Dodaj do ulubionych

suknie Agory z Wrocławia

12.06.06, 15:09
hej dziewczyny , mam pytanie..szczegolnie do dziewczyn ktore korzystały z
uslug tej firmy -czy mozecie mi powiedziec czy firma Agora z Wroclawa ktora
szyje sukienki slubne...przy wykonczenoach-nakjelanie apikacji - kwiatki i tym
podobne na gorsecie i reszcie..robi to estetycznie?znalazlam swoja wymarzona
sukienke .jedna jedyna ktora ujrzalam i sie w niej zakochalam..poszlam
przymierzyc stoi na wystawie..model sliczny kroj ok i fason tez..ale nie
podobalo mi sie ze byla troche brudna..pani ktora mnie obslugiwala twierdzila
ze to klej od aplikacji..- dla mnie sukienka wygladala jakby byla czyms
upackana..albo nakladana brudnymi lapkami..?i teraz pytanie..moge taka zamowic
nowa..wiadomo koszty wyzsze ale boje sie ze tez bedzie taka..umazana!! niby od
kleju..czy to mozliwe ze sukienki tej firmy sa takie ?czy ktoras kupowala i ma
podobne zastrzezenia..?dla mnie ona poprostu byla brudna i nie wiem czy
ryzykowac zamawiajac podobna..zeby znowu nie bylo tego samego..termin mnie
nagli..moze mi ktoas z Was cos podpowiedziec?zastanawiam sie czy ta kobieta na
sile nie probowala mi wcisnac tego co ma..twierdzac ze kazda moze byc
taka..pomozecie jezeli macie jakies doswiadczenia w tym temacie..z gory
ogromne dzieki bo czas mnie nagli
Obserwuj wątek
    • malita26 Re: suknie Agory z Wrocławia 12.06.06, 15:25
      Hejsmile Osobiście to odradzam Ci kupno sukni w Agorze. Mnie też te suknie wydawały
      sie podejrzane... Przyjrzyj się innym modelom (nie tylko tej sukni którą
      upatrzyłaś). One wszystkie są bardzo kiepsko wykonane... A to krzywo przyszyta
      koronka, a to "ściągnięty" szew, a to znowu nierówne zakładki, itd. Ja sukni
      szukałam w marcu i też liczyłam na to, że w Agorze coś wybiorę, ale jak
      zobaczyłam te suknie z bliska to wiedziałam że nic z tego nie będzie... Skoro
      suknie w salonie są takie, to te na zamówienie na pewno nie lepsze (albo jeszcze
      gorzej wykonane). Poza tym - moim zdaniem - obsługa jest tam fatalna... Panie
      sprzedające chodzą jak obrażone księżniczki i zachowują się jakby robiły Ci
      łaskę, że w ogóle odpowiadają na Twoje pytania... Żenadasad
      • kattty Re: suknie Agory z Wrocławia 12.06.06, 15:34
        hmm..no to widac potwierdzaja sie moje przypuszczenia...chcoiaz jestem w szoku
        ze firma moze tak cos zepsuc ze sukienka wyglada jak brudna..bo amym modelem
        jestem zachwycona..nie wiem co zrobic...model jeden jedyny kotry mi sie
        podoba..a naogladalam sie ztyle ze mam juz dosc..ale jak mowisz ze cos w tym
        jest ze sa takie pobrudzone...hmmsadmoze jakies inne opinie?bardzo bylabym wdzieczna
    • justa68 Re: suknie Agory z Wrocławia 12.06.06, 16:29
      Ja tez zakochałam sie w jednej sukni z wrocławskiej Agory, ale po dokladnym
      obejrzeniu nie zdecydowałam się. Wczoraj odebrałam z pracowni krawieckiej-
      identyczną - jest sliczna, czyściutka i super wykończona, aplikacje ma
      identyczne jak ta orygonalna w agorze i na dodatek sporo tańsza smile Zastanów sie
      dobrze zanim podejmiesz decyzje.
      pozdrawiam
      • kattty Re: suknie Agory z Wrocławia 12.06.06, 17:34
        hmm..no tak powoli po waszych postach zaczynam nabierac do tego dystansu..ale
        powiedzice mi jak wytlumaczyc w zakladzie o co mi chodzi by uszyli mi dokladnie
        to samo?bo zaklad gdzie szyja tez mam na oku..mysle ze fason jestem w stanie bez
        problemu wskazac..caly szkopul urody tej sukienki tkwi w tym ze ma pieknie
        ozdobiona aplikacjami gore...poza tym jest najprostsza na swiecie ...nie ma
        zadnych zdobien poza tymi o ktorych wspomnialam..nie wiem jak mam wytlumaczyc
        krwcowej o co mi chodzi..jaka ma byc koronka itd..zdjecia mi nie pozwola
        przeciez zrobicsadbo to wykonczenie w tej co ogladalam bylo wyjatkowo
        niechlujnesada na stronach agory nie ma akurat tego modelusad
        • nantu Re: suknie Agory z Wrocławia 12.06.06, 18:53
          dlaczego maja nie pozwolic Ci zrobic zdjecia?? idz do salonu z apartem i z kims
          np.kolezanka czy mama, przymierz ta suknie, ktora tak Ci sie podoba i niech ta
          osoba zrobi Ci w niej zdjeice. Ja ostatnio odwiedzilam tak kilka salonow we
          Wroclawiu i w kazdym rozbilam po kilka zdjec w roznych sukniach.Zycze powodzenia!
          • nantu Re: suknie Agory z Wrocławia 12.06.06, 18:54
            nantu napisała:
            i w kazdym rozbilam po kilka zdjec
            > oczywiscie zrobilam a nie rozbilam, sorrki za blad!!
            • sylvi77 Re: suknie Agory z Wrocławia 12.06.06, 22:05
              a ja mam sukienke z agory, kupowana w Warszawie i jest sliczna, czysciutka,
              zadnych krzywych szwow czy kleju (???).
              Mysle, ze salon, w ktorym bylas wystawil nie najlepsza wizytowke firmie, ktora
              suknie sprzedaje w calej Polsce i ma wiele zadowolonych klintek *(m.in. mnie )
              pozdrawiam!
          • maja.czka Re: suknie Agory z Wrocławia 12.06.06, 22:17
            W agorze we wroclawiu nie pozwalaja robic zdjec Juz na drzwiach wejsciowych jest
            naklejka - zakaz fotografowania. Ja robilam zdjecia juz po wplaceniu zaliczki.
            Ja jestem zadowolona z sukni. Te ktore wisza na sklepie nie są do kupienia i sa
            brudne bo to sukienki do mierzenia Moja byla szyta u nich i moglam wprowadzic
            sobie zmiany i nie ma tam raczej zadnych niedociągnięć. Ja generalnie jestem
            zadowolona chociaz obsluga tez jakos mnie nie powalila na kolana.
    • klesiak Re: suknie Agory z Wrocławia 22.06.06, 14:13
      Nie róbcie jaj.... PRZECIEZ SUKNIE KTORE STOJA NA SALONIE STOJA TAM OD PARU
      SEZONOW, BO TO MODELE PRZYKłADOWE, NON STOP SA MIERZONE PRZEZ ROZNE KLIENTKI,
      WIEC NIE DZIWNE ZE SIE MOGA POBRUDZIć. TY JAKO KLIENTKA DOSTAJESZ NOWIUTKA
      SUKIENKE, USZYTA WG TWOICH SZCZEGOLOWYCH WYMIAROW,TE NA MANEKINACH NIE SA DO
      KUPIENIA. A POZATYM SWOJA SUKNIE TEZ ZAMAWIALAM W AGORZE PONAD 2 LATA TEMU, W
      STYCZNIU MOJA SIOSTRA, A TERAZ W SIERPNIU KUZYNKA. OWSZEM TE MIERZONE BYLY
      BRUDNE ALE NASZE SLUBNE CZYSTE I łADNIE WYKONANE.
      • abkasia Re: suknie Agory z Wrocławia 28.06.06, 13:38
        A ja zamowilam suknie w Agorze we Wroclawiu.Uwazam ze jest sliczna i
        oryginalna.Ale zgadzam sie ze te modele ktore wisza na manekinach sa
        brudne...tylko ze one wisza tam miesiacami.Pani w sklepie obiecala mi ze moja
        bedzie czysta i mam nadzieje ze tak bedzie. pierwsza przymiarka w sierpniu, a
        slub we wrzesniu(16). wiec zamawiaj Kobietko!!!
    • agaskr124 Re: suknie Agory z Wrocławia 05.09.16, 16:18
      nie polecam tego salonu źle uszyty gorset, cała sukienka była uszyta fatalnie a Panie twierdziły że wyglądam pięknie, jak przyjechałam do domu to wszytkie koleżanki i rodzina zgodnie potwierdziły że w takiej sukni nie mogę pokazać się gościom, musiałam szukać w inny salonie i na ulicy kaszubskiej we Wrocławiu Panie wybrały mi sukienkę która idealnie pasowała do mnie. Dziewczyny nie Agora we Wrocławiu!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • majka_21 Re: suknie Agory z Wrocławia 30.01.17, 13:43
      Bylam w Agorze na przymiarkach i zostalam bardzo nieprofesjonalnie potraktowana. Przyszlam na umowione spotkanie 10 min przed czasem ,a czekalam prawie godzine az ktos laskawie otworzy salon. Nie uslyszalam zadnych wyjasnien , ani tez slowa przepraszamy .Nikt do mnie nie zadwonil zeby przelozyc godzine i juz na samym wejsciu bylam bardzo zniesmaczona. Panie ekspednientki byly bardzo niemile. Sprawialy wrazenie jakby byly tam za kare .Czulam sie tam bardzo niekomfortowo. Kiedy wybieralam sukienki do przymiarki uslyszalam ze jedna z tych sukienek jest za droga i nie mozna jej miezyc ( naprawde?!?!... szok ) Z takim podejsciem nie wroze im sukcesow . Sukienke zamowilam w pracowni Flossmann smile polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka