04.09.06, 16:32
Wróciłam z wakacji i mam zapalenie opon mózgowych sad((, slub w grudniu i
lekarz zakazał mi pojechać w podróz poslubna za granicę, róznica ciśnień
itp.... Gdzie jest piekne miejsce w Polsce na podróz poslubną, tylko nie
góry, bo tez nie mogę sad(((((((.
Obserwuj wątek
    • agnrek Re: :((( 04.09.06, 16:33
      Wiesz co? My wypadliśmy na chwilę za granicę i zmarzliśmy i zmokliśmy smile W
      Polsce były wtedy upały. Ale przecież w podróży poślubnej nie o pogodę czy
      miejsce chodzi, nie?
    • mia1986 Re: :((( 04.09.06, 16:42
      nio też prawda, ale wszystkie plany mi popsuli, jeszcze 2 tygodnie w szpitalu
      musze lezeć sad((.I całe przygotowania do slubu z łożka szpitalnego robie uncertain/
      • sweetnice Re: :((( 04.09.06, 18:25
        nie wiem jaką formę odpoczynku lubiz ale jesli zagraniczne i górskie podróże
        odpadają to może zarezerwujcie na kilka dni super hotel i wylegujcie się całymi
        dniami a posiłki zamwiajcie do pokoju do łóżka smile bedzie dobrze a zagranica sie
        nie przejmuj bo sama widzisz jak nie terroryści to jkaies tajfuny czy inne
        tsunami smile
    • nikola55 Re: :((( 04.09.06, 16:44
      Pojedźcie w takim razie na mazury do jakiegoś SPA, tam na pewno super
      odpoczniecie a i atrakcji nie będzie mało. A Tobie po chorobie na pewno przyda
      się taki wypoczynek, połączycie przyjemne z pożytecznym smile
      • mia1986 Re: :((( 04.09.06, 16:45
        hej a masz adres do jakies świetnego hotelu, a był ktos u dr ireny eris ???
        • nikola55 Re: :((( 04.09.06, 16:55
          moja Mama czasami korzysta, wraca zawsze bardzo zadowolona i jak nowo narodzona.
          Dowiem się od niej szczegułów i dam Ci znać.
        • nikola55 Re: :((( 04.09.06, 16:56
          ah, zapomniałam dodać WRACAJ SZYBKO DO ZDROWIA i do ślubnych obowiązków smile
          • mia1986 Re: :((( 04.09.06, 17:03
            dzieki
    • martina.15 Re: :((( 04.09.06, 18:20
      spa ireny eris jest fantastyczne, my nie jestesmy ludzmi "z pierwszej polki" ale
      moja siostra pracowala w hotelarstwie i jako premia dostala voucher- co prawda
      do krynicy, aaale... bylo wspaniale, spedzilam z rodzicami (2 lata temu) bardzo
      fajny weekend smile

zdrowka zycze, dobrze ze nawet w tym szpitalu normalnie funkcjonujesz mimo
      choroby- my w rodzinie mamy przypadek smiertelny zapalenia opon wiec ogolnie
      tylko sie ciesze ze wyjdziesz z tego i wyjdziesz... za swojego ukochanego smile
    • nikola55 Re: :((( 11.09.06, 09:15
      mia1986 jak Twoje zdrowie, wróciłaś już do domu ze szpitala?
      Mam dla Ciebie te namiary do SPĄ, o które prosiłaś. Daj znać, że jesteś to
      napiszę.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka