agnese_zb 22.09.06, 09:50 Wiem, że macie sporo piosenek, może macie coś dla rodziców. Prosba o przesłanie na maila. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabela.16 Re: Do izabela.16 lub ashton 22.09.06, 09:58 agnese probowalam sciagnac ale bearshare mi nie chcialo dzialac a teraz to z netem mam problemy i dobrze ze u siory moge na kompie posiedziec ale moze juz niedlugo przyjdzie moj"expert "i coas z trym zrobi..no ale dla rodzicow to chyba nic nie mam no chyba ze "cudownych rodziców"poszukam czegos przynajmniej tytulow to poprosisz jakas panne o sciagniecie..bo mi siec gnuttella strajkuje Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: Do izabela.16 lub ashton 22.09.06, 10:02 ``Rodzice``zespolu Kumpliki jest naprawde fajna ale spiewaja ja po slasku "piosenki dla mam: nie ma jak u mamy- wojciech młynarski matka- czerwone gitary fasolki i majka jeżowska- a ja wolę moją mamę kaja paschalska- dla mamy maryla rodowicz- co sie stalo z mama spice girls-mama tercet egzotyczny- gdzie matka czeka marylin monroe- my heart belongs to daddy fasolki natalia kukulska- co powie tata eric clapton- father eyes luther vandross- dance with my father bayer full- walc dla rodzicow boyzone- father and son everclear- father of mine george michael- father figure madonna- mother and father mary j blidge- father in you the game- like father like son u2- in the name of the father piosenki ktore warto wziac pod uwage jeremi przybora, jerzy wasowski- rodzina zeby smiesznie bylo de mono- najlepsze pozostanie anna jantar, natalia kukulska- radosc najpiekniejszych lat " Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: Do izabela.16 lub ashton 22.09.06, 10:10 Dwa kamraty-Kochani rodzice!!! Mysle ze bedzie dobra na wesele!!!to kolejna propozycja Odpowiedz Link Zgłoś