smiled2 28.06.06, 13:49 Bardzo proszę o pomysły, fotki, linki- jak przyozdobić ślubny samochód w kolorze srebrnym!!! Z góry dziękuję za pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karmela77 Re: Dekoracja samochodu - POMOCY!!! 28.06.06, 14:54 podsyłam linka - chodzi mi konkretnie o auto ustrojone margerytkami, rozsianymi po całej powierzchni - ja miałam tak ubrany srebrny samochód, tylko że gerberami w odcieniach różu - bardzo to ladnie wyglądało, a poza tym różniło się od "typowych" dekoracji auta. www.ogrodycynamonowe.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
smiled2 Re: Dekoracja samochodu - POMOCY!!! 28.06.06, 19:03 Bardzo dziekuję za pomoc..te margaretki faktycznie wyglądają cudnie!! a gerbery też muszą wygladać niczego sobie-hmmmmmm... pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
dekoria Re: Dekoracja samochodu - POMOCY!!! 29.06.06, 08:19 Może coś Cię zainspiruje na naszej stronce-spójrz w galerię-samochód: www.dekoria.info lub www.dekoria.friko.pl, jak znajdę chwilkę poszukam też dekoracji nowszych i podeślę ci na e-maila. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
smiled2 Re: Dekoracja samochodu - POMOCY!!! 30.06.06, 15:04 Dziękuję za odpowiedź i bardzo proszę o przesłanie fotek na maila.. Pozdrowienia od Agnieszki dla Agnieszki Odpowiedz Link Zgłoś
dark8 Re: Dekoracja samochodu - POMOCY!!! 29.06.06, 08:51 bukietybaranowska.com.pl/index-pl.html Odpowiedz Link Zgłoś
smiled2 Re: Dekoracja samochodu - POMOCY!!! 30.06.06, 15:05 Dziękuje.. pozdrawiam..Aga Odpowiedz Link Zgłoś