dobra.wrozka1 26.09.06, 11:07 Zastanawiamy się czy jej nie zarezerwować. Czy ktoś z Was wie coś więcej na temat tego lokalu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kacha95 Re: Restauracja KAMRAT - Stare Babice 26.09.06, 11:30 hmmm niepolecam - po pierwsze blisko ulicy brak ogrodu i słyszałam nienajlepsze opinie - ktos zarezerwoał w zesłżym roku sale ustail cene za os. a w tym roku podnieśli mu ceny tłumacząc sie infalcja - coś chyba nie tak ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka1321 Re: Restauracja KAMRAT - Stare Babice 26.09.06, 12:34 My ze względu na bliskośc (Górce)chcieliśmy miec wesele w Kamracie,ale po dokładnym sprawdzeniu i przemyśleniu zrezygnowaliśmy.Znależliśmy świetną salę przy Jagiwllońskiej i zupełnie nie żałujemy.(mogę dac namiary) Odpowiedz Link Zgłoś
dobra.wrozka1 Re: Restauracja KAMRAT - Stare Babice 26.09.06, 12:58 Jasne, że poproszę. Jeżeli możesz to napisz mi też, co takiego Was zniechęciło. Dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka1321 Re: Restauracja KAMRAT - Stare Babice 26.09.06, 14:33 Ja lestem konkretna i nie lubię kręcenia,niedomówień,ukrytych cen i dopłat za każdy drobiazg.W wielu miejscach próbują kombinowac.Objeżdziliśmy kilkanaście lokali i ciężko było coś wybrac(ciasno,brak terenu zielonego,brak szatni,brzydkie toalety,kiepskie menu,brak kwiatów,dekoracji,parkingu,ochrony itp.)Wybraliśmy www.gastrocenter.pl(tel.604300629)i nie musieliśmy się niczego wstydzic:jedzenia,tortu,obsługi i jeszcze mnóstwo jedzonka do domu wzięliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
baskabin Restauracja KAMRAT - Stare Babice 27.09.06, 14:11 a moze wiecie cos na temat jedzenia tam serwowanego smacznie czy nie do końca? Odpowiedz Link Zgłoś
aggravka Re: Restauracja KAMRAT - Stare Babice 27.10.06, 08:52 jedzenie w kamracie jest smaczne, nie narzekalabym. moze tylko sposob podania niezbyt wyszukany, obsługa bez zastzrezen. no i akustyka sali względnie dobra ale znow podłoga sliska.. Odpowiedz Link Zgłoś