wetlinka 20.08.06, 06:26 Dzisiaj, tak nietypowo w niedzielę jest mój slub i przyjecie weselne..... Nerwy okrutne, noc nieprzespana. trzymajcie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: dziś mój slub 20.08.06, 06:30 wetinka, a czemu się denerwujesz?? Nie warto- to napewno będzie najpiękniejszy dzień w Twoim życiu. Tego Ci życzę, życze Ci rónież samych miłych wzruszeń i wiele szczęscia na nowej drodze życia. 3maj się!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wetlinka Re: dziś mój slub 20.08.06, 06:34 dziekuję!, wiesz nie mogłąm po prostu spać w nocy, serce mi wali jak młot, a jeszcze wczoraj wszystko było oki.... wiem, że będzie dobrze, musi być! Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: dziś mój slub 20.08.06, 06:39 Uszka do góry!!! Popatrz i pogoda całkiem fajna, bynjamniej w Kielcach. A Ty o której gdzie ślubujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
bez.obrazy Re: dziś mój slub 20.08.06, 07:56 > Popatrz i pogoda całkiem fajna, bynjamniej w Kielcach. jeśli już to *przynajmniej* bynajmniej «wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie)» Głos miał donośny, ale bynajmniej nie przykry. Z miłością bynajmniej się nie taił. sjp.pwn.pl/haslo.php?id=6119 no to się czepnęłam Odpowiedz Link Zgłoś
wetlinka Re: dziś mój slub 20.08.06, 08:18 slub o 15, fryzjer już na miejscu, czesze moje siostry sztuk 4, mnie i moje koleżanki, na razie popijam meliskę i jest dobrze, najbardziej boję się kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: dziś mój slub 20.08.06, 19:52 no to się czepnęłam No!!!)Przynajmniej rację miałaś. Pdr! Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: dziś mój slub 20.08.06, 10:36 Trzymam kciuki mocno!!! Szczęścia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś