27.11.06, 08:15
Czy ktoś miał sesję zdjęciową we wnętrzach Pałacu w Wilanowie? Czy trzeba to
jakoś wcześniej z kimś załatwiać?
Obserwuj wątek
    • magdaliena1 Re: Wilanów 27.11.06, 08:57
      Niestety, we wnętrzach pałacu w Wilanowie nie wolno robić zdjęćsad Brałam ślub we
      wrześniu w kościele w Wilanowie, w ogóle jestem Wilanowianką z urodzenia i
      myślałam, że uda mi się ich jakoś przekonać, ale nie... Nie ma takiej możliwości!

Łaskawie się zgadzają na zdjęcia w parku, ale fotograf nie może mieć statywu, bo
      na profesjonalną sesję (a statyw jest jej symbolem, widocznie) trzeba mieć
      pozwolenie (pewnie trzeba płacić).

Nie są mile nastawieni do klientów. Mój Narzeczony złamał nogę na dwa tygodnie
      przed ślubem, poszłam więc do nich z zapytaniem, czy mogliby wypożyczyć melexa
      do wożenia mojego kuternogi, oczywiście za opłatą. Znowu okazało się, że nie ma
      takiej mozliwości.

Jednym słowem - musisz wybłagać piękną pogodę i fotografować się w parku. Jeśli
      natomiast zależy Ci na wnętrzach pałacowych, to na pewno w środku można się
      fotografować w pałacyku w Jabłonnie, ale to już całkiem inna historia....
      • gosiaf88 Re: Wilanów 28.11.06, 19:47
        ja pracowałam przez parę miesięcy w pałacu w Wilanowie i osobiście
        uczestniczyłam w zdjęciach młodej pary w jednej z sal muzealnych.nie pamiętam
        ile dokładnie to kosztuje ale przypominam sobie,że cena mnie poraziła.muzeum
        zarabia sporo na wynajmowaniu sal na różne imprezy więc dlaczego miałoby
        rezygnować z takiej okazji?
        trzeba sie skontaktować z Działem Obsługi Publiczności dop@muzeum-wilanow.pl
        • gosiaf88 Re: Wilanów 28.11.06, 20:01
          tel.do Działu Obsługi Publiczności 0-22 842-81-01, wew. 200
    • personifikowany Re: Wilanów 15.02.15, 12:56
      W dniu wczorajszym tj 14.02.2015 r byliśmy w Wilanowie by obejrzeć tzw mapping,i proszę sobie wyobrazić że niestety ale zapowiadany w internecie oraz w kasach Pałacu Wilanowskiego o godzinie 17,30 pokaz iluminacji nie odbył się.Kiedy zapytaliśmy panów z obsługi Pałacu dlaczego wprowadzacie w błąd mieszkańców Warszawy i nie tylko,,panowie byli bardzo ubawieni.Współczuje rodzicom którzy musieli przejeżdżać z dziećmi z poza Warszawy,tym bardziej że wczoraj nie było zbyt ciepło.Żenująca obsługa i TOTALNA DEZINFORMACJA..
      • angazetka Re: Wilanów 15.02.15, 22:15
        Skoro piszesz, że wczoraj nie było ciepło, to sam wprowadzasz w błąd tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka