monni3 29.01.07, 19:32 Witam czy ktos z was ma doświadczenia z tym gabinetem? mam zamiar zacząc tam leczenie, tylko strasznie tam drogo i nie jestem pewna czy warto dzieki za info Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puma1980 Re: Aster-Med wawa 31.01.07, 15:30 Witaj Dzisiaj byłam tam na konsultacji, ale nie wiem czy nie zmienie kliniki bo ci lekarze traktują tam pacjentów tak rzeczowo, płaci sie tam kupe kasy a oni nawet się nie uśmiechną normalnie jak za Prl-u, jestem zniesmaczona, w dodatku dziś porobili mi wszystkie prześwietlenia i odciski zębów a na plan leczenia zapisała mnie pani dopiero na 16.02, nawet mi nie powiedziała które zęby mam wyrwać i czy w ogóle wyrywać? także mam dylemat bo mam dziurawą 8 i nie wiem czy jest sens ją leczyć. Ortodontka powiedziała że odpowie mi dopiero na to pytanie 16.02, w takim tempie to aparat bede miała w kwietniu a mi zależy żeby załozyc go jeszcze w lutym. Własnie siedze w necie i szukam innego gabinetu. __________________ Odpowiedz Link
monni3 Re: Aster-Med wawa 17.02.07, 16:54 mnie troche zmrozily tam ceny, jeszcze na aparat sie nie zdecydowalam bo własnie czekam na te wszystkie wyniki badan a na kolejną wizyte faktycznie trudno sie umowic. Ale zastanawia mnie czy za tą ceną u nich faktycznie idzie super jakość puma znalazłaś inny gabinet ? Odpowiedz Link