ppati1 12.10.06, 15:28 Prosze o opinie na temat tej sali. Moze ktos z was tam byl i moze mi cos powiedziec. Chdzi mi rowniez jak tam wyglada na zewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia76 Re: akant 1 12.10.06, 15:30 ppati1, wez ty sie w koncu zbierz to kupy i zacznij sama odwiedzac sale weselne i restauracje zamiast zasmiecac wciaz kolejne fora slubne! Odpowiedz Link Zgłoś
ppati1 Re: akant 1 12.10.06, 15:36 Jezeli ci to nie odpowiada to nikt ci nie karze mi pomagac. A jak sie nie myle to fora sa po to zeby sobie pomagac wyrarzac swoje opinie.Jezeli chcesz wiedziec to bylam w kilkudziesieciu salach. Odpowiedz Link Zgłoś
radiowiec_wawa Re: akant 1 12.10.06, 15:55 Zupelnie fajne miejsce ale pod jednym warunkiem: trzeba zaprosic przynajmniej 150 gosci Bo to wielkaaaa sala. Odpowiedz Link Zgłoś
katkam81 Re: akant 1 12.10.06, 17:17 Z zewnątrz dla mnie jest porażką. Sala na piętrze a wejście do sali wciśnięte jest między aptekę i bank i wychodzi prosto na parking, w tym samym podwórzu sprzedają betoniarki i boazerię, ale może nie wszystkim to przeszkadza. A wewnątrz sali nie udało mi się zobaczyć bo pan się ze mną umówił, przejechałam pół warszawy na to spotkanie i czekałam pod drzwiami pół godziny bez skutku choć miał do mnie telefon. Dla mnie to była dyskwalifikacja, nie mam czasu jeździć tylko po to żeby się przejechać. Odpowiedz Link Zgłoś