monika605 01.06.06, 09:41 Czy wiecie coś na temat zespołu Neutrino? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzastyna Re: Neutrino 02.06.06, 11:56 Az mnie ciarki przeszły na wspomnienie wesela na ktorym byłam i grał ten zespół! To było w październiku 2003 roku to bylo najgorsze wesele na ktorym bylam. Chodzi mi oczywiscie o zespół jednym słowem opie..li sie na maxa! Przeprszam za wyrazenie ale inaczej tego ujac nie mozna. Po weselu zajrzalam na ich strone i dziwilam sie jak moga opisywac siebie tak swietnie???? Powiem tak grali 15 a potem pol godziny przerwy a po oczepisnach przerwy byly jeszcze dluzsze malo tego jak bylo tkz "zbieranie na wozek" to puscili cos z płyty... normalnie porazka. Z tego wesela nie uzyłam nic oprocz tego ze zmarzlam bo byl to zimny pazdziernik a caly czas siedzielimy przy stolach bo nie bylo przy czym potanczyc. Panna mloda juz okolo 1 w nocy byla tak wsciekla na nich ze siedziala wkurzona, ze az przykro bylo na nia patrzec jak swietnie bawi sie na swoim weselu, nic do nich nie docieralo zeby zaczeli grac... Było to prawie 3 lata temu ale nazwe na szczescie zapamietalam zeby przez przypadek nie wpasc na nich przy organizacji swojego slubu... Na szczescie bylismy w zeszlym roku na innym weselu i zespol bardzo przypadl nam do gustu i szybko zarezerwowalismy u nich termin... zagraja nam za dwa miesiace... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika605 Re: Neutrino 02.06.06, 12:36 No to teraz juz zupelnie nie wiem, co robic. Oni byli moimi faworytami. A ten zespol , ktory bedzie grac u Ciebie? Jak oni sie nazywaja? Odpowiedz Link Zgłoś
doska01 Re: Neutrino 02.06.06, 13:22 Kiedy sama poszukiwalam zespolu to tez po przesluchaniu ich mp3 podobali mi sie, potem jednak uslyszalam ich na zywo i to juz bylo kiepskie na prawde . Falsze. Ponadto poniewaz kiedys tam wygrali na festiwalu zespolow slubnych czy jakos tak to zaczeli sobie tez slono zyczyc za wystepy watpliwej jakosci. Ja bym jednak sobie ich darowala. Niestety ja w ostatniej chwili zdecydowalam sie na DJ wiec nie moge polecic zespolu. Interesowal nas Kajax, choc oni zmienili sklad i ten nowy juz mi nie odpowiada tak bardzo. Dobrze w miare spiewal Mayday (ale dogadac sie z nimi gorzej bylo) I kilka innych... Odpowiedz Link Zgłoś
monika605 Re: Neutrino 02.06.06, 13:35 Bardzo wam dziękuję za te opinie. Na pewno wezmę je pod uwagę. Jestem bardzo zaskoczona, bo ich stronka zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Fakt, tam można umieścić najlepsze fragmenty z wesel. Trochę mnie to martwi, bo ślub dopiero w przyszłym roku, a my mamy spory problem ze znalezieniem zespołu. Te które wydają się ciekawe nie mają jż wolnych terminów!!!! Szaleństwo! Zaczynam myśleć, że trzeba najpierw znależć kapelę na wesele, a potem szukać narzeczonego, któremu termin by odpowiadał Odpowiedz Link Zgłoś
dzastyna Re: Neutrino 02.06.06, 14:10 a jeszcze reklama dzwignia handlu... zespol Neutruno potrzebuje swietnie zaprezentowanej strony bo tylko tak moga sie pokazac bo na weselach lipa totalna! zespol Degres ma bardzo kiepsa strone w sumie mozna znalezc tylko kontakt i dowiedziec sie troszeczke o zespole... nie maja zadnych mp3... za duzy repertuar zeby cos umiescic, z reszta nie jest im to potrzebne bo klientow zdobywaja droga pantoflowa przez osoby ktore bawily sie na weselach przy ich muzyce, tak jak my... Odpowiedz Link Zgłoś
aldonap22 Re: Neutrino 02.06.06, 18:34 A jaka maja prezentacje multimedialną! Pytałam się ich czy jest mozliwośc obejrzenia kasety albo płyty z jakiegos wesela ktore prowadzili a oni mi dali płytke z prezentacja w Power Poincie na której oprócz efektów wizualnych i muzyki oryginalnej zgranej z jakieś mp3 nic nie ma! Najlepsze jest to ile sobie za usługę grania na weselu życzą: zespół -4500 zł, dj - 2500zł! Dlaczego tak drogo, no cóż wygrana na Targach ślubnych ich do tego zmusiła Poczuli sie wspaniałymi Odpowiedz Link Zgłoś
monika605 Re: Neutrino 02.06.06, 13:37 Doska, a gdzie słuchałaś ich na żywo? Pocieszam się, że może oglądałaś ich na jakimś filmiku z wesela i dlatego jakość nie była dobra..... Odpowiedz Link Zgłoś
doska01 Re: Neutrino 02.06.06, 17:06 Sluchalam ich juz ponad chyba rok temu (wiec jesli nie zmienili wokalistki to raczej bedzie to samo) na ktorys z targow (to byl chyba w Sobieskim) przeglad/konkurs zespolow. Jest jeden zespol ktory moim zdaniem czysto spiewa (przynajmniej tak bylo rok temu ale nie pamietam dokladnie nazwy (moze gdzies mam w notatkach) to sa chyba 2 panie i 3 panow, maja sporo instrumentow (w tym saksofon), niestety sporo tez kosztuja Na zywo slyszalam tez przed weselem np Fraglesow, fajnie im wychodzilo , ale to tez sami faceci wiec nie wiem jak sie zapatrujesz na kawalki damskie w ich wykonaniu. Tez chyba cos podniesli poprzeczke cenowa (z razji popularnosci) Odpowiedz Link Zgłoś
dzastyna Re: Neutrino 02.06.06, 14:05 U nas zespoł Degres... Bylismy w zeszlym roku na weselu gdzie oni grali i bylismy zachwyceni, swietnie zabawiaja gosci jak ze 150 osob gora 10 siedzialo przy stolach to bylo max. Zaskoczyli nas... przez cale wesele moze zrobili 2 przerwy grali caly czas, prawie nic nie zjedli bo jak mowi wokalistka lepiej sie spiewa z pustym zaladkiem a poza tym dla mnie bylo wazne nie pija alkoholu na weselu co jesli chodzi o zespoly jest rzadkoscią... Jednym słowem zajmowali sie robota a nie zarciem i piciem. Ciekawa jestem jak bedzie u nas??? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: Neutrino 02.06.06, 17:55 Podpisuje sie czterema konczynamim pod tym postem Bylam na weselu z Degresem i bawilam sie swietnie (cale szczescie bo wczesniej w ciemno podpisalam z nimi umowe), podobnie moi znajomi Ladnie graja, graja to co sie ludziom podoba, a nie to co umieja, sa na poziomie, na oczepinach zadnej wiochy tylko to co sobie mlodzi zycza w ustaleniach, zadnych glupich i niesmacznych dowicpow, no i moga grac bez pradu w razie awarii co im sie raz zadrzylo U nas zagraja we wrzesniu Dzastyna a kiedy graja u Ciebie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
aldonap22 Re: Neutrino 02.06.06, 18:26 A mozna wiedziec ile ten zespół kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
monika605 Re: Neutrino 02.06.06, 21:00 No to chyba pomogliscie nam podjać decyzję. faworyt spadł z piedestału Dostalismy namiary na nonames. Robią dobre wrażenie i słyszałam o nich tylko dobre opinie. Nie wydaje się wam, że zespół to 90% sukcesu? Jeśli oni nawalą, to trudno zeby wesele było udane. na pewno po swoim weselu bede wystawiać opinię na temat grajków gdzie tylko się da )) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kaczusia Re: Neutrino 03.06.06, 02:50 Cena zalezy chyba troche od miejsca wesela: - kolezanka rok temu placila ok 2400zl, a wesele bylo za Legionowem - ja w tym roku 2800zl, a wesele 40km od Wawy W zespole sa trzy osoby, a na czym graja mozecie poczytac na ich stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzastyna Re: Neutrino 05.06.06, 10:16 Nam zagraja 19.08.2006 placimy 3000 zł (wesele w Warszawie) Wydaje mi sie ze sa poziom ktory oferuja cena jest OK. P.S W zyciu nie zaplacilabym 4500zł za Neutrino!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
haneczka52 Re: Neutrino 05.06.06, 16:57 Witam! Chciałam dorzucić swoje trzy grosze do tej wypowiedzi, z którą niestety nie mogę się w ogóle zgodzić. Byłam na weselu z NEUTRINO w zeszłym roku (wrzesień 2005) w Warszawie. Na tym weselu było wprost odwrotnie niż opisała to koleżanka powyżej. Nie wiem jak z wokalistką, bo rzeczywiście na weselu była jakaś inna niż na zdjęciach na stronie, ale byłam na ich stronie ostatnio i na nowych zdjęciach już jest ta nowa. Ale nie o tym chciałam tu napisać. Wprost jestem oburzona tym, co tu napisano, bo to co ja zobaczyłam na weselu było dokładnie odwrotne. Zespół nie robił żadnych przerw, chyba że wnosili gorące. Powtarzam żadnych, bo dochodziło nawet do tego, że to goście prosili o przerwę. Po szkole muzycznej wprawdzie nie jestem, ale fałszów to tam żadnych nie słyszałam. A panna rzeczywiście jak śpiewała to pozazdrościć, zresztą i ten blondyn miał głos niczego sobie. Cały czas coś prowadzili, cały czas coś się działo, zabawy nie podobne do siebie, nie powtarzali repertuaru, itd. itp. Więc wytłumaczcie mi jakim cudem zespół, który 2,5 godziny grał bez przerwy, na innym weselu grał tylko 15 minut i zrobił półgodzinną przerwę? Trochę mało realne i po tym co zobaczyłam na własne oczy wierzyć mi się nie chce. Na stronie też byłam po weselu i jednak zgadzało się to co tam zobaczyłam z rzeczywistością. Prezentację również od nich dostałam i było na nbiej sporo filmów, a nie tylko efekty. Wprawdzie jeszcze z chłopakiem wesela nie planujemy, ale gdy może wreszcie poprosi mnie o rękę, to nad Neutrino będziemy się zastanawiać, bo było to zdecydowanie najlepsze wesele na jakim byłam. No ale każdy ma swoje zdanie - jeden lubi jazz - drugi disco polo. Mi się podobało - innym nie musi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś