golinda 04.07.06, 16:09 Znacie jakieś w Warszawie? Duży wybór i przystępne ceny... Dzięki za wszelkie wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka_kalibanka Re: Sklepy z materiałami 04.07.06, 18:57 znam, ale to nie jest sklep, tylko hurtownia w Warszawie przy Bieżuńskiej. Jest jeszcze sklep przy Madalińskiego od strony Puławskiej. Materiałów tam sporo, ale jeśli chodzi o ślubne tkaniny, to wybór żaden. Znam też sklep w Landzie (metro Służew)i tak wybór całkiem spory, ale ceny dosyć wysokie.Są też jedwabie w Alejach Jerozolimskich, ale, dla mnie, wybór żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
milka_kalibanka Re: Sklepy z materiałami 04.07.06, 19:02 zapomniałam też o sklepie z materiałami (jest tam również pracownia krawiecka) przy rondzie Wiatraczna, w nowym biurowcu w którym mieści się szkoła językowa Orange. Charakterystyczne miejsce poprzez ten pomarańczowy napis szkoły oraz o sklepie przy Nowym Świecie (szyld:włoskie tkaniny) -po prawej stronie ulicy idąc od ronda w kierunku Krakowskiego Przedmieścia. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: Sklepy z materiałami 05.07.06, 08:56 dzięki, już wczoraj kupiłam w sklepie przy placu Wilsona (nie chodziło mi o materiały ślubne, kupowałam materiał na sukienki dla druhen) Odpowiedz Link Zgłoś