Dodaj do ulubionych

30 czerwca 2007

12.09.06, 18:29
co u koleżanek słychać?
jak przygotowania?
co załatwione a czego brakuje?
zostało 9 m-cy, 2 tyg. i 4 dnismile))
Obserwuj wątek
    • ziompolka Re: 30 czerwca 2007 12.09.06, 18:49
      Witam
      U nas póki co chwila spokojusmile Na chwilę obecną mamy kościół, salę, kapelę i
      fotografa...
      Pozdrawiam

mój suwaczek
    • iizabelaa Re: 30 czerwca 2007 12.09.06, 18:59
      witam,
      my mamy tylko salę i fotografa. Koniecznie chcemy jak najszybciej załatwić
      kapele. Myslałam że kościół zostawimy na póżniej ale się oakazało że nawet juz
      teraz mogą byc problemyz miejscem. A mnie interesuje tylko godzina 15 lub 16.
      Jeśli nie beda one wolne to bede chciala wziąść ślub w innym kościele niż moja
      parafia. Myslicie że może byc z tym jakis problem?
      • magdalenow Re: 30 czerwca 2007 13.09.06, 10:21
        NIE BEDZIE ŻADNEGO PROBLEMU...JA BIORE ŚLUB W NIE SWOJEJ PARAFII.
    • alfavile Re: 30 czerwca 2007 12.09.06, 19:53
      Hello smile
      My powolutku już też załatwiamy. Mamy salę, z orkiestrą podpisujemy umowę za tydzień, w Kościele byliśmy - ksiądz nie miał kalendarza wink kazał przyjść pod koniec roku, więc myślę, że z tym nie będzie problemu. Fotografa na razie szukamy, kamerować będzie nas kolega mojego M. i tak powolutku do przodu. Na razie bez "nerw" i paniki wink he he oby tak dalej.
      Do iizabelaa smile - jeżeli Twój narzeczony jest z innej parafii to nie widzę problemu, możecie sobie wybrać np. jego parafię. Znam też przypadki, że dziewczyna z innej, chłopak też, a ślub brali w jeszcze innym Kościele więc się da big_grin
      Pozdrowienia
      Iwa
      • iizabelaa Re: 30 czerwca 2007 12.09.06, 21:59
        Jego kościół odpada, więc jeśli nie mój to jakis zupełnie inny. Wszystko się
        okaże jak pojdziemy do księdza. Szczerze mówiąc denerwuje się przed tą
        wizytą smile)
        • alfavile Re: 30 czerwca 2007 12.09.06, 22:50
          Ha Ha skąd ja to znam wink Wyobraź sobie, że ja przed wizytą u księdza to trzęsłam się jak galareta tongue_out A potem rozmowa jakoś się tak gładko i luźno potoczyła że spoko smile Jakby co to trzymam kciuki za Ciebie big_grin
          • parasolka11 Re: 30 czerwca 2007 13.09.06, 10:11
            a kiedy będziecie szukały sukni???
            odkładacie to na wiosnę?
            podobno pod koniec roku są wyprzedaże, może warto byłoby się przespacerowac,hmm?
            ja sobie pomału w internecie przeglądam...

• iizabelaa Re: Suknie ślubne 13.09.06, 12:21
              Ja ma upatrzonych kilka modeli w Madonnie. I koniecznie któryś z nich chce
              mieć. Ale ze względu na ich ceny rozglądam sie na allegro za używaną. Chcę się
              zmieścić w 2000zł. I chciałabym mieć ją na początku przyszłego roku. Będe
              spokojniejsza i będe mogła planować inne rzeczy pod kolor sukni. Bo na kolor
              sie jeszcze nie zdecydowałam smile))
              • ashton Re: Suknie ślubne 13.09.06, 12:23
                "Mój" salon już ogłasza jesienne wyprzedaże. Jeśli przecenią moją suknię, to
                ręka-noga-mózg na ścianie wink
                • iizabelaa Re: Suknie ślubne 13.09.06, 12:25
                  smile))))
                  Poprawiłas mi humor smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka