Dodaj do ulubionych

Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!!!!!!!

28.07.06, 12:07
Miałam z nimi same nieprzyjemności, teraz na tydzień przed ślubem nie mam
gorsetu , oddałam go do poprawki, ale nie w firmie tylko do innej krawcowej
bo oni się na mnie wypieli, jak chciałam wytłumaczyć, że jest coś nie tak, że
spłaszcza mi biust to przyszedł właściciel, który nie wiedział o co chodzi i
wiecie co zrobił - powiedział, że już nie jestem klientką i wygonił mnie z
zakładu, ubeczałam się jak głupia, ech co to za traktowanie, a firma porażka
po prostu.
Obserwuj wątek
    • bacha1979 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 28.07.06, 12:08
      Oni mają w Kielccah sklep???
      • natka81 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 28.07.06, 12:10
        W kielcach na kusocińskiego jest ich główna siedziba, a salon firmowy jest
        w "Katarzynie"
        • bacha1979 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 28.07.06, 12:11
          Uuu, to ja też niestety słyszałam o nich niepochlebne opinie.
          • natka81 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 28.07.06, 12:17
            Ja zamimkupiłam u nich suknie też słyszałam wiele, ale traf chciał, że suknia
            spodobała mi się właśnie u nich, ale tego jak oni mnie wczoraj potraktowali nie
            da się opowiedzieć, facet wyprowadził mnie za rękę krzycząć, że nie chce takich
            klientów, a ja chcaiałam żeby po prostu poprawili mi gorset, najgorsze jest to,
            że dałam się wyprowadzić w takim byłam szoku.
            • bacha1979 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 28.07.06, 12:18
              Rzecznik Konsumentów moze byc Ci pomógł?? Nie myśłąłas o tym??
              • natka81 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 28.07.06, 12:20
                No własnie nie wiem co i jak, ale chętnie opowiedziałabym o swoim przypadku
                komuś takiemu
                • bacha1979 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 28.07.06, 12:21
                  rzecznik Konsumenta ma swoja siedzibę na IX Wieków Kielc 3, w budynku
                  Starostwa, bodajże 2 pietro, na portierni spytaj, na pewno Ci powiedzą gdzie.
            • zaba002 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 28.07.06, 12:21
              Witaj, bardzo Ci współczuję. Co za okropne traktowanie. Ja akurat mierzyłam
              sukienke MSModa w Warszawie w jednym salonie. Też mi się spodobała sad Niestety
              na ich stronie internetowej nie ma zdjęć więc napisałam prośbe czy mogą mi
              przesłać zdjęcie tego modelu ale niestety nie zrobili tego bo nie mogą. Dobrze,
              że piszesz takie ostrzeżenie. Pozdrawiam,
              Ania

nasz ślub
              • natka81 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 28.07.06, 12:26
                Boją się żeby ktoś inny nie podszywał ich wzorów, ale to jest chore bo wiele
                firm ma swoje suknie na srtonach, ba u nas jest taki salon w kielcach gdzie
                podczas mierzenia sukni sprzedawca robi zdjęcia i wysyła na maila, niestety tam
                mi się żadna nie spodobała....A co do rzecznika to jak to wszystko załatwić???
                Bo nie wiem czy mam ochotę na szarpanie się z nimi...
                • bacha1979 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 28.07.06, 12:28
                  Szarpanie??? To Twoje prawo Kochana, jeśli faktycznie czujesz, że się nie
                  wywiązali z zadania.
                  PS. Jesli chcesz, napisz na gazetowego, podpowiem Ci. Kiedyś musiałam się
                  zmierzyć z podobnym problemem, co prawda chodziło tylko buty.
                  • natka81 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 28.07.06, 12:37
                    Już piszę na @
                    • bacha1979 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 28.07.06, 12:39
                      Ale odpiszę Ci wieczorkiem. acha, jelsi możesz napisz numer gg, łatwiej się
                      będzie dogadać.
                      • librea jak możesz to też mi napisz 28.07.06, 14:09
                        bo mam podobny problem, tzn. nie mogę się doprosić o przymiarkę - pierwszą!! a
                        ślub z 4 tygodnie, ciągle są jakieś wymówki, że za wcześnie, inne mają
                        wcześniej ślub, a to pani jest na urlopie. chodzi mi o Ms Modę oczywiście.
                        czyli ja też nie polecam. moje 3 koleżanki, które tam szyły też sie przyznały,
                        że maiły z nimi przejścia i sukienka odbiegała krojem od tej wybranej!!!!
                        • natka81 Re: jak możesz to też mi napisz 28.07.06, 15:25
                          Suknia odbiega i to sporo od wybranej, żadnej nie uszyja tak samo, moje
                          koleżanki też narzekały więc lepiej ich olać juz zanim sie zdecydujemy na kupno
                          u nich, a co mam Ci przesłać??
                          • korridda Re: jak możesz to też mi napisz 28.07.06, 15:37
                            natka, strasznie mi przykro, że masz takie problemy. Wydaje mi się, że to Ty
                            też pokazywałaś swoją sukienkę na forum i bardzo ładnie wyglądałaś. Wiem co
                            czujesz, byłam niestety w bardzo podobnej sytuacji, tylko, że chodziło o
                            Demetriosa w Poznaniu (beznadziejni są). Też mi sukienka podobała tam i tylko
                            tam i, mimo, że wiele zlego o nich słyszałam to się zdecydowałam. Trochę już o
                            tym pisałam w tym wątku:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=43909269&a=44431630
                            Niestety też byłam w szoku i im odpuściłam, na czym najgorzej wyszła moja mama
                            (bo mi przerabiała sukienkę). Teraz oczywiście żałuję, że nie walczyłam. A ty
                            już zapłaciłaś za całość?
                            • natka81 Re: jak możesz to też mi napisz 28.07.06, 15:41
                              Niestety w poniedziałek zapłaciłam już całość sumy...ale może ta krawcowa jakoś
                              mi wszystko poprawi, gorset zrobili mi krótszy i może uda mi sie jeszcze zagrać
                              im na nosie pokazując, że wymiary jakie ze mnie zebrali nie są wcale zgodne z
                              tym co uszyli, ale i tak mi prykro bo jakoś ta radośc ze ślubu została lekko
                              przucmiona...
                              • korridda Re: jak możesz to też mi napisz 28.07.06, 15:47
                                ech, szkoda gadać z tymi "salonami"

Ja w pewnym momencie powiedziałam sobie: luuuzzzzzz!
                                W koncu to tylko kieca. Całe szczęście nie wychodzę za mąż za kiecę smile
                                I w końcu wszystko się ulozyło, czego i tobie życzę smile
                                • natka81 Re: jak możesz to też mi napisz 28.07.06, 15:49
                                  Dzięki, musi być ok
                                  • natina0 Re: ja tez mam sukienke od nich 29.07.06, 01:17
                                    slub za 7 tyg,suknia cudowna,robi wiekie wrazenie,nie mam zażalen,ale kupowalam
                                    w toruniu w salonie ktory byl przedstawicielem.a propos-zerwali umowe z ms moda
                                    bo sie nie wywiązywali.wiec cos w tym jest
                                    pozdrawiam
                                    natalia
                                    • natka81 Re: ja tez mam sukienke od nich 29.07.06, 08:49
                                      Moja suknia też jest super, trzeba przyznać, że modele mają ok, ale reszta, ale
                                      zgadzam się bo pani już nie w ich salonie w innym mieście czyli Busko - Zdroju
                                      już zupełnie inaczej traktuje klienta...
                                      • natina0 Re: ja tez mam sukienke od nich 29.07.06, 23:04
                                        a jaka masz sukienkę natka81?tak z ciekawosci pytam
                                • kamilka26 Re: jak możesz to też mi napisz 11.08.06, 20:11
                                  Bardzo dobre podejście,popieram!!!!!! Przecież to nie jest konkurs
                                  piękności,tylko Ślub - NAJWAŻNIEJSZA W TYM WSYSTKIM JEST MIŁOŚĆ ! Dwoje ludzi
                                  którzy się poznali,pokochali będą patrzeć sobie w oczy i ślubować wieczną
                                  miłość.TO JEST JEDYNY I NAJWAŻNIEJSZY CEL TEJ UROCZYSTOŚCI<PRAWDA????
                                  • natka81 Re: jak możesz to też mi napisz 11.08.06, 20:13
                                    Ty nie rozumiesz chyba tego co czytasz...ale masz rację to jest najważniejsze i
                                    dlatego nie przejmowałam się tym, że suknia popruła i się już o 20 bo była
                                    badziewnie zrobiona!!!
                                    • gosia-a7 Re: jak możesz to też mi napisz 11.08.06, 20:54

Jeżeli chodzi o szycie sukienek w ms moda to moje dwie koleżanki
                                      tam szyły, jedna w Staszowie, druga w Kielcach i były bardzo zadowolone.
                                      obsługa super. w Kielcach moja koleżanka dostała nawet bolerko gratis i kwiatka
                                      do welonu. miały piękne sukienki, dopasowane i w ogóle. dlatego też i ja sobie
                                      tam szyję,dlatego nie rozumiem was dziewczyny
                                      • natka81 Re: jak możesz to też mi napisz 11.08.06, 21:02
                                        świat nie jest czarno - biały i ktoś może być zadowolony a ktoś nie
            • mmm328 idiotka 09.08.06, 14:32
              To że masz nasrane do łba to już twój problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
              • bacha1979 Re: idiotka 09.08.06, 14:46
                Po co taka agresja???
                Może i były "dobre zakupy", ale wierz, że od kogo nie słyszałam, mieli z tą
                firmą problemy.Nie słyszałam nawet jednej pozytynwje opinii!
                Mierzyłam tam też chyba ze 3 sukienki, ale po tym co usłyszałam, zrezygnowałam.
                Dziekuję, wole zapłacić 2 x razy tyle i być spokojna.
                • kamilka26 Re: idiotka 11.08.06, 19:40
                  Ludzie nauczcie się JĘZYKA POLSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!! wasze błędy
                  ortograficzne!!!!!!Co wy do szkoły nie chodziłyście????????//
            • mmm328 Re kupujcie suknie w firmie MS moda!!!!!!!!!! 09.08.06, 14:42
              Ja i wiele moich koleżanek kupiło suknie w tej firmie I WSZYSTKO BYŁO TAK JAK
              NALEŻY,WYGLĄDAŁY ŚLICZNIE i żadna Z NICH nie miała takich problemów o jakich wy
              tu piszecie więc to może Z WAMI JEST COŚ NIE
              TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • dragonetta Re: Re kupujcie suknie w firmie MS moda!!!!!!!!!! 12.11.06, 13:57
                A długo już pracujesz w MS Moda? Taka agresja tylko tak się da wytłumaczyć. Co
                Cię to obchodzi, że komuś się ich podejście do klienta nie podoba?
    • zoe1980 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 29.07.06, 23:09
      Ten szef z MS mody jest okropny. Gdy szukałam sukienki to też się na niego
      natknęłam - opryskliwy, zadufany w sobie facet. Na każde pytanie odpowiadał tak
      jakbym była w salonie nieproszonym gościem więc szybko wyszłam. To okropne, że
      tacy ludzie w ogóle coś robią w branży ślubnej. On by się nadał na rzeźnika, a
      nie na właściciela salonu mody.
      • natka81 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 29.07.06, 23:40
        Dokładnie rzeźnik to coś dla niego, zachowuje się okropnie i w dupie ma
        klientów...a ja mam model Roxi...
    • natka81 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 29.07.06, 23:50
      Właściciele ms mody dzisiaj bawią się na weselichu córki, ale suknia ta do
      kościoła jak dla mnie beznadziejna, a na wesele ma taka z krótszym przodem i
      ogonem...ale oni jako ludzie są okropni mają w dupie, że chce się pięknie teo
      dnia wyglądać, liczy się kasa, kasa ....
      • kamilka26 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 11.08.06, 19:56
        Co ma suknia ich córki do tego że ty chcesz pięknie wyglądać????? Naucz się
        pisać bo jak narazie Ci to nie wychodzi.Dziewucho ty to masz największy problem
        ZE SOBĄ!!!!!!!!!!!!!!! SAMA NIE WIESZ O CO CI CHODZI WIĘC MOŻE WRZUĆ NA LUZ!!!!!!!!!
    • monintka Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 10.08.06, 09:30
      Witam, ja wybralam u nich Suzi-śnieżnobiałą. Ale okazało się, że nie doszyli mi
      aplikacji na spódnicy!!!!! Jutro odbieram i mam nadzieję, że wszystko będzie
      ok, bo się teraz zestresowałam!!!!!!!! A ślub 19tego.
      O zgrozo.........
      • natka81 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 10.08.06, 09:45
        mmm28 sama jetes idiotką, ale nie rzucaj się tk do innych bez powodu
        • kamilka26 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 11.08.06, 20:00
          W każdym napisanym zdaniu pokazujecie jakie "JESTEŚCIE MĄDRE"
          • natka81 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 11.08.06, 20:09
            Nie zauważyłaś debilna Kamilo, że nikt nie odpowiedział jeszcze na Twoje posty,
            nie pisz już więcej bo to Ci najwyraźniej szkodzi, a pozatym dobrze czasem
            napisać coś z błędami bo wtedy widać czy rozmawia się z kimś wartościowym kto
            zwróci uwagę na tekst, a nie z idiotą, który nie rozumie o czym się piszę i
            tylko błędy wytykać potrafi, żałosna jesteś i tyle...
    • natka81 MMM328 pewnie pracuje w MS Modzie 10.08.06, 09:51
      AHAHAHAHAHAHAH stąt te nerwy już rozumiem, teraz wszystko mi pasuje, oni też o
      głópotę dostawali białej gorączki hahahahahaha
      • kamilka26 Re: MMM328 pewnie pracuje w MS Modzie 11.08.06, 19:35
        Naucz siędziewczynko najpierw pisać po polsku,przydało by ci się poczytać troche
        słownik ortograficzny!!!!!!!!!!!!!!!
      • kamilka26 Re: MMM328 pewnie pracuje w MS Modzie 11.08.06, 19:59
        WŁAŚNie teraz to ty pokazałaś swoją "GŁÓPOTĘ", wg słownika polskiego wyraz
        GŁUPOTA piszemy przez "U" a nie "Ó".Zamiast pisać bzdury to weź lepiej książkę i
        poczytaj trochę,bo oczytana to ty nie jesteś,zresztą WIDAĆ!!!!!!!!!
    • a1ma Mogli Ci oddać zaliczkę i kazać się wynosić... 09.11.06, 23:32
      ... tak jak Ty postąpiłaś z pewnym zespołem, pamiętasz? wink
      • natka81 Re: Mogli Ci oddać zaliczkę i kazać się wynosić.. 10.11.06, 17:40
        Cóż za spostrzegawczość - rewelacja pogratulować, zejdź ze mnie trolu
        • a1ma Re: Mogli Ci oddać zaliczkę i kazać się wynosić.. 10.11.06, 21:12
          Przecież takie zachowanie Twoim zdaniem jest fair, wiec o co chodzi?
    • coked Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 12.11.06, 19:27
      olać ich to jakiś fan club pozadzieranych nosów

na dodatek sprzedają pół produkt.

chodzi o nich??

www.msmoda.pl/
      hah! już parę nie złych numerów wycieli! Aż dziwne że jeszcze istnieją z takim
      podejściem do klienta...
      Parę kontroli im się szykuje

napewno.\\www.uokik.gov.pl/pl/ochrona_konsumentow/rzecznicy/art13.html

Są strasznie aroganccy i zadufani i nie wiadomo dlaczego bo ich ciuchy niczym
      się nie wyróżniają. Kompletnie. Nie dotrzymują terminów.

Dawno ich nikt chyba z ziemią nie zrównał. No ale to się zmieni. Jak tylko
      trochę i po piętach konkurencja poskrobie.
      • natka81 do a1am 12.11.06, 23:21
        Widać nie tylko ja przejechałam się na tej firmie, jeśli możecie to kupujcie u
        konkurencji.
      • natka81 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 12.11.06, 23:24
        W ich salonie firmowym na ulicy Sienkiewicza sprzedaje osoba, która nie tylko
        nie pozwala przymierzyć sukni jeśli nie jest się na 100% zdecydowanym co jest
        paranoją bo to to sie suknie mierzy żeby zobaczyć czy dany fason nam odpowiada
        czy nie. Ja tam przymierzałam mino tego, że kobita była upierdliwa, na niczym
        sie na dodstek nie znała, a potem dowiedziałam sie co kobita emerytka robi w
        tym sklepie - po prostu jest mamą właścicielki....
        • mimi78 :))))))) 12.11.06, 23:26
          z tego co piszecie to wynika że w tej śmiesznej firmie panuje polityka

'PRL wiecznie żywy!' smile))))))))
          • natka81 Re: :))))))) 12.11.06, 23:28
            Wręcz nie do opisania...smile
        • bacha1979 Co do mierzenia- 13.11.06, 10:34
          to albo źle trafiłaś,albo ja trafiłam dobrze. Przymierzałam tak sukienki (ale
          nie kupiłam- zniechęcona negatywną opinią) i pani bez problemu dała mi kilka
          sztuk- nie pamiętam dokłądnie, ale przynajmniej 4.
          • julla1 Re: Co do mierzenia- 13.11.06, 11:42
            Cześć bacha1979. Z twojej odpowiedzi wnioskuję że jesteś zadowolona z tej
            firmy. napisz czy już po zakupie i jaki model jak możesz. Pozdrawiam
            • bacha1979 jula, ja tam nie kupowałam sukienki. 13.11.06, 12:09
              Mierzyłam tylko.Pzdr! smile
          • natka81 Re: Co do mierzenia- 13.11.06, 11:45
            Ja też w koncu przymierzałam, ale nie były zadowolone jak mierzyłam 3, minki
            byłay z cyklu, "ło boże a poco tyle", ale jest tam jedna konkretna pani -
            reszta co tu gadac ma braki, ale np swoją suknie mierzyłam 2 razy u nich bo nie
            byłam na bank zdecydowana i 3 raz nie pozwoliły mi jej przymierzyć, musiałabym
            płacić zaliczkę, wiec znalazłam suknie w Busku przymierzyłam postałam w niej ze
            25 minut pani wszystko mi dobrała nikt nie krzyczał że sie pewnie poce itd, a w
            koncu kupiłam u nci bo mieszkam bardzo blisko miejsca gdzie suknie sa szyte,
            myslałam ze to pomoze w lepszym wytłumaczeniu krawcowym na miejscu o co mi
            chodzi z ewentualnymi przymiarkami, ale okazało sie ze panie nie są pojętne.
            • bacha1979 Re: Co do mierzenia- 13.11.06, 12:10
              Mnie obsługiwała taka młodziutka blondynka. Przyznaję, że cierpliwa i miła.
              • natka81 Re: Co do mierzenia- 13.11.06, 13:14
                Dokładnie ona jest ok, a inne porażka...
    • julla1 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 13.11.06, 10:27
      Witam !Mam prośbę o małą pomoc. Jestem na etapie zakupu sukni ślubnej i po
      przeczytaniu tego postu mam mały dylemat. Jednym z modeli na liście jest
      produkt tej firmy. Moje pytanie: Masz zastrzeżenia do MS Moda jako producenta
      czy salonu. Ja przymierzałam suknię w jednym z małopolskich salonów, obsługa
      bardzo miła i kompetentna(drobne poprawki robią na miejscu)Będę wdzięczna za
      wszystkie opinie. Pozdrawiam i dziękuję!
      • natka81 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 13.11.06, 11:40
        Wielkie zastrzeżenia mam do obsługi w kieleckim salonie firmowym, ale dotyczy
        to jednej ze sprzedawczyń, starsza pani, która najchętniej pozwalałaby tylko na
        oglądanie... a firma, cóż, moją suknię, a raczej gorset zepsuty poprawiała
        znajoma krawcowa pracująca u nich - oczywiście w wielkiej tajemnicy i robą dużo
        przekrętów, sprawdź sobie czy po uszyciu wymiary się zgadzają, czy aplikacja
        nie zakrywa defektów w szyciu itp - to u nich normalka, a i jeszcze
        beznadziejne jest podejscie włascicieli do klienta, ale jak byłam w sklepie w
        Busku - Zdroju gdzie mieli suknie tej firmy obsługa była super bo to nie był
        ich salon.
        • julla1 Re: Nie kupujcie sukni w firmie MS moda!!!!!!!!!! 13.11.06, 17:50
          dzięki za odpowiedz teraz może znów wezmę ich pod uwagę
          Ps widziałam fotki ze ślubu ślicznie wyglądaliście. Spełnienia marzeń na nowej
          wspólnej drodzesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka