Dodaj do ulubionych

dj z Krakowa?

25.07.06, 20:38
czy ktos zna jakiegos dj'a z Krakowa? najlepiej z radia, albo z doswiadczeniem w prowadzeniu imprez? zeby mozna go bylo gdzies zobaczyc, posluchac. chce znalesc dj'a na poziomie, polecano mi goscia z radia wawa, ale jest troche drogi i jeszcze mu trzeba za dojazd zaplacic...
bede wdzieczna za info
Obserwuj wątek
    • radiowiec_wawa Re: dj z Krakowa? 25.07.06, 20:51
      Gosc z radia wawa wcale nie jest taki drogi smile ale ze za dojazd trzeba zaplacic
      to w sumie nie dziwne: warszawa - krakow - warszawa to sporo kilometrow i zbyt
      wiele godzin spedzonych w aucie. Pomysl z miejscowym djejem jest najlepszy smile
      • kingusia1974 Re: dj z Krakowa? 25.07.06, 21:40
        no sorry pojecie "nie jest taki drogi" jest dość względne. Może dla ciebie nie
        jest to czy owo drogie ale dla kogoś innego może jest drogie, więc raczej sobie
        daruj.
        • radiowiec_wawa Re: dj z Krakowa? 25.07.06, 21:44
          No sorry, ale pojecie ze "jest drogi" takze jest subiektywne i zalezy jak dla
          kogo. Czy zalozycielka watku tez powinna sobie darowac? smile
          • adelheid Re: dj z Krakowa? 26.07.06, 08:37
            hmmm... a moze cos konstruktywnego? w Krakowie tez chyba sa dje, jakies radia tez chyba mamy, tylko jak ich znalesc?
            • stlouis30 Re: dj z Krakowa? 26.07.06, 09:12
              www.Creative Group 303.com
              Nie z radia ale prowadzą rozmaite imprezy,ostatnio Juliadę na Rynku Głównym.
              Umów się na spotkanie, zapytaj - generalnie to mocno polecam!
              • kasica1980 Re: dj z Krakowa? 26.07.06, 10:05
                ja znam jednego dj z krakowa.grał na imprezach w klubach.miał nawet grać na
                moim weselu (on jest dj + konferansjer ),ale mój narzeczony zdecydowanie wolał
                orkiestrę i została orkiestra.
                jeśli chodzi o koszty to powiedział 700 zł (ale o sprzęt się nie martwisz,on ze
                swoim przyjeżdza) .

pozdrawiam
                mój suwaczek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka