Dodaj do ulubionych

POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ?

17.07.06, 13:56
Pytanie jak wyzej.
Potrzebuje sprawdzonej i wprawionej fryzjerki jezeli chodzi o upiecie włosów
do ślubu.

Pozdrawiam
Czesia
Obserwuj wątek
    • quali1 Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 17.07.06, 14:16
      Wiesz ja mialam w poznaniu kilka podejsc do roznych fryzjerek i to byly porazki
      i teraz sie w koncu zdecydowalam na Adama Piaseckiego. Robil mojej siostrze
      fajna fryzurke na slub i sama nie wiem czemu odrazu do nie go nie poszlam
      • pinedka79 Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 17.07.06, 14:32
        quali!a gdzie ten Pan ma swoj zaklad?ile bierze za czesanie Panny Mlodej?
        z gory dziekuje za infowink
        kiedy Twoj Wielki Dzien?
        suwaczki.waszslub.pl/waszslub.php?d=2006081100300330
      • may-a Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 17.07.06, 14:42
        quali1

Czy to chodzi o Adama Piaseckiego z salonu Piaseccy na Pniewskiej??
        Ja byłam na próbnej u Pani Krystyny Piaseckiej i muszę powiedziec ze nie
        dokońca byłam zadowolona, babka w ogole nie doradziała i zrobiła mi kosmiczny
        kok na głowie, który dodał mi z 10 lat, a mowilam, ze chciałam cos bardziej
        nowoczesnego... Uczesane ladnie ale to zupełnie do mnie nie pasowało sad To moze
        lepiej do Adama pojsc??
        • filmgraf Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 17.07.06, 15:13
          Witam
          Polecam moją żonę pracuje na Umultowskiej w salonie welli MONA, jako jedyna robi
          koki smile.
          pozdrawiam Paweł

www.filmgraf.com.pl
        • pantarejka Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 17.07.06, 15:24
          Witaj w klubie smile W ten weekend wypróbowywałam fryzurę ślubną (przy okazji
          ślubu i wesela znajomych) w salonie na Pniewskiej. Koka robiła mi również pani
          Krysia... O ile zadowolona byłam z upięcia włosów u góry (fajny przedziałek,
          włosy ładnie ułożone), o tyle sam kok przypominał... krokieta. Mam ciężkie,
          grube włosy - Pani Krystyna zużyła dużo lakieru, a ponadto wykorzystała taką
          specjalną siateczkę z nylonowych włosów, w które upchnięte były włosy...
          Niestety efekt nie był za dobry, bo "krokiet" zdecydowanie mnie postarzał.

Przy okazji innego ślubu byłam w innym salonie fryzjerskim, gdzie zrobiono mi
          koka z loczków (robi się kółeczko z włosów i przytwierdza wsuwką)... Z dwojga
          złego wolę już jednak krokieta niż te loczki smile Ślubną fryzurę będzie mi robiła
          inna fryzjerka z salonu Piaseckich (nie było jej akurat w ostatni weekend) -
          dam jej wskazówki, co do fryzury (góra może być, ale zamiast "krokieta" chcę
          coś bardziej dziewczęcego i młodzieńczego) i mam nadzieję, że efekt będzie
          dobry...
    • olaimikolaj Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 17.07.06, 17:25
      ja tez chetnie skorzystam z rady odnosnie fryzjera. chcialabym jakiegos
      nowoczesnego koka
    • czesia74 Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 18.07.06, 08:39
      Chodziłam do Piaseckich. Nie polecam. Upiecia w wykonaniu p. Krystyny nie
      polecam. Kilkukrotnie widziałam dziewczyny. Wszystkie wygladały jak swoje mamy.
      A Adam chyba upięc nie robi. Zreszta gdyby nawet, to tez bym sie nigdy nie
      zdecydowała. Jeszcze nigdy nie zostałam przyjeta na czas. Przychodzenie na
      umowiona godzine mija sie z celem. Moj rekord to czekanie 1,5 godziny. Pozniej
      ciecie z przerwami (Adam w miedzczasie konsultował inne fryzury) kolejne 1,5
      godziny.
      Mimo ze obcina super, to zrezynowała. Czasu na loterii nie wygrwałam niestetysmile.

Podciagam watek.

Czesia
      • may-a Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 18.07.06, 09:03
        No własnie....ja też spędziałam troche czasu u Piaseckich... Pani Krystyna w
        międzyczasie kończyła koka innej dziewczynie i konsultowała kolor farby innej
        Pani...Generalnie wg mnie mało sympatyczna i mało otwarta, robi wszystko
        mechanicznie i po swojemu, klientek nie traktuje indywidualnie, uwazam ze nie
        ma własciwego podejścia do zawodu...No ale to tylko moje zdanie, może ktoś
        odniósł zupelnie inne wrazenie. Ja lubię jak fryzjer czuje to co robi, a u
        Piaseckich jedna dziewczyna myła mi włosy, inna suszyła, jeszcze inna
        asystowała przy upinaniu koka...o swojej wizji fryzurki opowiadałam jeszcze
        innej dziewczynie, bo pani Krystyna była zajęta ....

Tak wieć POMOCY dziewczyny!!!
        Czekamy na propozycje sprawdzonych i milych fryzjerek smile które robią nowoczesne
        fryzurki niekoniecznie oklepane koki, krokiety (pozdrawienia dla pantarejki) i
        inne klopsy hehehehe...
      • may-a Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 18.07.06, 12:34
        nikt nikogo nie poleci? sad((
        • joannapoznan Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 18.07.06, 14:38
          Ja korzystam z salonu Stravaganza, róg słowiańskiej i Zagonowej. Prowadzi to 3
          młodych fryzjerów która przejeła salon po gabrielu. Robią fryzurki nowoczesne i
          korzystają z super kosmetyków. polecam.
    • kaluha Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 18.07.06, 22:19
      ja moge polecić, ale nie fryzjerkę. to jest pani wizażystka która przygotowuje
      aktorów w teatrze, a także dziewczyny do sesji zdjęciowych i takich tam imprez.
      uczesała mnie i umalowała jedna osoba. zrobiła dokładnie tak jak chciałam.
      jeżeli będziesz jeszcze zainteresowana to daj znać na gazetowego.
      • olaimikolaj Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 19.07.06, 01:08
        czy ja moglabyn poprosic o namiary do tej pani? bede bardzo wdzieczna.
        a jak sie ksztaltuja ceny?
      • czesia74 Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 19.07.06, 08:17
        To poprosze na konto gazetowe.

Naprawde tak mało jest dobrych fryzjerek ? Nikt nikogo wiecej nie poleci ?
      • pantarejka Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 19.07.06, 09:26
        ja też poproszę o namiary na dobrą wizażystkę.
    • elkam80 Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 19.07.06, 08:36
      Studio Metamorfozy na Matejki (chyba 36), na przeciwko kościoła
      św. Anny. Polecam fryzjerkę Sonię. Pozdrawiam.

mój suwaczek

• may-a Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 19.07.06, 08:54
        witam was,
        to juz coraz wiecej namiarów.

kaluha - poproszę o namiary na gazetowego!!

co do studia metamorfozy na matejki, juz dzwoniłam do nich ale mój termin mają
        cały prawie zajęty, tylko jedną godzinę mają wolną, która mi niestety nie
        pasuje...

Pozdrawiam i czekamy na więcej!
    • quali1 Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 19.07.06, 09:26
      Co do p. Krystyny to sie zgadzam dlatego wybieram sie do adama, on wlasnie robi
      takie bardziej nowoczesne fryzury, a co do czekania to Adam ma Nowy salon na
      bukowskiej i jest tam jeszcze raczej pusto wiec nie ma wiekszego problemu
      • may-a Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 19.07.06, 09:31
        quali1

a mozesz podac dokladny adres gdzie na bukowskiej ma zakład?? jesli bys miała
        jeszcze telefon to juz w ogole byłabym ogromnie wdzięcznabig_grin to widzę ze
        zgadzają się opienie co do Pani Krystyny...
        Mam jeszcze do Ciebie quali1 pytanko - czy ta fryzurka siostry to było upięcie,
        kok, czy jakas inna fryzurka? A Ty byłaś juz u niego na próbnej? Jak sie ceny
        kształtują? Dzięki z góry za odpowiedź!!
      • may-a do quali1 19.07.06, 12:22
        quali1 gdzie jestes?

daj znac jak sie pojawisz tutajsmilechcialabym sie juz zapisac na próbną do Adama
        Piaseckiego...czas ucieka a ja bez fryzjerkisad
        • may-a Re: do quali1 19.07.06, 13:59
          juz nieaktualne...sad poszukałam numeru, dzwoniłam, ale niestety Pan Adam ma
          zajęty cały mój dzień sad no nic szukam dalej....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka