matusa Re: Różana dolina - Będzin 25.08.06, 17:21 PowiemCi tak,to jest naprawde fajna sali i jak ja w pierwszej chwili zobaczylam to na prawde pomyslalm-tak to jest to.I fajny wystroj i duzo miejsca.Bylismy nawet umowieni na wplacenie zaliczki.Powiem szczerze ze na Slasku nie ma takiego wyboru jak w innych czesciach Polski.Jednakze rozmyslilismy sie ostatecznie z tej sali.po pierwsze na stolach podczas wesela sa sztuczne kwiaty,to od razu mnie zniechecilo jak bylismy obejrzec sale w sobote przed uroczystoscia.Oki,mozna byloby na wlasna reke udekorowac sale ale to wiazaloby sie z dodatkowym kosztem.Pozatym zauwazylam ze nie jest tam az tak czysto.Zwroc uwage na rowniez sztuczne kwiaty,taki jakby wienien nad wejsciem do sali.Ogolnie ladna ale sa fajniejsze miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
carol.p Re: Różana dolina - Będzin 27.08.06, 12:28 My również oglądaliśmy różaną doline i sala bardzo nam się podobała, ale właściwie to jedyny plus! Radze zwrócić też uwagę na otoczenie- bo według mnie na zewnątrz jest fatalnie (ten żwir i biała suknia...), na toalety- nie dość że małe to jeszcze wspólne! Ale mogę wam polecić 2 sale: w Czeladzi- sztuka kulinarna czy jakoś tak- mają świetne jedzonko, a ta druga to ta którą wybraliśmy: sala w Mierzęcicach- jestem z będzina więc nie jest aż tak daleko a zdobyła najwięcej plusów Odpowiedz Link Zgłoś
nefrii Re: Różana dolina - Będzin 27.08.06, 15:38 mnie wlasnie przede wszystkim odrzucilo to otoczenie blech a jesli jeszcze nie masz sali to polecam w Sosnowcu a wlasciwie jego dzielnicy Klimontowie wielka sala nad jeziorem Balaton, ceny przystepne, jedzonko dobre, w srodku niezle, a na zewnatrz piekna naturalna sceneria Odpowiedz Link Zgłoś