melani2 29.05.06, 22:23 czy zakładacie pod sukienkę slubną stringi??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ardzuna Re: niewygodne stringi??? 29.05.06, 22:27 Nigdy nie zakładam stringów. Nie znoszę, jak mi coś włazi w... wiadomo co. Odpowiedz Link Zgłoś
czambalamba Re: niewygodne stringi??? 29.05.06, 22:41 a ja nosze non stop z pominięciem miesiączki i nie wyobrażam sobie na ślubie inaczej ale co osoba to obyczaj pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
natka81 Re: niewygodne stringi??? 29.05.06, 22:43 A dlaczego mają być niewygodne, jak są z fajnego materiału to nie ma problemu przynajmniej dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
paolka25 Re: niewygodne stringi??? 30.05.06, 06:34 Ja noszę tylko stringi i nie wyobrażam sobie bym na ślub miała założyć coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: niewygodne stringi??? 30.05.06, 07:24 ja bym chciala albo zwykle figi, albo takie a'la boxerki np. z koronki takie sexowne krociusienkie Odpowiedz Link Zgłoś
adzik27 Re: niewygodne stringi??? 30.05.06, 08:14 noszę codziennie i na ślub też zakładam. Odpowiedz Link Zgłoś
librea Re: niewygodne stringi??? 30.05.06, 08:23 ja nie wyobrażam sobie innej bielizny niż stringi, więc nie mam zamiaru męczyć się w jakichś innych. Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: niewygodne stringi??? 30.05.06, 08:32 ja uwielbiam stringi i jakos mi nic nie wchodzi w neiwiadomo co i sa dla mnie bardzo wygodne (trzeba dopasować rozmiar a niek upować za małych wrzynających się w 4 litery, to taka mała uwaga, bez urazy) tak samo będę miała ubrane na ślubie, dobre gatunkowo stringi są bardzo wygodne nie czuje się, że sie je ma i przynajmneij nie odciskają się brzydko spod obcisłych spodni szczegolnie tych jasnych Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 08:37 a ja lubie różną bieliznę: i stringi i bokserki i figi itp. zależy od humoru, na slub jeszcze nie zdecydowalam co złożę, prawdopodobnie będzie to cos białej kronki i raczej chyba nie stringi. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 16:02 To nie tak łatwo dobrać rozmiar czegoś, czego się nei przymierza ^_^. A tak serio, o ja myślę, że jednak dla komfortu noszenia stringów może mieć indywidualna budowa ciała i sposób poruszania. Np. zdarza się tak, że zakładasz coś i wydaje się, że wszystko ok, a w miarę jak się ruszasz, to to się zaczyna przesuwać, wrzynać etc. Od razu napiszę, że mam rozmaite doświadczenia z rozmaitymi krojami bielizny, w każdym typie znajdą sie i wygodne i niewygodne. Najgorsze są chyba jednak nie-stringi, które bardzo by chciały zostać stringami ^_^. Tu śliskość materiału też jest chyba nie bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kati_t Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 09:18 cóż, jeżeli chodzi o majteczki, to dostałam z kilku już źródeł dobrą radę mają być wygodne, bo w żaden sposób (dyskretny) nie można ich sobie poprawić, wyciągnąć jak się wpijają bo suknia... Ja kupiłam sobie w M&S świetne figi, sexowne i co najważniejsze wygodne już je wypróbowałam nigdzie się nie wpijają i nie włażą w ... Najlepiej kupić wcześniej i z raz wypróbować .. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ebenark Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 09:45 melani2 napisała: > czy zakładacie pod sukienkę slubną stringi??? No nie wiem, ja myślę, ze lepsze są zwykłe majtki lub bokserki. Na ślub napewno nigdy bym nie założyła stringów ale jak kto woli... Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 10:14 odnoszę wrażenie, ze chyba kupujecie za małe rozmiary tych stringów. Ale bardzo ładne też są te ala bokserki, więc może to jest rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 12:15 ja miałam tzw. majteczki "tanga" czyli figi na takich cienkich paseczkach na biodrach - sprawdziły się super. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 15:33 To wyłącznie kwestia przyzwyczajenia. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxmikaxxx Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 16:43 Fason to rzecz indywidualna. Co do firmy, to goraco polecam majtki firmy intimissimi. Udalo mi sie tam kupic do slubu przepiekne, delikatne majteczki w kolorze ecru idealnie komponujace sie z pozostalymi "czesciami mojej garderoby". O ich stanikach sie nie wypowiadam, bo mialam wszyty od razu do sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 16:46 Jak juz napisala jedna z forumowiczek nie cierpie, jak mi cos wlazi w cztery litery. Stringi to dla mnie szczyt niewygody, nie chcialabym sie w nich meczyc przy zadnej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: niewygodne stringi??? 31.05.06, 18:18 tak bo znalazłam takie z koronki w kolorze sukni-czyli beżowenatomiast nie widziałam fajnych całościowych, bo bym może takie kupiła-preferuję Triumpha i temi od razu wpadły w oko Odpowiedz Link Zgłoś