Dodaj do ulubionych

suknie demetrios

01.10.06, 19:10
Czy któraś z Was posiada foto rzeczywiste tych sukien:
www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/47?osCsid=4cd185e90a90ec17cd96d0c8852b5c6b
www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/48?osCsid=4cd185e90a90ec17cd96d0c8852b5c6b
Będę wdzięczna.A może któraś widziała w salonie. Czy podobnie w
rzeczywistości się prezentują. Ijeszcze jedno pytanie: Czy myslicie ze w 2008
roku będą one nadal w sprzedaży?
Obserwuj wątek
    • adrianna79 Re: suknie demetrios 01.10.06, 19:39
      hey. ja przymierzalam te pierwszsa sukienke w dwoch salonach w Polsce i za
      granica i one byly takie sama jak na tym zdjeciu. to byla miala byc moja
      sukienka na wesele w sierpniu za rok. sukienka absolutnie piekna.. ale
      ABSOLUTNIE ciezka. jak kobieta zostawila mi ja w przymiezalni to sukienka stala
      praktycznie.. moja miala wszystkie halki na kole, koronki etc. ktore dodaly
      chyba 5 kilo wagi. poza tym ta pierwsza sukienka jest piekna. druga mi sie nie
      podobala bo nie chcialam sukienki na ramionczkach. daj znac czy masz inne
      pytania.
      • evylina Re: suknie demetrios 01.10.06, 19:47
        A czy ta pierwsza (bo bardziej mi sie pdooba) ma z tyłu tren? I czy jest bardzo
        obszerna bo planuje jechac do slubu konikami smile i nie wiem czy sie zmieszcze. I
        czy mataerial sie gnie? Skad jesteś i w jakim salonie przymierzałaś?Masz jakies
        fotki swoje bo wiadomo ze w rzeczywsitsoci one jakos inaczej sie prezentuja
    • adrianna79 Re: suknie demetrios 01.10.06, 19:40
      ah.. i w dwoch sklepach kobieta kazala zamowic do konca tego roku...
      • adrianna79 Re: suknie demetrios 01.10.06, 19:57
        nie przypominam sobie zeby ta sukienka miala duzy trenu.. jest jak taka
        bombka... beza.. czy jak tam te dziewczyny nazywaja...nie przypominam sobie
        zeby sie gniotla.. bo nie probowalam w niej siedziec. ja przymierzalam ja w
        salonie lisa ferrera we wroclawiu i w stanach (gdzie teraz mieszkam). a tak na
        marginesie, to sukienka jest koloru snieznej bieli.. niektorym osobom taka biel
        nie pasuje do urody. rowniez wypada zebys byla wyzsza niz 165 cm.. bo inaczej
        bedziesz wygladala jak kluska w niej.
    • pomfus3 Re: suknie demetrios 01.10.06, 19:59
      Hej, suknie przepiekne, ceny takżewink. Ja dopiero rozglądam się za "czymś"wink.
      Strasznie podoba mi się model 1322,a co Wy myslicie o niej? Moze krawcowa
      uszyłąby podobną za mniejszą kasę, hę?wink
      • evylina Re: suknie demetrios 01.10.06, 20:04
        Ja także sie dopiero rozglądam ale zakochałam sie w tej sukni. Wklej link do
        tej sukni bo nie moge znalesc takiej.
        • adrianna79 Re: suknie demetrios 01.10.06, 20:07
          dziewczyny w salonie we wroclawiu byly bardzo pomocne i mialy wszystkie
          sukienki jakie ja chcialam przymierzyc. moje wszyskie sukienki byly w
          stylu "ksiezniczki." moja sukienka jest w tym stylu a do tego bryczke z bialy
          koniem... smile sukienki z tej firmy sa naprawde piekne...
          • evylina Re: suknie demetrios 01.10.06, 20:20
            Ja jestem z Sosnowca wiec do Wrocławia troszke daleko ale chyba w Bytomiu mam
            salon z tymi sukniami. Widze ze mamy podobny gustsmile tak jak wspominałam tez
            chce bryczke hehe
            • adrianna79 Re: suknie demetrios 01.10.06, 21:39
              powodzenia w poszukiwaniach! jakby co to daj znac. z checia pomoge smile.
        • pomfus3 Re: suknie demetrios 01.10.06, 21:48
          Witaj, to już mam jedna znajomą, która jest na etapie POSZUKIWAŃwink))))
          Pozdrawiam
          www.lisaferrera.pl/product_info.php/products_id/48?
          osCsid=4cd185e90a90ec17cd96d0c8852b5c6b
      • pomfus3 Re: suknie demetrios 01.10.06, 21:50
        a model 1322 jest w cipkęwink
        • elle2006 Re: suknie demetrios 01.10.06, 23:27
          Ostatnio na allegro wystawiona była suknia kt. Cię interesuje (ta z
          ramiączkami). Muszę powiedzieć że się rozczarowałam. Spódnica nieładnie łączy
          się z górą, odstaje i przez to dziewczyna wydawała się gruba. Aha co do + to ma
          świetny długi tren smile Nie próbuje Cie zniechęcić bo mimo tego że widziałam ją
          na tych zdjęciach sama chcę zmierzyć ją w salonie i tą drugą też (mamy
          • elle2006 Re: suknie demetrios 01.10.06, 23:28
            c. d. taki sam gust smile Pozdrawiam
            • luna-26 Re: suknie demetrios 02.10.06, 11:11
              Natomiast moim zdaniem suknia nr 1 wygląda efektowniej na zdjęciu ... w
              rzeczywistości nie robi takiego wrażenia ,do tego jest jednoczęściwa i nie
              można jej rozdzielic,a ze jest ciężka to zjeżdza na dół ...wiec z niej
              zrezygnowalam ... też nota bene oglądałam ją we Wroclawiu ... wybrałam taką
              jak na załączonym na dole linku
              • inkageo A ta Wam się podoba?:) 02.10.06, 11:19
                Ja codziennie zmieniam zdanie, ale teraz ta mi się podobasmile Co o niej
                myślicie?smile
                img99.imageshack.us/my.php?image=demetrios3053zm1.jpg
                • trik26 Re: A ta Wam się podoba?:) 02.10.06, 11:50
                  ta mi sie podoba.
                  Ale wracajac do głownego watku. Bylam tydzien temu na slubie u oejej
                  przyjaciolki, ktora miala wlasnie ta druga sukienke.
                  Wszystkoz alezy od figury, ona byla filigranowa, szczupla, nie za wyskoa i
                  wygladala naparwde ladnie w tej sukience. Miala ladnie doipasowana. To fakt, ze
                  materialu ejst bardzo duzo, ze tren trzeba bylo pdopinac trzema agrawami,ale
                  umeijetne upiecie i bylo ok.
                  zalezy od gustu
    • justynam24 Re: suknie demetrios 02.10.06, 11:52
      Witam! Przymierzalam obie...poniewaz uparlam sie sukienke ksiezniczke, jednakze
      byly one bardzo ciezke i raczej nie wygodne, dlatego zdedcydowalam sie na mon
      cheri 16200. Pokazywalam ostatnio zdjecia smile Rowniez jest bardzo szeroka i
      robi wrazenie smile
    • xandra67 Re: suknie demetrios 05.10.06, 10:50
      sprzedam
      www.allegro.pl/show_item.php?item=132376071

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka