Dodaj do ulubionych

dzisiaj zaręczyny??

16.10.06, 07:44
TAK NA TO CZEKAŁAM.Moje urodzinky,kolejna magiczna data i pierscionek w
szufladzie juz od 11miessmiledzisiaj posezdl do pracy,potem do banku zalatwiac
debet...czyzby na nasza kolacje i kino..caly weekend wypytywał mnie o to czy
go kocham czy chce z nim byc i takie tam..plany juz sa na 2008 lub najpozniej
2009...a ja nie chce nic wielkiego..chce poprostu dostac ten pierscionek..a
raczej jego milosc i szacunek..bo sama bizuteria jest wybrana
symbolicznie(107zl)smileNie chce sie tez nastawiac na zareczyny bo jak nie wypali
dzisiaj to bezdie smutno ale pocichu taka radosc mnie ogarnia ze musialam sie
pochwalic...Glupia jestem co?wiem bo sie zakochalam miloscia ktora rozum
odbierasmilepozdr i milego dnai trzymajcie kciuki
Obserwuj wątek
    • ashton Re: dzisiaj zaręczyny?? 16.10.06, 08:12
      Oj, tylko się nie nastawiaj wink miałam obiecany pierścionek na nasza rocznicę i
      bardzo się rozczarowałam gdy nie dostałam... Ale tym bardziej kciuki trzymam
      żeby wszystko było tak jak sobie wymarzyłaś smile))
    • kingadpl Re: dzisiaj zaręczyny?? 16.10.06, 14:06
      mam nadzieje! smile) w koncu dolaczysz do zareczonych! Poza tym u mnie to juz za
      tydzien bedzie 2 lata, jak moj A. dal mi pierscionek na lotnisku, przed odlotem
      do domu swojego. Mimo iz razem wybieralismy, bo chcialam taki jak mi sie
      podobal, ale nie zapomne tego momentu smile)))
    • zuza6661 Re: dzisiaj zaręczyny?? 16.10.06, 14:23
      Masz pierscionek w szufladzie od 11 msc???? Sama go wybierałaś czy przypadkiem
      znalazłaś? Jakies to dziwne troche. Rozumiem, gdyby pierścionek nie był
      kupiony, ale w takiej sytuacji? uncertain
      • arieska Re: dzisiaj zaręczyny?? 16.10.06, 20:39
        zuza6661 napisała:

> Masz pierscionek w szufladzie od 11 msc???? Sama go wybierałaś czy przypadkiem
        > znalazłaś? Jakies to dziwne troche.

No wlasnie. Kupil/kupili i powiedzial, ze jak sie namysli to sie oswiadczy i tak
        juz duma od blisko roku? wink
        • ozi29 Re: dzisiaj zaręczyny?? 16.10.06, 20:41
          Brak slow...
          • arieska Re: dzisiaj zaręczyny?? 16.10.06, 20:49
            Jesli juz zabierasz glos (choc rzekomo brak Ci slow) to napisz, o co chodzi.
          • ozi29 Re: dzisiaj zaręczyny?? 16.10.06, 21:47
            No wlasnie brak mi slow na temat tego pierscionka lezacego tyle miesiecy w
            szufladzie i calej tej dziwnej sytuacji opisanej przez autorke postawink
            • arieska Re: dzisiaj zaręczyny?? 16.10.06, 21:52
              ozi29 napisała:

> No wlasnie brak mi slow na temat tego pierscionka lezacego tyle miesiecy w
              > szufladzie i calej tej dziwnej sytuacji opisanej przez autorke postawink

Ahaaaaa, a juz myslalam, ze Cie dziwi moje szczere zdumienie czy cus. Pomijajac
              fakt braku niespodzianki to naprawde gnebi mnie sprawa lezakowania pierscionka
              przez niemal rok.
              • ozi29 Re: dzisiaj zaręczyny?? 16.10.06, 21:57
                hehehhe, no coz kazdy robi jak uwaza, co sie bedziemy wtracacwink)))
              • istota Re: dzisiaj zaręczyny?? 17.10.06, 00:20
                mój N trzymał pierścionek w szufladzie 4 miesiące (razem go kupowaliśmy), bo
                czekal na specjalnie romantyczną scenerie, a tekiej w okolicy brak
                w końcu znalazł we włoszech i było wszystko: i niespodzianka i pierścionek i
                oświadczyny z prawdziwego zdarzenia, a ja byłam przejęta, jakbym nic wcześniej
                nie wiedziała
    • daria_nowak Re: dzisiaj zaręczyny?? 16.10.06, 16:18
      Debet - na kolację i kino??
    • vzorka Re: dzisiaj zaręczyny?? 16.10.06, 18:54
      Izabela.16 dostałas pierscionek? Jestem starsznie ciekawa smile
    • izabela.16 Re: dzisiaj zaręczyny?? 17.10.06, 06:53
      No wiec napiszetongue_outierscionka nie dostałam bo jak sie dowiedzialam chcial mnie
      zabrac w jakies tajemnicze miejsce(kiedys pytal o ulubiona restauracje)a wynikly
      jeszcze inne sprawy i powiedzial mi ze to nie bedzie zadna data specjalna ot
      tylko tak z zaskoczenia juz w krotce..ale mam nieczekac kazdego dnia zeby nie
      psuc niespodzianki.a wszystkim zyczliwym mowie "cieszcie sie derobiazgami a nie
      szukajcie dziury w calym".
      • ashton Re: dzisiaj zaręczyny?? 17.10.06, 08:03
        Ha, a mówiłam żeby się nie nastawiać wink znaczy się będzie niespodzianka, tak
        jak u mnie...
        • pola_negri Re: dzisiaj zaręczyny?? 17.10.06, 08:50
          ... za 3 lata wink
      • still_eel Re: dzisiaj zaręczyny?? 17.10.06, 11:46
        wkrótce
        nie czekać...

jaka niespodzianka, skoro już o wszystkim wiesz?

still eel
        p.s. czy ulubiona restauracja jest tajemniczym miejscem?
      • izabela.16 Re: dzisiaj zaręczyny?? 18.10.06, 06:39
        nasuwa mi sie tylko jedno wszytskim"życzliwym"CHWDP..tak potraficie zepsuc
        radosc cieszenia sie....i wyobrazcie sobie ze panna mloda bede wczesniej niz
        2008ba nawet 2007...i chyba przestane zagladac na to forum bo jestescie
        straszne..nie bede tlumaczyc mojej sytuacji bo po co...ps.ciekawe ile jeszcze
        bedzie postow co do mojej wypowiedzi teraz..
        • ewik67 Re: dzisiaj zaręczyny?? 18.10.06, 07:27
          Tylko jedna.

Lizakami chwalą się dzieci w przedszkolu. Potem powinno się z tego wyrosnąć.
        • ozi29 Re: dzisiaj zaręczyny?? 18.10.06, 16:42
          Po raz kolejny zabłysnełaś Izabello!
    • oxygen100 Re: dzisiaj zaręczyny?? 17.10.06, 11:18
      Glupia jestem co?

No!!smile)
    • monalisa.pl Re: dzisiaj zaręczyny?? 17.10.06, 11:45
      planujecie JUŻ slub na 2008/2009?????????????????
      a co tu planowac skoro potencjalny narzeczony od prawie roku waha sie czy sie
      zareczacz czy nie???
      szkoda czasu na takiego niezdecydowanego goscia który na kolacje debet robismile
      • ewik67 Re: dzisiaj zaręczyny?? 17.10.06, 11:48
        Na idiotkę, która nie jest w stanie opanowac wiadomości ze szkoły podstawowej
        także. Jest nadzieja, ze do lipca narzeczony przejrzy na oczy i zobaczy, jaki
        tombak mu się trafił;p
        • monalisa.pl Re: dzisiaj zaręczyny?? 17.10.06, 13:11
          wink)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • ozi29 Re: dzisiaj zaręczyny?? 17.10.06, 15:01
          Ewik jak zwykle krotko, na temat i rzeczowowink)))))))))))))))))))))))))))))
        • ozi29 Re: dzisiaj zaręczyny?? 17.10.06, 15:01
          o bezposrednosci juz nie wspomne ;p
    • nionczka Re: dzisiaj zaręczyny?? 17.10.06, 12:51
      Ja tez nie bardzo rozumiem o co w tym wszytskim chodzi. Pierscionek od 11
      miesiecy czeka w szufladzie, slub planowany ale zareczyn nie ma. Czekasz na
      niespodzianke, ktora niespodzianka nie bedzie bo pierscionek juz jest (znasz
      nawet jego cene), przygotowania w toku(?). Po co kupil pierscionek skoro go nie
      dal przez 11 miesiecy? Zastanawia sie? Rozumiem, ze mozna kupic pierscionek i
      poczekac na odpowiedni moment, wazna date, wakacje, wspolny wyjazd, ale prawie
      rok? No i ten debet na kolacje i kino.
      Do 2008 lub 2009 jeszcze wiele czasu zostalo. Ma jeszcze sporo czasu Twoj
      chlopak (narzeczonym jeszcze nie jest jak rozumiem) do zareczyn.
      Izabela, dziewczyno zrob cos z tym. Nie mozesz czekac latami na pierscionek juz
      kupiony. Wyciagnij wnioski z tej calej sytuacji.
    • kawka74 Re: dzisiaj zaręczyny?? 17.10.06, 14:30
      Taaa
      Mamy rok 2006, a ślub - teoretycznie - za dwa czy trzy lata. Jedyny Pierścień leży w szufladzie od prawie roku i marnuje się te 107 zyla aż świst idzie. Kasa z debetu nie poszła na kolację i kino.
      Chyba czas zejść na ziemię.
    • vzorka Re: dzisiaj zaręczyny?? 18.10.06, 18:20
      Zastanawiam się czy na tym forum wogóle są jakieś życzliwe osoby. Wszystcy na
      siebie najeżdzają a przeciez nie o to chodzi.
      Izabela.16 życze Ci powodzenia w czekaniu na tą upragnioną chwile smile
      • arieska Re: dzisiaj zaręczyny?? 18.10.06, 19:22
        vzorka napisała:

> Zastanawiam się czy na tym forum wogóle są jakieś życzliwe osoby. Wszystcy na
        > siebie najeżdzają a przeciez nie o to chodzi.
        > Izabela.16 życze Ci powodzenia w czekaniu na tą upragnioną chwile smile

Tak W OGÓLE to sa i nikt na dziewczyne nie najechal. Troche nietypowa ma
        sytuacje z tym pierscionkiem, wiec nic dziwnego, ze dalo to pole do domyslow. A
        dziewczyna reaguje histerycznie i obrzucila nas wyzwiskami. Wymagajac
        zyczliwosci trzeba zaczac od siebie.
        • izabela.16 Re: dzisiaj zaręczyny?? 18.10.06, 19:28
          ja zreguly jestem spokojna osoba i "wali mnie"opinia innych...troche zaskoczyly
          mnie te posty bo spodziwalam sie pytan takich zyczliwych a nie
          "życzliwych"smilehehehe.dzieki arieska i vzorek no i ashton...reszta myslcie sobie
          co chcecie ja i tak jestem górąsmilehehehe
          • kawka74 Izabelo, 18.10.06, 19:50
            wybacz mi, moja droga, ale dla osoby postronnej o pewnym doświadczeniu życiowym i trzeżwym spojrzeniu na ten najpiękniejszy ze światów i jego mieszkańców, Twój pierwszy post mógł być dość zabawny. Dobra - był zabawny, bo pierwsza rzecz, jaka się rzuca w nim w oczy, to rozpaczliwa chęć założenia wreszcie tego cholernego pierścionka za 107 PLN na palec, najlepiej środkowy, i pokazania tegoż pierścionka - z palcem w środku oczywiście - koleżankom.
            Życzę Ci doczekania tych oświadczyn, a oprócz tego - cierpliwości, cierpliwości i cierpliwości.
      • inkageo Re: dzisiaj zaręczyny?? 18.10.06, 19:31
        Ja podobnie jak vzorka nie widzę tu życzliwości tylko chęć dokopania i
        złośliwość... To przykre...
    • vzorka Re: dzisiaj zaręczyny?? 18.10.06, 21:33
      No właśnie widać jaka jest tu zyczliwość uncertain Wydaje mi się że poniekąd są tu
      jakies materialistki... No i co z tego że ten pierścionek tyle kosztuje, jak dla
      mnie i chyba dla większości dziewczyn może być nawet kupiony na odpuscie ważne
      ze bedzie dany od serca i od kochajacej osoby bo to się tylko liczy.
      • litorija Re: dzisiaj zaręczyny?? 18.10.06, 21:44
        dla mnie to emocjonalny szantaż - nie zniosłabym czegoś podobnego. Nie nawidze
        braku stanowczosci u mezczyzn. Ale ja nie jestem Izabella - kazdy/a z nas jest
        inny/a. Na pewno sytuacja z przetrzymywaniem pierscionka zareczonego o ktorym
        wiedza: ona i on - to niecodzienna sytuacja (na szczescie). Izabello -
        wszystkiego dobrego !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka