Dodaj do ulubionych

Na ile przed ślubem szukać WiZaŻyStKi

11.06.06, 16:58
Hej - mam pytanko - naile przed ślubem szukać wizazystki?? Zalezy mi na tym
żeby to była osoba która mnie uczesze i umaluje. Chyba jednak za Waszą radą
zrezygnuję z tych 600 PLN i poszukam kogoś nowego.

Może macie jakieś namiary na SPRAWDZONE wizażystki z Warszawy ?????
Przeglądam net i jest tyle sprzecznych informacji o wizazystkach że nie wiem
co robić sad

Będę wdzięcza za ew namiary na gazetowego
patina3@gazeta.pl albo na forum. Z góry dziekuje !

HELP
Obserwuj wątek
    • alexa_w Re: Na ile przed ślubem szukać WiZaŻyStKi 12.06.06, 21:38
      No ja Ci polecam Marie Lubowicke jesli jestes z Wa-wysmilePolecono mi ja na forum-
      skorzystałam- ...i REWELACJA!!!

Pozdrawiamsmile
      • patina3 Re: Na ile przed ślubem szukać WiZaŻyStKi 12.06.06, 22:49
        Alexa

dziękuje za maila!!!!! Jutro dzwonie smile)))

Trzymaj kciuki żeby było wolnej miejsce <boje sie>

,,,,,,,,,
        • twitti Re: Na ile przed ślubem szukać WiZaŻyStKi 12.06.06, 22:52
          zaloguj sie na stronie wizaz.pl - tam jest duzo dziewczyn ktore tanio maluja i
          czeszasmile a na pewno nie za 600 zlsmile
          • patina3 Re: Na ile przed ślubem szukać WiZaŻyStKi 12.06.06, 23:42
            Twitti

własnie to zrobiłam, tylko wiesz, reklamujących się jest dużo a niestety potem
            jakość usługi marna sad Czytałam kilka wypowiedzi dziewczyn na temat różnych
            wizażystek, od tych tzw topowych po mniej znane.... jak zwykle opinie są
            podzielone.

Z tego powodu wolę zaufać którejś z WAS - najlepiej wybrać wizażytkępo
            opierając się na opiniach forumowiczek, ponieważ z wizażystami (ale nie
            tylko...) jest tak, że przed slubem to większośc obiecuje złote góry, tylko jak
            przychodzi co do czego, to niektóre się zpóźniają, robia na odwal się, robią co
            innego niż było ustalone itp itd.....

Dlatego też postanowiłam poprosić o pomoc w znalezieniu SPRAWDZONEJ osoby smile))
            • alexa_w Re: Na ile przed ślubem szukać WiZaŻyStKi 13.06.06, 08:29
              Pattina
              Badz pewna ze p.Maria Cie nie zawiedzie- dla mnie ona jest super, a maluje
              CUDNIE- z reszta zobaczysz u niej jej prace (imponujaca ilosc klaserow ze
              zdjeciami)- a potrafi doradzić!
              A o niej słyszy sie tylko pozytywne opinie...

Pozdrawiam
              • yoli1 Re: Na ile przed ślubem szukać WiZaŻyStKi 13.06.06, 13:26
                Alexa a czy jakieś namiary na P. Marię mogę dostać? Tez jestem na etpie wyboru
                więc chętnie coś nowego i sprawdzonego wypróbuję. Z góry dziękuję i pozdrawiam
                • pomidorekk Re: Na ile przed ślubem szukać WiZaŻyStKi 13.06.06, 14:08
                  Alexa i ja poprosze o namiary na te Panią z pytaniem ile kosztuje taka usługa???
                  I czy wykonuje makijaz i fryzure na próbe i ile sie płaci za taka próbę.
                  Niestety dopiero jestem początkująca w temacie ślubu bo wstępnie mój dopiero za
                  rok (24.06.2007)-dodam że w niedzielęsmile
                  • 82asa nie wiem co zrobic :( 13.06.06, 18:11
                    hmm ja tez chcialam by malowala mnie pani mari, ale jak uslyszalam ze za dojazd
                    wezmie 100zl to troche mnie zabolalo. zaplacilabym za wszystko okolo 400zl sad(
                    zaproponowala bym w dniu slubu do niej do wawy podjechala 38km w jedna strone,
                    nie wiem czy ryzykowac i wybierac sie w dniu slubu na malowanie dosyc daleko
                    razem jakies 70km sad albo zrezygnowac z probnego i wtedy bede mogla sobie
                    pozwolic by do mnie podjechala w dniu slubu???
                    • alexa_w Re: nie wiem co zrobic :( 14.06.06, 09:47
                      Wiem ze to trudna decyzja- ale sadze ze moglabys sie z p.Maria umowic na tyle
                      wczesniej przed ślubem,żeby do niej na spokojnie dojechać. W sumie to żadne
                      ryzyko- bo jesli sie umowisz z nia juz na dniach to bedziesz mogla sobie pewnie
                      wybrac najgodniejsza godzine. A przeciez z makijażem nic sie nie stanie jak
                      bedziesz wracac... Dlatego ja bym sie nie obawiała o dojazd- tylko próbowała już
                      sie umawiać.

Pozdrawiamsmile i powodzenia
                  • alexa_w Re: Na ile przed ślubem szukać WiZaŻyStKi 14.06.06, 09:48
                    Hejsmile
                    odpisałam na gazetowegosmile
                • alexa_w Re: Na ile przed ślubem szukać WiZaŻyStKi 14.06.06, 09:47
                  odpisałam na gazetowegosmile
                  • patina3 Re: Na ile przed ślubem szukać WiZaŻyStKi 14.06.06, 21:14

Alexa

dzwoniłam dziś do Pani Mari - bardzo bardzo miła osoba, i okazuje sie że jej
                    zakład jest JEDEN PRZYSTANEK AUTOBUSEM ODE MNIE smile)))))))))
                    R e w e l a c j a !!!!

Umówiłyśmy się już na pierwsze spotkanie, co by omówić szczegóły a i termin w
                    dniu mojego wesela na szczęście jeszcze miała wolny !

bardzo bardzo Ci dziękuję za te namiary !
                  • placebo77 Re: Na ile przed ślubem szukać WiZaŻyStKi 14.06.06, 22:51
                    Witam,

ja tez prosilabym o maila na gazetowego z danymi Pani Marii.

Dziekuje i pozdrawiam
                    Placebo77
                • kbor Maria Lubowicka 15.06.06, 19:28
                  Pisanie postu na forum nie sprawia problemow nikomu.

Ale juz wpisanie imienia i nazwiska w wyszukiwarke to wielki problem...

Rozczarowujecie mnie dziewczyny!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka