Dodaj do ulubionych

do mariszka72

03.06.06, 10:29
Marishka, nie uwierzysz, ale śnił mi się dziś Wasz ślubsmile Co więcej - przebieraliście się u mnie w domu w jednym pokoju, ja byłam Twoją świadkową i wplątałam się w romans z powalająco przystojnym świadkiemsmile I do końca nie mogłam znaleźć sukienki, w którą miałam się ubrać! koszmar hihihihi
Pozdrawiam Cię serdecznie, uściskaj Tomka i świadkówsmile Ja chyba powinnam to forum na jakiś czas odstawićsmile))
Obserwuj wątek
    • mariszka72 Re: do mariszka72 03.06.06, 11:10
      Aż mi kawa omało się nie wylała na klawiaturę z wrażenia smile)) Ślub dokładnie za
      tydzień, a i owszem będziemy mieć "powalająco przystojnych świadków"
      (długowłosy 20-latek i elegancki szpakowaty pan 45+ lat) smile))

Pozdrawiam też gorąco! Nie ma nic lepszego niż odrobina rozgrzewającego śmiechu
      w tak paskudnie zimny dzień... Trzymam kciuki za dzisiejsze panny młode...
      • szara82 Re: do mariszka72 03.06.06, 11:36
        No ten "mój" to był raczej tak koło dwudziestki, ale ciacho takie, ach! wink
        Też trzymam kcuiki za dzisiejsze młode, szkoda, że one mi się nie śniły, może też by je śmiech rozgrzał...
        Pozdrowieniasmile
        • paola_j Re: do mariszka72 07.06.06, 13:28
          No to widzę, że nie jestem sama.... Mariszka-tylko nie rozlewaj kawy na
          klawiaturę - nie wiem dlaczego, ale mi też śnił się wczoraj Twój ślub!Może to
          dlatego, że lubię czytać Twoje posty,które są bogatę w treść o Twoim życiu.
          Byłam w roli gościa wink Ale przecież sen jest jak psychoza-pomieszaniem zmysłów,
          szaleństwem, absurdem-ale taka nieszkodliwa psychoza.I tak sobię to tłumaczęsmile

Tak czy inaczej,chyba też muszę dać sobie spokój z tym forum,skoro obcy ludzie
          z forum mi się śniją.
          Pozdrawiam Panny Młode z 10 czerwca-bo to już tuż tuż smile
    • agnieszka5661 Re: do mariszka72 07.06.06, 13:33
      kurcze, a mnie się jak zwykle nic nie śniło... crying
      hihihihi... dobre... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka