Dodaj do ulubionych

Ubiór panna mlodego

09.10.06, 13:17
Tyle piszemy tu o swoich sukniach smile) Chciałabym się dowiedzieć jak będą
wyglądać lub wyglądali wasi mężczyżni. W jakich kolorach granitur, kamizelkę,
koszulę, musznik bądż krawat???
Obserwuj wątek
    • iizabelaa Re: Ubiór panna mlodego 09.10.06, 13:19
      Przepraszam za literówkę w temacie smile))) Teraz mi głupio smile)
    • librea Re: Ubiór panna mlodego 09.10.06, 13:21
      zdarza sięsmile
      Moj, już teraz mąż, miał ciemnogranatowy garnitur w delikatne cienkie prążki,
      do tego kamizelkę i musznik w stalowym kolorze (takim jak prążki - tak nam się
      ładnie udało dopasować), czarne butki i białą koszulę.
      • magdazielinska Re: Ubiór panna mlodego 09.10.06, 13:26
        mój mąż miał ciemny garnitur ale w delikatny prążek ecru - do tego jasną
        koszulę z musznikiem (i wpiętą spinką) i o dwa tony ciemniejszą kamizelkę,
        gdzieniegdzie przetykaną złotą nitką - podobnie jak moja suknia.
        Gdyby tylko szacowny małżonek był ciut szczuplejszy smilesmilesmile chętnie widziałbym
        go w jakimś odcieniu brązu - niestety u nas się nie dało. Oczywiście - koszula
        była na spinki!
        • ozi29 Re: Ubiór panna mlodego 09.10.06, 14:41
          Moj "przyszły" wink)) bedzie miał garnitur w kolorze ciemnej czekolady w paski
          pionowewink ecri do tego kamizelka jasniejsza o 2 tony , koszula ecri, musznik,
          spinki do koszuli no i butki tez czekoladowe prawdopodobniesmile lub jakies takie
          zblizone do czekolady ale moze ciut jasniejsze! Za to na poprawiny chce namowic
          na biały "taki inny" ale on nie chcewink)) bo mowi ze to dla ciotsmile)))))) ah Ci
          mezczyznisad
          • martusia67 Re: Ubiór panna mlodego 09.10.06, 14:49
            Moj przyszly ma miec wlasnie taki garnitur

slubne.pl/?pid=3&col=58&item_id=1333&cmd=show_item&gallery_id=&shift=1
            Moja sukienka
            suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=1&poz=450
            • iizabelaa Re: Ubiór panna mlodego 09.10.06, 15:14
              Piekna suknia, podobna do mojej wink A garnitur ma jakies paski w innym kolorze?
              Jakoś po zdjęciu nie moge dojść do tego.
              • martusia67 Re: Ubiór panna mlodego 09.10.06, 16:24
                iizabelaa napisała:

> Piekna suknia, podobna do mojej wink A garnitur ma jakies paski w innym
                kolorze?
                > Jakoś po zdjęciu nie moge dojść do tego.
                Paseczki sa troszke jeśniejsze,wtopione w materialsmileZdecydowanie lepiej wyglada
                na żywo smile Twoja suknia również jest piękna smile Zastanawialam sie dlugo nad
                nia smileAle wygrala lazada smile))
    • iizabelaa Re: Ubiór panna mlodego 09.10.06, 15:13
      Ja chciałabym żeby mój miał czarny garnitur i białą koszulę. Zastanawiam się
      nad kolorem musznika i kamizelki. Ja będe mieć białą sukienke.
      • mayagaramond Re: Ubiór panna mlodego 09.10.06, 17:37
        ostatnio zapytalam sie mojego N. co na siebie zalozy. Ta... popatrzyl na mnie
        jakbym sie z choinki urwala i powiedzial, ze jak nadejdzie odpowiednia chwila to
        pojdzie do sklepu i kupi. I tyle sie dowiedzialamwink
      • istota Re: Ubiór panna mlodego 09.10.06, 17:37
        moj Pan Mlody bedzie mial brazowy garnitur, cuudny
        i biala kamizelke z delikatnym zlotym wzorkiem, zloty musznik, niestety ze
        spinka, bo uwaza, ze inaczej sie nie bedzie trzymal
        • iwcia166 Re: Ubiór panna mlodego 09.10.06, 17:55
          A moje Szczęście będzie miało mundur marynarki wojennej - w którym wygląda
          cudownie smile Tylko jakos ja mam za duzo pomysłów na sukienke i nie mam czasu
          wybrac sie do salonów i poprzymierzac, ale mam jeszcze troche czasu. pozdrawiam
          serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka