lepszego... Odpowiedz Link Zgłoś
mariszka72 Re: jaki będziecie mieli napis nad głowami? 29.05.06, 02:14 Troche to by zalatywało tandetą, moim zdaniem. Nie lepiej jakąś gustowną dekorację zrobić, na przykład z kwiatów czy tkaniny? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka80 Re: jaki będziecie mieli napis nad głowami? 29.05.06, 07:36 my bedziemy miec na duzym papierze napisany cytat jak w zaproszeniu: "Dotad dwoje choc jeszcze nie jedno Odtad jedno choc nadal dwoje" K. Wojtyła i do tego gustowne ustrojenie w kolorze bordo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
jgrudzia Re: jaki będziecie mieli napis nad głowami? 29.05.06, 09:00 nie będziemy mieli)) to już nie te czasy)) Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: jaki będziecie mieli napis nad głowami? 29.05.06, 09:20 napis nad głowami?!? nie robimy wesela w remizie, więc żadnego napisu ani gołąbków, ani tym bardziej serduszek ze styropianu nie będzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: jaki będziecie mieli napis nad głowami? 29.05.06, 09:54 A po co ten napis w ogóle? Jak na zjeździe partyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: dobre! 29.05.06, 10:13 Kiedyś wieszano "Szczęść Boże młodej parze", albo jakieś dywano - kilimy wątpliwej urody, serca z balonów czy obrazy święte - po co to? Nie lepiej nic nie wieszać albo coś fajnego dekoracyjnego? Odpowiedz Link Zgłoś
tadaam Re: dobre! 29.05.06, 10:28 Tez sobie mysle ze te napisy to tak jakos wsiejsko-czarodziejsko Odpowiedz Link Zgłoś
yoku Re: dobre! 29.05.06, 10:30 wielki napis nad głowami a nieopodal obraz Matki Boskiej Karmiącej? wieś tańczy i śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: dobre! 29.05.06, 11:51 my nie bedziemy meic zadnego napisu, nie podoba mi sie to! bedzie biala tkanina, material lejący (nie wiem dokladnie jak sie nazywa-ladny) i obrazek Matki Boskiej na srodku, koniec, wyglada to skormnie i pieknie. zadnych golabkow, zadnych serc z balonow, zadnych napisow Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 wcale 29.05.06, 12:12 My nie mieliśmy żadnego napisu, mieliśmy dwa serduszka. Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: jaki będziecie mieli napis nad głowami? 29.05.06, 13:19 A koniecznie chcesz to miec? Takie tandetne troche-jakis napis na papierze czy nawet szafie. Jak wspomniala ktoras z dziewczyn jak za poprzedniego ustroju, oczyma wyobrazni widze haslo "caly narod buduje swoja stolice" )) Ale chyba jeszcze gorsze sa obrazki z obraczkami i golabkami, brr. Moze lepiej rozwazyc dekoracje z kwiatow? Chyba,ze te napisy serio Ci sie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 Re: jaki będziecie mieli napis nad głowami? 29.05.06, 16:16 a musisz mieć napis? po co? może jakąs fajną dekorację z kwaito w lepiej, ja taką miałam i szystkim sie podobało... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: jaki będziecie mieli napis nad głowami? 29.05.06, 17:20 nad glowa to bede miala: "uwaga! spadajacy tynk!" Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: jaki będziecie mieli napis nad głowami? 29.05.06, 17:23 z zycia wziete: moja kolezanka nie zyczyla sobie zadnej dekoracji za plecami wiec zostaly drzwi do ogrodu z napisem "wyjscie awaryjne" )) fajnie to wyszlo na zdjeciach Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: jaki będziecie mieli napis nad głowami? 29.05.06, 23:15 dr_kaczusia napisała: > z zycia wziete: > > moja kolezanka nie zyczyla sobie zadnej dekoracji za plecami wiec zostaly drzwi > do ogrodu z napisem "wyjscie awaryjne" )) fajnie to wyszlo na zdjeciach Rewelacja I jakie zyciowe Odpowiedz Link Zgłoś
beata_a Re: jaki będziecie mieli napis nad głowami? 29.05.06, 21:15 a co myślisz o napisie: >Moje serce Tobie zaufało" Odpowiedz Link Zgłoś
olkao Re: żadnego 29.05.06, 23:10 ja tam nie zamierzam na moim weselu siedzieć na jednym miejcsu całą noc To jak ten napis by za mna miał się przmieszczać po sali...? Moze przyczepiony drucikiem do głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
librea Re: jaki będziecie mieli napis nad głowami? 30.05.06, 09:04 my też nie będziemy żadnego napisu.dawniej, zwłaszcza na wsiach, pisało się Szczęść Boże Młodej Parze, obok obraz z lampeczkami choinkowymi.. będziemy siedzieć na tle kominka, postawimy tam kilka zdjęć w ramkach z naszego narzeczeństwa i "chodzenia" i myślę że to wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś