31.10.06, 12:58
Dziewczyny, czy któraś z Was miała taką suknie albo widziała w niej zdjęcie
zwykłej dziewczyny? Nie wiem czy uda mi się wkleić zdjęcie, to jest Urszula
Mateja nr 516.

slubne.pl/?pid=3&col=29&item_id=1227&cmd=show_item&gallery_id=&shift=3
Obserwuj wątek
    • ala-81 Re: suknia 31.10.06, 13:01
      śliczna, ile kosztuje?
      • ashton Re: suknia 31.10.06, 13:05
        Ile ta konkretnie to nie wiem. Miałam model 505, kosztował 2370 zł (liczbo
        grzmij!!!)
        • anusiaczek87 Re: suknia 31.10.06, 13:41
          na www.slub.waw.pl jakas dziewczyna chce DOKLADNIE taka sprzedac smile

podaje opis:
          Sprzedam wdzięczną białą suknię ślubną, podpinany krótki tren, jednoczęściowa,
          z błyszczącą koronką, linia A, bez ramiączek, ale niezupełnie odkryty dekolt –
          koronka wiązana cieniutką tasiemką na szyi (tzw. dekolt amerykański, poprawia
          proporcje sylwetki osób o szczupłej „górze”wink. Poza tym nie trzeba zakładać
          bolerka do kościoła. Materiał sukni jest zebrany z boku, co wysmukla,
          i „spięty” tiulowym kwiatem z opadającymi z niego delikatnymi „łodyżkami” z
          tiulowymi listkami na końcach. Suknię kupiłam w salonie Tylko Ona w Warszawie
          za 2300 zł. Dodam pasujący do kwiatu przy sukni stroik do włosów (założony po
          północy) i rękawiczki. Możliwość przymiarki w Warszawie, ew. w Białymstoku.
          Mogę wysłać inne zdjęcia.
          rozmiar:
          36/38, 170-172 cm (szyta na 169+ 5cm obcas, możliwość skrócenia)
          cena:
          800 zł (do negocjacji)
          kontakt:
          0508 925 278, gadugadu 5391024
          e-mail:
          lumiere@interia.pl
      • mysza_klapsiara Re: suknia 31.10.06, 20:34
        2400 smile
    • izik1981 Re: suknia 31.10.06, 14:42
      W salonie Tylko Ona kosztuje 2230 zł.
      Chciałam zobaczyć ja na zwykłych zdjęciach bo jak przymierzałam to bardzo się
      odbijał drut przez materiał ale może dały mi złą halkę.
      • anusiaczek87 Re: suknia 31.10.06, 15:03
        to do niej jest halka z drutem? moze lepiej bez?
    • izik1981 Re: suknia 31.10.06, 20:30
      Założyli mi na halke i to z dwoma drutami. Na pewno można bez ale ja bym
      chciała aby moja suknia była troche szersza u dołu a taka bez druta będzie się
      plątać między nogami. Ale materiał jest tak cieniutki, że drut widać, chyba że
      dali mi złą halkę.
      • mysza_klapsiara Re: suknia 31.10.06, 20:39
        Ja przymierzałam halkę z dwoma kołami - jedno na poziomie ud, drugie na dole i nic się nie odbijało na materiale. Przypuszczam, ze wszystko zależy od halki.
    • mysza_klapsiara Re: suknia 31.10.06, 20:37
      Ja będę miała taką suknię tylko w kolorze ecru. Jestem już po drugiej przymiarce i suknia jest śliczna. Niestety zdjęć nie mam, ale zapewniam, że wygląda tysiąc razy lepiej niż na zdjęciu. Mam ten komfort, że zamawiam suknię w Katowicach w pracowni projektantki. Na zdjęciu suknia jest bez halki, ja jednak zdecydowałam się na halkę, bo suknia ślicznie się układa. Jeśli masz jakieś pytania, pisz. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka