czesia74 17.07.06, 13:56 Pytanie jak wyzej. Potrzebuje sprawdzonej i wprawionej fryzjerki jezeli chodzi o upiecie włosów do ślubu. Pozdrawiam Czesia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quali1 Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 17.07.06, 14:16 Wiesz ja mialam w poznaniu kilka podejsc do roznych fryzjerek i to byly porazki i teraz sie w koncu zdecydowalam na Adama Piaseckiego. Robil mojej siostrze fajna fryzurke na slub i sama nie wiem czemu odrazu do nie go nie poszlam Odpowiedz Link Zgłoś
pinedka79 Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 17.07.06, 14:32 quali!a gdzie ten Pan ma swoj zaklad?ile bierze za czesanie Panny Mlodej? z gory dziekuje za info kiedy Twoj Wielki Dzien? suwaczki.waszslub.pl/waszslub.php?d=2006081100300330 Odpowiedz Link Zgłoś
may-a Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 17.07.06, 14:42 quali1 Czy to chodzi o Adama Piaseckiego z salonu Piaseccy na Pniewskiej?? Ja byłam na próbnej u Pani Krystyny Piaseckiej i muszę powiedziec ze nie dokońca byłam zadowolona, babka w ogole nie doradziała i zrobiła mi kosmiczny kok na głowie, który dodał mi z 10 lat, a mowilam, ze chciałam cos bardziej nowoczesnego... Uczesane ladnie ale to zupełnie do mnie nie pasowało To moze lepiej do Adama pojsc?? Odpowiedz Link Zgłoś
filmgraf Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 17.07.06, 15:13 Witam Polecam moją żonę pracuje na Umultowskiej w salonie welli MONA, jako jedyna robi koki . pozdrawiam Paweł www.filmgraf.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pantarejka Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 17.07.06, 15:24 Witaj w klubie W ten weekend wypróbowywałam fryzurę ślubną (przy okazji ślubu i wesela znajomych) w salonie na Pniewskiej. Koka robiła mi również pani Krysia... O ile zadowolona byłam z upięcia włosów u góry (fajny przedziałek, włosy ładnie ułożone), o tyle sam kok przypominał... krokieta. Mam ciężkie, grube włosy - Pani Krystyna zużyła dużo lakieru, a ponadto wykorzystała taką specjalną siateczkę z nylonowych włosów, w które upchnięte były włosy... Niestety efekt nie był za dobry, bo "krokiet" zdecydowanie mnie postarzał. Przy okazji innego ślubu byłam w innym salonie fryzjerskim, gdzie zrobiono mi koka z loczków (robi się kółeczko z włosów i przytwierdza wsuwką)... Z dwojga złego wolę już jednak krokieta niż te loczki Ślubną fryzurę będzie mi robiła inna fryzjerka z salonu Piaseckich (nie było jej akurat w ostatni weekend) - dam jej wskazówki, co do fryzury (góra może być, ale zamiast "krokieta" chcę coś bardziej dziewczęcego i młodzieńczego) i mam nadzieję, że efekt będzie dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
olaimikolaj Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 17.07.06, 17:25 ja tez chetnie skorzystam z rady odnosnie fryzjera. chcialabym jakiegos nowoczesnego koka Odpowiedz Link Zgłoś
czesia74 Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 18.07.06, 08:39 Chodziłam do Piaseckich. Nie polecam. Upiecia w wykonaniu p. Krystyny nie polecam. Kilkukrotnie widziałam dziewczyny. Wszystkie wygladały jak swoje mamy. A Adam chyba upięc nie robi. Zreszta gdyby nawet, to tez bym sie nigdy nie zdecydowała. Jeszcze nigdy nie zostałam przyjeta na czas. Przychodzenie na umowiona godzine mija sie z celem. Moj rekord to czekanie 1,5 godziny. Pozniej ciecie z przerwami (Adam w miedzczasie konsultował inne fryzury) kolejne 1,5 godziny. Mimo ze obcina super, to zrezynowała. Czasu na loterii nie wygrwałam niestety. Podciagam watek. Czesia Odpowiedz Link Zgłoś
may-a Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 18.07.06, 09:03 No własnie....ja też spędziałam troche czasu u Piaseckich... Pani Krystyna w międzyczasie kończyła koka innej dziewczynie i konsultowała kolor farby innej Pani...Generalnie wg mnie mało sympatyczna i mało otwarta, robi wszystko mechanicznie i po swojemu, klientek nie traktuje indywidualnie, uwazam ze nie ma własciwego podejścia do zawodu...No ale to tylko moje zdanie, może ktoś odniósł zupelnie inne wrazenie. Ja lubię jak fryzjer czuje to co robi, a u Piaseckich jedna dziewczyna myła mi włosy, inna suszyła, jeszcze inna asystowała przy upinaniu koka...o swojej wizji fryzurki opowiadałam jeszcze innej dziewczynie, bo pani Krystyna była zajęta .... Tak wieć POMOCY dziewczyny!!! Czekamy na propozycje sprawdzonych i milych fryzjerek które robią nowoczesne fryzurki niekoniecznie oklepane koki, krokiety (pozdrawienia dla pantarejki) i inne klopsy hehehehe... Odpowiedz Link Zgłoś
may-a Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 18.07.06, 12:34 nikt nikogo nie poleci? (( Odpowiedz Link Zgłoś
joannapoznan Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 18.07.06, 14:38 Ja korzystam z salonu Stravaganza, róg słowiańskiej i Zagonowej. Prowadzi to 3 młodych fryzjerów która przejeła salon po gabrielu. Robią fryzurki nowoczesne i korzystają z super kosmetyków. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 18.07.06, 22:19 ja moge polecić, ale nie fryzjerkę. to jest pani wizażystka która przygotowuje aktorów w teatrze, a także dziewczyny do sesji zdjęciowych i takich tam imprez. uczesała mnie i umalowała jedna osoba. zrobiła dokładnie tak jak chciałam. jeżeli będziesz jeszcze zainteresowana to daj znać na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
olaimikolaj Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 19.07.06, 01:08 czy ja moglabyn poprosic o namiary do tej pani? bede bardzo wdzieczna. a jak sie ksztaltuja ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
czesia74 Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 19.07.06, 08:17 To poprosze na konto gazetowe. Naprawde tak mało jest dobrych fryzjerek ? Nikt nikogo wiecej nie poleci ? Odpowiedz Link Zgłoś
pantarejka Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 19.07.06, 09:26 ja też poproszę o namiary na dobrą wizażystkę. Odpowiedz Link Zgłoś
elkam80 Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 19.07.06, 08:36 Studio Metamorfozy na Matejki (chyba 36), na przeciwko kościoła św. Anny. Polecam fryzjerkę Sonię. Pozdrawiam. mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
may-a Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 19.07.06, 08:54 witam was, to juz coraz wiecej namiarów. kaluha - poproszę o namiary na gazetowego!! co do studia metamorfozy na matejki, juz dzwoniłam do nich ale mój termin mają cały prawie zajęty, tylko jedną godzinę mają wolną, która mi niestety nie pasuje... Pozdrawiam i czekamy na więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
quali1 Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 19.07.06, 09:26 Co do p. Krystyny to sie zgadzam dlatego wybieram sie do adama, on wlasnie robi takie bardziej nowoczesne fryzury, a co do czekania to Adam ma Nowy salon na bukowskiej i jest tam jeszcze raczej pusto wiec nie ma wiekszego problemu Odpowiedz Link Zgłoś
may-a Re: POZNAŃ - upięcie koka - kogo polecacie ? 19.07.06, 09:31 quali1 a mozesz podac dokladny adres gdzie na bukowskiej ma zakład?? jesli bys miała jeszcze telefon to juz w ogole byłabym ogromnie wdzięczna to widzę ze zgadzają się opienie co do Pani Krystyny... Mam jeszcze do Ciebie quali1 pytanko - czy ta fryzurka siostry to było upięcie, kok, czy jakas inna fryzurka? A Ty byłaś juz u niego na próbnej? Jak sie ceny kształtują? Dzięki z góry za odpowiedź!! Odpowiedz Link Zgłoś
may-a do quali1 19.07.06, 12:22 quali1 gdzie jestes? daj znac jak sie pojawisz tutajchcialabym sie juz zapisac na próbną do Adama Piaseckiego...czas ucieka a ja bez fryzjerki Odpowiedz Link Zgłoś
may-a Re: do quali1 19.07.06, 13:59 juz nieaktualne... poszukałam numeru, dzwoniłam, ale niestety Pan Adam ma zajęty cały mój dzień no nic szukam dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś