Dodaj do ulubionych

Dobry Film

27.09.06, 22:00
szukam o nich opinii! Warto? (chcę i foto i film)
Obserwuj wątek
    • niunia_811 Re: Dobry Film 27.09.06, 22:02
      ja nie bede miala filmu chyba ze wujek nakreci swoja kamera bo nie lubie jak mi
      ktos zaglada do talerza jak jem
      • grubelix Re: Dobry Film 27.09.06, 22:04
        Jeżeli weźmiesz dobrego kamerzystę to na pewno nie będzie zaglądał ci do
        talerza. Mój był prawie niewidoczny.
      • siesio1 Re: Dobry Film 28.09.06, 00:13
        Myślenie Kalego.Jak wujek bedzie filmował i zaglądał do talerza osobom które go
        nie znają to cacy?
    • nellya Re: Dobry Film 02.10.06, 14:50
      Polecam w 100 %. Jezeli chodzi nam o tą samą firmę. Wychodziłam za mąż w 2004
      r. mieli siedzibę na grochowskiej. Weszłam na to forum by polecić tą firmę, a
      skłoniło mnie do tego obejrzenie nagrania z wesela mojego szwagra. Dobrego
      filmu nie chcieli bo był dla nich za drogi bodajże 1800 zł więc wzieli jakiegoś
      innego kamerzystę. Jak obejrzałam ich nagranie to jedna myśl przyszła mi do
      głowy - tandeta. Beznadziejnie nagrane, beznadziejne wstawki, nawet zdjęć ten
      kamerzysta nie potrafił im dobrze zamieścić. Nuda trwająca 4 godziny. Bez
      efektu. Okropieństwo zrobione na jedno kopyto.
      Nasze nagranie ogląda się z chęcią. Trwa 2 g. Najważniejsze momenty ujęte. Jest
      ciekawe i z klasą. Polecam naprawdę warto. Ja jestem i będę zadowolona.
      Jak szukałam kamerzysty 2 lata temu - dostałam ich płytkę z prezentacją przez
      przypadek.
      • magdalena9920 Re: Dobry Film 02.10.06, 20:46
        super, dzięki wielkie, w takim razie pewnie się zdecydujemy. Wahamy jeszcze się
        między nimi a studiem MAF, które polecił nam znajomy (cenowo są podobni). A
        zależy mi na naprawdę dobrym filmie wink)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka