angielka10 13.06.06, 20:59 slyszalam o twojej chorobie...bardzo mi przykro...czemu wczesniej nie powiedziales,ze masz z glowka takie problemy-moze bysmy zrozumieli:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: schizoo 13.06.06, 21:05 Nic go nie tłumaczy i nic nieusprawiedliwia. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: schizoo 13.06.06, 21:16 Wredna, Ty jestes tego powodem, ze on sie w Tobie zakochal:)) Przeciez wyznalas mu swoja milos wpisujac sie do jego ksiegi gosci:)) No i masz teraz tego konsekwencje, biedak nie wie co pisze....:) i wszystkim wysyla maile, hurtowo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: schizoo 13.06.06, 21:23 Tak jak ja jego kocham, mnie kochają miliony. A tego maila to własnie ja nie dostałam, ciekawe dlaczego? Lubię spamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: schizoo 13.06.06, 21:27 To tylko taka zgrywa z tymi mailami:)) Nasladuje tubylcow:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: schizoo 13.06.06, 21:40 Nic mu nie pozostalo innego jak tylko dostosowac sie do nas, czyli "jesli wejdziesz miedzy wrony musisz krakac jak i one", tja samo zycie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: schizoo 14.06.06, 12:52 Schizoostom, kiedy już Ci się te @ skończą?? odstaw wreszcie te chińskie ziółka, bo nabawisz się poważnego choróbska, ... biegunki lub obstukcji, prostaty, łupieżu, hemoroidów albo grzybicy stóp;)) [na to cierpi polskie społeczeństwo - tak wynika z ilości reklam specyfików na owe przypadłości] ***** robaczki:P Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: schizoo 14.06.06, 23:31 Czego sie czepiacie czlowieka?A wy niby to takie zdrowe ludziska,co?Wszyscy jestescie zamaskowanymi psychopatami,a tak sie wymadrzacie. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: schizoo 14.06.06, 23:58 Jaki znowu fun-club?jak ja tu dyskutowalem ze schozolem,to o tobie jeszcze ani widu ani slychu nie bylo.Bez urazy,ale ty jestes dla mnie nowym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
domisku_21 Re: schizoo 15.06.06, 00:08 nowym starym bez znaczenia,prymitywa schiza nie pochwalam,a tu ma mamusie terese do obrony...pas....dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: schizoo 15.06.06, 08:09 leziox napisał: > Jaki znowu fun-club?jak ja tu dyskutowalem ze schozolem,to o tobie jeszcze ani > widu ani slychu nie bylo.Bez urazy,ale ty jestes dla mnie nowym nickiem. szkoda prądu lezio,to są istoty całkowicie BEZMYŚLNE NIC ,ALE TO NIC DO NICH NIE DOCIERA ! pozdro znad wody:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: schizoo 15.06.06, 00:30 No to jak tereza przyjdzie to niech go broni. Odpowiedz Link Zgłoś
angielka10 Re: schizoo 15.06.06, 01:14 schizoo ma ziomko,czyzby choroba zarazliwa:P? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: schizoo 15.06.06, 13:04 Wyraznie widac ze schizo ma ziomka,w postaci angielki,tak bardzo sie schizo fascynujacej. Odpowiedz Link Zgłoś