Dodaj do ulubionych

Ja tutaj nowa :) 04.11.2006r.

28.08.06, 23:19
witam.Wlasnie znalazlam to forum i bardzo sie ciesze,poniewaz mam mnostwo
pytan odnosnie slubu i wesela.Na poczatek czy,ktoras z was slubuje w
listopadzie? i moze jest jakas panna mloda z bydgoszczy?Dzisiaj wybierałam
sukienke(wyporzyczam)mam jeszcze problem z bolerkiem bo nie chcialam kupowac
na ten jeden dzien ale chyba bede zmuszona bo tam gdzie wyporzyczalam nie
maja bolerek sad
Obserwuj wątek
    • martabg Wredna jestem, ale muszę... 28.08.06, 23:50
      Bolerka się wypożycza. Tak jak i suknie.
      A co do innych pytań... Z pewnością znajdziesz odpowiedni wątek, wpisz w
      wyszukiwarkę listopad, albo całą datę. Tak samo zrób z miastem.
      Jest też wątek dla panien młodych poniżej 25 roku życia.
      Z tego co widzę, łapiesz się.
      • kamila22-1985 odpowiedzi:) 29.08.06, 14:16
        martabg
        Muszę Cie rozczarować bo tam gdzie ja wypozyczam suknie akurat nie ma bolerek
        chyba ze jeszcze nie ma,poniewaz jest jeszcze lato,moze beda jak pojade na
        przymiarke.Jak wyszukiwac to akurat wiem bo jestem stałym bywalcem na
        eDziecku,ale dzieki.
        sama18 Ja tez mam wielka nadzieje ze deszczu nie bedzie,poniewaz mamy zamowione
        moje wymarzone zdjecia w plenerze smile wiec zycze ci pieknej pogodysmile a ktorego
        slubujesz??
        • martabg Re: odpowiedzi:) 29.08.06, 15:01
          Chodzilo mi o pisownie wyrazu wypoZyczac.
          Skoro wiesz, jak wyszukiwac, to zacznij to robic a dowiesz sie, gdzie jest
          watek panien z Bydgoszczy i slubujacych w listopadzie.
          Tak tez myslalam, ze siedzisz na eDziecku...
          • kamila22-1985 Re: odpowiedzi:) 29.08.06, 19:36
            rany dziewczyno,nie rozumiem troche ludzi takich jak ty co zamiast poprostu
            odpowiedziec lub nie to sie czepiaja.Niewiem czy ja Ci jakos zaszkodziłam,byłam
            dla Ciebie niemiła czy co? Przyznam się że zrobiłam byka ale nie wierze też że
            ty jesteś taka dokładna.A może ja jestem wygodna i wolę spytać zamiast szukać,a
            może nie mam tyle czasu,ponieważ jak wiesz mam malutkiego dzieciaczka,który jak
            każde dziecko zajmuje mi troche czasu,a tak na marginesie to po czym od razu
            stwierdziłaś że siedzę na eDziecku?moze ty tez tam siedzisz?
            • justm Re: odpowiedzi:) 29.08.06, 19:41
              stwierdziła, że tam siedzisz, bo sama o tym napisałaś....
              rzeczywiście dziecko musi cię b. absorbować, że nie kojarzysz co piszesz - a
              może sądziłaś, ze to idzie na prv? smile)) [bez urazy]
              • kamila22-1985 Re: odpowiedzi:) 29.08.06, 19:51
                justm napisała:

> stwierdziła, że tam siedzisz, bo sama o tym napisałaś....
                > rzeczywiście dziecko musi cię b. absorbować, że nie kojarzysz co piszesz - a
                > może sądziłaś, ze to idzie na prv? smile)) [bez urazy]
                Napisała "Tak tez myslalam, ze siedzisz na eDziecku..." więc jak tak myślała bo
                jej tak napisałam to jest spostrzegawcza smile
                Wiec chyba ty nie czaisz co piszesz
            • martabg Nie zawiniłaś, broń ciebie Panie, 29.08.06, 22:19
              ale właśnie to wygodnictwo mnie w oczy kole...
              A przecież podpowiedziałam, jak możesz uzyskać potrzebne informacje.
              Bo jak się korzysta z wyszukiwarki, to można wiele się dowiedzieć, mamo
              Cypriana, urodzonego w ostatnich dniach grudniasmile
              Te ostatnie zdanie to nie złośliwość, absolutnie, uważam że masz naprawdę
              uroczego synka, o świetnym imieniu.
              • kamila22-1985 Re: Nie zawiniłaś, broń ciebie Panie, 29.08.06, 22:28
                martabg napisała:

> ale właśnie to wygodnictwo mnie w oczy kole...
                > A przecież podpowiedziałam, jak możesz uzyskać potrzebne informacje.
                > Bo jak się korzysta z wyszukiwarki, to można wiele się dowiedzieć, mamo
                > Cypriana, urodzonego w ostatnich dniach grudniasmile
                > Te ostatnie zdanie to nie złośliwość, absolutnie, uważam że masz naprawdę
                > uroczego synka, o świetnym imieniu.

Wygodnictwo w oczy kole,to fakt czasem kole ale tu juz jest przesada bo co 2
                kobiecie chcacej sie tu czegos dowiedziec pisano zeby wpisac w wyszukiwarke to
                po co to forum,zeby cos sobie znajdywac to moge po prostu na stronach
                internetowych a tu jest forum na ktorym sie "rozmawia"a nie wyszukuje.I mnie w
                oczy kole akurat złosliwosc niektorych forumowiczek.Jeśli nie chce odpisywac to
                poprostu nie odpisuje a nie rzuca sie od razu z dziwnymi uwagami.

dziekuje za komplementy w imieniu Cyprianka smile pozdrawiam
          • kamila22-1985 Re: odpowiedzi:) 29.08.06, 19:40
            martabg napisała:

> Chodzilo mi o pisownie wyrazu wypoZyczac.

ach o jak już sie czepiamy to pisze się wypożyczać a nie wypoZyczac smile
    • sama18 Re: Ja tutaj nowa :) 04.11.2006r. 29.08.06, 07:14
      Witaj! Ja też biore ślub w listopadzie.Fajny miesiąc.Teraz mamy sierpień a
      pogoda pod psem. Ja licze na to że w dniu mjego ślubu będzie świeciło
      słoneczko.Jak tam przygotowania.Pozdrawiam
    • gostr2 Re: Ja tutaj nowa :) 04.11.2006r. 29.08.06, 19:48
      Ja co prawda biore ślub w październiku, ale szyje sukienkę w Wagrowcu- a to
      niedaleko Bydgoszczy. U tej pani można też sukienki wypozyczać, są i bolerka.
      • kamila22-1985 Re: Ja tutaj nowa :) 04.11.2006r. 29.08.06, 19:53
        gostr2 Dziekuje za odpowiedz na temat smileA orientujesz sie może ile kosztuje
        wyporzyczenie takiego bolerka bo nie mam pojęcia.
        • gostr2 Re: Ja tutaj nowa :) 04.11.2006r. 29.08.06, 20:12
          Niestety nie wiem, ja nie wypożżżżżyczam (to do Ewik). Ale mogę zapytac, 9.09
          mam przymiarkę, wtedy dam ci znać, co z tym bolerkiem.
          pozdrawiam!
    • kamila22-1985 Re: odpowiedzi:) 29.08.06, 19:50
      hehe śmieszne.Co jedna to gorszy pustak.Ja chyba naprawde żle trafiłam.Zamiast
      na "Ślub i wesele"to weszłam na "puste beby".no cóz.hmmm i nie słyszałam o tym
      żeby macierzyństwo odmóżdżało...a tobie się tak stało?To może gdzieś skargę
      złóż. hehe
    • kamila22-1985 Re: Ja tutaj nowa :) 04.11.2006r. 29.08.06, 20:05
      ewik67 napisała:

> WypoŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻyczenie, mamuśko...

no,teraz juz lepiej smile
      • martabg Niemiecka klawiatura, brak polskich znaków 29.08.06, 22:12
        Jak piszę z domu, piszę wypożyczać.
        Jak piszę z pracy, piszę wypozyczac.

• kamila22-1985 Re: Niemiecka klawiatura, brak polskich znaków 29.08.06, 22:17
          no popatrz smile
    • kamila22-1985 Re: odpowiedzi:) 29.08.06, 20:08
      ewik67 napisała:

> Zamiast
      > > na "Ślub i wesele"to weszłam na "puste beby".no cóz.hmmm i nie słyszałam
      > o tym
      > > żeby macierzyństwo odmóżdżało...
      > To przeczytaj jeszcze raz, co napisalam, moze zrozumiesz. Chociaz watpię...
      ależ ja rozumiem doskonale co piszesz ty sie chyba juz kobietko zakręciłaś smile
    • kingusia1974 Re: odpowiedzi:) 29.08.06, 22:03
      no prosze ewik się odezwała, i znowu najmądrzejsza. Dziewczyno nie umiesz się
      zachować, to moze się wogóle nie zachowuj.
    • kingusia1974 Re: odpowiedzi:) 29.08.06, 22:32
      no prosze a jaka niezwykła elokwencja!
    • kotka81 Re: Ja tutaj nowa :) 04.11.2006r. 29.08.06, 22:45
      do kamila22-1985 ja mialam wesele w listopadzie i bylo bardzo fajnie jak masz
      jakies pytania,, to nie krepuj sie chetnie pomoge.
      • kamila22-1985 do kotki81 29.08.06, 22:49
        Kiedy(ile lat)mieliscie wesele?Mi na poczatku sie zdawalo ze to przeciez
        niedługo wiec bedzie ładna pogoda,tak sobie ubzdurałam smile po czasie
        uswiadomiłam sobie że przeciez w "wszystkich świetych" już zazwyczaj bardzo
        zimno.Miałaś bolerko?jak tak to jakie,futerkowe całe ?
        • kotka81 Re: do kotki81 29.08.06, 23:01
          Moje wesele bylo 22 listopada 3 lata temu.Pogode w ten dzien mielismy piekna ,
          ale ok godz 16 zrobilo sie juz chlodno.Rano na plener bylo super.Natomiast w
          kosciele , msza zaczynala sie o 16.30 , bylo juz chlodno.Ja takze myslalam , ze
          dam rade bez bolerka w samym szalu.Niestety przeliczylam sie Na szczescie moja
          mama przewidziala to i miala dla mnie plaszczyk.Bardzo sie przydal ,do kosciola
          weszlam w samym szalu, ale po chwili sie nakrylam plaszcykiem.Nie mialam bolerka
          bo szkoda mi bylo na jeden raz.A tak sie zlozylo , ze ten plaszcz fajnie
          pasowal.Pomysl o czyms cieplejszym , bo to juz jest jednak prawie zima.
          • kamila22-1985 Re: do kotki81 30.08.06, 10:26
            Oby u nas na ślubie była taka piękna pogoda tzn.zalezy mi na tym plenerze,potem
            juz moze padac co chce smile A coś na siebie napewno narzuce,najgorsze jest
            skladanie zyczen przed kościołem,najdłużej na zimnie smile coś muszę
            wyszukać,jeszcze troche czasu mam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka