keitii01 30.10.06, 13:48 Szukam dobrego fotografa, kamerzystę oraz orkiestrę z Koszalina z wolnym terminem 15.09.07. Może któraś z Was może kogoś polecić, z góry serdeczne dzięki)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanwar Re: Wesele 2007- Koszalin 30.10.06, 14:55 większość par robi zdjęcia w Deberze (zlokalizowani na Zwycięstwa, koło księgarni naukowej), ale ja widziałam ich zdjęcia i ich pracę na kilku plenerach i się nie zdecyduję.choć tacy źli nie są. nam polecono jakiegoś pana fotografa z którejś lokalnej gazety (szczegółów nie znam, bo tym zajmuje się mój narzeczony).dobre zdjęcia robi też pan Jan fotografujący w LO Dubois.w internecie znalazłam też paru fotografów, ale wiem tyle o nich, ile napisali o sobie. jeżeli chodzi o kamerę, to nie mam rozeznania, bo my nie chcemy kamerzysty.wpadła mi jedynie w rękę taka ulotka, jak szukaliśmy sali, ale za jakość, itp tego pana nie ręczę (Radosław Stojek, 94-3431710,0604641138, wideofilmowanie Panorama). mam też pare namiarów na orkiestry, ale muszę poszukać kartki-potem napiszę-ale to też nic sprawdzonego. może z czasem będę mogła Ci pomóc więcej, bo my ślubujemy w kwietniu (a oprócz sali prawie nic jeszcze nie mamy). gdzie planujecie wesele?który kościół? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
keitii01 Re: Wesele 2007- Koszalin 30.10.06, 15:48 Na wesele zdecydowaliśmy się w hotelu Gromada (wbrew pozorom na 100 os ciężko nam było znaleźć w tych okolicach lokal), ślubujemy w kościele św Kazimierza- taki biały kościółek Poza tym również jeszcze nic nie mamySzukałam informacji na necie, ale nie wiem na ile są one wiarygodne...każdy próbuje sie pokazać z jak najlepszej strony, wypisują o sobie same pozytywy. Jak tylko czegoś sie jeszcze dowiem- dam Ci znaćZaangażowaliśmy rodzinę Narzeczonego mają również się rozeznać (mnie dzieli odległość ponad 300 km więc mam troszkę utrudnione zadanie Mam nadzieję że będziemy w kontakcie A Wy jaką macie salę, gdzie ślubujecie?? Dziękuję za pomoc i życzę powodzenia w poszukiwaniach Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar Re: Wesele 2007- Koszalin 30.10.06, 17:37 my zamówiliśmy salę w hotelu Formuła już w lutym.na wszelki wypadek, bez zaliczki, żeby coś mieć.w międzyczasie mieliśmy się rozejrzeć, ale jakoś czasu za bardzo nie było.zwiedziliśmy tylko Czarny Tulipan. Formułę polecali nam znajomi, w końcu sami byliśmy tam na weselu i jest ok.da się dogadać z właścicielem, kucharkami, itp.wszystko to, co nas interesowało było, więc daliśmy spokój z szukaniem innej opcjii.we wrześniu zadzwonił właściciel z pytaniem czy dalej chcemy salę, bo jest na nasz termin zainteresowanie (kolejne dwie pary)i jak tak, to musimy wpłacić 500 zł zaliczki.wpłaciliśmy i mamy to już z głowy.sala jest nasza.innym współczuję, ale na pewno znajdą coś dla siebie. na marginesie ponoć rewelacyjna sala z wszystkimi bajerami jest w Wilkowie koło seminarium i nie tak drogo.my się nie zdecydowaliśmy, bo nasze wesele będzie na 60 osób około, więc dużego lokalu nam nie trzeba. wybraliście śliczny kościół. ze zwględu na schody wewnątrz na ślubach sprawia niesamowite wrażenie. my chcemy zrezygnować z naszego parafialnego kościoła św.Ducha i zamienić go na kościół św. Loioli na końcu Frańciszkańskiej.jutro mamy zamiar coś z tym zrobić, bo oprócz tej sali jesteśmy w polu, a do ślubu trochę ponad 5 miesięcy. Powiedz mi proszę, co z naukami przedmałżeńskimi.masz zrobione, robisz w Koszalinie czy tam u siebie? w Duchu jest aż 11 spotkań + 6 paradni.awykonalne.szukamy innej opcji.jutro pójdziemy do katedry. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
stokrota113 Re: Wesele 2007- Koszalin 31.10.06, 07:06 co do nauk to nie wiem jak to wygląda w katedrze. jeśli już będziecie musieli gdzieś odbyć długie to chyba najlepiej u ojców franciszkanów na niepodległości. katechezy prowadzą i obecność dobrowolna w szkole była bardzo duża....a inni to wiadomo jak prowadzą, nie trzeba pisać Odpowiedz Link Zgłoś
katee22 Re: Wesele 2007- Koszalin 05.11.06, 21:48 hej dziewczyny, moge polecić Pana Jana Ziębę z Dubois jest naprawde rewelacyjnym fotografem. mam cudowne zdjecia ze studniowki robione przez niego. natomiast nie polecam Pana Stojka jako kamerzysty bo mialam go na studniowce i klapa tak samo był na weselu mojego kolegi i naprawde beznadzieja. ja mam wesele 8.09.2007 i tez szukam kamerzysty dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrota113 Re: Wesele 2007- Koszalin 30.10.06, 18:57 Pan Jan Zięba o którym pisała inna forumowiczka jest bardzo dobry. Przed studniówką był w naszej szkole i pokazywał różne zdjęcia. Ze ślubu były piękne. Ja ze zdjęć studniówkowych jestem bardzo zadowolona i nie były drogie. Mam nr tel. jeśli byś chciała. Zawsze można się umówić i zobaczyć twórczość. A kamerzysty też szukamy na 8-go września 2007 więc jeśli coś ciekawego znajdziesz to napisz na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar do Stokrota 30.10.06, 21:55 Stokrota poproszę ten numer.dzięki z góry, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stokrota113 Re: do Stokrota 31.10.06, 06:56 ja go dostałam 3 lata temu ale mam nadzieje ze jest aktualny 608090856, lub do domu 094 3403646 Odpowiedz Link Zgłoś
katee22 Re: Wesele 2007- Koszalin 05.11.06, 21:53 cześc stokrota113 ja tez mam wesele 8.09.2007. jak przygotowania załatwiacie juz cos?? ja mam zespol i nic wiecej ale slyszalam ze trzeba wszystko szybciej zalatwiac Odpowiedz Link Zgłoś
sunflowerin Re: Wesele 2007- Koszalin 31.10.06, 23:03 Bardzo dobrzy są Państwo Głowala (to on chyba pracuje w Gazecie), fotografują i kamerują wspólnie. Polecam. Uwiecznili moj wielki dzień w tym roku tel. 094 340 48 37 Odpowiedz Link Zgłoś
keitii01 Re: Wesele 2007- Koszalin 02.11.06, 12:27 Dziękuję ślicznie za namiary a jednocześnie gratuluję tego "wielkiego dnia". A gdzie mieliście wesele??? Wszystko przebiegło po waszej myśli??? Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego) Odpowiedz Link Zgłoś
katee22 Re: Wesele 2007- Koszalin 05.11.06, 21:51 hej dziewczyny, moge polecić Pana Jana Ziębę z Dubois jest naprawde rewelacyjnym fotografem. mam cudowne zdjecia ze studniowki robione przez niego. natomiast nie polecam Pana Stojka jako kamerzysty bo mialam go na studniowce i klapa tak samo był na weselu mojego kolegi i naprawde beznadzieja. ja mam wesele 8.09.2007 i tez szukam kamerzysty dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
pati_m Re: Wesele 2007- Koszalin 05.11.06, 21:55 Ja mogę polecić świetną firmę dekoracyjną z Koszalina właśnie - mogę Ci przesłać dane na maila, jeśli byłabyś zainteresowana. Albo nawet mogę sprzedać Ci własną dekorację, robioną przez tą firmę, jeśli wolałabyś Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar pati_m 05.11.06, 22:47 poproszę na gazetowego namiary i może jakąś fotkę dekoracji.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pati_m Re: pati_m 05.11.06, 23:11 Będę w domu jutro wieczorem, to prześlę zarówno namiary, jak i fotki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś