Dodaj do ulubionych

Czy wam się podoba...

26.10.06, 21:31
Chciałam was prosić o opinię - może przy okazji któraś się zainteresuje...
Otóz nie mogę sprzedać sukni - czy suknia naprawdę jest aż taka zła? Gdzie
mogę jeszcze uderzyć z ogłoszeniem? Pytam, bo blokuje mi szafę i naprawdę nie
mogę na nią patrzeć. Proszę o radę.
Wklejam linki:
anand.fotosik.pl/albumy/74047.html
anand.fotosik.pl/albumy/73629.html
Obserwuj wątek
    • aimart Re: Czy wam się podoba... 26.10.06, 21:37
      Wiesz mi sie nie podoba bo nie znosze sznurowanych sukien. Poza tym jest jak
      najbardziej w porzadku. Bardzo popularny fason. Nie wiem jaki masz rozmiar, ale
      nie wygladasz ani na mala ani na wielka wiec tez nie powinno byc problemu.
      Poszukaj komisów w necie, jest ich mnostwo. A moze cena za wysoka?
      • red_artist Re: Czy wam się podoba... 26.10.06, 21:44
        Rozm. 38/40
        Dawno nie jestem w tematyce ślubnej, ale może któraś z was orientuje się na
        bieżąco szukając czegoś przed swoim ślubem i może poda jakiegoś linka do
        komisów konkretnie z sukniami ślubnymi wink
        • red_artist Re: Czy wam się podoba... 26.10.06, 21:45
          Aha co do ceny to 500zł do negocjacji - chyba to nie aż tak dużo? Zresztą z
          dodatkami.
          • aimart Re: Czy wam się podoba... 26.10.06, 21:52
            W takim razie uderzaj do Dwukropka. napisz ladne ogloszenie zdjeciami i
            wszytskim szczegolami. W wyszukiwarce tego forum wpisz slowo komis i znajdziesz
            wiele adresów. Na allegro probowalas? Cena jest bardzo dobra i rozmiar tez
            normalny. Chyba nie bardzo chcialas sie rozstac z suknia, prawda? smile
            • red_artist Re: Czy wam się podoba... 26.10.06, 21:56
              Nie wiem co znaczy czy nie bardzo chialam ale niewazne smile
              Moze raczej sie zniechecilam.
              Dwukropek zaliczony allegro tez... Wlasnie w tej chwili nawet.
    • kalinazkalinowa Re: Czy wam się podoba... 26.10.06, 21:54
      ja sprzedałam swoją suknię na Allegro za 300 zł kupił komis.....
      • red_artist Re: Czy wam się podoba... 26.10.06, 21:57
        No proszę...
        Ja mam obecnie ustawione 250zł bcm i nic...
    • dr_kaczusia Re: Czy wam się podoba... 26.10.06, 22:13
      > Chciałam was prosić o opinię - może przy okazji któraś się zainteresuje...
      > Otóz nie mogę sprzedać sukni - czy suknia naprawdę jest aż taka zła? Gdzie
      > mogę jeszcze uderzyć z ogłoszeniem?

a czy to nie jest wlasnie ogloszenie wink
      • red_artist Do dr_kaczusia 27.10.06, 10:32
        Ty tez masz swietne ogloszenie wink
        A suknia przesliczna. Jakbym nie byla po slubie, wlasnie taka bym sobie kupila.
        • pucca3 poprostu jest brzydka i dlatego nikt jej nie chce 27.10.06, 10:59
          jw
          • anusiaczek87 Re: poprostu jest brzydka i dlatego nikt jej nie 27.10.06, 11:57
            wcale nie jest tkaa brzydka, poprostu jestesmy przed zima kiedy slubow jest
            najmniej, wstawiaj ja do komisu jak Cie wkurza albo czekaj do wiosny smile
            • red_artist Do ala11113 i reszty 27.10.06, 20:23
              Tak to jest ten sam model. Jeśli wiesz (wiecie) jaki to jest model (szukalam na
              metce - zero informacji) to prosze Cię daj znać - mając tą informację łatwiej
              będzie pokombinować z reklamą, znależć inne zdjęcia itp.
          • red_artist Re: poprostu jest brzydka i dlatego nikt jej nie 27.10.06, 20:17
            Każdy ma swój gust wink
            Dla mnie brzydactwo to to:
            allegro.pl/item135833150_suknia_slubna_kolekcja_elizabeth_komplet_.html
      • madzia-oxi Re: Czy wam się podoba... 28.10.06, 11:29
        sukienka jest ladna ale nie w moim stylu, pozdrawiam
    • ala11113 Prawie taka jak moja 27.10.06, 15:22
      Miałam prawie identyczną sukienkę (czy to Elizabeth Konin?). Tylko, że w
      kolorze ecru, z różowymi różyczkami. Gorset nie był sznurowany, tylko na zamek.
      No i ja miałam małe koło pod spódnicą, co przy takim kroju wydaje mi sie
      koniecznoscią.
      swoją sukienkę sprzedałam na allegro za 500zł ale to było 2 lata temu.
      Zeby sprzedać powinnaś umieścic ciekawsze zdjęcia. Najlepiej takie z wesela.
      Wtedy sukienka o wiele lepiej się prezentuje.
    • ozi29 Re: Czy wam się podoba... 27.10.06, 20:49
      red_artist napisała:

czy suknia naprawdę jest aż taka zła?
      Mam pytanie ,a kiedy byl slub??? Bo mi sie wydale ta sukienka taka jakas nie na
      topie...
      • nionczka Re: Czy wam się podoba... 28.10.06, 10:52
        Nie na topie? Wiesz ile dziewczyn wzielo slub w podobnym fasonie w 2006? To
        bardzo popularny fason. nawet te kwiatki przy boku. w kazdym katalogu sa podobne
        suknie.
        • ozi29 Re: Czy wam się podoba... 28.10.06, 10:58
          nionczka napisała:

> Nie na topie? Wiesz ile dziewczyn wzielo slub w podobnym fasonie w 2006? To
          > bardzo popularny fason. nawet te kwiatki przy boku. w kazdym katalogu sa
          podobn
          > e
          > suknie.

Tak wlasnie według mnie nie na topie! Autorka posta pyta czy sukienka jest az
          taka zła , wiec odpowiadamwink Mi na przykład nie lezy ona wogóle...
          • red_artist Re: Czy wam się podoba... 28.10.06, 18:42
            Slub byl 2 lata temu.

Moze faktycznie suknia nie na topie (procz tych rozyczek, ktore przewijaja sie w wielu tegorocznych sukniach), ale czy to wlasnie o to chodzi? Chyba raczej o nasze wyobrazenia, jak ma wygladac suknia, ten dzien itp, a nie o to, co ktos sobie wymysli. Ja postawilam na zupelna biel i skromnosc, ze szczypta romantyzmu, swietnie sie w niej czulam i nie zaluje ze ja kupilam.

Doceniam wasze opinie, komus sie podoba, ktos woli inny styl, ale juz zupelnie nie rozumiem niektorych zlosliwych opinii, tak jakby suknia byla jakas stara szmata, a jest sliczna i dobra jakosciowo. Przeciez jej nie wyrzuce. No i gdybym chciala oddac ja do komisu, dawno bym to zrobila, a nie probowala sprzedac na necie. Dlatego wlasnie poprosilam was tutaj o pomoc, bo jestescie tuz przed slubem i na biezaca sledzicie watki slubne, a jesli wpadnie wam w oko ciekawy link, ktory moglby byc dla mnie pomocny, to bede wdzieczna za umieszczenie go tutaj.

Z drugiej strony ciekawa jestem, jakie suknie odpowiadaja tym, ktorym moja suknia sie nie podoba. Z czystej ciekawosci wink
            • ozi29 Re: Czy wam się podoba... 28.10.06, 18:46
              red_artist napisała:

>
              > Z drugiej strony ciekawa jestem, jakie suknie odpowiadaja tym, ktorym moja
              sukn
              > ia sie nie podoba. Z czystej ciekawosci wink

LA SPOSA ,ST. PATRICK,pRONOVIAS ITPsmile

www.suknie-slubne.pl/index.php?m=1
              TO JEST COS...

• red_artist Re: Czy wam się podoba... 28.10.06, 18:50
                Ozi no coz, jesli kogos na to stac... Podejrzewam ze cena konkretna.
                Ladne, ale takie kroje sama wybralabym na bale, a nie do slubu. Moze zbyt praktyczna jestem.
                Ale wiesz co, jak tak ogladam niektore suknie na allegro z krojami chyba sprzed 10 lat, to chyba z moja nie ma az tak zle? wink
                • red_artist Ozi raz jeszcze 28.10.06, 18:54
                  Link ze strony podanej przez Ciebie (kroj i drapowania jak w mojej, jedynie hafty i material nie) wink

www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=6&gr=0&poz=414
                  • ozi29 Re: Ozi raz jeszcze 28.10.06, 18:57
                    Oksmile ale widzisz to jest FIRMA;P Duzo osob teraz na to patrzy-taki snobizm moze
                    tyci;P
                • ozi29 Re: Czy wam się podoba... 28.10.06, 18:56
                  Słuchaj Moja droga ja nie chciałam Cie w zaden sposob urazic! Nie powiedzialam,
                  ze Twoja sukienka jest brzydka, okropna itd itp, tylko, ze jest nie na topie-
                  według mnie oczy2wiscie! Widzisz Tobie takie sukienki sie nie podobaja jak mi
                  sie podobajawink kazdy ma inny gust! A co do tego, iz suknie sa bardzo strojne-
                  hmmmm no coz ja zawsze o takiej marzyłam, a pozatym od tego jest slub aby sie
                  wystroic raz a porzadnie!wink A co do ceny to masz racje do najtanszych
                  nienaleza;P
                  • red_artist Re: Czy wam się podoba... 28.10.06, 19:02
                    Ozi nie czuje sie urazona i gusty nie podlegaja dyskusji tongue_out
                    Zreszta cos sie moze nam podobac, a nie bedzie na nas dobrze lezec, albo nie ten typ urody do danej sukni.
                    Twoj styl jest rzeczywiscie bardzo strojny. Ale powiem szczerze, ze choc mi sie Twoje typy podobaja, gdybym miala teraz wybierac, nie wybralabym zadnych falbanek i haftow.
                    Jakbym miala pod reka fajnego linka to wiesz... Pozdrawiam! wink
                    • ozi29 Re: Czy wam się podoba... 28.10.06, 19:08
                      Otoz towink!
                      to jest moja 1 faworytka
                      www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=4&poz=424
                      a to 2wink
                      www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=4&poz=467
                      • red_artist Re: Czy wam się podoba... 28.10.06, 19:15
                        Jak dla mnie jesli juz maja byc hafty, to wybieram ecru - jak suknia po babci. Pierwsza jest lepsza wink
                        • ozi29 Re: Czy wam się podoba... 28.10.06, 19:43
                          1 jest the best!;P niestety nie na moje biodra, ale mniejsza z tymwink Mysle, ze
                          swoja sukienke na pewno sprzedasz - moze ktos z rodziny, znajomych odkupi!
                          Pozdrawiam
                          • ozi29 Re: Czy wam się podoba... 29.10.06, 17:29
                            czesc tolerancyjna, przykra jestes dziewczynko!
                      • kajcik3 Re: Czy wam się podoba... 29.10.06, 17:18
                        paskudna, jak mozna cos takego wlozyc smile
                        • ozi29 Re: Czy wam się podoba... 29.10.06, 17:38
                          Nie wiem ja jej nie wlozetongue_out
                  • kajcik3 Re: Czy wam się podoba... 29.10.06, 17:19
                    ozi widze ze lubisz ludzi obrazac to nie jest pierwszy przypadek na forum
                    • ozi29 Re: Czy wam się podoba... 29.10.06, 17:30
                      Ciebie zawsze!
                    • ozi29 Re: Czy wam się podoba... 29.10.06, 17:38
                      kogo??
    • iizabelaa Re: Czy wam się podoba... 28.10.06, 11:19
      Ja też uważam że taka sukienkę będzie ciężko sprzedać bo nie jest na topie.
      Może spróbuj oddać ją do komisu w salonie sukien ślubnych albo na allegro. Ale
      nie łudziła bym się że ją sprzedasz.
      • red_artist Do izabelaaa 28.10.06, 18:45
        Czemu sadzisz ze tak ciezko bedzie ja sprzedac?
        Sama wybralas bardzo oryginalna suknie - planujesz zostawic ja dla wnuczki? Moim zdaniem to jest wlasnie niezbyt popularny kroj, choc suknia piekna i pelna zdobien.
    • mysza_klapsiara Re: Czy wam się podoba... 28.10.06, 22:12
      Suknia wcale nie jest zła. Nie wszystkie panny młode podążają za najnowszymi
      trendami, więc przypuszczam, że ktoś się skusi, gdyż cena jest w porządku. Inna
      sprawa, że teraz sezon na śluby się skończył, ale może w nowym roku? Pozdrawiam
      serdecznie i trzymam kciuki za udaną sprzedaż.
    • julka3006 Re: Czy wam się podoba... 29.10.06, 08:32
      ile jestes po slubie? ile czasu juz z nia walczysz?
      • red_artist Re: Czy wam się podoba... 29.10.06, 11:11
        Po slubie 2 lata, ale dopiero pare tygodni temu pomyslalam, ze nie wytrzymam dluzej, bo mi tyle miejsca w szafie zajmuje!
        Ech, zdarzaly sie potencjalne kupujace (bo wywiesilam ogloszenie tez w realu), ale za bardzo chyba w siebie wierzyly - po prostu nie wchodzily w kiecke, a tym bardziej w gorset sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka