parasolka11 12.09.06, 18:29 co u koleżanek słychać? jak przygotowania? co załatwione a czego brakuje? zostało 9 m-cy, 2 tyg. i 4 dni)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziompolka Re: 30 czerwca 2007 12.09.06, 18:49 Witam U nas póki co chwila spokoju Na chwilę obecną mamy kościół, salę, kapelę i fotografa... Pozdrawiam mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: 30 czerwca 2007 12.09.06, 18:59 witam, my mamy tylko salę i fotografa. Koniecznie chcemy jak najszybciej załatwić kapele. Myslałam że kościół zostawimy na póżniej ale się oakazało że nawet juz teraz mogą byc problemyz miejscem. A mnie interesuje tylko godzina 15 lub 16. Jeśli nie beda one wolne to bede chciala wziąść ślub w innym kościele niż moja parafia. Myslicie że może byc z tym jakis problem? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenow Re: 30 czerwca 2007 13.09.06, 10:21 NIE BEDZIE ŻADNEGO PROBLEMU...JA BIORE ŚLUB W NIE SWOJEJ PARAFII. Odpowiedz Link Zgłoś
alfavile Re: 30 czerwca 2007 12.09.06, 19:53 Hello My powolutku już też załatwiamy. Mamy salę, z orkiestrą podpisujemy umowę za tydzień, w Kościele byliśmy - ksiądz nie miał kalendarza kazał przyjść pod koniec roku, więc myślę, że z tym nie będzie problemu. Fotografa na razie szukamy, kamerować będzie nas kolega mojego M. i tak powolutku do przodu. Na razie bez "nerw" i paniki he he oby tak dalej. Do iizabelaa - jeżeli Twój narzeczony jest z innej parafii to nie widzę problemu, możecie sobie wybrać np. jego parafię. Znam też przypadki, że dziewczyna z innej, chłopak też, a ślub brali w jeszcze innym Kościele więc się da Pozdrowienia Iwa Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: 30 czerwca 2007 12.09.06, 21:59 Jego kościół odpada, więc jeśli nie mój to jakis zupełnie inny. Wszystko się okaże jak pojdziemy do księdza. Szczerze mówiąc denerwuje się przed tą wizytą ) Odpowiedz Link Zgłoś
alfavile Re: 30 czerwca 2007 12.09.06, 22:50 Ha Ha skąd ja to znam Wyobraź sobie, że ja przed wizytą u księdza to trzęsłam się jak galareta A potem rozmowa jakoś się tak gładko i luźno potoczyła że spoko Jakby co to trzymam kciuki za Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
parasolka11 Re: 30 czerwca 2007 13.09.06, 10:11 a kiedy będziecie szukały sukni??? odkładacie to na wiosnę? podobno pod koniec roku są wyprzedaże, może warto byłoby się przespacerowac,hmm? ja sobie pomału w internecie przeglądam... Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: Suknie ślubne 13.09.06, 12:21 Ja ma upatrzonych kilka modeli w Madonnie. I koniecznie któryś z nich chce mieć. Ale ze względu na ich ceny rozglądam sie na allegro za używaną. Chcę się zmieścić w 2000zł. I chciałabym mieć ją na początku przyszłego roku. Będe spokojniejsza i będe mogła planować inne rzeczy pod kolor sukni. Bo na kolor sie jeszcze nie zdecydowałam )) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Suknie ślubne 13.09.06, 12:23 "Mój" salon już ogłasza jesienne wyprzedaże. Jeśli przecenią moją suknię, to ręka-noga-mózg na ścianie Odpowiedz Link Zgłoś