Gość: lena IP: *.crowley.pl 11.08.06, 13:10 statystycznie pod wzgledem urokliwości:)wygrywa Chania na Krecie a na Rodos ktore miasto porównywalnie piekne,romantyczne??? dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Na Krecie - Chania a na Rodos - ...!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 13:17 Oczywiście Rodos i Lindos. Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: Na Krecie - Chania a na Rodos - ...!! 11.08.06, 13:27 Sprawdź statystycznie fotogeniczność i urokliwość Lindos: pl.trekearth.com/gallery/Europe/Greece/South_Aegean/Dodekanisos/Lindos/ bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evulevu Re: Na Krecie - Chania a na Rodos - ...!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 13:44 Wg mnie Lindos i Rodos zdecydowanie "przewyższają" Chanię :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy06 Re: Na Krecie - Chania a na Rodos - ...!! 11.08.06, 23:24 Rodos, szczególnie stare miasto wieczorami. ale chwaliłam sobie mieszkanie poza miejskim zgiełkiem w Ixii - dojazd autobusem ok. 10 min. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Na Krecie - Chania a na Rodos - ...!! 12.08.06, 00:11 Rodos i Lindos są super, ogólnie Rodos bardziej mi się podobało niż Kreta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Na Krecie - Chania a na Rodos - ...!! IP: *.crowley.pl 12.08.06, 15:11 dzieki!wlasnie z tego co obserwuje Rodos cieszy sie lepszą opinia niz Kreta.Na Krecie bylam za rok Rodos!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś