Dodaj do ulubionych

Najlepszej jakosci ponczochy

23.07.06, 09:50
Przepraszam pare watkow bylo podobnych, jednak mam pytanie przd slubem ,
zamierzam kupic ponczochy z paskiem biale z tym ze nigdy takowych niemialam ,
jakie firmy polecacie, dopisze ze zalezy mi na wygodzie pasa , pooc te zwykle
z koronek obcierają.. dziekuje z gorysmile
Obserwuj wątek
    • reszka.ja Re: Najlepszej jakosci ponczochy 23.07.06, 20:06
      ja po raz pierwszy ubrałam pończoch na swoje wesele - miałam samonosne i byly
      rewelacyjne, nie uciskały,nie spadaly a firma po prostu Gatta
      • aiwon Re: Najlepszej jakosci ponczochy 23.07.06, 21:18
        kup samonosne
    • anulka80 Re: Najlepszej jakosci ponczochy 24.07.06, 09:21
      ja tez ubralam raz gatty samonoski i super super polecam gatta michelle
    • veevaa Re: Najlepszej jakosci ponczochy 24.07.06, 10:22
      a mi np. samonosne spadałysmile
      • lumja a jak dobrac rozmiar 24.07.06, 10:28
        nigdy nie miałam pończoch i zastanawiam się jak dobiera sie rozmiar, cxzy tak
        jak w rajstopach? mam dość grube uda i boje sie, żeby mi sie nie zeslizgiwały
        (myśle o samonośkach). Czy jeżeli rajstpy nosze rozmiar 3 to lepiej pończochy
        kupic 4??? co z dlugościa? na zdjęciach widzę, że niektore modelkimaja je
        wysoko, prawie pod pachwny a niektóre ledwo troce nad kolano. POMÓŻCIE MI,
        badzo was proszę.
        I jeszcze jedno - jaiej firmy pończochy polecacie - żeby nie kosztowały majtku,
        były biale, bez wzorków (pasek na górze może byc zdobny) i bardzo cieniutkie -
        taka mgiełka na nodze.
        • aniamaciej2 Re: a jak dobrac rozmiar 24.07.06, 10:39
          hmm... też sie zastanawiam nad pończochami samonośnymi. Chyba musiałabym kupic
          jedna parę na wypróbowanie, ponieważ obawiam sie ze mi one zjadą.
          Jakiej firmy i model polecacie dziewczyny?
          • mjakminia Re: a jak dobrac rozmiar 24.07.06, 11:03
            Samonosne są dobre, ale zostawiaja na nogach ślady. Polecam pończochy firmy
            Wolford, grubość 10 - super jakość i wygoda. Tylko trzeba do nich mieć dobry
            pas, żeby sie dobrze trzymał na biodrach i nie spadał. Pas jest tu kluczowy. Ja
            sobie kupiłam pas Selmarku za kupe kasy w moim rozmiarze tzn. 38 i był 2 nr za
            duży i cały cas mi się zsuwał w dół. Myslałam że zwariuje!?! pas musi byś cały
            czas na tym samym miejscu i nie mieć możliwości przemieścić się w dół. Wypróbuj
            wiec zanim kupisz!
    • quali1 Re: Najlepszej jakosci ponczochy 24.07.06, 11:03
      ja czasami nosze samonosne i sa duzo wygodniejsze niz takie z pasem, moga sie
      zeslizgiwac jesli ma sie bardzo szczuple nogi, poz tym maja pase silkonowy
      ktory pod wplywem ciepla sie przykleja wiec nie ma szans zeby spadly co do
      rozmiaru to ja nosze taki sam jak rozmiar rajstop, i jeszcze nigdy nie byly mi
      za krotkie, plecam gatte so ladne deliatne i mocne
    • golinda Re: Najlepszej jakosci ponczochy 24.07.06, 12:37
      na co dzień noszę pończochy samonośne, nigdy mi się nie zdarzyło, żeby mi się
      zsunęły
      polecam firmy: Gatta, Elledue...
      sama nie zakładam w ogóle niczego na nogi na ślub, bo mam buty z odkrytymi
      palcami...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka