Dodaj do ulubionych

niewygodne stringi???

29.05.06, 22:23
czy zakładacie pod sukienkę slubną stringi???
Obserwuj wątek
    • ardzuna Re: niewygodne stringi??? 29.05.06, 22:27
      Nigdy nie zakładam stringów. Nie znoszę, jak mi coś włazi w... wiadomo co.
    • czambalamba Re: niewygodne stringi??? 29.05.06, 22:41
      a ja nosze non stop z pominięciem miesiączki smile i nie wyobrażam sobie na ślubie
      inaczej smile ale co osoba to obyczaj smile
      pozdr
      • natka81 Re: niewygodne stringi??? 29.05.06, 22:43
        A dlaczego mają być niewygodne, jak są z fajnego materiału to nie ma problemu
        przynajmniej dla mnie
    • paolka25 Re: niewygodne stringi??? 30.05.06, 06:34
      Ja noszę tylko stringi i nie wyobrażam sobie bym na ślub miała założyć coś
      innego.
    • twitti Re: niewygodne stringi??? 30.05.06, 07:24
      ja bym chciala albo zwykle figi, albo takie a'la boxerkismile np. z koronkismile
      takie sexowne krociusienkiesmile
    • adzik27 Re: niewygodne stringi??? 30.05.06, 08:14
      noszę codziennie i na ślub też zakładam.
    • librea Re: niewygodne stringi??? 30.05.06, 08:23
      ja nie wyobrażam sobie innej bielizny niż stringi, więc nie mam zamiaru męczyć
      się w jakichś innych.
      • marti_ka82 Re: niewygodne stringi??? 30.05.06, 08:32
        ja uwielbiam stringi i jakos mi nic nie wchodzi w neiwiadomo co i sa dla mnie
        bardzo wygodne (trzeba dopasować rozmiar a niek upować za małych wrzynających
        się w 4 litery, to taka mała uwaga, bez urazy) smile tak samo będę miała ubrane na
        ślubie, dobre gatunkowo stringi są bardzo wygodne nie czuje się, że sie je ma i
        przynajmneij nie odciskają się brzydko spod obcisłych spodni szczegolnie tych
        jasnych smile
        • mojave Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 08:37
          a ja lubie różną bieliznę: i stringi i bokserki i figi itp. zależy od humoru,
          na slub jeszcze nie zdecydowalam co złożę, prawdopodobnie będzie to cos białej
          kronki i raczej chyba nie stringi.
        • aiczka Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 16:02
          To nie tak łatwo dobrać rozmiar czegoś, czego się nei przymierza ^_^. A tak
          serio, o ja myślę, że jednak dla komfortu noszenia stringów może mieć
          indywidualna budowa ciała i sposób poruszania. Np. zdarza się tak, że zakładasz
          coś i wydaje się, że wszystko ok, a w miarę jak się ruszasz, to to się zaczyna
          przesuwać, wrzynać etc. Od razu napiszę, że mam rozmaite doświadczenia z
          rozmaitymi krojami bielizny, w każdym typie znajdą sie i wygodne i niewygodne.
          Najgorsze są chyba jednak nie-stringi, które bardzo by chciały zostać stringami
          ^_^. Tu śliskość materiału też jest chyba nie bez znaczenia.
    • kati_t Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 09:18
      cóż, jeżeli chodzi o majteczki, to dostałam z kilku już źródeł dobrą radę smile

mają być wygodne, bo w żaden sposób (dyskretny) nie można ich sobie poprawić,
      wyciągnąć jak się wpijają smile bo suknia...

Ja kupiłam sobie w M&S świetne figi, sexowne i co najważniejsze wygodne smile już
      je wypróbowałam nigdzie się nie wpijają i nie włażą w ...

Najlepiej kupić wcześniej i z raz wypróbować .. smile

pozdrawiam
    • ebenark Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 09:45
      melani2 napisała:

> czy zakładacie pod sukienkę slubną stringi???

No nie wiem, ja myślę, ze lepsze są zwykłe majtki lub bokserki.
      Na ślub napewno nigdy bym nie założyła stringów
      ale jak kto woli...
      • maya28 Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 10:14
        odnoszę wrażenie, ze chyba kupujecie za małe rozmiary tych stringów. Ale bardzo
        ładne też są te ala bokserki, więc może to jest rozwiązanie.
    • monikaa13 Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 12:03
      nie
    • domi_mikolka Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 12:15
      ja miałam tzw. majteczki "tanga" czyli figi na takich cienkich paseczkach na
      biodrach - sprawdziły się super.
    • agnrek Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 15:33
      To wyłącznie kwestia przyzwyczajenia.
    • xxxmikaxxx Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 16:43
      Fason to rzecz indywidualna. Co do firmy, to goraco polecam majtki firmy intimissimi. Udalo mi sie tam kupic do slubu przepiekne, delikatne majteczki w kolorze ecru idealnie komponujace sie z pozostalymi "czesciami mojej garderoby". O ich stanikach sie nie wypowiadam, bo mialam wszyty od razu do sukienki.
    • arieska Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 16:46
      Jak juz napisala jedna z forumowiczek nie cierpie, jak mi cos wlazi w cztery
      litery. Stringi to dla mnie szczyt niewygody, nie chcialabym sie w nich meczyc
      przy zadnej okazji.
    • adzi25 Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 18:18
      taksmile bo znalazłam takie z koronki w kolorze sukni-czyli beżowewinknatomiast nie
      widziałam fajnych całościowych, bo bym może takie kupiła-preferuję Triumpha i
      temi od razu wpadły w okosmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka