m.brodka 11.11.06, 23:39 ale jestem szcęśliwa pewnie brukowce za kilka dni tez to ogłoszą. Ale Wy wiecie pierwsze hiphip hurra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gawronekk Re: Wychodzę za mąż 11.11.06, 23:44 moge byc Twoja psiapsiółą plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
misumi Re: Wychodzę za mąż 11.11.06, 23:46 Super Ja też wychodzę za mąż! Tyle że nie muszę się pod nikogo podszywać! Odpowiedz Link Zgłoś
m.brodka Re: Wychodzę za mąż 11.11.06, 23:47 to co sławni nie moga na forum pisac??? co???? Juz nam nic nie wolno Twoim zdaniem? A zresztą nie musisz mi wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
misumi Re: Wychodzę za mąż 11.11.06, 23:49 A wiesz co g mnie obchodzi czy jesteś sławna czy nie! A napewno jakbyś była to nie obnosiła się z tym.. a swoja drogą kim ty k jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Wychodzę za mąż 12.11.06, 02:24 Zdradz nam za kogo wychodzisz, plisssss..... Wiesz, ja od kilku lat mieszkam poza PL i raczej nie znam obecnych "gwiazdek", a domyslam sie , ze do nich sie zaliczasz, bo taka Jande to znam Odpowiedz Link Zgłoś
kassiekk ??? 12.11.06, 21:08 Co to jakas znowu kolejna oszustka??? nie uwieze poki nie uslysze oficjalnie. Na azie uwazam ze nia nie jestes, a to ochydne podszywac sie pod kogos... Odpowiedz Link Zgłoś
martynka825 Re: Wychodzę za mąż 12.11.06, 21:30 to pewnie Małgorzata, Marianna, albo jeszcze inne imie ... a sławna oczywiście w swoim gronie napewno Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu Re: Wychodzę za mąż 12.11.06, 21:35 Właśnie dlatego nie chciałabym być nigdy sławna Jakaś głupiutka dziewczynka podszywająca się pod M. Brodke hmmm Jeśli ten post miał być śmieszny to przykro mi ale nie wyszło! Odpowiedz Link Zgłoś
dianam Re: Wychodzę za mąż 13.11.06, 18:32 nie wiem co ludzie widzą w pisaniu takich głupich tekstów jak ten post; nawet słów na dalszy komentarz!!! Odpowiedz Link Zgłoś