kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:22 nie z drogiego salonu,wyporzyczona??ja sie czuje jakby tylko moja byla z wyporzyczalni,nie trafilam jeszcze na posta ze zdjeciem "tanszej"sukienki.Moze nie dokladnie ogladam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:31 Wprawdzie nie wybralam jeszcze sukienki dla siebie(nieco za wczesnie)Narazie tylko przegladam w internecie...Jestem jednak pewna ze nie kupie kiecki w salonie za 2000-4000 tysiace...Wydaje mi sie jednak ze kupno na allegro bardziej sie oplaca od wyporzyczenia,zawsze mozna ja jeszcze raz pozniej sprzedac...Tak wiec nie jestes samaPozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:39 Ja w ubiegłą niedzielę kupiłam używaną suknie ślubną. Rozumiem dziewczyny, które chcą mieć nowiutką sukienkę z salonu, tylko dla siebie. Ale fakt, że właścicielką mojej sukni była tak szczęśliwa osobą, jak ta dziewczyną od której mam swoją, która tworzy z mężem cudowna rodzinę, jest niesamowitą rzeczą. Jest w tym coś z uroku przejmowania sukien ślubnych matek przez córki. Dziewczyna się prawie popłakała, gdy mnie w niej zobaczyła. Praktycznie od razu nawiązała się między nami nić sympatii. A gdy okazało się, ze daty naszych ślubów różni tylko jeden dzień... Jestem do niej już tak przywiązana (ech, ten sentymentalizm), że mało prawdopodobne, żebym chciała ją sprzedać. Dzięki takiemu rozwiązaniu mogę sobie spokojnie pozwolić na ten luksus Odpowiedz Link Zgłoś
civi1 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 07:47 ja swoją szyłam łacznie kosztowała 450 zł Odpowiedz Link Zgłoś
likaonek Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 26.10.06, 12:03 Dziewczyny,ja tez tak myślałam, nie chiałam kupować nowej, a jednak.... Jestem 3 tygodnie po ślubie. Nie wypożyczyłam sukienki ani nie odkupiłam. Miałam nową prosto z salonu, szytą na miarę. Nie wypozyczyłam, bo jak widziałm stan tych sukienke salonowaych, to ręce mi opadały. Bierzcie pod uwagę, taka sukienka jest wypozyczana kilka razy na różne Panny, jest dopasowywana do różnych figur, dodatkowo mierzona w salonie. Dlatego nie wypozyczyłam - bałam się. Chciałam natomiast odkupić,serfowałam w internecie, ale jakos nie trafiłam na swój wymarzony model lub nie chiałam dawac za używana tyle co za nową. Aktualnie moja wymarzona sukienka czeka na nową właścicielkę, choć to jak podkreslam też jest bardzo trudne, weźcie to pod uwagę przy decyzjach zakupowych. Powodzenia, przed Wami najpiękniejszy dzień!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:38 ooo jak fajnie ja nie chcialam kupowac na allegro bo nie mozna przymirzyc,a wiem ze czasem zupelnie inaczej lezy na tobie niz na kims innym. Na wystawie byla przesliczna suknie,uparlam sie ze ja wezme i koniec,przymierzylam i wygladalam naprawde zle...wiec nie zaryzykowalabym na allegro ale... Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:42 Zawsze możesz się umówić ze sprzedającą na przymierzenie. Tak jak ja to zrobiłam. Oczywiście lepiej, by nie mieszkała na drugim końcu Polski Albo dowiedzieć się, jaki to model i iść najpierw przymierzyć w salonie. Ja niestety nie mogłam, bo sukienka była u mnie w mieście niedostępna, a za sprowadzenie musiałabym płacić. Zawsze wtedy wyjściem jest przymierzyć inną o podobnym kroju. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:43 juz jestesmy 3. glupie_kocie Czekam na foteczki ze slubu...taka jestem ciekawa jak wygladasz w tej sukni.Rzeczywiscie wzruszajace wydarzenie to musialo byc dla poprzedniej wlascicelki Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:44 Zawsze mozna pojechac i przymierzyc...Wyporzyczenie kosztuje mniej wiecej tyle samo jak nie wiecej od wyporzyczenia...Tak wiec ja nawet nie zagladne do rzadnej wyporzyczalni zeby sie czasem w jakiejs nie zakochacPoza tym ja szukam sukienki a nie jak wiekszosc sukni...Moja ma byc prosta i bardzo elegancka...Tak sobie wymarzylam...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:47 jak patrzalam na allegro to niestety nie bylo zadnej w poblizu mojego miasta ech... no i mam z wyporzyczalni Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:47 Nie wiem jak wy ale ja nie mam nic przeciwko,jesli ktos ma kase i chce wydac taki majatek za kiecke na jeden wieczor...prosze bardzoNie oznacza to jednak ze taka z wyporzyczalni,czy z allegro jest gorsza...Kazda panna mloda jest najpiekniejsza w tym jednym dniu tak wiec cena sukienki nie gra zadnej roli...Pozdrawiam raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:50 Jesli znajede ta jedny jedyna...pojade na drugi koniec krajuMam tylko maly problem bo na kupno sukienki bede miala tylko 2 miesiace,zaraz przed uroczystoscia...hmmm...licze ze dam rade Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:51 ja tez oczywiscie nie mam nic przeciwko wydawaniu takiej kaski na sukienke.Poprostu ciekawa jestem czy tylko ja wyporzyczam. pewnie ja tez bym kupila tylko ze my zdecydowalismy o slubie 3 miesiace przed nim i organizujemy go z bierzacych wyplat wiec co za tym idzie po tanich kosztach Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:54 Ja mam jeszcze troszke czasu...a szkodaDla mnie "metka" nigdy nie robila wiekszego znaczenia...U nas takze bedzie wszystko skromnie,male przyjatko...Dla mnie to jednak zawsze bedzie najpiekniejszy dzien Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:54 ale to pieknie napisalam,sorki Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 11.10.06, 23:56 Ja też oczywiście nie mam nic przeciwko temu. Uważam, że to nie moja sprawa, ile i na co kto wydaje. Tylko pod warunkiem, że ten ktoś nie traktuje mnie gorzej z tego powodu, że ja tak nie robię. Na szczęście osobiście nie zdarzyło mi się spotkać z takim zachowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 00:10 a no pewnie.Ten dzien zawsze bedzie najcudowniejszym dniem...no moze procz narodzin dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 00:18 zarowno czy na weselu bedzie sie bawilo 15 czy 250 osob...Slub to przysiega milosci...Pozdrawiam i dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 00:19 siete slowa tykolec.dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec do Kamila22-1985 12.10.06, 00:22 aaa...obejrzalam fotki CypriankaAch...sliczny chlopczykGratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: do Kamila22-1985 12.10.06, 00:24 dziekuje wlasnie sie na mnie patrzy z lozka chyba musze isc go wylulkac Odpowiedz Link Zgłoś
mysza1418 Re: do Kamila22-1985 12.10.06, 07:48 JA kupiłam suknie miesiąc przed ślubem i zapłaciłam 1/4 ceny czyli zamiast 4 000 ..... 1 000 Suknia naturalnie była juz sprawdzona ) i używana POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 17:42 No jeszcze tego by brakowalo, aby ktos krytykował kogos za suknie "nie salonowa"Dla mnie to szczyt buractwa!!! Ale musze powiedziec, ze sposrod moich pseudo kolezanek , znalazłoby sie kilka takich dames z zadartym noskiem Odpowiedz Link Zgłoś
jaszczurzyca suknia? oczywiście, że na allegro 12.10.06, 07:53 Ja kupiłam na allegro, dwa lata temu (bo trafiła się super okazja), wczoraj wyjęłam z szafy, leży jak ulał, na 28 października będzie cOOl Koszt całości (razem z butam - które również super pasują - 250 zł). Suknia jest dwuczęściowa, z pięknym gorsetem. I nikt mi nie powie, że nie można poszukać okazji Odpowiedz Link Zgłoś
aneta_13 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 08:23 Dziewczyny kupcie sobie w pierwszej kolejności słowniki ortograficzne a potem suknie, bo "włos na głowie staje" czytając, co chwile wypożyczenie i jego wszystkie odmiany przez "rz".Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 08:24 A ja juz sie czulam jak biedak na tym forum hehe. Tez nie mam zamiaru wydawac fortuny na suknie. Chce wypozyczyc albo moze na allegro trafi mi sie jakas okazja. Nie chcialabym wydac wiecej niz 1200 zł. Boje sie szyc, bo jeszcze nikt niczego mi dobrze nie uszył. Mam nadzieje, ze uda mi sie wygladac pieknie dla mojego przyszłego męża... Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 08:34 ja tez chce kupic uzywana, albo w komisie (adresy komisow w Wawie podawalam wczoraj) bylam tez wczoraj na przymiarce jednej z sukien- moja rada? dowiedzcie sie o wymiary bo rozmiarowki sa bardzo rozne, moja wymarzona byla za mala Odpowiedz Link Zgłoś
mareszka Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 08:41 Chętnie się w ten wątek wpisuję, choć miałam nie "suknię", a raczej sukienkę. Bardzo pragnęłam, żeby była błękitna, a w salonach ani w wypożyczalniach takiej nie ma.... Pozatym, jeśli mam być szczera - przymierzałam jakieś w salonach i czułam się w nich jak w zbroji, wy też tak macie? A o moim nietypowym ślubie i dziwnej sukience więcej w wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=50156888 (uwaga długie) Odpowiedz Link Zgłoś
yoolia7 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 08:51 kamila - ja miałam wypozyczoną sukienkę, innej opcji wogóle nie brałam pod uwagę i wcale sie tego nie wstydze. Mam inne ważniejsze wydatki niż 3000 na suknie, a potem co z nia zrobić??? miejsca w szafie tez nie mam. Za wypożyczenie zapłaciłam 450zł, suknie oddałam brudną, pranie było w cenie. W sumie z dodatkami wyszło mnie może z 800zł. Może nie była z najnowszej kolekcji ale mi sie podobała i czułam się w niej dobrze. Dla mnie to głupota wydawać kilka tysięcy zł na suknię, którą nałożę raz w zyciu. Wogóle zauważyłam, że panny młode przescigaja się we wszystkim co jest związane ze ślubem, tak jakby chciały mieć lepsze od innych, droższe, bardziej atrakcyjne, ale po co?? Przecież w tym wszystkim chodzi o całkiem cos innego. Najważniejszy jest ślub a nie ta cała oprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 08:54 Źle sformułowane pytanie - suknia każdej z nas jest niezwykła, z samego faktu chociażby że nosi się ją w bardzo niezwykły dzień Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 09:38 według mnie wszystkie sa zwykle, czym sie niby różni z firmowego salonu a szyta u dobrej krawcowej co szyje suknie slubne i uszyje na wzór tamtej? odp cena i brakiem metki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 09:42 a raczej wszystkie są... niezwykłe Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 13:18 Ja mam zwykłą suknię (czyli bez metki znanej marki), zamówiłam ją w Chinach, koszt 370 zł. Tu są zdjęcia: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=49209881&a=49480279 Nie wykluczam zakupu drugiej, może firmowej, jeżeli któraś bardzo mi się spodoba Lub zamówię jeszcze jedną chińską Nałogowo przeglądam też oferty na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 13:36 Nie oszukujmy się - większość sławnych firm szyjących sukni eślubne, szyje w Chinach. Widziałam Twoje zdjęcia, Inkageo, w tej sukni. Jak na Ciebie szyta! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 13:46 Dzięki Najgorsze jest to, że apetyt rośnie w miarę jedzenia i najchętniej zamówiłabym jeszcze 5 Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halki! 12.10.06, 14:03 reszta bez udziwnien ale jedyna w swoim rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halk 12.10.06, 17:41 och jak nas duzo...nie przypuszczałam,ze az tyle odpowiedzi uzyskam Gratuluje wszystkim zaslubionym i kibicuje tym jeszcze przed...ja chyba najszybciej (4.11) Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halk 12.10.06, 17:44 Widzisz...a tak sie martwilasJest nas troche wiecej,oszczednych i skromnych Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halk 12.10.06, 17:53 Hihi, ja dostałam do swojej drut, aczkolwiek nie bardzo jestem do niego przekonana Zobaczymy, jak to będzie wyglądało po poprawkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halk 12.10.06, 18:06 no ja tez mam na kole...hmmm w sumie kolku,moge wybrac sobie "szerokosc"kola,zobaczymy przy ostatniej przymiarce,ktora mam 20.10. Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halk 12.10.06, 18:10 Kurcze zazdroszcze Wam...bo ja jeszcze mam tyle czasu a z checia poprzymierzalabym jakies sukienki...Narazie delektuje sie zdjeciamiNo i czekam na Wasze... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halk 12.10.06, 18:20 ale za to za miesiac ja juz bede po i bede Wam zazdroscic ze wy maci jeszcze przed soba Odpowiedz Link Zgłoś
marta_s6 Re: tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halk 12.10.06, 18:22 Kurcze super,ze tyle dziewczyn mysli podobnie jak ja))Tez wypozyczam sukienke, juz czeka na mnie w salonie))Za 1000 zl, mam sukienke, halke( z malym kolem)!!!) rekawiczki, welon i jakie tam jeszcze bede potrzebowala dodatki...no i sie nie martwie co bedzie jak sie zabrudzi czy podrze...a i sukienka Inkigeo tez szalanie mi sie podoba...coz pewnie dlatego,ze moja sukienka jest tez w tym stylu)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: tak, nie bede mala drutów i usztywnionej halk 12.10.06, 18:28 Ja mam sukienke za 580zl.z wszystkimi dodatkami,łacznie ze stroikiem na samochod i czyszczeniem.Moja suknia nie jest w stylu zadnej "modnej"kolekcji ale najwazniejsze ze mi sie podoba i zebym sie w niej podobała mojemu przyszlemu mezowi choc on mowi ze moglabym byc w worku na ziemniaki Odpowiedz Link Zgłoś
panienka_z Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 19:58 ja też jeszcze nie mam sukni, ale byłam na weselu koleżanki, która miala prostą białą wąską suknię, zamiast welonu woalowy szal i wyglądała cudnie. Niby "zwykła" a bardzo oryginalna src="daisyPath.com/days/070825/3/0/+1/1.png" alt="Daisypath Ticker" border="0" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 12.10.06, 23:09 Kazda panna mloda ma po pierwsze inny gust,inne wyobrazenia na temat swojego slubu no i oczywiscie inny zasob portfela...Ja wiem jedno...Oprawa nie jest wazna...liczy sie tylko to ze dwoje kochajacych sie ludzi slubuje sobie milosc i wiernosc do konca swoich dni...I zadna kiecka,wesele czy skrzypaczka w kosciele tego nie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
j-jonaszka Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 10:34 Ja będę miała albo szytą w Chinach, albo przez krawcową... Kilkaset złotych Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 17:07 tykolec napisała: Oprawa nie jest > wazna...liczy sie tylko to ze dwoje kochajacych sie ludzi slubuje sobie milosc > i wiernosc do konca swoich dni...I zadna kiecka,wesele czy skrzypaczka w > kosciele tego nie zmieni... Popieram w 100%, nie mniej jednak chciałoby sie wyjatkowo wygladac w ten tak wazny dzionek, ktory jest raz w zyciu- zazwyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 13:20 Tutaj raczej nikt nie ma "zwykłej" sukni - tutaj trzeba się pochwalić kiecką za 3500 minimum bo inaczej to obciach!!!!!!!!!!!Moja kumpela miała suknie uszytą za 700 zł i wiecie co??????Nie widziałam ładniejszej pannej młodej!! Odpowiedz Link Zgłoś
fragles78 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 13:26 Nie wiem...tydzień temu miała slub. Zaznaczam, że panna młoda jest drobna i dość szczupła i niska.. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_utko Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 15:26 moja kiecka plus wianek plus bizuteria (srebro i bursztyn) i buty ok 300 - sama szylam kiecke, robilam wianek i przerabialam bizuterie tylko buty kupione za 80 zl a podobno wygladalan slicznie jak widac mozna niedrogo Odpowiedz Link Zgłoś
anka_utko Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 15:32 acha i zapomnialam dodac ze bukiet kosztowal - tylko sie nie smiejcie - ok 5 zl, mieczyki kupione w hurtowni kwiatowej (ukladal mi go moj obecny maz ) i byl sliczny i wyjatkowy, ze wstazkami siegajacymi podlogi Odpowiedz Link Zgłoś
perelkaa5 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 14:57 Hej ja tez bede miala kupioną używaną upatrzyłam już sobie jedną na allegro i wstępnie zaklepałam sobie mierzenie u tej dziewczyny Koszt ok 500 zł ps. glupie_kocie - coraz wiecej mamy wspolnego ze soba heheh slub, rodzaj poslubnej uroczystosci... teraz suknia ach Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 17:33 :d A pokażesz nam, jaki model wybrałaś? Bardzo jestem ciekawa. A nuż okaże się, że taką samą jak ja )))) Pozdrawiam )))) Odpowiedz Link Zgłoś
perelkaa5 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 18:57 heheh nie tutaj gustami troszkę sie różnimy ... moja jest zgoła odmienna, ale pokażę Ci jak tylko wrócę do domku bo tam mam link do niej, a w pracy niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
magdachomska Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 15:00 Ja na swoim slubie mialam zwykla sukienke zalezalo mi na tym by miec cos prostego i kobiecego a nie wielka beze (bez obrazy dla kogos kto wlasnie takie sunkienki lubi) - uwazam ze skoro mam w miare duzo ozdob typu naszyjnik, braznoletka i ozdoby do wlosow i piekny bukiet calii to nie ladnie by wygladalo gdybym eszcze wziela stojna suknie )) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 16:18 widze ze moj wątek cieszy sie coraz wiekszym powodzeniem,bardzo sie z tego ciesze.Jeszcze okaze sie ze nas tu wiecej niz salonowych sukien. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 19:02 No to ja tez czekam.Ja takie ciekawskie jajo Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 19:42 mi tu jednak zdjec brakuje...Pochwalcie sie dziewczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 19:48 To planowo moja...z Chin...Zobaczymy jednak czy sie zdecyduje cgi.ebay.com/DAVIDS-BRIDAL-OLEG-CASSINI-LACE-WEDDING-GOWN-SIZE-Free_W0QQitemZ180033106054QQihZ008QQcategoryZ105531QQrdZ1QQcmdZViewItem Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 19:58 tykolec cudny tyl ma twoja kiecka.Ja niestety nie moge sie pochwalic bo jeszcze jej nie mam ale za 3tyg zobaczycie ja w calej okazałosci na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 20:31 moja jak moja...przynajmniej marzy mi sie Boje sie troche czy nie bede w niej kiepsko wygladac...figurki nie mam tak idealnej jakby sie chcialo...Narazie tylko ona mi wpadla w oko...moze to milosc;P Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 21:10 tykolec napewno nie bedziesz kiepsko wygladac.Kazda panna mloda wyglada przeslicznie hmmm... milosc albo zauroczenie ... jeszcze masz troche czasu zeby sie przekonac Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 21:10 tykolec napewno nie bedziesz kiepsko wygladac.Kazda panna mloda wyglada przeslicznie hmmm... milosc albo zauroczenie ... jeszcze masz troche czasu zeby sie przekonac Odpowiedz Link Zgłoś
szara82 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 22:52 Dołączam do grona - ja wypożyczam Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 13.10.06, 23:38 to ja juz na dzisiaj mowie Wam dobranoc i czekam na zdjecia "zwyklych"najsliczniejszych sukienek Odpowiedz Link Zgłoś
yoolia7 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 09:03 a to moja zwykła sukienka, wypożyczona za 450zł img80.imageshack.us/my.php?image=dsc0295le5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
magdachomska Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 09:38 A jak wkleić fotkę na forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
yoolia7 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 09:48 zaladuj fotke na stronke www.imageshack.us/ i wklej tu linka Odpowiedz Link Zgłoś
magdachomska Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 09:50 To moja sukieniusia według mnie prosta i raczej skromna ) Jak ktos ma na nią chrapkę to zapraszam GG 3029269 lub meil gazetowy ) img183.imageshack.us/img183/9298/new401609ap6.jpg img133.imageshack.us/img133/7530/new491609ck1.jpg img207.imageshack.us/img207/2007/new551609ju0.jpg img227.imageshack.us/img227/258/new771609um0.jpg img182.imageshack.us/img182/9405/91609yb6.jpg img87.imageshack.us/img87/4296/231609hm3.jpg img135.imageshack.us/img135/4900/531609fq9.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 11:08 yoolia7 no coz mam powiedziec,trafilas w moja kolorystyke,tez bede miala bialo- bordowa,uwielbiam... magdachomska super masz skrzydełka hmm ale czy ty taki aniolek jestes naprawde pozdrawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
yoolia7 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 11:18 kiedyś marzyła mi sie biała ewentualnie ecru z bordowymi haftami, potem mi przeszło-za to chciałam całą bordo, niestety w wypożyczalni mieli tylko gorset i ten zestaw mi podpasował. Mierzyłam 3 suknie: biała, ecru i tą. Jak tylko ją zmierzyłam wiedziałam że to ma być ta (a ja racze taka zdecydowana to raczej nie jestem) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 11:28 Ja mam wybrana wlasnie z haftami bordowymi (gorset)dol prawie caly bialy.tylko bordowa rozyczka ale nadal nie jestem przekonana.Ja nigdy sie na nic nie zdecydowalam w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 11:41 dziewczyny, ale wy wklejacie normalne suknie slubne! Tylko kupione gdzie indziej. Zwykla sukienka slubna to dla mnie taka na jakiej jakis czas temu wystapila kolezanka z pracy: biala do kolan z benettona za 65€ (!), dodam, ze panna mloda wygladala w niej jak Audrey Hepburn. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 11:42 no normalne,normalne tylko zwykle pod wzgledem metki i ceny Odpowiedz Link Zgłoś
yoolia7 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 11:45 dla mnie zwykła suknia to prosta, gładka, bez żadnych udziwnien, drutów, halek, kokard, koronek, kupiona/wypożyczona za niewielkie pieniądze a nie kilka tysięcy zł w renomowanym salonie Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 11:47 hmm szczerze to nie widzialam wypozyczalni za kilka tys.suknie,moze poprostu na taka nie trafilam.Tu chodzi o to zeby miec ta swoja wymarzona sukienke ale za male pieniadze...nie z najnowszych kolekcji za wlasnie kilka tys. Odpowiedz Link Zgłoś
yoolia7 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 11:56 kamila22-1985 napisała: > hmm szczerze to nie widzialam wypozyczalni za kilka tys.suknie,moze poprostu na > > taka nie trafilam.Tu chodzi o to zeby miec ta swoja wymarzona sukienke ale za > male pieniadze...nie z najnowszych kolekcji za wlasnie kilka tys. a jak napisałam?? o to mniej więcej mi chodziło, może nie tak sie wyraziłam (ale słyszałam o salonach w ktorych wypożyczenie kosztuje ok 1500zł a za 1500 to już można uszyć..) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 12:05 No tak ale w zwyklych wypozyczalniach,nie zadnych "renomowanych" tez mozna wypozyczyc suknie z koronkami,kokardami,drutami,kolami,halkami a jesli ktos o takiej marzy to ma taka za niewielkie pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
yoolia7 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 12:12 no to ja napewno byłam w zwykłej wypożyczalni a tak wogóle to szkoda by mi było wydać kupe kasy na suknie, którą założe raz w życiu - mam inne moim zdaniem ważniejsze wydatki.a potem co z nia zrobić?? miejsca w szafie też nie mam, małe prawdopodobieństwo sprzedania. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 12:14 No mi tez szkoda nawet jak usłyszalam cane mojej to juz mnie przerazila a to tylko 580 zł(ze stroikiem na samochod,kolia itd) Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 12:20 To dlatego, że w salonach firmowych wypożyczenie sukni kosztuje na ogół połowę wartości nowej. Stąd takie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 12:29 aaa to takich nawet nie odwiedzalam Odpowiedz Link Zgłoś
yoolia7 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 12:35 ja byłam tylko w jednej wypożyczalni, a przygotowałam sobie całą listę, myslałam, że zejdzie mi cały dzień na poszukiwaniu sukni, a odwiedziłam jedną, zmierzyłam 3 i ostatnia wybrałam. Do tych renomowanych salonów to chyba bałabym sie wejsc zeby nie dostac palpitacji serca Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 12:38 Ja weszlam do jednej i byly tam 2 najtansze(nie podobały mi sie) za 700 zł,potem ponad 1tys. Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 14:37 dzien dobry Widze ze watek sie rozkrecilCiesze sie ze nie jestesmy w az takiej mniejszosci...Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec do kamila22-1985 14.10.06, 14:39 jesli chodzi o moja wymarzona to troche sie martwie ze zamowie,zaplace a zle wygladac bede...Figury modelki to ja nie mamMimo to napalilam sie na nia...i juz mi raczej nic fajnego w oko nie wpadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: do kamila22-1985 14.10.06, 14:48 tykolec chyba nie watpisz ze bedziemy wszystkie pieknie wygladac,wlacznie z toba w twojej wymarzonej sukni... ja tez sie ciesze ze watek sie tak rozwinal...bedziemy kibicowac swoim kiecka w "ten"dzien Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: do kamila22-1985 14.10.06, 16:27 Nie no ja nie watpie,wszystkie bedziemy najpiekniejsze w tym dniu...Jednak sie po prostu martwie ze fason nie dla mnieMam maly biuscik,75B,i bioderka tak 95- 96...A i wzrost...174+obcas=180 Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: do kamila22-1985 14.10.06, 16:32 uuu tykolec wcale nie jestes taka wysoka ja mam 170 ale mam inny problem,moj przyszly maz ma wzrost taki jak ja (niby 172 ale nie ma roznicy)wiec poszukuje butow na jaknajnizszym obcasie Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: do kamila22-1985 14.10.06, 17:38 U nas jest bardzo podobnie. Tylko 1 cm różnicy na korzyść narzeczonego. Na szczęście ja generalnie nie lubię wysokich obcasów. Cenię przede wszystkim wygodę i praktyczność. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć odpowiednie butki, co w przypadku tzw. eleganckiego obuwia niestety nie bywa dla mnie łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: do kamila22-1985 14.10.06, 19:02 w bucikach bedzie okolo 180cm...Moj narczeczony i tak wyzszy wiec moge zaszalec z obcasemBede wygladala bardziej smuklo z kilkoma cm wiecej...Nie chodzi mi jednak o wzrost,zastanawiam sie czy do tego typu sukienki mozna miec pelniejsze bioderka...Mam nieco nietypowa figure Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: do kamila22-1985 14.10.06, 19:07 Kochana, pełniejsze bioderka to jak najbardziej typowa sprawa w prawdziwie kobiecej figurze! Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: do kamila22-1985 14.10.06, 19:14 tak tak,bioderka mam typowe...takie okraglutkie,problem jest taki ze nie mam figury "gruszki" tylko na gorze jestem waska,talia taka sobie...zaczynaja sie boczki a pozniej odstajace biodra...Mam bardzo waska miednice i nie wyglada to typowo...Ciezko to wytlumaczyc,trzeba zobaczyc Wybrana przeze mnie sukienka jest dopasowana wiec martwie sie ze nie bedzie to ciekawie wygladac(nad biodrami bedzie sie marszczyc)Oj troche to kiepsko wytlumaczylam...moze jednak ktos to sobie wyobrazi Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: do kamila22-1985 14.10.06, 19:17 cgi.ebay.com/DAVIDS-BRIDAL-OLEG-CASSINI-LACE-WEDDING-GOWN-SIZE-Free_W0QQitemZ180033106054QQihZ008QQcategoryZ105531QQrdZ1QQcmdZViewItem co myslicie?Bedzie ok? Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: do kamila22-1985 14.10.06, 19:21 W takim razie koniecznie musisz znaleźć gdzieś podobny model i przymierzyć. Twoja wybranka faktycznie jest dość mocno dopasowana na całej długości, a taki krój nie lubi żadnych nietypowości w figurze. Trzymam kciuki, by wszystko było dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: do kamila22-1985 14.10.06, 19:39 DziekujePoprzymierzam na pewno,zaraz po przyjezdzie w grudniu robie wycieczke po salonach i wyporzyczalniach...Ta sie jednak zauroczylam i licze ze bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
amistosa Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 16.10.06, 18:23 moja sukienka też raczej należy do skromnych i delikatnych. Gdyby któraś z Was chciała mieć suknię jak nowa i nie przepłacać w salonie, to zapraszam na gazetowego maila. Sukienka moze byc przymierzana w Warszawie, ewentualnie w Białymstoku. oto linki do zdjęć www.forum-slubne.bialystok.pl/files/wesele_066_826.jpg www.forum-slubne.bialystok.pl/files/wesele_025.jpg www.forum-slubne.bialystok.pl/files/wesele_010.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejkakubusia Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 14.10.06, 16:29 Jeszcze nie zajęłam się wyborem sukienki,mam już jednak w głowie pewne plany.Tj. na pewno sukienkę szyję,z tego co sie orientowałam, 1500 zł mnie to wyniesie.Szyć wolę z wielu powod.ów,najwazniejszy że jestem niska i szczupła,więc trudno byłoby mi jakakolwiek,nawet po przeróbkach-kupić.Rzecz druga-podobaja mi się proste sukienki,bez udziwnień,falban i innych takich.Jak czasem oglądam tu sukienki,które dziewczyny wybierają(czego im nie odmaiwam,bo każdy ma swój gust!) to jednak dla mnie te sukienki są najdelikatniej pisząc-brzydkie.Wielkie kokardy,długa na kilometr,jak w tym tańczyć?Możesz być spokojna,zwykłe sukienki też są popularne,ładne i nie wychodza nigdy z mody Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Tykolec ... 15.10.06, 15:01 Tykolec rzeczywiscie sukienka jest dosc mocno opieta w biodrach,nie wiem czy bedzie pasowac do okazalszych bioderek...przede wszystkim niewiem jakie ty te biodra masz bo to trzeba zobaczyc.Najlepiej wlasnie przymierz podobna sukienke i zobacz jak "to"wyglada.aaa i nie zapomnij foteczki nam wstawic Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: Tykolec ... 16.10.06, 12:06 Gdzie sie podziewacie?? Macie koszmary zwiazane ze slubem?Ja im blizej tym gorsze koszmary.Dzis np mialam taki,ze zapomnialam isc do fryzjera i kosmetyczki,juz byla prawie 17 (slub)i mi sie przypomnialo,poprosilam kolezanke zeby mi zrobila wlosy ale juz byla 17 w dodatku zapomnialam jechac na zdjecia i spoznilam sie do kosciola.Na weselu bylo kilka osob i klocilam sie z mojego przyszlego ciotka.Najgorsze bylo to ze w snie sobie myslalam czy to kolejny sen (bo juz takie mialam)i sie szczypalam,nie obudzilam sie wiec mysle sobie,to niemozliwe zebym tak o wszystkim zapomniala a jednak!! Na szczescie chwile pozniej sie obudzilam i z przerazeniem spojrzalam na dzisiejsza date Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: Tykolec ... 16.10.06, 17:14 Głupie Kocię się zgłasza Korzystałam z uroków wspólnego weekendu z TŻ-em. W naszym przypadku jest jeszcze tyle czasu do ślubu, że koszmary mi nie grożą. I mam nadzieję, że do ostatniego dnia panieństwa się to nie zmieni Kamilo, proponuję kubek naparu z melisy przed snem Odpowiedz Link Zgłoś
perelkaa5 Re: Tykolec ... 16.10.06, 17:25 heheh też mam nieraz takie sny, że zastanawiam się czy to znowu sen czy jawa i za cholerę niemogę się obudzić... na szczęście nie dotyczą one jeszcze tematyki ślubnej : dlugo jeszcze do tej daty więc mam spokój wewnętrzny a powyżej pisałyście o wzroście... głupie_kocie - pewnie Cie nie zaskocze, że i tu mamy cos wspólnego - z narzeczonym jesteśmy równiutcy, a nawet czasami jestem wyższa, bo on lubi się garbić Na szczęście czuwam i pilnuję, żeby robił to jak najrzadziej Do ślubu więc będę musiała poszukać jakichś niziutkich obcasików, ale w zasadzie nie przeszkadza mi t, bo tak samo cenię sobie bardziej wygodę i nasz wspólny wygląd, niż smukłe wysokie obcasiki Co tam słychać dziewczynki u Was po za tym, że kamila ma juz obsesje, a glupie kocie weekenduje? Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: Tykolec ... 16.10.06, 17:37 Kochana, już nie weekenduję... Właśnie usiłuję się zebrać z pracy do domu, bo zrobiłam co miałam zrobić. Ponieważ przede mną godzina drogi, a TŻ już u siebie w mieście, ciężko mi to idzie Z innej beczki! Pouzupełniajcie dziewczyny swoje wizytówki na Gazecie! Mogłybyśmy się wzajemnie pododawać do listy znajomych - wydaje mi się to być sympatycznym pomysłem No, kopnijcie mnie w **** żebym już poszła... Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: Tykolec ... 16.10.06, 18:25 I Tykolec sie melduje...w koncu Ja snow o slubie nie mam,jednak tej nocy mi sie snil koszmar...odpald diamencik z zareczynowego a reszta byla pogietaJak sie tylko obudzilam zerknelam do pudeleczka...cale szczescie to tylko byl sen Dziewczyny bedziecie sie smialy...mam kotaPrzyblakal sie a szef zgodzil sie by zostalTeraz mam tu zwierzyniec...psa,3rybko,2zolwie wodne,chomika i kota No i 2jke Irlandzykow Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 ... 16.10.06, 19:12 Tylkolec no ładny zwierzyniec ja mam tylko psa,w dodatku 14 letniego,zaczyna byc uciazliwy ale zdazalo sie ze mialam podobny zwierzyniec np.Kiedys 6 kotow (na poczatku 2 z czego wyszly male 4 ) a wizytoweczke zaraz uzupelnie,jak dojde do tego jak i do listy znajomych dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: ... 16.10.06, 19:14 Ja takze uzupelnie wizytowke...tylko narazie nie wiem jak sie za nia zabrac Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: ... 16.10.06, 19:59 Hej, hej już z domu! Nikt mnie nie wykopał! :p Aby uzupełnić wizytówkę, kliknijcie po prostu w swojego nicka (oczywiście musicie być zalogowane) przy którejś z wiadomości. W oknie nowej strony powinno w prawym górnym rogu być hasło "edytuj swoją stronę", w które należy kliknąć. Natomiast osobiste ustawienia (m. in sygnaturkę) zmienia się w "moje forum" znajdujące się poniżej banera 'forum,gazeta pl' a powyżej okna w którym piszemy wiadomość. Ja też mam od kilku tygodni kota! Zawsze o tym marzyłam i w końcu udało się. )))) Wymieniamy się nim z TŻ-em. Głównie mieszka u niego, ale teraz wyjątkowo został u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: ... 16.10.06, 20:06 ja juz mam wizytowke Tylko pracuje nad zdjeciem...moze z nowym kotkiem Narzeczony jest na mnie zly bo powiedzialam ze go wezme do Polski...a on nienawidzi kotow,psow i innych...A ja kocham Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: ... 16.10.06, 20:06 Ps. Właśnie Was dodałam. Zazieleniłyście mi się ślicznie Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: ... 16.10.06, 20:49 Bo zieleni się wtedy, gdy dodajesz kogoś do listy przyjaciół w "moim forum". To zapewne po to, by było łatwiej znaleźć listy znajomych. Wyglada na to, że ta lista przyjaciół nie jest tą samą, którą tworzysz robiąc swoją wizytówkę. Bo nie wymaga autoryzacji ze strony osoby, którą chcesz umieścić jako przyjaciela. A wizytówkowa wymaga. Wymądrzam się, a jak widać sama dopiero pierwszy raz mam do czynienia z tym systemem. Wcześniej nie wypowiadałam się specjalnie na gazetowych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: ... 16.10.06, 23:28 No faktycznie glupie_kocie...jestes zielony Wystarczylo sie tylko wylogowac i zalogowac ponownieAle szybka jestem... Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: ... 16.10.06, 23:31 kurcze a ja mam problem bo zrobilam was przez przypadek nieprzyjaciol a teraz juz przyjaciol ale nie moge usunac z nieprzyjaciol glupie_kocie musze sie chyba wylogowac.AA i zaraz wkleje buty bo dzis kupilam Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: ... 16.10.06, 23:38 juz ok.Dzis bylam po buty łaziłam pol dnia,szukalam butow na jaknajnizszym obcasie bo moj mily jest tylko 2 cm wyzszy jak juz pisalam.na wysokim obcasie byly cudne ale niestety za wysokie i wzielam takie(w 8 obuwniczym) nie widac ale sa marszczone troszke z przodu ... img217.imageshack.us/my.php?image=but4az3.jpg img177.imageshack.us/my.php?image=but3ua8.jpg niewiem czy potrafie wklejac zdjecia,zaraz zobacymy Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: ... 16.10.06, 23:41 bardzo ladne,proste bez jakis udziwnien...i obcasik w sam razRozchodz je przed...wiem co to znacza odciski(z wlasnej glupoty) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: ... 16.10.06, 23:47 mam jeszcze takie na przebranie w razie co.Zwykla biale za 20zl o takie Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: ... 16.10.06, 23:56 te na pewno beda wygodniutkie,mimo to rozchoc te na obcasiku... Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec do kamila22-1985 16.10.06, 23:59 i dodaj fotke do wizytowki!Moja sie wlasnie laduje...Zdjecie z wrzesnia...ja i moj narzeczony... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: do kamila22-1985 17.10.06, 00:03 moje tez juz sie laduje.Takze ja i narzeczony...oj dawno,nie pamietam dokladnie kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: do kamila22-1985 17.10.06, 00:04 mam tylko nadzieje ze moj sie nie zdenerwuje...za to zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: do kamila22-1985 17.10.06, 00:08 heh moj napewno nie. poczekam na zdjecie i ide spac...jutro ide na probny makijaz,oczywiscie zdjecie umieszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: do kamila22-1985 17.10.06, 00:09 mojemu nie mowie nawet...jest daleko wiec bedzie latwo Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: do kamila22-1985 17.10.06, 00:13 Nie doczekam sie tego zdjecia...no nic zobacze jutro,trzeba isc spac.Do juterka...Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: do kamila22-1985 17.10.06, 00:20 Kama, widzę Cię Dobranoc dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: do kamila22-1985 17.10.06, 00:16 Hmm, nie widzę Waszych zdjęć Kamila, fajne butki (i jaka zgrabna nóżka )! Podoba mi się taki fason, niestety z racji możliwości wystapienia bardzo kiepskiej pogody na początku maja, pewnie zakupię pełne Nie bardzo mam pomysł jakie dokładnie. Ale jest jeszcze czas Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: do kamila22-1985 17.10.06, 09:02 glupie kocie ty w maju pelne chcesz?? Ja mam listopad i ryzykuje Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: do kamila22-1985 17.10.06, 10:22 Bo ja jestem zimoląg. Najlepiej jakby jeszcze były ciepłe skarpety pod kiecą i rekawiczki na łapkach Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: do kamila22-1985 17.10.06, 16:18 To tak jak ja...tyle ze w lipcu to chyba cieplo bedzie;P Odpowiedz Link Zgłoś
perelkaa5 Re: do kamila22-1985 17.10.06, 17:42 hej dziewczynki tez dodalam was do przyjaciół i rzeczywiście zieloniutkie jesteście A wizytówkę dopiero wieczorkiem zrobię albo jutro rano, jak mnie mój kochany dopuści do komputera heheh pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: do kamila22-1985 17.10.06, 17:46 I ladne zdjatko prosze wkleicPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: do kamila22-1985 17.10.06, 23:03 Super! Myslałam właśnie by i Tobie to zaproponować Odpowiedz Link Zgłoś
red_artist Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 17:25 Ja mam taką "zwykła" i niestety nie mogę sprzedać, bo kobieta nie wygląda w niej jak bombka choinkowa jak w tych popularnych obecnie. Czy biała tradycyjna suknia nie jest modna? Jeżeli któraś z was jest ciekawa lub zainteresowana kupnem, piszcie na maila to poślę zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 19:33 Nie martw sie...moda na "bombki" przejdzie Spojrz ze jest nas duzo...ktore wola proste i zarazem niedrogie... Odpowiedz Link Zgłoś
red_artist Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 18.10.06, 06:24 Słuchajcie dziewczyny po prostu obejrzyjcie i same oceńcie. Każdy ma inny gust, ale według mnie suknia jest śliczna. No i nadal na zbyciu img209.echo.cx/my.php?image=13wf1.jpg img209.echo.cx/my.php?image=26nz.jpg img209.echo.cx/my.php?image=39ar.jpg img209.echo.cx/my.php?image=40ou.jpg img209.echo.cx/my.php?image=54ze.jpg img209.echo.cx/my.php?image=67cr1.jpg img209.echo.cx/my.php?image=73rr.jpg img209.echo.cx/my.php?image=82pa.jpg img209.echo.cx/my.php?image=96us.jpg img209.echo.cx/my.php?image=105pf.jpg img209.echo.cx/my.php?image=112yq.jpg img209.echo.cx/my.php?image=126ae.jpg img209.echo.cx/my.php?image=130sm.jpg img209.echo.cx/my.php?image=143wb.jpg img100.echo.cx/my.php?image=156jt.jpg img100.echo.cx/my.php?image=162tx.jpg img100.echo.cx/my.php?image=178xo.jpg img100.echo.cx/my.php?image=185ve.jpg img100.echo.cx/my.php?image=190am.jpg img100.echo.cx/my.php?image=202qs.jpg img100.echo.cx/my.php?image=215yp.jpg img100.echo.cx/my.php?image=229mo.jpg img100.echo.cx/my.php?image=236te.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malbru Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 21:14 A to moja skromna sukienka Mocno chwalona... Szyta. z metką saloniku krawieckiego. Zdjęcie na razie nie najlepsze, ale się poprawię... Trzy próby, bo pierwszy raz wstawiam zdjęcie [URL=imageshack.us]img235.imageshack.us/img235/4295/sukienkaof5.jpg" border="0" alt=" img235.imageshack.us/img235/4295/sukienkaof5.jpg">[/URL] [url=imageshack.us] [img=img235.imageshack.us/img235/4295/sukienkaof5.jpg][/url] src="img235.imageshack.us/img235/4295/sukienkaof5.jpg" border="0" alt="Image Hosted by ImageShack.us" /></a> Odpowiedz Link Zgłoś
malbru Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 21:16 Wyszło, ale poprawię... img235.imageshack.us/img235/4295/sukienkaof5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 21:23 Naprawde slicznaTaka w moim stylu...gratulujeI wszystkiego naj... Odpowiedz Link Zgłoś
malbru Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 18.10.06, 18:32 Dzięki - będę ją farbować (już nawet wiem gdzie to robią, bo podobno z taftą inteligentną nie jest to proste) i trochę skrócę... i jeszcze nie jedną imprezę przetańczę img172.imageshack.us/img172/8091/sukienka2ae8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
malbru Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 21:23 Teraz się uda: img524.imageshack.us/img524/4364/sukienkail7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 22:14 Byłam dzis na probnym makijazu.Na poczatku bardzo mi sie podobal a teraz juz sama nie wiem,moze mam zły dzien.Co o nim sadzicie?? Napewno usta mi nie pasuja,jak dla mnie za bardzo podkreslone,jestem nieprzyzwyczajona... img235.imageshack.us/my.php?image=fota1vm9.jpg img60.imageshack.us/my.php?image=fota2th8.jpg img60.imageshack.us/my.php?image=fota3nb3.jpg img254.imageshack.us/my.php?image=fota4ju2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 22:21 Bardzo ladnie...ale usta fakt,nieco nie pasuja...Wazne jednak zebys Ty sie dobrze czulaOgolnie bardzo ladniePozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 22:26 tykolec dziekuje za opinie...ust napewno nie bede takich mala Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 22:30 To ty masz byc jednak zadowolona i sie sobie podobac...tak wiec moja opinia nic tu ma do tegoozdrawiam...juz niedlugo Twoj dzien... A ja...hmmm...8 miesiecy...18 dni...13 godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 22:45 Tykolec uwierz ze im blizej tym bardziej mi zalezy na tym zeby wszystko wyszlo.Na poczatku mowilam ze moge isc w worku na ziemniaki a teraz na kazdy glupi szczegol zwracam uwage a to przeszkadza bo sie bardziej denerwuje!! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 23:04 Ide spac.Do jutra laseczki.Jutro jade na przedostatnia przymiarke Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 17.10.06, 23:22 Kochana meliska na dobranoc Moim zdaniem oczki śliczne. Natomiast co do ust, to się zgadzam, że za ciemne. Przy tak mocno podkreślonych oczach (bo cienie są pastelowe, ale obrys mają stanowczy), usta powinny być bardzo delikatne. No i połączenie jasnego różu na oczach i ciemnego na ustach, to już za dużo różowego. Ja bym widziała albo beżykowy (brąz) mat (tylko czy będzie do Twej ciemnej karnacji pasował?) albo pociągniętą błyszczykiem naturalną czerwień ust. Odpowiedz Link Zgłoś
agnsoc5 Re: -do kamilki - ortografia!!! 17.10.06, 23:42 z calym szacunkiem kamilko - nie wszystkie wyrazy pisze sie przez RZ Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: -do kamilki - ortografia!!! 18.10.06, 00:05 Z całym szacunkiem agnsoc5, gdybyś przeczytała cały (albo choć początek) wątek, to wiedziałabyś, że ten temat już został poruszony. Odpowiedz Link Zgłoś
agnsoc5 Re: -do kamilki - ortografia!!! 18.10.06, 00:20 to jest forum i to , ze ktos juz to napisal nie wyklucza mojego zabrania glosu prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: -do kamilki - ortografia!!! 18.10.06, 01:02 To nie Hyde Park Nie zabrania, pod warunkiem, że zabierasz głos w temacie wątku/forum. Inaczej piszesz tak zwane OT (Off Topic), które nie są niczym innym, jak śmieciem i mogą np. zostać usunięte przez moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 z calym szacunkiem... 18.10.06, 09:51 Prosze pokazac mi miejsce w ktorym zrobilam blad a napewno sie poprawie,(hmm dziwne w szkole nie mialam nigdy problemow z ortografia a tu jak nie ewik mi znajdzie blad to kto inny ) A tak w ogole to prosze fascynowac sie i podziwiac moj makijaz zamiast sie tu wyklocac hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: z calym szacunkiem... 18.10.06, 16:50 A ja mam mala teorie... Siedzi sobie taka stara panna,"pani polonistka" przed kompem i mysli sobie ze caly swiat ortografii uczyc bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 po przymiarce... 18.10.06, 17:18 Byłam na przymiarce i zmienilam calkowicie sukienke... Tak mi sie jedna spodobała ze nie moglam sie oprzec.Fakt ze jest ona z cyklu "bombka"ale mam w d... czy innym bedzie sie podobac to moj slub i ma mi sie podobać... uff to sie wytlumaczylam Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: po przymiarce... 18.10.06, 17:21 No to ladnie Wylamala sie nam nasza kamilka Czekam na zdjecia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: po przymiarce... 18.10.06, 17:36 I tak uwazam ze jest zwykla bo nie ma metki za ktora sie placi kilka tysiecy.Jest w tej samej cenie co tamta a jest taka cudna!!!!!!!!!!!!!! wiec jak juz mowilam jest zwykla i was nie opuszcze,nawet nie probujcie mnie stad wyganiac! nie chce do bogaczy tykolec zdjecia beda po 4.11 Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: po przymiarce... 18.10.06, 17:39 Moze nie do bogaczy...do tych srednich Super ze znalazlas fajniejsza kiecke Nie moge sie doczekac zdjec...Ale to juz tuz tuz... A ubranko dla Cyprianka juz jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: po przymiarce... 18.10.06, 17:45 Cyprianek bedzie tylko w kosciolku i to w kombinezonie bo juz zimno bedzie... A i nawet do srednich mnie nie wyrzucicie,ja tu zostaje!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: po przymiarce... 18.10.06, 17:49 Nawet nie probuj z tad uciekac...no way!!! Kurcze...ja chce juz grudzien...poprzymierzac bym cos chciala... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: po przymiarce... 18.10.06, 17:51 tykolec zleci zleci ani sie obejrzysz a juz bedzies przed oltarzem Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: po przymiarce... 18.10.06, 18:10 Kamilka, kto raz tu wdepnie, nie ma szans na uwolnienie. To stan ducha, nie portfela A nie mogłabyś znaleźć jakichś podobnych kiecek? Strasznie jestem ciekawa, jak wygląda A ja się zmagam z kursami przedmałżeńskimi. Już nic nie rozumiem. ile tych kursów, jakie poradnie dodatkowo, czy religia na świadectwie coś zmienia, czy nie? I podobno na dodatek Kraków czymś się różni... Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: po przymiarce... 18.10.06, 18:18 Niedlugo i mnie przeprawa przez ksiedza i nauki czeka...az sie boje Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: po przymiarce... 18.10.06, 18:25 nam zostala ostatnia godzina nauk przedslubnych Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: 18.10.06, 18:28 a co do pokazania sukni to szukam szukam i znalezc nie moge.Najciekawszy jest tył ...zreszta wytrzymacie te 2 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: 18.10.06, 18:47 Wytrzymamy Ale za to dostaniemy mnostwo...mnostwo zdjec Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: 18.10.06, 19:01 Bede miala kolo 100 od fotografki i dolicz jeszcze gosci z aparatami zawale to forum Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: 18.10.06, 19:33 Bac sie? Chyba nie Uwielbiam ogladac zdjatka ze slubow... Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: 19.10.06, 12:01 O to samo chciałam zapytać Wczoraj jeszcze myślałam, że Tykolec wprowadziła jakieś zmiany. Czyżby narzeczony się zdenerwował? Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: 19.10.06, 12:35 hmm no wlasnie pewnie narzeczony... A wiecie co,wczoraj sobie uswiadomilam ze zostaly jeszcze 2 tyg. od dzis za rowne 2 tyg jade po suknie a wieczorem robic pazurki juz nie moge sie doczekac Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: 19.10.06, 16:50 Czesc dziewczynki Przepraszam za zdjecie...on nic nie wie ale wole dmuchac na zimne...Tylko mam problem bo ciagle mi odrzuca fotkiWkleje dzis na pewno... A to stare takie ladne... To Kamilko za 2 tygodnie Wasz dzien...bedzie pieknie zobaczysz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 20:58 Tykoloec piekniej byc nie moglo Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:12 tykolec napisała: > Przyjezdzaj do Irlandii hehe Tykolec poczekaj sprawdze rozklad samolotow i napisze ci o ktorej bede Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:16 tykolec gdzie pracujesz??(co robisz) od kiedy tam jestes?? czy wracasz na stale do Polskie czy chcesz zostac tam,??jak gdziesz juz pisalas to wybacz... Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:29 A wiec tak... Jestem tu od 8 marca Pracuje jako opiekunka,mieszkam razem z rodzina(tz Air pair-jakos tak) Czy chce zostac,bardzo...tylko oczywiscie wszystko zalezy od mojego kochania.Ma niezla prace i mozna by bylo jakos zyc w Polsce...Kwestia taka na jak dlugo ta praca,wiecie co sie w kraju dzieje Najchetniej to bym go tu sciagnela...stac by bylo nas na wszystko...na dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:16 Kamilko, śliczne zdjęcie! Boże jak miło w końcu zobaczyć coś miłego na tym forum, po całym dniu nasączonym jadem. Wiecie? Poważnie się zastanawiam nad utworzeniem prywatnego forum ślubnego Tykolec, może Twoje problemy ze zdjęciem, to kwestia jego rozmiaru? Sprawdź, czy wszystkie parametry się zgadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:27 Juz wstawilam...znowu to samoAle postaram sie fajniejsze znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:38 no rzezywiscie jadu tu mnostwo ale wiecie co mam w d.... czy komus podoba sie moja kreacja,moje faldy,moja figura...to moj dzien i i tak bede najpiekniejsza na swiecie i bede miala najpiekniejsza kreacje i tak kazda z nas w "swoim dniu" Moze gdyby trzeba bylo wzywac policje,straz pozarna lub pogotowie Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:40 No ale nie przyznasz ze pare dziewczyn chyba tutaj zbladzilo...Ja moich zdjec tu na pewno nie pokarze...Tylko na priv...Jestem zbyt wrazliwa i biore sobie wszystko do serca-mimo iz buzie mam sama niewyparzona Czasami oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:41 I wiem ze Wasz dzien bedzie piekny...wszystko bedzie tak jak zaplanowalas,Cyprianek bedzie arcy grzeczny...i wogoleBedzie swietna zabawa! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:47 Ja tutaj wstawie kilka zdjec a jak bedziecie chcialy do wsysle reszte.Wysle wszystkim zaprzyjaznionym ale i ewik dam sie ponabijac,żałosna istotka.Gdyby ona sie chociarz pokazala... Niby takie cialo idealne ma,rtaka suknie,kwiaty,sale...no normalnie tak idealnej dziewczyny nie widzialam nigdy!! Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 21:50 Chodzacy ideal!!!To niech sobie dalej chodzi Po moim slubie to juz Ciebie tu nie bedzie pewnie...tyle czasu jeszcze...Ale fotki wysle Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 22:08 Ja myślę podobnie jak Tykolec. Zdjęcia pokazywać - owszem - ale przyjaciołom. Ideałem nie jestem, więc jest się do czego przyczepić, a, że język też jak T. mam niewyparzony (na razie się kontroluję), to mogłaby być rzeźnia Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 22:10 Wlasnie mi o to chodzi...wole nie pokazywac tu zdjec...moge zaczac rzucac mieskiem pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 22:13 Chociaz...fajnie byloby tutaj pogrilowac troche...byloby z czego wybierac Jedne suche drugie tlustrze...A tak powaznie...niektore dziewczyny sa tu bardzo mile i sluza rada,ja jednak boje sie tych drugich... Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 22:13 Tak mowisz?Ale drugiego slubu nie planujesz no nie Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 22:14 Wroc wroc...bedzie smutno troche bez Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: i juz jest zdjecie:P 19.10.06, 22:27 no wroce wroce...- mój suwaczek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=38400183&a=38400183 Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 19.10.06, 22:46 A dla rozrywki, kreacje ślubne możnych tego świata. Nawet Wałęsa całkiem, całkiem i jeszcze po młodzieńczemu rozczochrany slub.onet.pl/41759,0,1,galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 19.10.06, 23:07 a no sexi sexi... a Panstwo Kwasniewscy... A Kaczynskich gdzis nie masz?? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 19.10.06, 23:07 Nic ja ide spac.Do jutra dziewuszki Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 19.10.06, 23:09 Dobranoc...musisz zaczac odkladac sily...cala noc do przetanczenia niedlugo Kolorowych snow Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 00:06 Ja sowa, też już się kładę. Wyjątkowo wcześnie jak na mnie. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 00:08 dobranocJa mam dopiero 23...jeszcze nie czas na mnieSlodkich snow Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 00:26 Widzisz, tego już tu nie doczytałam. A z tą suknią/datą to był żart oczywiście Gdybyś założyła/przełożyła ze względu na mnie, byłoby mi szalenie miło No, naprawdę już uciekam! Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 17:33 Bry! I zaraz mię uciekać Będe praktykować clubbing w wersji soft. Czyli spotkanie klasy z LO Łącznie z panią profesor wychowawczynią No i narzeczony przyjeżdża po tygodniu pracy Miłego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 17:35 O...fajnieMilego weekendu Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 17:37 I wzajemnie! Zdjęcie widzę! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 17:46 Ale fajnie masz glupie kocie ja dzis sie bulwersowalam "innym"watkiem i normalnie az mi sie nie chce czytac nic poza naszym Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 17:51 To tak jak ja...Ale coz,to forum niestety z dnia na dzien ma mniej wiebicieli Fajnie...ja spotkanie klasowe mam w grudniu...prawie 2 lata od skonczenia LO Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 17:57 tykolec napisała: > To tak jak ja...Ale coz,to forum niestety z dnia na dzien ma mniej wiebicieli > Fajnie...ja spotkanie klasowe mam w grudniu...prawie 2 lata od skonczenia LO Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:03 Uwierz mi moja tez do zgranych nigdy nie nalezala... Tyklo ja to spotkanie organizuje Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:06 Moze zorganizujesz tez moje Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:10 hmmm...uwielbiam takie wyzwania Nie licze jednak ze mi wszyscy przyjda,jednak jak uslysza kto ich zaprasza- przyjada napewno!Slynelam z najlepszych imprez Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:14 Gratuluje Tylkolec. Przyjeżdżaj do Krakowa, potrzebuję dobrego "wodzireja" na imprezę poślubną My spotykamy się średnio co pół roku, choć teraz to już prawie rok minął. Ale moi najlepsi znajomi są z LO. M. in. moja świadkowa Zdjęcia nie wstawię bo za gruba jestem, by się upubliczniać i za biedna na dobre zdjęcia Ale wyślę Wam link do mojej mini-stronki na @. Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:17 Nigdy wodzirejem nie bylam ale sprobowac moge Chodzi mi o to ze slynelam z organizacji,kazda impreza u mnie szczycila sie duzym powodzeniemA ja zawsze w piorka obrastalam Ale ja to lubie...co poradze?Jestem strasznie pomyslowa Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:29 I właśnie o tą pomysłowość chodzi. Napisałam "wodzirej" bo mi żadne inne słowo bardziej nie pasowało, choć i to nie najlepiej. Ale rozumiesz ideę? Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:31 Jasne...to do samej organizacji to sie nadaje Zebym wlasne przyjecie fajnie zorganizowala Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:43 Zorganizujesz, ni ema zmartwienia! A ja się wściekam, bo Luby miał godzinę temu wyhjechac ze swego miasta, a bus dopiero przyjechał... Na 20-tą (spotkanie) nie zdąży choćby nie wiem co. A nie wiadomo, w jakim lokalu będziemy siedzieć. Zawsze ja to załatwiałam. Wcześniej. Chłopcy podobno dopiero szukają. Echhh te chopy Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:48 Nie martw sie...spoznialscy maja lepsze wejscie Znam to z autopsji...sama kiedys bylam wszedzie ostatnia-na szczescie z tego wyroslam A ja lece do mojego za 45 dni...Wariuje juz tutaj bez niego Odpowiedz Link Zgłoś
glupie_kocie Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 19:35 Znam ten ból... Mnie niestety też zdarzają się "wielkie wejścia". Problem w tym, że dzoś nie wiem wciąż, gdzie mam iść No lecę, papa! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:17 ide sie polozyc bo chora jestm i zle sie czuje.Piszcie zebym miala co potem czytac Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 20.10.06, 18:18 kuruj sie tam...zebys maluszka nie zarazila!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wwiolka4 Warto kupić "zwykła" suknie 20.10.06, 23:39 Przeczytałam Wasz cały watek i teraz pisze bo miło sie Was czyta. Mysle, że tak naprawde zadna suknia nie jest zwykla. Sukienka do ślubu choćby byla najprostsza zawsze jest niezwykła, bo dochodzi ta cała oprawa i radośc i Panna Młoda taka inna niz "normalnie", bo to i dzien szczególny wiec każda z sukienek bedzie niezwykla. To czy jest z salonu "xyz" czy "tendidendi" czy odkupiona nie ma znaczenia, zalezy jak sie w niej ktos czuje. Jeśli wyjde z załozenia, że musze miec suknie z salonu i koniecznie za 4000 to byc moze zle czułabym sie w wypozyczonej, ale to temat rzeka. Ja powiem ze swojego doświadczenia, suknie szyłam w salonie, kosztowała mnie ponad 1800 zł (sama na nia oszczedzałam), że akurat spodobała mi sie rózowa organdyna to walnełam sobie biało-rózowa, ale nie pomyslałam że przez to trudniej bedzie mi ja sprzedac. Teraz sobie mysle, że mozna było odkupic od kogos nawet za 800 (są piekne) i miec ten 1000zł na inne potrzeby. Jak teraz patrze, że moje 2 m-ne wypłaty "wiszą" w szafie to mam małe nerwy. Pozdrawiam, zdrówka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: Warto kupić "zwykła" suknie 20.10.06, 23:50 Milo mi ze kolezanka sie dopisala Zwykla suknia dla kazdej z nas bedzie najpiekniejsza,kazda panna mloda jest najpiekniejsza w dniu slubu Mysla przewodnia tego watku "bylo"(tak mi sie wydaje) wylowienie z tego forum dziewczyn ktore nie maja fiola na punkcie metek na sukience Taka jest prawda ze 3/4 dziewczyn tutaj kupuje jednak kiecke w markowym salonieOkazalo sie jednak ze jest nas troszke wiecej... Masz przyklad na sobie ze jednak nie zawsze sie oplaca wydac kilku wyplat na sukienke ktora pozniej jedza mole w szafie Ale to juz wybor kazdej z nas... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kamila22-1985 Re: Warto kupić "zwykła" suknie 21.10.06, 11:01 Witam panie w ten piekny sobotni poranek Wczoraj sobie powiedzialam ze juz tu nie wejde chocby kilka dni bo sie tylko niepotrzebnie denerwuje a tu jestem!!!nie moglam sie powstrzymac Co do sukni to ja bym nie dała 2 tys za sukienke jak moge miec za 600zł i po slubie ja oddac a nie trzymac w szafie Odpowiedz Link Zgłoś
tykolec Re: Warto kupić "zwykła" suknie 21.10.06, 20:46 Ja tez sie nie moge powstrzymac... To jest jedyna rzecz ktora mozna robic jak jest klucha na zewnatrz-a to tutaj normalne Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ciaraciara Re: czy ktos ma "zwykla"suknie 22.10.06, 16:38 ja miałam ślub 14.10 i sukienke miałam jak dla mnie super ale za małe pieniądze bo szyła mi ja koleżanka i w całości kosztowała 310zł. Myśle, że to naprawde małe pieniądze porównując do bielizny za którą zapłaciłam 250zł zdjęć jeszcze nie mam ale jak będę miała do dołącze! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś