izabela.16 12.09.06, 10:36 jak macie ajkies pytania sugestie..mam duzo utworkow milosnych a takze na pierwszy taniec i do kosciółkapiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziunia6 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 10:49 Czesc, Ja wlasnie jestem na etapie poszukiwania piosenki na pierwszy taniec. Chcielibysmy zatanczyc walca angielskiego - ulozymy sobie jakis uklad. Tylko nigdzie nie moge znalezc jakis fajnych piosenek o milosci w tym wlasnie stylu... Mozesz mi pomoc? Pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 10:56 ostatnio sciagnelam "psalm dla ceibie-rubik.wejdz na portal interia dzial teledyski i obejrzyj sobei ja uwazam ze do walca bedzie super.ewentualnie tez rubika "ten ktorego kocham ...poszukam jeszcze czegos a"la walc Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia6 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 11:04 Bede wdzieczna Za Rubikiem nie przepadamy ale wszystko a'la walc jest mile widziane Sciskam Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 11:11 przesylam ci kilka mniej znanych kawalkow.. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 11:19 nothings gonna change my love for you chcę tu zostać zabiorę cie-kancelaria kołysank sumptuastic wszystkie chwile-magama wielka milosc krajewski weselne dzwony-damian Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia6 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 11:22 dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 11:27 michal bajor-jestem bogaty.. oddzial zamkniety-gdyby nie ty... sumptuastic-oboje tomasz g-zawsze bede kochal cie. w perly zmienic deszcz-universe-jestem obok ciebie-nie,nie wind of change-scorpions niebo z moich stron-czerwone gitary znajdz sobie text tych piosenek i ewentualnie przesle ci te mp3 ktorych nie amsz i niez nasz nie wszystkie to sa walce ale posluchaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
ulka_221 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 12:04 hej! Podoba mi się pewna piosenka ale nie wiem kto ja wykonuje i tytułu tez nie znam Może Ty będziesz wiedziała. Zaczyna się tak: " A kiedy będziesz moja żoną, umiłowaną, poślubioną... wiesz może?? Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 14:29 a kiedy bedziesz moja zona -krzysztof krawczyk Odpowiedz Link Zgłoś
czech_ewa Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 14.09.06, 12:12 Czy "Wielka milosc" Krajewskiego to walc angielski?? Jesli tak to poproszę na gazetowego. Dzieki i pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 14.09.06, 13:57 ja bym nie powiedziala ze to walc angielski.. Odpowiedz Link Zgłoś
czech_ewa Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 14.09.06, 14:17 a co poleciłabyś na walca angielskiego, ładnego i polskiego, ale nie Rubika?? Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 14.09.06, 14:19 jest kilka postow w tym temacie poszukaj tam ma wymienione takei utworki chyba..ale jak nieznajdziesz albo nie zamieszcilam to napisze jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
czech_ewa Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 14.09.06, 14:36 Napisz proszę jeszcze raz, bo nie mogę znaleźć. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
malbru Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 17.09.06, 21:19 Ja bym też poprosiła na gazetowego.... Coś do walca angielskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 13.09.06, 07:07 mam "a kiedy bedziesz moja żona"-spiewa marek grechuta troszke niewyraznie wiec czekamy na krawczylka ale jezeli ktoras chce to podesle jej. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 14.09.06, 14:37 widze ze zadna nie odpisze czy emaile dotarly czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 14.09.06, 14:46 kocham cie-chłopcy z placu broni.. czerwone gitary-niebo z moich stron ewentualnie.chce tu zostac -farby zabiore cie-kancelaria wind of change-scorions zawsze bede kochac cie-tomasz g-bryan adams to moje typy jezeli chodzi o walce angielskie ale takich typowych walcow nie mam.. Odpowiedz Link Zgłoś
czech_ewa Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 14.09.06, 14:52 Czy moge prosić: kocham cie-chłopcy z placu broni, czerwone gitary-niebo z moich stron, chce tu zostac -farby i zabiore cie-kancelaria na maila gazetowego lub czech_ewa@wp.pl. Bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 14.09.06, 15:08 śle sie... Odpowiedz Link Zgłoś
czech_ewa Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 16.09.06, 16:38 Nie wiem czemu ale nic nie dostałam Mam jeszcze jedną (ostatnią) prośbę. Jeśli masz Edytę Górniak "Kiedy tęsknię" to proszę wyślij mi na czech_ewa@wp.pl (zamiast tych co prosiłam wcześniej). Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnese_zb Prosba do Izy 20.09.06, 11:50 Przeslij mi piosenke kancelarii zabiore Cie. Nie znam jej, a mój Kochany coś wspominał że chciałby ja na pierwszy taniec. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
agnese_zb Mozesz jeszcze raz na 20.09.06, 12:07 maila aga_zb@yahoo.it, bo z tego gazetowego nie mogę otworzyć załacznika Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 12:44 Witaj, czy możesz przesłać mi piosenki do których można zatańczyć walca. Wybraliśmy ten taniec. Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 14:48 zaba wyslalam na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
amarta3 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 12:49 Witam.Jestem także zainteresowana utworami do których można zatańczyć walca. Jeśli mogę, to proszę o przesłanie... Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 14:49 amarta-wyslalam rubika Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 14:08 hejka czy moglabym poprosic o przeslanie (jesli masz) pliku na adres gazetowy z piosenka "na dloni" jopek? bede wdzieczna.... a tak w ogole - jaki taniec (w sensie krokow) dopasowac najlepiej do "procz ciebie nic" kiljanskiego, zeby z tanca nie wyszlo tylko "bujanie sie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
kassiekk Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 14:17 my tanczymy walca wiedenskiego mozesz plecic jakis podklad i mi wyslac kilka propozycji? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 14:26 o wlasnie zobaczylam ze nie chca mis ie piosenki na gazetowym wyslac..nie wiem czemu a wysylam po1 piosence.moze za jakis czas..a jak nei to polecam bearshare-taki program do sciagania.instalujesz go sciagajac z odpowiedniej strony i sciagasz utworek w3-40min.postaram sie wyslac ale prosze o tytuly ktore wam odpowiadaja a zamiescilam powyzej .co sadzicie o rubiku?co do kilianskiego nieiwem co dokladnei dac ale moze tradycyjny kroczek raz,dwa lub na dwa do tego kilka obrotow i np na zakonczenie bardzo efektowinie wyglada odchylenie pani mlodej do tylu tak zeby wlosami dotykala parkietu.suuper wrazenie,fajnie to wyglada(wiem bo robilismy tak pare razy na disco.hehe a pozatym mozna jeszcze oprzec zgieta noge-a dokladbnie kolano na udzie partnera i to wyglada fajnie i zmyslowo ale jednak w kiecce slubnej to bedzie troszku trudne.zaraz sprobuje jeszcze ra zpowysylac utworki.troszke cierpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 14:29 izabela - wyslalam Ci maila z innym adresem dzieki za pomoc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 14:37 dc22-narazie scaigam te muze Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 14:40 co nie zmienia faktu ze juz teraz dzieki piekne))) ps. a kiljanskiego tez mozesz od razu sciagnac? to troche sobie w pracy poprzytupuje pod biurkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 14:52 postaram sie kilianskiego..jopek wyslalam.napsiz czy doszlo Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 14:57 doszlo dzieki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 14:51 kassiekk wysylam rubika.pisz czy sie podoba.. Odpowiedz Link Zgłoś
ulka_221 Re: Krzysztof Krawczyk 12.09.06, 16:10 To jest prawidłowy tytuł A kiedy będziesz moja żoną? Bo własnie chce sobie sciągnąc i nie mogę znaleźć mam program BearShare Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: Krzysztof Krawczyk 12.09.06, 16:17 ja tez sciagam misiem i znalazlam utworek ale zalezy czy ktos wpisal polskie literki wiec wpisz "krawczyk a kiedy".jak sciagne to ci wysle. Odpowiedz Link Zgłoś
iorze Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 16:19 Już kiedyś pytałam ale nikt nie wiedział, może Ty mi pomożesz. Szukam piosenki, która zaczyna się: "Ty dziewczyno nie będziesz już sama, z Tobą ten z którym pójdziesz przez świat", a w refrenie jest: "Co nam raj gdy jesteśmy we dwoje, duet serc nam powie bez słów, że od dzisiaj Tyś mój a ja Twoja i że jutro uśmiechniesz się znów" Jak znasz tytuł, piosenkarza (śpiewa kobieta) cokolwiek, prosze o info. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 16:29 wiem szukalam ci jej ale nieznalazlam..przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 16:34 znalazlam cos ale nieiwem czy to to jest...poczekam az sciagne... Odpowiedz Link Zgłoś
iorze Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 18:43 Dzięki bardzo. Czekam niecierpliwie. Jak znajdziesz to prześlij prosze na: iorze@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 iorze 12.09.06, 18:50 no znalazlam piosenke ale zaczyna sie jak spiewa gosciu.."wiele listów juz pokrył kurz"i dalej sie juz niesciagnelo...to jets ten utworek? Odpowiedz Link Zgłoś
iorze Re: iorze 13.09.06, 09:23 Ja znam tylko ten jeden fragment, który nie wiem czy jest całością czy nie, to co ja znam zaczyna się od słów "Ty dziewczyno nie będziesz już sama" i spiewa kobieta ale nie wykluczone, że wcześniej był fragment faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
narzeczona2007 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 19:00 prosze o Krawczyka 'a kiedy bedziesz moja zona' Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 19:01 no hej ajk sciagne te piosenke to przesle ale sie przypomnij tak za2dni ok?bo narazie mam znia problem Odpowiedz Link Zgłoś
zetina Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 21:13 Psalm Rubika to walc angielski czy wiedeński ? A wogóle to jest jakaś różnica oprócz tego że wiedeńsk jest szybszym i łatwiejszym walcem?? Odpowiedz Link Zgłoś
dior-ka Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 12.09.06, 22:11 Wiec ja tez poproszę o pomoc. Jesli to znasz albo masz... bede wdzieczna... Mam tylko link do strony- www.chriscroy.com/myalbum/Kimberly-Jeff/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 13.09.06, 07:05 c do tej muzyczki z mpodkladu .nie mam pojecia co to moze byc ale naprawde suuper a zdjecia i pomysl z ta ksiazka suuuper .swietny.ogladalam a otwarta buzia. Walc angieski-Dobrze tańczony sprawia wrażenie ruchu łodzi poruszającej się po regularnie wznoszących się i opadających falach. Swym charakterem symbolizuje parę młodych zakochanych ludzi z ufnością myślących o wspólnej przyszłości. a wiedenski tanczy sie na taki"kwadrat".i utworki bardziej moim zdaniem pasuja do angielskiego"łódki" Odpowiedz Link Zgłoś
anika693 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 18.09.06, 22:10 Chyba wkradł Ci się mały błąd To walca angielskiego tańczy się "po kwadracie". Odpowiedz Link Zgłoś
malgos233 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 13.09.06, 08:22 bardzo prosze o liste takich piosenek. Ja co prawda organizuje tylko przyjecie weselne, ale na pewno jakas muzyka bedzie. Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 13.09.06, 08:53 lista kilku walcowychutworkow jest na poczatku tematu w ktorys watkach..poszukaj dobzre a jak nie znajdziesz to napisze ci nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
ulka_221 Re: Krawczyk a kiedy bedziesz... 13.09.06, 17:12 hej! i jak udalo Ci się sćiągnąc piosenkę??? Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: Krawczyk a kiedy bedziesz... 13.09.06, 18:58 jeszcze nie ale pracuje nad tym.. Odpowiedz Link Zgłoś
aniako13 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 13.09.06, 17:53 Ja szukam czegoś romantycznego, wolnego jako podkład do takiego teledysku, skrótu kt. chcemy zrobić z nagrania wesela na którym będą fragmenty z przygotowań, błogosławieństwa, mszy. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 13.09.06, 18:59 jutro posiedze to pomysle bo dzisiaj musze sie moim bobaskeim zjac,ok?prypomnij sie jutro rano lub wieczorkeim email wyslij.buzka papapa Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 14.09.06, 07:38 kocham cie -chłopcy z placu broni. czeslaw niemen-wspomnienei weselne dzwony-damian holecki farba chce tu zostac firebirds-24 zachody słonca nothings gonna change my love4U gosia andrzejewicz -slowa kancelaria-zabiore cie, kindla-z kims takim jak ty krzysztof krawczyk-weselne preludium oddzial zamkniety-gdyby nie ty????? rubik-psalm dla ciebie rubik-ten ktorego kocham, scorpions wind of change-super stachurski-do konca moich dni,tak jak anioł, sumptuactic-kolysanka zawsze bede kochal cie -tomasz g.-bryan adams universe-jestem obok ciebie,nie-nie, oto moje propozycje na podklad na pdsumowanie slubu i wesela na dvd.przesluchaj siobie o ile masz te kawalki.jak cos to sprobuje ci podeslac.nieiwem jaki masz dokladnie gust wiec sama wybierz te bardziej trafnepozdr.napisz ktore wybralas Odpowiedz Link Zgłoś
kasica1980 gorąca prośba o krawczyka....a kiedy będziesz moją 14.09.06, 10:54 z góry serdecznie dziękujęszukam jej cały czas,ale nie mogę nigdzie znaleść . jeśli nie problem prosze na gazetowego ). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulka_221 Re: gorąca prośba o krawczyka....a kiedy będziesz 14.09.06, 11:12 Hej izabela.16 i jak z ta piosenką Krawczyka?? Jeśli juz masz to prosze wyślij mi: ulkam22@onet.eu Z góry serdecznie dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: gorąca prośba o krawczyka....a kiedy będziesz 14.09.06, 11:16 niestety dziewczyny znalazlam cos takiego ale tylko w wykonaniu grechuty i nie brzmi to dobrze.nawet mis ie do konca sluchac tej piosenki nie chcialo...nie moge sciagnac tego krawczyka bo jest za malo zrodeł.chce ktoras ta grechuty? Odpowiedz Link Zgłoś
ulka_221 Re: gorąca prośba o krawczyka....a kiedy będziesz 14.09.06, 11:28 o.k to wyslij grechuty. Ale jak Ci się uda sciąnąć tego Krawczyka to bardzo bym prosiła dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: gorąca prośba o krawczyka....a kiedy będziesz 14.09.06, 13:58 wysylam...ulka.same ulkki dzisiaj spotykamto tak apropos Odpowiedz Link Zgłoś
kasica1980 Re: gorąca prośba o krawczyka....a kiedy będziesz 14.09.06, 14:03 ja też proszę o grechute . ślicznie z góry dziękuję) Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: gorąca prośba o krawczyka....a kiedy będziesz 14.09.06, 14:14 wyslalam kasiu Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: buziaki za grechutę :)) 14.09.06, 21:54 jedyna ktora podziekowala..no nic polecam sie na przyszlosc Odpowiedz Link Zgłoś
kami263 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 17.09.06, 18:39 Siemanko. 23 września mam ślub i małe, kameralne przyjęcie w domu co nie wyklucza chęci ikoniecznośći puszczenia w tle jakiejś muzyczki.. Jeżeli bym mogła prosić, to bardzo proszę o : -kocham cie -chłopcy z placu broni. -weselne dzwony-damian holecki -farba chce tu zostac -firebirds-24 zachody słonca -nothings gonna change my love4U -gosia andrzejewicz -slowa -kancelaria-zabiore cie, -kindla-z kims takim jak ty -krzysztof krawczyk-weselne preludium -oddzial zamkniety-gdyby nie ty????? -rubik-psalm dla ciebie -rubik-ten ktorego kocham, -sumptuactic-kolysanka -zawsze bede kochal cie -tomasz g.-bryan adams -universe-jestem obok ciebie,nie-nie, Nie zapomnę podziękować Poczta gazetowa a jak się nie uda to podeślę alternatywny adresik. Odpowiedz Link Zgłoś
kami263 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 17.09.06, 18:46 A tak wogóle, zważywszy na krótki czas do uroczystości, to poproszę żebyś zechciała wg. uznania coś dodatkowo podesłać.. Jeżeli oczywiście możesz i znajdziesz czas. Towarzystwo bedzie mieszne, tzn i starsi i młodsi ale nie bardzo jest miejsce na jakieś zbiorowe tany. Pozdrawiam i z góry naj naj ..dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniako13 napisałam do Ciebie na gazetowego 18.09.06, 23:45 Dzięki za propozycje. Napisałam Ci na gazetowego jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 14.09.06, 14:37 Ja tez poproszę o przesłanie utworków do walca ) Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 14.09.06, 14:46 przeslalam kilka tutulow wybiez sobie ktores z nich to przesle na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
kassiekk Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 14.09.06, 15:59 izabela.16 prosze o piosenke jesli masz ,unchained melody, z filmu ghoust. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 14.09.06, 16:11 nie mam ale ja sciagne wieczorkiem boteraz nie mam czasu Odpowiedz Link Zgłoś
ulka_221 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 15.09.06, 00:17 Nie doszło do mnie Jeszcze raz podaje adres: ulkam22@onet.eu Z góry dziekuje. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ulka_221 Re: Krawczyk 15.09.06, 14:27 Dzięki izabela.16. Rzeczywiście ta piosenka grechuty to nie za bardzo Jak tylko uda Ci się ściągnąć Krawczyka to proszę wyslij mi! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myszka217 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 17.09.06, 12:34 A jaką piosenke radzisz na zakończenie wesela ostatnia piosenka na kasecie grana przez zespół? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena9920 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 16.09.06, 20:59 czy mogę prosić o "Oczarowanie" Wodeckiego? i jeśli to możliwe to jeszcze coś co nadaje się na 1 taniec (oczywiście chcemy tańczyć walca). z góry dziękuję! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martinika10 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 17.09.06, 12:14 A może jakiś podkładzik do obiadku? Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 17.09.06, 18:20 dziewczynki teraz mam gosci i musze do nich sc nadrobie zaleglosci jutro pa Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 18.09.06, 06:52 pozwolcie ze odp dzis ok 12.i powysylam wszystko bo jestem troszke zabiegana Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia6 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 18.09.06, 13:33 Czy moglabym prosic mp3 na gazetowego? Nat King Cole - Love. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 18.09.06, 14:32 dziewczyny chwila przerwy bo cos mi sie z jkompem dzieje.net chodzi z predkoscia zółwia a misiek tzn bearshare wogole sie polaczyc nie chce i nie mam jak muzy sciagnac....poprostu :AWARIA Odpowiedz Link Zgłoś
mija74 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 19.09.06, 21:19 Witam! Ja też bardzo proszę o podkłady do walca angielskiego, chętnie posłucham Rubika, bo nie znam, może akurat bedzie dobry. Jeśli masz to poprosze też o walca z "Nocy i dni". Z góry wielkie dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś
kika842 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 20.09.06, 10:57 Ma ktoś do przesłania piosenki Starego Dobrego Małżeństwa? Jak tk to proszę o przesłanie Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 20.09.06, 11:26 Mam sporo SDMu, jakie konkretnie piosenki byś chciała? Odpowiedz Link Zgłoś
kika842 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 22.09.06, 12:45 Szczególnie zależy mi na piosence Z nim będziesz szczęśliwsza Odpowiedz Link Zgłoś
tysia.w Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 20.09.06, 11:23 A może masz jakieś propozycje podkładu muzycznego na kasatę ze ślubu i wesela??? Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 20.09.06, 13:28 Czesc dziewczyny.widze ze ashton przejela moja funkcje.moj komp jest w niedyspozycji troszke wiec pisze od mojej siostry a ta nie ma niestety piosenek ...a jak ma to tandetne.mi padla siec gnuttella i nic jak narazie nie sciagne.no i internet pracuje mi bardzo ceizko.a juz pisalam jakiejs dziewczynie co i jak na podklad dvd ale chyab na email.wiec jak ja znajdziesz to spox. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 20.09.06, 13:48 Mam trochę empetrójek (zamkną mnie za to!), może nie typowo weselnych, ale zawsze coś wiec jakby co służę pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja7-84 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 20.09.06, 16:08 ja bardzo bardzo bardzo, naprawde byłabym wdzięczna o przesłanie mi mnóstwa piosenek i weselnych i miłosnych...mój brat i narzeczony maja mnie dosyc jesli chodzi o muzę i nie chce im sie ściągać...albo chociaz prosze te dziewczyny, które maja ich dosyć o napisanie mi maila np. ze spisem tego co mają,a ja tylko wybiorę to czego nie możemy znaleźć...aaa---mail alicja7-84@o2.pl Dziękuje z góry i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
guziczek300906 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 20.09.06, 16:15 Drogie Dziewczynki, Jeśli któraś z Was ma "Every time I close my eyes" Kenny`ego G. feat. Babyface to byłabym niezmiernie wdzięczna za przesłanie na gazetowego guziczek300906@gazeta.pl pozdrawiam i z gory baaaaardzo dziekuje guziczek Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 20.09.06, 16:18 Mam dwa albumy Kenny'ego, więc pewnie i to sprawdzę wieczorem jak do domu dotrę. Odpowiedz Link Zgłoś
guziczek300906 Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 20.09.06, 16:22 było by super.Dziękuje baaardzo. miłego wieczorku, bo ja już zmykam z pracki a w domku niestety nie mam możliwosci korzystania z netu. Odpowiedz Link Zgłoś
motylekmaly Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 20.09.06, 16:36 a ja mam pytanie, czy macie jakieś utworki do zatańczenia quickstepa? Planujemy go zatańczyć:0 ciekawe jak wyjdzie proszę na maila pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martchen Re: jaki utwór na wejście do kościoła??? 21.09.06, 08:35 Witam, czy możesz polecić mi jakiś utwór na wejście do kościoła??? i na pierwszy taniec??? Nie chciałabym, żeby to był walc, bo dla mojego narzeczonego byłby to zbyt duzy stres. ( talentu do tańca on za bardzo nie ma)ale coś rytmicznego, żeby swobodnie to zatańczyć bez bujania się??? Dzięki z góry Pozdrawiam MARTA Odpowiedz Link Zgłoś
tequilla78 Re: jaki utwór na wejście do kościoła??? 21.09.06, 14:06 mam pytanko, czy "moon river" ze "śniadania u tiffany'ego" to walc angielski? Odpowiedz Link Zgłoś
malbru Re: Urszula .... pilnie szukana 22.09.06, 20:56 Poszukuję Urszuli Dmuchawce, latawce, wiatr Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 22.09.06, 21:05 Chcialam kilka tytułów do walca ale nie doszły do mnie na gazetowego. Możesz wysłać jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
dianam Re: udziele porad w prawie muzyki ,prześlę piosen 23.09.06, 08:52 Witam Mnie interesuje piosenka dla rodziców. Gdybyś miała może utwór "Walc dla Rodziców" Bayer full, to bardzo proszę na gazetowego. Będę zobowiązana. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś