Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zdemaskowany znawca!!!!!!!!!!

IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 28.12.01, 14:55
    Mamy go!!! Wspólnymi siłami (campo, Ihp, zibi...) ustaliliśmy tożsamość znawcy.
    Jest on nikim innym jak tylko zfrustrowanym, osobistym kierowcą Andzrzeja
    Leppera, który mści się na nas, biednych obywatelach że na pana A.L.
    głosowaliśmy i on teraz musi go wozić. Powoli wyjaśnia się tajemnica zachwiań
    psychicznych znawcy.
    Pozdr.
    Obserwuj wątek
      • pc Re: Zdemaskowany znawca!!!!!!!!!! 29.12.01, 13:51
        Możliwe... ale niestety teraz wygląda na to, że połowa postów na forum dotyczy
        pewnej telewizji, a druga połowa jednego z uczestników tego forum, niejakiego
        Z. Mam nadzieję, że w Nowym Roku to się zmieni, raz że będzie wiele ciekawych
        wydarzeń sportowych godnych komentowania, a dwa że ludzie zastanowią się przed
        wysyłaniem postów napędzających tylko wodę na młyn różnym nieciekawym osobom.
        (na niezakładanie wielu wątków o tym samym nie ma co liczyć - trzeba się
        przyzwyczaić ;-)

Pozdr.
        • pc Co się porobiło.... + SORRY ZA SPAM 29.12.01, 19:21
          sam przyspamowałem to forum licząc w swojej naiwności na wygranie konkursu
          Gazety ;) Więc przepraszam - ale starałem się odpowiadać przynajmniej na temat
          (w odróżnieniu od Forum Ad-Ama - tam jednak większość postów ma tyle wspólnego
          z tym konkursem co zeszłoroczny śnieg).

Pozdr.
          (i Sorry)
      • Gość: furiat Re: Zdemaskowany znawca!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.12.01, 15:26
        Hehe, no cóż, tylko współczuć panu A.L. kierowcy...
        Pozdrowienia dla forumowiczów:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka