Dodaj do ulubionych

Różana dolina - Będzin

25.08.06, 14:49
Proszę o opinie...
Obserwuj wątek
    • matusa Re: Różana dolina - Będzin 25.08.06, 17:21
      PowiemCi tak,to jest naprawde fajna sali i jak ja w pierwszej chwili zobaczylam
      to na prawde pomyslalm-tak to jest to.I fajny wystroj i duzo miejsca.Bylismy
      nawet umowieni na wplacenie zaliczki.Powiem szczerze ze na Slasku nie ma takiego
      wyboru jak w innych czesciach Polski.Jednakze rozmyslilismy sie ostatecznie z
      tej sali.po pierwsze na stolach podczas wesela sa sztuczne kwiaty,to od razu
      mnie zniechecilo jak bylismy obejrzec sale w sobote przed
      uroczystoscia.Oki,mozna byloby na wlasna reke udekorowac sale ale to wiazaloby
      sie z dodatkowym kosztem.Pozatym zauwazylam ze nie jest tam az tak czysto.Zwroc
      uwage na rowniez sztuczne kwiaty,taki jakby wienien nad wejsciem do sali.Ogolnie
      ladna ale sa fajniejsze miejsca.
    • carol.p Re: Różana dolina - Będzin 27.08.06, 12:28
      My również oglądaliśmy różaną doline i sala bardzo nam się podobała, ale
      właściwie to jedyny plus! Radze zwrócić też uwagę na otoczenie- bo według mnie
      na zewnątrz jest fatalnie (ten żwir i biała suknia...), na toalety- nie dość że
      małe to jeszcze wspólne!
      Ale mogę wam polecić 2 sale: w Czeladzi- sztuka kulinarna czy jakoś tak- mają
      świetne jedzonko, a ta druga to ta którą wybraliśmy: sala w Mierzęcicach-
      jestem z będzina więc nie jest aż tak daleko a zdobyła najwięcej plusówsmile
    • nefrii Re: Różana dolina - Będzin 27.08.06, 15:38
      mnie wlasnie przede wszystkim odrzucilo to otoczenie blech a jesli jeszcze nie
      masz sali to polecam w Sosnowcu a wlasciwie jego dzielnicy Klimontowie wielka
      sala nad jeziorem Balaton, ceny przystepne, jedzonko dobre, w srodku niezle, a
      na zewnatrz piekna naturalna sceneria smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka