Dodaj do ulubionych

czy ktos ma "zwykla"suknie

11.10.06, 23:20

Obserwuj wątek
    • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:22
      nie z drogiego salonu,wyporzyczona??ja sie czuje jakby tylko moja byla z
      wyporzyczalni,nie trafilam jeszcze na posta ze zdjeciem "tanszej"sukienki.Moze
      nie dokladnie ogladam smile pozdrawiam
      • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:31
        Wprawdzie nie wybralam jeszcze sukienki dla siebie(nieco za wczesnie)Narazie
        tylko przegladam w internecie...Jestem jednak pewna ze nie kupie kiecki w
        salonie za 2000-4000 tysiace...Wydaje mi sie jednak ze kupno na allegro
        bardziej sie oplaca od wyporzyczenia,zawsze mozna ja jeszcze raz pozniej
        sprzedac...Tak wiec nie jestes samasmilePozdrawiam serdeczniesmile
      • glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:39
        Ja w ubiegłą niedzielę kupiłam używaną suknie ślubną.
        Rozumiem dziewczyny, które chcą mieć nowiutką sukienkę z salonu, tylko dla
        siebie. Ale fakt, że właścicielką mojej sukni była tak szczęśliwa osobą, jak ta
        dziewczyną od której mam swoją, która tworzy z mężem cudowna rodzinę, jest
        niesamowitą rzeczą. Jest w tym coś z uroku przejmowania sukien ślubnych matek
        przez córki. Dziewczyna się prawie popłakała, gdy mnie w niej zobaczyła.
        Praktycznie od razu nawiązała się między nami nić sympatii. A gdy okazało się,
        ze daty naszych ślubów różni tylko jeden dzień... smile
        Jestem do niej już tak przywiązana (ech, ten sentymentalizm), że mało
        prawdopodobne, żebym chciała ją sprzedać. Dzięki takiemu rozwiązaniu mogę sobie
        spokojnie pozwolić na ten luksus smile
      • civi1 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 07:47
        ja swoją szyłam łacznie kosztowała 450 zł
      • likaonek Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 26.10.06, 12:03
        Dziewczyny,ja tez tak myślałam, nie chiałam kupować nowej, a jednak.... Jestem
        3 tygodnie po ślubie. Nie wypożyczyłam sukienki ani nie odkupiłam. Miałam nową
        prosto z salonu, szytą na miarę. Nie wypozyczyłam, bo jak widziałm stan tych
        sukienke salonowaych, to ręce mi opadały. Bierzcie pod uwagę, taka sukienka
        jest wypozyczana kilka razy na różne Panny, jest dopasowywana do różnych figur,
        dodatkowo mierzona w salonie. Dlatego nie wypozyczyłam - bałam się. Chciałam
        natomiast odkupić,serfowałam w internecie, ale jakos nie trafiłam na swój
        wymarzony model lub nie chiałam dawac za używana tyle co za nową. Aktualnie
        moja wymarzona sukienka czeka na nową właścicielkę, choć to jak podkreslam też
        jest bardzo trudne, weźcie to pod uwagę przy decyzjach zakupowychsmile.
        Powodzenia, przed Wami najpiękniejszy dzień!!!
    • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:38
      ooo jak fajnie smile
      ja nie chcialam kupowac na allegro bo nie mozna przymirzyc,a wiem ze czasem
      zupelnie inaczej lezy na tobie niz na kims innym.
      Na wystawie byla przesliczna suknie,uparlam sie ze ja wezme i
      koniec,przymierzylam i wygladalam naprawde zle...wiec nie zaryzykowalabym na
      allegro ale...
      • glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:42
        Zawsze możesz się umówić ze sprzedającą na przymierzenie. Tak jak ja to
        zrobiłam. Oczywiście lepiej, by nie mieszkała na drugim końcu Polski wink
        Albo dowiedzieć się, jaki to model i iść najpierw przymierzyć w salonie. Ja
        niestety nie mogłam, bo sukienka była u mnie w mieście niedostępna, a za
        sprowadzenie musiałabym płacić. Zawsze wtedy wyjściem jest przymierzyć inną o
        podobnym kroju.
      • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:43
        juz jestesmy 3.
        glupie_kocie Czekam na foteczki ze slubu...taka jestem ciekawa jak wygladasz w
        tej sukni.Rzeczywiscie wzruszajace wydarzenie to musialo byc dla poprzedniej
        wlascicelki smile
      • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:44
        Zawsze mozna pojechac i przymierzyc...Wyporzyczenie kosztuje mniej wiecej tyle
        samo jak nie wiecej od wyporzyczenia...Tak wiec ja nawet nie zagladne do
        rzadnej wyporzyczalni zeby sie czasem w jakiejs nie zakochacwinkPoza tym ja
        szukam sukienki a nie jak wiekszosc sukni...Moja ma byc prosta i bardzo
        elegancka...Tak sobie wymarzylam...Pozdrawiamsmile
        • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:47
          jak patrzalam na allegro to niestety nie bylo zadnej w poblizu mojego miasta
          ech... no i mam z wyporzyczalni smile
        • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:47
          Nie wiem jak wy ale ja nie mam nic przeciwko,jesli ktos ma kase i chce wydac
          taki majatek za kiecke na jeden wieczor...prosze bardzosmileNie oznacza to jednak
          ze taka z wyporzyczalni,czy z allegro jest gorsza...Kazda panna mloda jest
          najpiekniejsza w tym jednym dniu tak wiec cena sukienki nie gra zadnej
          roli...Pozdrawiam raz jeszczesmile
          • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:50
            Jesli znajede ta jedny jedyna...pojade na drugi koniec krajutongue_outMam tylko maly
            problem bo na kupno sukienki bede miala tylko 2 miesiace,zaraz przed
            uroczystoscia...hmmm...licze ze dam radesmile
          • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:51
            ja tez oczywiscie nie mam nic przeciwko wydawaniu takiej kaski na
            sukienke.Poprostu ciekawa jestem czy tylko ja wyporzyczam.
            pewnie ja tez bym kupila tylko ze my zdecydowalismy o slubie 3 miesiace przed
            nim i organizujemy go z bierzacych wyplat wiec co za tym idzie po tanich
            kosztach smile
            • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:54
              Ja mam jeszcze troszke czasu...a szkodasadDla mnie "metka" nigdy nie robila
              wiekszego znaczenia...U nas takze bedzie wszystko skromnie,male przyjatko...Dla
              mnie to jednak zawsze bedzie najpiekniejszy dziensmile
              • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:54
                ale to pieknie napisalam,sorkitongue_out
          • glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:56
            Ja też oczywiście nie mam nic przeciwko temu. Uważam, że to nie moja sprawa, ile
            i na co kto wydaje. Tylko pod warunkiem, że ten ktoś nie traktuje mnie gorzej z
            tego powodu, że ja tak nie robię. Na szczęście osobiście nie zdarzyło mi się
            spotkać z takim zachowaniem.
            • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:57
              Dokladniesmile
              • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 00:10
                a no pewnie.Ten dzien zawsze bedzie najcudowniejszym dniem...no moze procz
                narodzin dziecka...
                • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 00:18
                  zarowno czy na weselu bedzie sie bawilo 15 czy 250 osob...Slub to przysiega
                  milosci...Pozdrawiam i dobranocsmile
                  • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 00:19
                    siete slowa tykolec.dobranoc smile
                • tykolec do Kamila22-1985 12.10.06, 00:22
                  aaa...obejrzalam fotki CypriankasmileAch...sliczny chlopczyksmileGratuluje!
                  • kamila22-1985 Re: do Kamila22-1985 12.10.06, 00:24
                    dziekujesmile wlasnie sie na mnie patrzy z lozka chyba musze isc go wylulkac smile
                    • tykolec Re: do Kamila22-1985 12.10.06, 00:26
                      smilePozdrawiam i dobrej nocy zyczesmile
                      • kamila22-1985 Re: do Kamila22-1985 12.10.06, 00:28
                        dobranoc smile
                        • glupie_kocie Re: do Kamila22-1985 12.10.06, 00:56
                          Dobranoc dziewczęta smile kiss
                        • mysza1418 Re: do Kamila22-1985 12.10.06, 07:48
                          JA kupiłam suknie miesiąc przed ślubem i zapłaciłam 1/4 ceny czyli zamiast
                          4 000 ..... 1 000 smile Suknia naturalnie była juz sprawdzona smile) i używana
                          POZDRAWIAM
            • ozi29 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 17:42
              No jeszcze tego by brakowalo, aby ktos krytykował kogos za suknie "nie
              salonowa"smileDla mnie to szczyt buractwa!!! Ale musze powiedziec, ze sposrod
              moich pseudo kolezanek , znalazłoby sie kilka takich dames z zadartym noskiemcrying
    • jaszczurzyca suknia? oczywiście, że na allegro 12.10.06, 07:53
      Ja kupiłam na allegro, dwa lata temu (bo trafiła się super okazja), wczoraj
      wyjęłam z szafy, leży jak ulał, na 28 października będzie cOOl smile

Koszt całości (razem z butam - które również super pasują - 250 zł).

Suknia jest dwuczęściowa, z pięknym gorsetem.

I nikt mi nie powie, że nie można poszukać okazji smile
    • aneta_13 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 08:23
      Dziewczyny kupcie sobie w pierwszej kolejności słowniki ortograficzne a potem
      suknie, bo "włos na głowie staje" czytając, co chwile wypożyczenie i jego
      wszystkie odmiany przez "rz"wink.Aneta
    • listek_a Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 08:24
      A ja juz sie czulam jak biedak na tym forum hehe.
      Tez nie mam zamiaru wydawac fortuny na suknie. Chce wypozyczyc albo moze na
      allegro trafi mi sie jakas okazja. Nie chcialabym wydac wiecej niz 1200 zł.
      Boje sie szyc, bo jeszcze nikt niczego mi dobrze nie uszył.
      Mam nadzieje, ze uda mi sie wygladac pieknie dla mojego przyszłego męża...
      • anusiaczek87 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 08:34
        ja tez chce kupic uzywana, albo w komisie (adresy komisow w Wawie podawalam
        wczoraj) bylam tez wczoraj na przymiarce jednej z sukien- moja rada? dowiedzcie
        sie o wymiary bo rozmiarowki sa bardzo rozne, moja wymarzona byla za mala sad
    • mareszka Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 08:41
      Chętnie się w ten wątek wpisuję, choć miałam nie "suknię", a raczej sukienkę.
      Bardzo pragnęłam, żeby była błękitna, a w salonach ani w wypożyczalniach takiej
      nie ma.... Pozatym, jeśli mam być szczera - przymierzałam jakieś w salonach i
      czułam się w nich jak w zbroji, wy też tak macie? A o moim nietypowym ślubie i
      dziwnej sukience więcej w wątku:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=50156888 (uwaga długie)
      • yoolia7 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 08:51
        kamila - ja miałam wypozyczoną sukienkę, innej opcji wogóle nie brałam pod
        uwagę i wcale sie tego nie wstydze. Mam inne ważniejsze wydatki niż 3000 na
        suknie, a potem co z nia zrobić??? miejsca w szafie tez nie mam.
        Za wypożyczenie zapłaciłam 450zł, suknie oddałam brudną, pranie było w cenie. W
        sumie z dodatkami wyszło mnie może z 800zł.
        Może nie była z najnowszej kolekcji ale mi sie podobała i czułam się w niej
        dobrze.
        Dla mnie to głupota wydawać kilka tysięcy zł na suknię, którą nałożę raz w
        zyciu. Wogóle zauważyłam, że panny młode przescigaja się we wszystkim co jest
        związane ze ślubem, tak jakby chciały mieć lepsze od innych, droższe, bardziej
        atrakcyjne, ale po co?? Przecież w tym wszystkim chodzi o całkiem cos innego.
        Najważniejszy jest ślub a nie ta cała oprawa.
        • ashton Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 08:54
          Źle sformułowane pytanie - suknia każdej z nas jest niezwykła, z samego faktu
          chociażby że nosi się ją w bardzo niezwykły dzień smile
    • nombrilek Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 09:38
      według mnie wszystkie sa zwykle, czym sie niby różni z firmowego salonu a szyta
      u dobrej krawcowej co szyje suknie slubne i uszyje na wzór tamtej? odp cena i
      brakiem metki.

Pozdrawiamsmile
      • nombrilek Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 09:42
        a raczej wszystkie są... niezwykłe smile
    • inkageo Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 13:18
      Ja mam zwykłą suknię (czyli bez metki znanej marki), zamówiłam ją w Chinach,
      koszt 370 zł.
      Tu są zdjęcia:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=49209881&a=49480279
      Nie wykluczam zakupu drugiej, może firmowej, jeżeli któraś bardzo mi się
      spodobasmile Lub zamówię jeszcze jedną chińskąsmile Nałogowo przeglądam też oferty na
      allegrosmile
      • glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 13:36
        Nie oszukujmy się - większość sławnych firm szyjących sukni eślubne, szyje w
        Chinach. smile
        Widziałam Twoje zdjęcia, Inkageo, w tej sukni. Jak na Ciebie szyta! smile
        • inkageo Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 13:46
          Dziękismilesmile Najgorsze jest to, że apetyt rośnie w miarę jedzenia i najchętniej
          zamówiłabym jeszcze 5wink
    • monalisa.pl tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halki! 12.10.06, 14:03
      reszta bez udziwnien ale jedyna w swoim rodzajusmile
      • kamila22-1985 Re: tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halk 12.10.06, 17:41
        och jak nas duzo...nie przypuszczałam,ze az tyle odpowiedzi uzyskam smileGratuluje
        wszystkim zaslubionym i kibicuje tym jeszcze przed...ja chyba najszybciej smile
        (4.11)
        • tykolec Re: tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halk 12.10.06, 17:44
          Widzisz...a tak sie martwilassmileJest nas troche wiecej,oszczednych i skromnychsmile
          Pozdrawiam serdeczniesmile
      • glupie_kocie Re: tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halk 12.10.06, 17:53
        Hihi, ja dostałam do swojej drut, aczkolwiek nie bardzo jestem do niego
        przekonana wink Zobaczymy, jak to będzie wyglądało po poprawkach.
        • kamila22-1985 Re: tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halk 12.10.06, 18:06
          no ja tez mam na kole...hmmm w sumie kolku,moge wybrac
          sobie "szerokosc"kola,zobaczymy przy ostatniej przymiarce,ktora mam 20.10.
          • tykolec Re: tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halk 12.10.06, 18:10
            Kurcze zazdroszcze Wam...bo ja jeszcze mam tyle czasu a z checia
            poprzymierzalabym jakies sukienki...Narazie delektuje sie zdjeciamismileNo i
            czekam na Wasze...
            • kamila22-1985 Re: tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halk 12.10.06, 18:20
              ale za to za miesiac ja juz bede po i bede Wam zazdroscic ze wy maci jeszcze
              przed soba smile
            • marta_s6 Re: tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halk 12.10.06, 18:22
              Kurcze super,ze tyle dziewczyn mysli podobnie jak jawink))Tez wypozyczam sukienke,
              juz czeka na mnie w saloniesmile))Za 1000 zl, mam sukienke, halke( z malym
              kolemsmile)!!!) rekawiczki, welon i jakie tam jeszcze bede potrzebowala
              dodatki...no i sie nie martwie co bedzie jak sie zabrudzi czy podrze...a i
              sukienka Inkigeo tez szalanie mi sie podoba...coz pewnie dlatego,ze moja
              sukienka jest tez w tym stylusmile))))
              • kamila22-1985 Re: tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halk 12.10.06, 18:28
                Ja mam sukienke za 580zl.z wszystkimi dodatkami,łacznie ze stroikiem na
                samochod i czyszczeniem.Moja suknia nie jest w stylu zadnej "modnej"kolekcji
                ale najwazniejsze ze mi sie podoba i zebym sie w niej podobała mojemu
                przyszlemu mezowi choc on mowi ze moglabym byc w worku na ziemniaki smile
    • panienka_z Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 19:58
      ja też jeszcze nie mam sukni, ale byłam na weselu koleżanki, która miala prostą
      białą wąską suknię, zamiast welonu woalowy szal i wyglądała cudnie. Niby
      "zwykła" a bardzo oryginalna

src="daisyPath.com/days/070825/3/0/+1/1.png" alt="Daisypath Ticker"
      border="0" /></a>
      • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 23:09
        Kazda panna mloda ma po pierwsze inny gust,inne wyobrazenia na temat swojego
        slubu no i oczywiscie inny zasob portfela...Ja wiem jedno...Oprawa nie jest
        wazna...liczy sie tylko to ze dwoje kochajacych sie ludzi slubuje sobie milosc
        i wiernosc do konca swoich dni...I zadna kiecka,wesele czy skrzypaczka w
        kosciele tego nie zmieni...
        • j-jonaszka Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 10:34
          Ja będę miała albo szytą w Chinach, albo przez krawcową... Kilkaset złotychsmile
        • ozi29 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 17:07
          tykolec napisała:
          Oprawa nie jest
          > wazna...liczy sie tylko to ze dwoje kochajacych sie ludzi slubuje sobie
          milosc
          > i wiernosc do konca swoich dni...I zadna kiecka,wesele czy skrzypaczka w
          > kosciele tego nie zmieni...
          Popieram w 100%, nie mniej jednak chciałoby sie wyjatkowo wygladac w ten tak
          wazny dzionekwink, ktory jest raz w zyciu- zazwyczajwink
    • fragles78 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 13:20
      Tutaj raczej nikt nie ma "zwykłej" sukni - tutaj trzeba się pochwalić kiecką za
      3500 minimum bo inaczej to obciach!!!!!!!!!!!Moja kumpela miała suknie uszytą
      za 700 zł i wiecie co??????Nie widziałam ładniejszej pannej młodej!!
      • listek_a Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 13:24
        moze chce ja sprzedac?big_grin
        • fragles78 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 13:26
          Nie wiem...tydzień temu miała slub. Zaznaczam, że panna młoda jest drobna i
          dość szczupła i niska..
      • anka_utko Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 15:26
        moja kiecka plus wianek plus bizuteria (srebro i bursztyn) i buty ok 300 - sama
        szylam kiecke, robilam wianek i przerabialam bizuterie tylko buty kupione za 80
        zl smile a podobno wygladalan slicznie tongue_out
        jak widac mozna niedrogo smile
        • anka_utko Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 15:32
          acha i zapomnialam dodac ze bukiet kosztowal - tylko sie nie smiejcie - ok 5 zl,
          mieczyki kupione w hurtowni kwiatowej (ukladal mi go moj obecny maz smile ) i byl
          sliczny i wyjatkowy, ze wstazkami siegajacymi podlogi
    • perelkaa5 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 14:57
      Hej smile
      ja tez bede miala kupioną używaną smile upatrzyłam już sobie jedną na allegro i
      wstępnie zaklepałam sobie mierzenie u tej dziewczyny smile Koszt ok 500 zł smile

ps. glupie_kocie - coraz wiecej mamy wspolnego ze soba heheh big_grin slub, rodzaj
      poslubnej uroczystosci... teraz suknia smile ach smile
      • glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 17:33
        :d kiss
        A pokażesz nam, jaki model wybrałaś? Bardzo jestem ciekawa. A nuż okaże się, że
        taką samą jak ja wink))))
        Pozdrawiam smile))))
        • perelkaa5 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 18:57
          heheh nie tutaj gustami troszkę sie różnimy ... moja jest zgoła odmienna, ale
          pokażę Ci jak tylko wrócę do domku bo tam mam link do niej, a w pracy niestety
          nie smile
    • magdachomska Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 15:00
      Ja na swoim slubie mialam zwykla sukienke zalezalo mi na tym by miec cos
      prostego i kobiecego a nie wielka beze (bez obrazy dla kogos kto wlasnie takie
      sunkienki lubi) - uwazam ze skoro mam w miare duzo ozdob typu naszyjnik,
      braznoletka i ozdoby do wlosow i piekny bukiet calii to nie ladnie by wygladalo
      gdybym eszcze wziela stojna suknie smile))
      • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 16:18
        widze ze moj wątek cieszy sie coraz wiekszym powodzeniem,bardzo sie z tego
        ciesze.Jeszcze okaze sie ze nas tu wiecej niz salonowych sukien. smile
        • perelkaa5 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 18:58
          a nuż.. widelec smile
          • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 19:02
            No to ja tez czekam.Ja takie ciekawskie jajo smile
            • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 19:42
              mi tu jednak zdjec brakuje...Pochwalcie sie dziewczyny!!!
              • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 19:48
                To planowo moja...z Chin...Zobaczymy jednak czy sie zdecydujetongue_out
                cgi.ebay.com/DAVIDS-BRIDAL-OLEG-CASSINI-LACE-WEDDING-GOWN-SIZE-Free_W0QQitemZ180033106054QQihZ008QQcategoryZ105531QQrdZ1QQcmdZViewItem
                • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 19:58
                  tykolec cudny tyl ma twoja kiecka.Ja niestety nie moge sie pochwalic bo jeszcze
                  jej nie mam ale za 3tyg zobaczycie ja w calej okazałosci na mnie smile
                  • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 20:31
                    moja jak moja...przynajmniej marzy mi sietongue_out Boje sie troche czy nie bede w niej
                    kiepsko wygladac...figurki nie mam tak idealnej jakby sie chcialo...Narazie
                    tylko ona mi wpadla w oko...moze to milosc;P
                    • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 21:10
                      tykolec napewno nie bedziesz kiepsko wygladac.Kazda panna mloda wyglada
                      przeslicznie smile
                      hmmm... milosc albo zauroczenie ... jeszcze masz troche czasu zeby sie
                      przekonac smile
                    • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 21:10
                      tykolec napewno nie bedziesz kiepsko wygladac.Kazda panna mloda wyglada
                      przeslicznie smile
                      hmmm... milosc albo zauroczenie ... jeszcze masz troche czasu zeby sie
                      przekonac smile
                      • szara82 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 22:52
                        Dołączam do grona - ja wypożyczamsmile
    • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 23:38
      to ja juz na dzisiaj mowie Wam dobranoc i czekam na
      zdjecia "zwyklych"najsliczniejszych sukienek smile
      • yoolia7 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 09:03
        a to moja zwykła sukienka, wypożyczona za 450zł smile
        img80.imageshack.us/my.php?image=dsc0295le5.jpg
    • magdachomska Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 09:38
      A jak wkleić fotkę na forum??
      • yoolia7 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 09:48
        zaladuj fotke na stronke www.imageshack.us/
        i wklej tu linka
    • magdachomska Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 09:50
      To moja sukieniusia według mnie prosta i raczej skromna smile) Jak ktos ma na nią
      chrapkę to zapraszam GG 3029269 lub meil gazetowy smile)
      img183.imageshack.us/img183/9298/new401609ap6.jpg
      img133.imageshack.us/img133/7530/new491609ck1.jpg
      img207.imageshack.us/img207/2007/new551609ju0.jpg
      img227.imageshack.us/img227/258/new771609um0.jpg
      img182.imageshack.us/img182/9405/91609yb6.jpg
      img87.imageshack.us/img87/4296/231609hm3.jpg
      img135.imageshack.us/img135/4900/531609fq9.jpg
      • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 11:08
        yoolia7 no coz mam powiedziec,trafilas w moja kolorystyke,tez bede miala bialo-
        bordowa,uwielbiam...

magdachomska super masz skrzydełka hmm ale czy ty taki aniolek jestes
        naprawde wink pozdrawiam
        ...
        • yoolia7 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 11:18
          kiedyś marzyła mi sie biała ewentualnie ecru z bordowymi haftami, potem mi
          przeszło-za to chciałam całą bordo, niestety w wypożyczalni mieli tylko
          gorset big_grin i ten zestaw mi podpasował. Mierzyłam 3 suknie: biała, ecru i tą. Jak
          tylko ją zmierzyłam wiedziałam że to ma być ta smilesmile (a ja racze taka
          zdecydowana to raczej nie jestemsmilesmile)
          • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 11:28
            Ja mam wybrana wlasnie z haftami bordowymi (gorset)dol prawie caly bialy.tylko
            bordowa rozyczka ale nadal nie jestem przekonana.Ja nigdy sie na nic nie
            zdecydowalam w 100%
            • mayagaramond Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 11:41
              dziewczyny, ale wy wklejacie normalne suknie slubne! Tylko kupione gdzie
              indziej. Zwykla sukienka slubna to dla mnie taka na jakiej jakis czas temu
              wystapila kolezanka z pracy: biala do kolan z benettona za 65€ (!), dodam, ze
              panna mloda wygladala w niej jak Audrey Hepburn.
              • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 11:42
                no normalne,normalne tylko zwykle pod wzgledem metki i ceny wink
              • yoolia7 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 11:45
                dla mnie zwykła suknia to prosta, gładka, bez żadnych udziwnien, drutów, halek,
                kokard, koronek, kupiona/wypożyczona za niewielkie pieniądze a nie kilka
                tysięcy zł w renomowanym salonie
                • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 11:47
                  hmm szczerze to nie widzialam wypozyczalni za kilka tys.suknie,moze poprostu na
                  taka nie trafilam.Tu chodzi o to zeby miec ta swoja wymarzona sukienke ale za
                  male pieniadze...nie z najnowszych kolekcji za wlasnie kilka tys.
                  • yoolia7 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 11:56
                    kamila22-1985 napisała:

> hmm szczerze to nie widzialam wypozyczalni za kilka tys.suknie,moze poprostu
                    na
                    >
                    > taka nie trafilam.Tu chodzi o to zeby miec ta swoja wymarzona sukienke ale za
                    > male pieniadze...nie z najnowszych kolekcji za wlasnie kilka tys.

a jak napisałam??
                    o to mniej więcej mi chodziło, może nie tak sie wyraziłam smilesmile
                    (ale słyszałam o salonach w ktorych wypożyczenie kosztuje ok 1500zł a za 1500
                    to już można uszyć..)
                    • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 12:05
                      No tak ale w zwyklych wypozyczalniach,nie zadnych "renomowanych" tez mozna
                      wypozyczyc suknie z koronkami,kokardami,drutami,kolami,halkami smile a jesli ktos
                      o takiej marzy to ma taka za niewielkie pieniadze smile
                      • yoolia7 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 12:12
                        no to ja napewno byłam w zwykłej wypożyczalni smilesmile
                        a tak wogóle to szkoda by mi było wydać kupe kasy na suknie, którą założe raz w
                        życiu - mam inne moim zdaniem ważniejsze wydatki.a potem co z nia zrobić??
                        miejsca w szafie też nie mam, małe prawdopodobieństwo sprzedania.
                        • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 12:14
                          No mi tez szkoda nawet jak usłyszalam cane mojej to juz mnie przerazila a to
                          tylko 580 zł(ze stroikiem na samochod,kolia itd)
                    • glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 12:20
                      To dlatego, że w salonach firmowych wypożyczenie sukni kosztuje na ogół połowę
                      wartości nowej. Stąd takie ceny.
                      • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 12:29
                        aaa to takich nawet nie odwiedzalam smile
                        • yoolia7 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 12:35
                          ja byłam tylko w jednej wypożyczalni, a przygotowałam sobie całą listę,
                          myslałam, że zejdzie mi cały dzień na poszukiwaniu sukni, a odwiedziłam jedną,
                          zmierzyłam 3 i ostatnia wybrałam.
                          Do tych renomowanych salonów to chyba bałabym sie wejsc zeby nie dostac
                          palpitacji serca big_grinbig_grin
                          • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 12:38
                            Ja weszlam do jednej i byly tam 2 najtansze(nie podobały mi sie) za 700
                            zł,potem ponad 1tys.
                            • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 14:37
                              dzien dobrysmile
                              Widze ze watek sie rozkrecilwinkCiesze sie ze nie jestesmy w az takiej
                              mniejszosci...Pozdrawiam serdeczniesmile
                            • tykolec do kamila22-1985 14.10.06, 14:39
                              jesli chodzi o moja wymarzona to troche sie martwie ze zamowie,zaplace a zle
                              wygladac bede...Figury modelki to ja nie mamsadMimo to napalilam sie na nia...i
                              juz mi raczej nic fajnego w oko nie wpadnie...
                              • kamila22-1985 Re: do kamila22-1985 14.10.06, 14:48
                                tykolec chyba nie watpisz ze bedziemy wszystkie pieknie wygladac,wlacznie z
                                toba w twojej wymarzonej sukni...
                                ja tez sie ciesze ze watek sie tak rozwinal...bedziemy kibicowac swoim kiecka
                                w "ten"dzien wink
                                • tykolec Re: do kamila22-1985 14.10.06, 16:27
                                  Nie no ja nie watpie,wszystkie bedziemy najpiekniejsze w tym dniu...Jednak sie
                                  po prostu martwie ze fason nie dla mniesadMam maly biuscik,75B,i bioderka tak 95-
                                  96...A i wzrost...174+obcas=180smile
                                  • kamila22-1985 Re: do kamila22-1985 14.10.06, 16:32
                                    uuu tykolec wcale nie jestes taka wysoka ja mam 170 ale mam inny problem,moj
                                    przyszly maz ma wzrost taki jak ja (niby 172 ale nie ma roznicy)wiec poszukuje
                                    butow na jaknajnizszym obcasie smile
                                    • glupie_kocie Re: do kamila22-1985 14.10.06, 17:38
                                      U nas jest bardzo podobnie. Tylko 1 cm różnicy na korzyść narzeczonego. Na
                                      szczęście ja generalnie nie lubię wysokich obcasów. Cenię przede wszystkim
                                      wygodę i praktyczność. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć odpowiednie butki, co
                                      w przypadku tzw. eleganckiego obuwia niestety nie bywa dla mnie łatwe.
                                    • tykolec Re: do kamila22-1985 14.10.06, 19:02
                                      w bucikach bedzie okolo 180cm...Moj narczeczony i tak wyzszy wiec moge zaszalec
                                      z obcasemsmileBede wygladala bardziej smuklo z kilkoma cm wiecej...Nie chodzi mi
                                      jednak o wzrost,zastanawiam sie czy do tego typu sukienki mozna miec pelniejsze
                                      bioderka...Mam nieco nietypowa figuresad
                                      • glupie_kocie Re: do kamila22-1985 14.10.06, 19:07
                                        Kochana, pełniejsze bioderka to jak najbardziej typowa sprawa w prawdziwie
                                        kobiecej figurze! smile
                                        • tykolec Re: do kamila22-1985 14.10.06, 19:14
                                          tak tak,bioderka mam typowe...takie okraglutkie,problem jest taki ze nie mam
                                          figury "gruszki" tylko na gorze jestem waska,talia taka sobie...zaczynaja sie
                                          boczki a pozniej odstajace biodra...Mam bardzo waska miednice i nie wyglada to
                                          typowo...Ciezko to wytlumaczyc,trzeba zobaczyctongue_out Wybrana przeze mnie sukienka
                                          jest dopasowana wiec martwie sie ze nie bedzie to ciekawie wygladac(nad
                                          biodrami bedzie sie marszczyc)Oj troche to kiepsko wytlumaczylam...moze jednak
                                          ktos to sobie wyobrazitongue_out
                                          • tykolec Re: do kamila22-1985 14.10.06, 19:17
                                            cgi.ebay.com/DAVIDS-BRIDAL-OLEG-CASSINI-LACE-WEDDING-GOWN-SIZE-Free_W0QQitemZ180033106054QQihZ008QQcategoryZ105531QQrdZ1QQcmdZViewItem
                                            co myslicie?Bedzie ok?
                                          • glupie_kocie Re: do kamila22-1985 14.10.06, 19:21
                                            W takim razie koniecznie musisz znaleźć gdzieś podobny model i przymierzyć.
                                            Twoja wybranka faktycznie jest dość mocno dopasowana na całej długości, a taki
                                            krój nie lubi żadnych nietypowości w figurze. Trzymam kciuki, by wszystko było
                                            dobrze! smile
                                            • tykolec Re: do kamila22-1985 14.10.06, 19:39
                                              DziekujesmilePoprzymierzam na pewno,zaraz po przyjezdzie w grudniu robie wycieczke
                                              po salonach i wyporzyczalniach...Ta sie jednak zauroczylam i licze ze bedzie
                                              oksmile
      • amistosa Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 16.10.06, 18:23
        moja sukienka też raczej należy do skromnych i delikatnych. Gdyby któraś z Was
        chciała mieć suknię jak nowa i nie przepłacać w salonie, to zapraszam na
        gazetowego maila. Sukienka moze byc przymierzana w Warszawie, ewentualnie w
        Białymstoku.
        oto linki do zdjęć
        www.forum-slubne.bialystok.pl/files/wesele_066_826.jpg
        www.forum-slubne.bialystok.pl/files/wesele_025.jpg
        www.forum-slubne.bialystok.pl/files/wesele_010.jpg
    • czarodziejkakubusia Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 16:29
      Jeszcze nie zajęłam się wyborem sukienki,mam już jednak w głowie pewne plany.Tj.
      na pewno sukienkę szyję,z tego co sie orientowałam, 1500 zł mnie to
      wyniesie.Szyć wolę z wielu powod.ów,najwazniejszy że jestem niska i
      szczupła,więc trudno byłoby mi jakakolwiek,nawet po przeróbkach-kupić.Rzecz
      druga-podobaja mi się proste sukienki,bez udziwnień,falban i innych takich.Jak
      czasem oglądam tu sukienki,które dziewczyny wybierają(czego im nie odmaiwam,bo
      każdy ma swój gust!) to jednak dla mnie te sukienki są najdelikatniej
      pisząc-brzydkie.Wielkie kokardy,długa na kilometr,jak w tym tańczyć?Możesz być
      spokojna,zwykłe sukienki też są popularne,ładne i nie wychodza nigdy z modysmile
      • kamila22-1985 Tykolec ... 15.10.06, 15:01
        Tykolec rzeczywiscie sukienka jest dosc mocno opieta w biodrach,nie wiem czy
        bedzie pasowac do okazalszych bioderek...przede wszystkim niewiem jakie ty te
        biodra masz bo to trzeba zobaczyc.Najlepiej wlasnie przymierz podobna sukienke
        i zobacz jak "to"wyglada.aaa i nie zapomnij foteczki nam wstawic smile
        • kamila22-1985 Re: Tykolec ... 16.10.06, 12:06
          Gdzie sie podziewacie?? smile

Macie koszmary zwiazane ze slubem?Ja im blizej tym gorsze koszmary.Dzis np
          mialam taki,ze zapomnialam isc do fryzjera i kosmetyczki,juz byla prawie 17
          (slub)i mi sie przypomnialo,poprosilam kolezanke zeby mi zrobila wlosy ale juz
          byla 17 w dodatku zapomnialam jechac na zdjecia i spoznilam sie do kosciola.Na
          weselu bylo kilka osob i klocilam sie z mojego przyszlego ciotka.Najgorsze bylo
          to ze w snie sobie myslalam czy to kolejny sen (bo juz takie mialam)i sie
          szczypalam,nie obudzilam sie wiec mysle sobie,to niemozliwe zebym tak o
          wszystkim zapomniala a jednak!! Na szczescie chwile pozniej sie obudzilam i z
          przerazeniem spojrzalam na dzisiejsza date smile
          • glupie_kocie Re: Tykolec ... 16.10.06, 17:14
            Głupie Kocię się zgłasza wink Korzystałam z uroków wspólnego weekendu z TŻ-em.

W naszym przypadku jest jeszcze tyle czasu do ślubu, że koszmary mi nie grożą. I
            mam nadzieję, że do ostatniego dnia panieństwa się to nie zmieni smile
            Kamilo, proponuję kubek naparu z melisy przed snem smile
          • perelkaa5 Re: Tykolec ... 16.10.06, 17:25
            heheh też mam nieraz takie sny, że zastanawiam się czy to znowu sen czy jawa i
            za cholerę niemogę się obudzić... na szczęście nie dotyczą one jeszcze tematyki
            ślubnej : dlugo jeszcze do tej daty więc mam spokój wewnętrzny smile

a powyżej pisałyście o wzroście... głupie_kocie - pewnie Cie nie zaskocze, że i
            tu mamy cos wspólnego - z narzeczonym jesteśmy równiutcy, a nawet czasami jestem
            wyższa, bo on lubi się garbić smile Na szczęście czuwam i pilnuję, żeby robił to
            jak najrzadziej big_grin Do ślubu więc będę musiała poszukać jakichś niziutkich
            obcasików, ale w zasadzie nie przeszkadza mi t, bo tak samo cenię sobie bardziej
            wygodę i nasz wspólny wygląd, niż smukłe wysokie obcasiki smile

Co tam słychać dziewczynki u Was po za tym, że kamila ma juz obsesje, a glupie
            kocie weekenduje?
            • glupie_kocie Re: Tykolec ... 16.10.06, 17:37
              Kochana, już nie weekenduję... sad Właśnie usiłuję się zebrać z pracy do domu, bo
              zrobiłam co miałam zrobić. Ponieważ przede mną godzina drogi, a TŻ już u siebie
              w mieście, ciężko mi to idzie wink

Z innej beczki! Pouzupełniajcie dziewczyny swoje wizytówki na Gazecie!
              Mogłybyśmy się wzajemnie pododawać do listy znajomych - wydaje mi się to być
              sympatycznym pomysłem smile

No, kopnijcie mnie w **** żebym już poszła...
              • tykolec Re: Tykolec ... 16.10.06, 18:25
                I Tykolec sie melduje...w koncusmile
                Ja snow o slubie nie mam,jednak tej nocy mi sie snil koszmar...odpald diamencik
                z zareczynowego a reszta byla pogietasadJak sie tylko obudzilam zerknelam do
                pudeleczka...cale szczescie to tylko byl sensmile
                Dziewczyny bedziecie sie smialy...mam kotasmilePrzyblakal sie a szef zgodzil sie
                by zostalsmileTeraz mam tu zwierzyniec...psa,3rybko,2zolwie wodne,chomika i kotasmile
                No i 2jke Irlandzykowsmile
                Pozdrawiamsmile
                • kamila22-1985 ... 16.10.06, 19:12
                  Tylkolec no ładny zwierzyniec smile ja mam tylko psa,w dodatku 14 letniego,zaczyna
                  byc uciazliwy uncertain ale zdazalo sie ze mialam podobny zwierzyniec np.Kiedys 6
                  kotow (na poczatku 2 z czego wyszly male 4 smile )

a wizytoweczke zaraz uzupelnie,jak dojde do tego jaksmile i do listy znajomych
                  dopisze smile
                  • tykolec Re: ... 16.10.06, 19:14
                    Ja takze uzupelnie wizytowke...tylko narazie nie wiem jak sie za nia zabracsad
                    • glupie_kocie Re: ... 16.10.06, 19:59
                      Hej, hej już z domu! Nikt mnie nie wykopał! suspicious :p
                      Aby uzupełnić wizytówkę, kliknijcie po prostu w swojego nicka (oczywiście
                      musicie być zalogowane) przy którejś z wiadomości. W oknie nowej strony powinno
                      w prawym górnym rogu być hasło "edytuj swoją stronę", w które należy kliknąć.
                      Natomiast osobiste ustawienia (m. in sygnaturkę) zmienia się w "moje forum"
                      znajdujące się poniżej banera 'forum,gazeta pl' a powyżej okna w którym piszemy
                      wiadomość.

Ja też mam od kilku tygodni kota! Zawsze o tym marzyłam i w końcu udało się.
                      smile)))) Wymieniamy się nim z TŻ-em. Głównie mieszka u niego, ale teraz wyjątkowo
                      został u mnie smile
                      • tykolec Re: ... 16.10.06, 20:06
                        ja juz mam wizytowkesmile
                        Tylko pracuje nad zdjeciem...moze z nowym kotkiemwink
                        Narzeczony jest na mnie zly bo powiedzialam ze go wezme do Polski...a on
                        nienawidzi kotow,psow i innych...sadA ja kochamsad
                    • glupie_kocie Re: ... 16.10.06, 20:06
                      Ps. Właśnie Was dodałam. Zazieleniłyście mi się ślicznie big_grin
                      • tykolec Re: ... 16.10.06, 20:11
                        a mi sie nic nie zazielenilosad
                        • glupie_kocie Re: ... 16.10.06, 20:49
                          Bo zieleni się wtedy, gdy dodajesz kogoś do listy przyjaciół w "moim forum". To
                          zapewne po to, by było łatwiej znaleźć listy znajomych. Wyglada na to, że ta
                          lista przyjaciół nie jest tą samą, którą tworzysz robiąc swoją wizytówkę. Bo nie
                          wymaga autoryzacji ze strony osoby, którą chcesz umieścić jako przyjaciela. A
                          wizytówkowa wymaga.
                          Wymądrzam się, a jak widać sama dopiero pierwszy raz mam do czynienia z tym
                          systemem. wink Wcześniej nie wypowiadałam się specjalnie na gazetowych forach.
                          • tykolec Re: ... 16.10.06, 23:21
                            hmmm...wszyscy juz spia??
                            • tykolec Re: ... 16.10.06, 23:28
                              No faktycznie glupie_kocie...jestes zielonytongue_out
                              Wystarczylo sie tylko wylogowac i zalogowac ponowniesmileAle szybka jestem...
                              Dobranocsmile
                              • kamila22-1985 Re: ... 16.10.06, 23:31
                                kurcze a ja mam problem bo zrobilam was przez przypadek nieprzyjaciol a teraz
                                juz przyjaciol ale nie moge usunac z nieprzyjaciol glupie_kocie musze sie chyba
                                wylogowac.AA i zaraz wkleje buty bo dzis kupilam
                                • kamila22-1985 Re: ... 16.10.06, 23:38
                                  juz ok.Dzis bylam po buty łaziłam pol dnia,szukalam butow na jaknajnizszym
                                  obcasie bo moj mily jest tylko 2 cm wyzszy jak juz pisalam.na wysokim obcasie
                                  byly cudne ale niestety za wysokie i wzielam takie(w 8 obuwniczym) nie widac
                                  ale sa marszczone troszke z przodu ...
                                  img217.imageshack.us/my.php?image=but4az3.jpg
                                  img177.imageshack.us/my.php?image=but3ua8.jpg
                                  niewiem czy potrafie wklejac zdjecia,zaraz zobacymy smile
                                  • tykolec Re: ... 16.10.06, 23:41
                                    bardzo ladne,proste bez jakis udziwnien...i obcasik w sam razsmileRozchodz je
                                    przed...wiem co to znacza odciski(z wlasnej glupoty)
                                • tykolec Re: ... 16.10.06, 23:39
                                  smileChwal sie bucikami...
                                  • kamila22-1985 Re: ... 16.10.06, 23:47
                                    mam jeszcze takie na przebranie w razie co.Zwykla biale za 20zl smile o takie
                                    • tykolec Re: ... 16.10.06, 23:56
                                      te na pewno beda wygodniutkie,mimo to rozchoc te na obcasiku...
                                      • tykolec do kamila22-1985 16.10.06, 23:59
                                        i dodaj fotke do wizytowki!Moja sie wlasnie laduje...Zdjecie z wrzesnia...ja i
                                        moj narzeczony...
                                        • kamila22-1985 Re: do kamila22-1985 17.10.06, 00:03
                                          moje tez juz sie laduje.Takze ja i narzeczony...oj dawno,nie pamietam dokladnie
                                          kiedy smile
                                          • tykolec Re: do kamila22-1985 17.10.06, 00:04
                                            mam tylko nadzieje ze moj sie nie zdenerwuje...za to zdjecietongue_out
                                            • kamila22-1985 Re: do kamila22-1985 17.10.06, 00:08
                                              heh moj napewno nie. tongue_out poczekam na zdjecie i ide spac...jutro ide na probny
                                              makijaz,oczywiscie zdjecie umieszcze...
                                              • tykolec Re: do kamila22-1985 17.10.06, 00:09
                                                mojemu nie mowie nawet...jest daleko wiec bedzie latwosmile
                                                • kamila22-1985 Re: do kamila22-1985 17.10.06, 00:13
                                                  Nie doczekam sie tego zdjecia...no nic zobacze jutro,trzeba isc spac.Do
                                                  juterka...Dobranoc
                                                  • glupie_kocie Re: do kamila22-1985 17.10.06, 00:20
                                                    Kama, widzę Cię big_grin
                                                    Dobranoc dziewczyny!
                                                  • tykolec Re: do kamila22-1985 17.10.06, 00:21
                                                    A mojego nie masadDobranoc...smile
                                            • glupie_kocie Re: do kamila22-1985 17.10.06, 00:16
                                              Hmm, nie widzę Waszych zdjęć sad

Kamila, fajne butki (i jaka zgrabna nóżka wink)! Podoba mi się taki fason,
                                              niestety z racji możliwości wystapienia bardzo kiepskiej pogody na początku
                                              maja, pewnie zakupię pełne sad Nie bardzo mam pomysł jakie dokładnie. Ale jest
                                              jeszcze czas smile
                                              • tykolec Re: do kamila22-1985 17.10.06, 00:21
                                                o i moje jestsmile
                                                • kamila22-1985 Re: do kamila22-1985 17.10.06, 09:02
                                                  glupie kocie ty w maju pelne chcesz?? Ja mam listopad i ryzykuje smile
                                                  • glupie_kocie Re: do kamila22-1985 17.10.06, 10:22
                                                    Bo ja jestem zimoląg. Najlepiej jakby jeszcze były ciepłe skarpety pod kiecą i
                                                    rekawiczki na łapkach wink
                                                  • tykolec Re: do kamila22-1985 17.10.06, 16:18
                                                    To tak jak ja...tyle ze w lipcu to chyba cieplo bedzie;P
                                                  • perelkaa5 Re: do kamila22-1985 17.10.06, 17:42
                                                    hej dziewczynki smile tez dodalam was do przyjaciół i rzeczywiście zieloniutkie
                                                    jesteście wink A wizytówkę dopiero wieczorkiem zrobię albo jutro rano, jak mnie
                                                    mój kochany dopuści do komputera heheh wink pozdrawiam cieplutko kiss
                                                  • tykolec Re: do kamila22-1985 17.10.06, 17:46
                                                    smileI ladne zdjatko prosze wkleicsmilePozdrawiamsmile
                                                  • glupie_kocie Re: do kamila22-1985 17.10.06, 23:03
                                                    Super! Myslałam właśnie by i Tobie to zaproponować smile
    • red_artist Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 17:25
      Ja mam taką "zwykła" i niestety nie mogę sprzedać, bo kobieta nie wygląda w niej jak bombka choinkowa jak w tych popularnych obecnie. Czy biała tradycyjna suknia nie jest modna?
      Jeżeli któraś z was jest ciekawa lub zainteresowana kupnem, piszcie na maila to poślę zdjęcia wink
      • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 19:33
        Nie martw sie...moda na "bombki" przejdzietongue_out
        Spojrz ze jest nas duzo...ktore wola proste i zarazem niedrogie...smile
        • red_artist Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 18.10.06, 06:24
          Słuchajcie dziewczyny po prostu obejrzyjcie i same oceńcie. Każdy ma inny gust,
          ale według mnie suknia jest śliczna. No i nadal na zbyciu sad

img209.echo.cx/my.php?image=13wf1.jpg
          img209.echo.cx/my.php?image=26nz.jpg
          img209.echo.cx/my.php?image=39ar.jpg
          img209.echo.cx/my.php?image=40ou.jpg
          img209.echo.cx/my.php?image=54ze.jpg

img209.echo.cx/my.php?image=67cr1.jpg
          img209.echo.cx/my.php?image=73rr.jpg
          img209.echo.cx/my.php?image=82pa.jpg
          img209.echo.cx/my.php?image=96us.jpg
          img209.echo.cx/my.php?image=105pf.jpg

img209.echo.cx/my.php?image=112yq.jpg
          img209.echo.cx/my.php?image=126ae.jpg
          img209.echo.cx/my.php?image=130sm.jpg
          img209.echo.cx/my.php?image=143wb.jpg
          img100.echo.cx/my.php?image=156jt.jpg

img100.echo.cx/my.php?image=162tx.jpg
          img100.echo.cx/my.php?image=178xo.jpg
          img100.echo.cx/my.php?image=185ve.jpg
          img100.echo.cx/my.php?image=190am.jpg
          img100.echo.cx/my.php?image=202qs.jpg

img100.echo.cx/my.php?image=215yp.jpg
          img100.echo.cx/my.php?image=229mo.jpg
          img100.echo.cx/my.php?image=236te.jpg
    • malbru Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 21:14
      A to moja skromna sukienkawink Mocno chwalona... Szyta. z metką saloniku
      krawieckiego. Zdjęcie na razie nie najlepsze, ale się poprawię... Trzy próby,
      bo pierwszy raz wstawiam zdjęcie
      [URL=imageshack.us]img235.imageshack.us/img235/4295/sukienkaof5.jpg" border="0" alt=" img235.imageshack.us/img235/4295/sukienkaof5.jpg">[/URL]
      [url=imageshack.us]
      [img=img235.imageshack.us/img235/4295/sukienkaof5.jpg][/url]

src="img235.imageshack.us/img235/4295/sukienkaof5.jpg" border="0"
      alt="Image Hosted by ImageShack.us" /></a>
      • malbru Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 21:16
        Wyszło, ale poprawię...
        img235.imageshack.us/img235/4295/sukienkaof5.jpg
        • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 21:23
          Naprawde slicznasmileTaka w moim stylu...gratulujesmileI wszystkiego naj...
          • malbru Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 18.10.06, 18:32
            Dzięki - będę ją farbować (już nawet wiem gdzie to robią, bo podobno z taftą
            inteligentną nie jest to proste) i trochę skrócę... i jeszcze nie jedną imprezę
            przetańczęwink

img172.imageshack.us/img172/8091/sukienka2ae8.jpg
        • malbru Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 21:23
          Teraz się uda:

img524.imageshack.us/img524/4364/sukienkail7.jpg
          • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 22:14
            Byłam dzis na probnym makijazu.Na poczatku bardzo mi sie podobal a teraz juz
            sama nie wiem,moze mam zły dzien.Co o nim sadzicie??
            Napewno usta mi nie pasuja,jak dla mnie za bardzo podkreslone,jestem
            nieprzyzwyczajona...
            img235.imageshack.us/my.php?image=fota1vm9.jpg
            img60.imageshack.us/my.php?image=fota2th8.jpg
            img60.imageshack.us/my.php?image=fota3nb3.jpg
            img254.imageshack.us/my.php?image=fota4ju2.jpg
            • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 22:21
              Bardzo ladnie...ale usta fakt,nieco nie pasuja...Wazne jednak zebys Ty sie
              dobrze czulasmileOgolnie bardzo ladniesmilePozdrawiamsmile
              • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 22:26
                tykolec dziekuje za opinie...ust napewno nie bede takich malasmile
                • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 22:30
                  smileTo ty masz byc jednak zadowolona i sie sobie podobac...tak wiec moja opinia
                  nic tu ma do tegotongue_outozdrawiam...juz niedlugo Twoj dzien...
                  A ja...hmmm...8 miesiecy...18 dni...13 godzin...
                  • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 22:45
                    Tykolec uwierz ze im blizej tym bardziej mi zalezy na tym zeby wszystko
                    wyszlo.Na poczatku mowilam ze moge isc w worku na ziemniaki a teraz na kazdy
                    glupi szczegol zwracam uwage a to przeszkadza bo sie bardziej denerwuje!! ;/
                    • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 23:04
                      Ide spac.Do jutra laseczki.Jutro jade na przedostatnia przymiarke smile
                    • glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 23:22
                      Kochana meliska na dobranoc smile
                      Moim zdaniem oczki śliczne. Natomiast co do ust, to się zgadzam, że za ciemne.
                      Przy tak mocno podkreślonych oczach (bo cienie są pastelowe, ale obrys mają
                      stanowczy), usta powinny być bardzo delikatne. No i połączenie jasnego różu na
                      oczach i ciemnego na ustach, to już za dużo różowego. Ja bym widziała albo
                      beżykowy (brąz) mat (tylko czy będzie do Twej ciemnej karnacji pasował?) albo
                      pociągniętą błyszczykiem naturalną czerwień ust.
    • agnsoc5 Re: -do kamilki - ortografia!!! 17.10.06, 23:42
      z calym szacunkiem kamilko - nie wszystkie wyrazy pisze sie przez RZ
      • glupie_kocie Re: -do kamilki - ortografia!!! 18.10.06, 00:05
        Z całym szacunkiem agnsoc5, gdybyś przeczytała cały (albo choć początek) wątek,
        to wiedziałabyś, że ten temat już został poruszony.
        • agnsoc5 Re: -do kamilki - ortografia!!! 18.10.06, 00:20
          to jest forum i to , ze ktos juz to napisal nie wyklucza mojego zabrania glosu
          prawda??
          • glupie_kocie Re: -do kamilki - ortografia!!! 18.10.06, 01:02
            To nie Hyde Park wink
            Nie zabrania, pod warunkiem, że zabierasz głos w temacie wątku/forum. Inaczej
            piszesz tak zwane OT (Off Topic), które nie są niczym innym, jak śmieciem i
            mogą np. zostać usunięte przez moderatora.
            • kamila22-1985 z calym szacunkiem... 18.10.06, 09:51
              Prosze pokazac mi miejsce w ktorym zrobilam blad a napewno sie poprawie,(hmm
              dziwne w szkole nie mialam nigdy problemow z ortografia a tu jak nie ewik mi
              znajdzie blad to kto inny smile )

A tak w ogole to prosze fascynowac sie i podziwiac moj makijaz zamiast sie tu
              wyklocac hehehe
              • tykolec Re: z calym szacunkiem... 18.10.06, 16:50
                A ja mam mala teorie...
                Siedzi sobie taka stara panna,"pani polonistka" przed kompem i mysli sobie ze
                caly swiat ortografii uczyc bedzietongue_out
                • kamila22-1985 po przymiarce... 18.10.06, 17:18
                  Byłam na przymiarce i zmienilam calkowicie sukienke... Tak mi sie jedna
                  spodobała ze nie moglam sie oprzec.Fakt ze jest ona z cyklu "bombka"ale mam w
                  d... czy innym bedzie sie podobac to moj slub i ma mi sie podobać... uff to sie
                  wytlumaczylam smile
                  • tykolec Re: po przymiarce... 18.10.06, 17:21
                    No to ladnietongue_out
                    Wylamala sie nam nasza kamilkatongue_out
                    Czekam na zdjecia!!!
                    • kamila22-1985 Re: po przymiarce... 18.10.06, 17:36
                      I tak uwazam ze jest zwykla bo nie ma metki za ktora sie placi kilka
                      tysiecy.Jest w tej samej cenie co tamta a jest taka cudna!!!!!!!!!!!!!!
                      wiec jak juz mowilam jest zwykla i was nie opuszcze,nawet nie probujcie mnie
                      stad wyganiac! nie chce do bogaczy smile smile
                      tykolec zdjecia beda po 4.11 smile
                      • tykolec Re: po przymiarce... 18.10.06, 17:39
                        tongue_out
                        Moze nie do bogaczy...do tych srednichtongue_out
                        Super ze znalazlas fajniejsza kieckesmile
                        Nie moge sie doczekac zdjec...Ale to juz tuz tuz...
                        A ubranko dla Cyprianka juz jest??
                        • kamila22-1985 Re: po przymiarce... 18.10.06, 17:45
                          Cyprianek bedzie tylko w kosciolku i to w kombinezonie bo juz zimno bedzie...
                          A i nawet do srednich mnie nie wyrzucicie,ja tu zostaje!!!!!!!!!!!!!! tongue_out
                          • tykolec Re: po przymiarce... 18.10.06, 17:49
                            Nawet nie probuj z tad uciekac...no way!!!
                            Kurcze...ja chce juz grudzien...poprzymierzac bym cos chciala...
                            • kamila22-1985 Re: po przymiarce... 18.10.06, 17:51
                              tykolec zleci zleci ani sie obejrzysz a juz bedzies przed oltarzem
                              • tykolec Re: po przymiarce... 18.10.06, 18:05
                                Wiem...czas mi leci blyskawicznietongue_out
                                • glupie_kocie Re: po przymiarce... 18.10.06, 18:10
                                  Kamilka, kto raz tu wdepnie, nie ma szans na uwolnienie. To stan ducha, nie
                                  portfela wink
                                  A nie mogłabyś znaleźć jakichś podobnych kiecek? Strasznie jestem ciekawa, jak
                                  wygląda smile

A ja się zmagam z kursami przedmałżeńskimi. Już nic nie rozumiem. ile tych
                                  kursów, jakie poradnie dodatkowo, czy religia na świadectwie coś zmienia, czy
                                  nie? I podobno na dodatek Kraków czymś się różni...
                                  • tykolec Re: po przymiarce... 18.10.06, 18:18
                                    Niedlugo i mnie przeprawa przez ksiedza i nauki czeka...az sie bojetongue_out
                                    • kamila22-1985 Re: po przymiarce... 18.10.06, 18:25
                                      nam zostala ostatnia godzina nauk przedslubnych smile
                                      • kamila22-1985 Re: 18.10.06, 18:28
                                        a co do pokazania sukni to szukam szukam i znalezc nie moge.Najciekawszy jest
                                        tył ...zreszta wytrzymacie te 2 tyg smile
                                        • tykolec Re: 18.10.06, 18:47
                                          Wytrzymamysad
                                          Ale za to dostaniemy mnostwo...mnostwo zdjectongue_out
                                          • kamila22-1985 Re: 18.10.06, 19:01
                                            Bede miala kolo 100 od fotografki i dolicz jeszcze gosci z aparatami smile zawale
                                            to forum smile
                                            • tykolec Re: 18.10.06, 19:33
                                              Bac sie?
                                              Chyba nietongue_out
                                              Uwielbiam ogladac zdjatka ze slubow...
                                              • tykolec Re: 18.10.06, 23:55
                                                Kamila,swietne zdjecie!!!
                                                • kamila22-1985 Re: 19.10.06, 11:41
                                                  Tykolec kochana a gdzie twoje zdjecie ?
                                                  • glupie_kocie Re: 19.10.06, 12:01
                                                    O to samo chciałam zapytać big_grin Wczoraj jeszcze myślałam, że Tykolec wprowadziła
                                                    jakieś zmiany. Czyżby narzeczony się zdenerwował? wink
                                                    Buziaki!
                                                  • kamila22-1985 Re: 19.10.06, 12:35
                                                    hmm no wlasnie pewnie narzeczony...
                                                    A wiecie co,wczoraj sobie uswiadomilam ze zostaly jeszcze 2 tyg.
                                                    od dzis za rowne 2 tyg jade po suknie a wieczorem robic pazurki smile juz nie moge
                                                    sie doczekac smile
                                                  • tykolec Re: 19.10.06, 16:50
                                                    Czesc dziewczynkitongue_out
                                                    Przepraszam za zdjecie...on nic nie wie ale wole dmuchac na zimne...Tylko mam
                                                    problem bo ciagle mi odrzuca fotkisadWkleje dzis na pewno...
                                                    A to stare takie ladne...
                                                    To Kamilko za 2 tygodnie Wasz dzien...bedzie pieknie zobaczyszsmile
                                                    Pozdrawiamsmile
                                                  • tykolec i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 19:48
                                                    ladniejszego sie nie dalotongue_out
                                                  • kamila22-1985 Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 20:58
                                                    Tykoloec piekniej byc nie moglo smile
                                                  • tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:08
                                                    Przyjezdzaj do Irlandiitongue_out
                                                  • kamila22-1985 Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:12
                                                    tykolec napisała:

> Przyjezdzaj do Irlandiitongue_out

hehe Tykolec poczekaj sprawdze rozklad samolotow i napisze ci o ktorej bede tongue_out
                                                  • kamila22-1985 Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:16
                                                    tykolec gdzie pracujesz??(co robisz) od kiedy tam jestes?? czy wracasz na stale
                                                    do Polskie czy chcesz zostac tam,??jak gdziesz juz pisalas to wybacz... smile
                                                  • tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:29
                                                    A wiec tak...
                                                    Jestem tu od 8 marcasmile
                                                    Pracuje jako opiekunka,mieszkam razem z rodzina(tz Air pair-jakos tak)
                                                    Czy chce zostac,bardzo...tylko oczywiscie wszystko zalezy od mojego kochania.Ma
                                                    niezla prace i mozna by bylo jakos zyc w Polsce...Kwestia taka na jak dlugo ta
                                                    praca,wiecie co sie w kraju dziejesad
                                                    Najchetniej to bym go tu sciagnela...stac by bylo nas na wszystko...na dzieckotongue_out
                                                  • glupie_kocie Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:16
                                                    Kamilko, śliczne zdjęcie! Boże jak miło w końcu zobaczyć coś miłego na tym
                                                    forum, po całym dniu nasączonym jadem. Wiecie? Poważnie się zastanawiam nad
                                                    utworzeniem prywatnego forum ślubnego indifferent
                                                    Tykolec, może Twoje problemy ze zdjęciem, to kwestia jego rozmiaru? Sprawdź, czy
                                                    wszystkie parametry się zgadzają.
                                                  • tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:27
                                                    Juz wstawilam...znowu to samosadAle postaram sie fajniejsze znalezcsmile
                                                  • kamila22-1985 Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:38
                                                    no rzezywiscie jadu tu mnostwo ale wiecie co mam w d.... czy komus podoba sie
                                                    moja kreacja,moje faldy,moja figura...to moj dzien i i tak bede najpiekniejsza
                                                    na swiecie i bede miala najpiekniejsza kreacje i tak kazda z nas w "swoim dniu"
                                                    Moze gdyby trzeba bylo wzywac policje,straz pozarna lub pogotowie
                                                  • tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:40
                                                    No ale nie przyznasz ze pare dziewczyn chyba tutaj zbladzilo...Ja moich zdjec
                                                    tu na pewno nie pokarze...Tylko na priv...Jestem zbyt wrazliwa i biore sobie
                                                    wszystko do serca-mimo iz buzie mam sama niewyparzonatongue_out Czasami oczywiscietongue_out
                                                  • tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:41
                                                    I wiem ze Wasz dzien bedzie piekny...wszystko bedzie tak jak
                                                    zaplanowalas,Cyprianek bedzie arcy grzeczny...i wogolesmileBedzie swietna zabawa!
                                                  • kamila22-1985 Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:47
                                                    Ja tutaj wstawie kilka zdjec a jak bedziecie chcialy do wsysle reszte.Wysle
                                                    wszystkim zaprzyjaznionym ale i ewik dam sie ponabijac,żałosna istotka.Gdyby
                                                    ona sie chociarz pokazala... Niby takie cialo idealne ma,rtaka
                                                    suknie,kwiaty,sale...no normalnie tak idealnej dziewczyny nie widzialam nigdy!!
                                                  • tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:50
                                                    Chodzacy ideal!!!To niech sobie dalej chodzitongue_out
                                                    Po moim slubie to juz Ciebie tu nie bedzie pewnie...tyle czasu jeszcze...Ale
                                                    fotki wysletongue_out
                                                  • glupie_kocie Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 22:08
                                                    Ja myślę podobnie jak Tykolec. Zdjęcia pokazywać - owszem - ale przyjaciołom.
                                                    Ideałem nie jestem, więc jest się do czego przyczepić, a, że język też jak T.
                                                    mam niewyparzony (na razie się kontroluję), to mogłaby być rzeźnia wink
                                                  • tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 22:10
                                                    Wlasnie mi o to chodzi...wole nie pokazywac tu zdjec...moge zaczac rzucac
                                                    mieskiem pozniejtongue_out
                                                  • tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 22:13
                                                    Chociaz...fajnie byloby tutaj pogrilowac troche...byloby z czego wybieracwink
                                                    Jedne suche drugie tlustrze...winkA tak powaznie...niektore dziewczyny sa tu
                                                    bardzo mile i sluza rada,ja jednak boje sie tych drugich...
                                                  • kamila22-1985 Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 22:11
                                                    Tykolec ja tu wroce smile
                                                  • tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 22:13
                                                    Tak mowisz?Ale drugiego slubu nie planujesz no niewink
                                                  • tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 22:14
                                                    Wroc wroc...bedzie smutno troche bez Ciebiesad
                                                  • kamila22-1985 Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 22:27
                                                    no wroce wroce...-
                                                    mój suwaczek
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=38400183&a=38400183
    • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 19.10.06, 22:35
      Trzymam za slowotongue_out
      • glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 19.10.06, 22:46
        A dla rozrywki, kreacje ślubne możnych tego świata. Nawet Wałęsa całkiem,
        całkiem i jeszcze po młodzieńczemu rozczochrany wink
        slub.onet.pl/41759,0,1,galeria.html
        • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 19.10.06, 22:52
          Wyglada sexitongue_out
          • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 19.10.06, 23:07
            a no sexi sexi... a Panstwo Kwasniewscy... A Kaczynskich gdzis nie masz?? hehe
            • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 19.10.06, 23:07
              Nic ja ide spac.Do jutra dziewuszki smile
              • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 19.10.06, 23:09
                Dobranoc...musisz zaczac odkladac sily...cala noc do przetanczenia niedlugosmile
                Kolorowych snowsmile
                • glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 00:06
                  Ja sowa, też już się kładę. Wyjątkowo wcześnie jak na mnie. Dobranoc smile
                  • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 00:08
                    dobranocsmileJa mam dopiero 23...jeszcze nie czas na mniesmileSlodkich snowsmile
                    • glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 00:26
                      Widzisz, tego już tu nie doczytałam.
                      A z tą suknią/datą to był żart oczywiście smile Gdybyś założyła/przełożyła ze
                      względu na mnie, byłoby mi szalenie miło smile
                      No, naprawdę już uciekam!
                      Buziaki!
    • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 17:26
      Dzien dobry dziewczynkitongue_out
      • glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 17:33
        Bry!
        I zaraz mię uciekać wink
        Będe praktykować clubbing w wersji soft. Czyli spotkanie klasy z LO smile
        Łącznie z panią profesor wychowawczynią smile
        No i narzeczony przyjeżdża po tygodniu pracy smile
        Miłego wieczoru!
        • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 17:35
          O...fajniesmileMilego weekendutongue_out
          • glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 17:37
            I wzajemnie!
            Zdjęcie widzę! big_grin
            • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 17:43
              hmmm...a my twojego nietongue_out
              • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 17:46
                Ale fajnie masz glupie kocie smile
                ja dzis sie bulwersowalam "innym"watkiem i normalnie az mi sie nie chce czytac
                nic poza naszym smile
                • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 17:51
                  To tak jak ja...Ale coz,to forum niestety z dnia na dzien ma mniej wiebicielitongue_out
                  Fajnie...ja spotkanie klasowe mam w grudniu...prawie 2 lata od skonczenia LOtongue_out
                  • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 17:57
                    tykolec napisała:

> To tak jak ja...Ale coz,to forum niestety z dnia na dzien ma mniej
                    wiebicielitongue_out
                    > Fajnie...ja spotkanie klasowe mam w grudniu...prawie 2 lata od skonczenia LOtongue_out
                    • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:03
                      Uwierz mi moja tez do zgranych nigdy nie nalezala...
                      Tyklo ja to spotkanie organizujetongue_out
                      • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:06
                        Moze zorganizujesz tez moje smile
                        • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:10
                          hmmm...uwielbiam takie wyzwaniatongue_out
                          Nie licze jednak ze mi wszyscy przyjda,jednak jak uslysza kto ich zaprasza-
                          przyjada napewno!Slynelam z najlepszych impreztongue_out
                          • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:10
                            ale skromna jestemtongue_out
                          • glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:14
                            Gratuluje Tylkolec. Przyjeżdżaj do Krakowa, potrzebuję dobrego "wodzireja" na
                            imprezę poślubną big_grin
                            My spotykamy się średnio co pół roku, choć teraz to już prawie rok minął. Ale
                            moi najlepsi znajomi są z LO. M. in. moja świadkowa smile
                            Zdjęcia nie wstawię bo za gruba jestem, by się upubliczniać i za biedna na dobre
                            zdjęcia wink
                            Ale wyślę Wam link do mojej mini-stronki na @.
                            • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:17
                              Nigdy wodzirejem nie bylam ale sprobowac mogetongue_out
                              Chodzi mi o to ze slynelam z organizacji,kazda impreza u mnie szczycila sie
                              duzym powodzeniemsmileA ja zawsze w piorka obrastalamtongue_out
                              Ale ja to lubie...co poradze?Jestem strasznie pomyslowatongue_out
                              • glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:29
                                I właśnie o tą pomysłowość chodzi. Napisałam "wodzirej" bo mi żadne inne słowo
                                bardziej nie pasowało, choć i to nie najlepiej. Ale rozumiesz ideę? smile
                                • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:31
                                  Jasne...to do samej organizacji to sie nadajetongue_out
                                  Zebym wlasne przyjecie fajnie zorganizowalatongue_out
                                  • glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:43
                                    Zorganizujesz, ni ema zmartwienia!
                                    A ja się wściekam, bo Luby miał godzinę temu wyhjechac ze swego miasta, a bus
                                    dopiero przyjechał... Na 20-tą (spotkanie) nie zdąży choćby nie wiem co. A nie
                                    wiadomo, w jakim lokalu będziemy siedzieć. Zawsze ja to załatwiałam. Wcześniej.
                                    Chłopcy podobno dopiero szukają. Echhh te chopy indifferent
                                    • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:48
                                      Nie martw sie...spoznialscy maja lepsze wejscietongue_out
                                      Znam to z autopsji...sama kiedys bylam wszedzie ostatnia-na szczescie z tego
                                      wyroslamtongue_out
                                      A ja lece do mojego za 45 dni...Wariuje juz tutaj bez niegosad
                                      • glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 19:35
                                        Znam ten ból...
                                        Mnie niestety też zdarzają się "wielkie wejścia". Problem w tym, że dzoś nie
                                        wiem wciąż, gdzie mam iść wink
                                        No lecę, papa!
    • kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:17
      ide sie polozyc bo chora jestm i zle sie czuje.Piszcie zebym miala co potem
      czytac smile
      • tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:18
        kuruj sie tam...zebys maluszka nie zarazila!!!
      • glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:30
        Zdrówka życzę!!!!
        • wwiolka4 Warto kupić "zwykła" suknie 20.10.06, 23:39
          Przeczytałam Wasz cały watek i teraz pisze bo miło sie Was czyta. Mysle, że tak
          naprawde zadna suknia nie jest zwykla. Sukienka do ślubu choćby byla
          najprostsza zawsze jest niezwykła, bo dochodzi ta cała oprawa i radośc i Panna
          Młoda taka inna niz "normalnie", bo to i dzien szczególny wiec każda z sukienek
          bedzie niezwykla. To czy jest z salonu "xyz" czy "tendidendi" czy odkupiona nie
          ma znaczenia, zalezy jak sie w niej ktos czuje.
          Jeśli wyjde z załozenia, że musze miec suknie z salonu i koniecznie za 4000 to
          byc moze zle czułabym sie w wypozyczonej, ale to temat rzeka. Ja powiem ze
          swojego doświadczenia, suknie szyłam w salonie, kosztowała mnie ponad 1800 zł
          (sama na nia oszczedzałam), że akurat spodobała mi sie rózowa organdyna to
          walnełam sobie biało-rózowa, ale nie pomyslałam że przez to trudniej bedzie mi
          ja sprzedac. Teraz sobie mysle, że mozna było odkupic od kogos nawet za 800 (są
          piekne) i miec ten 1000zł na inne potrzeby. Jak teraz patrze, że moje 2 m-ne
          wypłaty "wiszą" w szafie to mam małe nerwy. Pozdrawiam, zdrówka życzę.
          • tykolec Re: Warto kupić "zwykła" suknie 20.10.06, 23:50
            Milo mi ze kolezanka sie dopisalasmile
            Zwykla suknia dla kazdej z nas bedzie najpiekniejsza,kazda panna mloda jest
            najpiekniejsza w dniu slubusmile
            Mysla przewodnia tego watku "bylo"(tak mi sie wydaje) wylowienie z tego forum
            dziewczyn ktore nie maja fiola na punkcie metek na sukiencetongue_out
            Taka jest prawda ze 3/4 dziewczyn tutaj kupuje jednak kiecke w markowym
            saloniesmileOkazalo sie jednak ze jest nas troszke wiecej...
            Masz przyklad na sobie ze jednak nie zawsze sie oplaca wydac kilku wyplat na
            sukienke ktora pozniej jedza mole w szafietongue_out
            Ale to juz wybor kazdej z nas...
            • kamila22-1985 Re: Warto kupić "zwykła" suknie 21.10.06, 11:01
              Witam panie w ten piekny sobotni poranek
              Wczoraj sobie powiedzialam ze juz tu nie wejde chocby kilka dni bo sie tylko
              niepotrzebnie denerwuje smile a tu jestem!!!nie moglam sie powstrzymac smile

Co do sukni to ja bym nie dała 2 tys za sukienke jak moge miec za 600zł i po
              slubie ja oddac a nie trzymac w szafie smile
              • tykolec Re: Warto kupić "zwykła" suknie 21.10.06, 20:46
                Ja tez sie nie moge powstrzymac...
                To jest jedyna rzecz ktora mozna robic jak jest klucha na zewnatrz-a to tutaj
                normalnetongue_out
                Pozdrawiamsmile
    • ciaraciara Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 22.10.06, 16:38
      ja miałam ślub 14.10 i sukienke miałam jak dla mnie super ale za małe pieniądze
      bo szyła mi ja koleżanka i w całości kosztowała 310zł. Myśle, że to naprawde
      małe pieniądze porównując do bielizny za którą zapłaciłam 250zł
      zdjęć jeszcze nie mam ale jak będę miała do dołącze!
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka