Dodaj do ulubionych

Czy są na forum Opolanki?:)

23.08.06, 12:30
Witajciesmile Ja dopiero rozpoczynam przygotowania i chętnie wymienię się z wami
doświadczeniamismilesmile Mój ślub 8.09.2007smile Wstępną rezerwację zrobiłam w hotelu
Mercure (teraz mają tam remont..) i mam już zaklepanego dj-a z Wrocławiasmile
Nie wiem jak będzie z całą resztą przygotowań, mam nadzieję, że pomożeciesmilesmile
Jestem trochę rozdarta między Wrocławiem a Opolem bo mieszkam w połowie
drogi, ale wesele będzie na pewno w Opolusmile
Obserwuj wątek
    • barabasia2 Re: Czy są na forum Opolanki?:) 28.12.06, 11:00
      A jak bardzo w połowie mieszkasz? smile
      Bo ja też mieszkam między Opolem a Wrocławiem, ale wesele robie w moim
      miasteczku.
      • justyna.e Re: Czy są na forum Opolanki?:) 28.12.06, 11:15
        i ja pochodze z opolszczyzny, chociaz juz prawie 10 lat w Wawie, nasz slub i
        wesele 22.09.07 pod Warszawa wink
      • inkageo Do Barabasia2:) 28.12.06, 20:32
        W połowie drogi czyli w Brzegu?smile Ale fajniesmilesmile Jutro wyjeżdżam na kilka dni
        do Zakopca, ale mam nadzieję, że jak wrócę to będziemy w kontakciesmilesmile
        • barabasia2 Re: Do Barabasia2:) 28.12.06, 21:32
          inkageo napisała:

> W połowie drogi czyli w Brzegu?smile Ale fajniesmilesmile Jutro wyjeżdżam na kilka dni
          > do Zakopca, ale mam nadzieję, że jak wrócę to będziemy w kontakciesmilesmile

Dokładnie w miasteczku pod Brzegiem smile
          Miłej podróży do Zakopca!
          Ja niestety nie mam urlopu indifferent ale też jest ok!
    • kroplla Re: Czy są na forum Opolanki?:) 28.12.06, 14:35
      a ja studiowałam w Opolu. a wczoraj w Zuzie <w Ślimaku> znalazłam tak śliczną
      sukienkę, że żadna inna już mi się nie podobawink
      • kalina97 Re: Czy są na forum Opolanki?:) 29.12.06, 08:10
        Kiedyś nie Opolanka,ale niedalekowinkWesele w małym mieście niedaleko...
        Mamy salę,kapelę i fotografa.A co u Was?Gdzie kupujecie suknie?I czy w ogóle
        kupujecie czy wypożyczacie?
        • inkageo Re: Czy są na forum Opolanki?:) 29.12.06, 09:34
          Witajsmile Ja byłam już w kilku salonach ślubnych we Wrocławiu i Krakowie, ale na
          nic się nie zdecydowałam. Czeka mnie kolejna runda, bo nie widziałam na żywo
          nowych kolekcjismile Do Opola też na pewno się wybiorę, zresztą często tam jestem
          służbowo i mijam salonysmile Obecnie poszukuję forografa, myślałam o Pośpiesnych,
          ale niestety są już zajęci...sad
          • barabasia2 Re: Czy są na forum Opolanki?:) 29.12.06, 10:05
            Ja wypożyczałam w Brzegu. Naprawdę tanio i suknie piękne...Nie mogłam się
            zdecydować, bo wybór spory. Oni szyją też na miejscu suknie i dopasowywują
            wszystko do figury. Polecam, w razie czego dam namiary big_grin
            • justajjd Re: Czy są na forum Opolanki?:) 17.01.07, 12:37
              hej hej, czy mozesz podac kontakt do Brzegu gzie wypozyuczasz sukienke, pisalas
              ze maja duzy wybor, sukienki jakies nowoczesne?? moze maja strone internetowa?
              pozdrawiam
              justyna
              • inkageo Re: Czy są na forum Opolanki?:) 17.01.07, 13:35
                Myślę, że chodzi o wypożyczalnię na ul. Robotniczej. Jak nie znajdziesz
                namiarów w necie to mogę podejść zapisać numery telefonów i zapytać o co chcesz
                bo pracuję na tej ulicysmile
              • barabasia2 Re: Czy są na forum Opolanki?:) 18.01.07, 20:47
                Dokładnie, wypożyczalnia na robotniczej 5 w podwórku, Oto namiary:

firmy.pkt.pl/firma/twoj_dzien_sc__wypozyczalnia_sukien_slubnych_b3B5MDdfMTkyODBfX2R6aWXxX2Jhc2U=.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka