kasia_niemcy Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 07.12.06, 22:03 Witajcie, my sie pobieramy 2.6.2007 a mamy juz zalatwione: Kosciol na godzine 15.00 Sale Kamerzyste Fotografa Zespol Suknia moja zamowiona samochod zaproszenia idziemy zamowic w przyszlym tygodniu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mysiasta Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 10:21 Witajcie! my mamy ślub 16.06.2007 i mamy załatwione dopiero: śalę, kościół, i wodzierja, sukienkę idę szukać w styczniu a zaproszenia też jakos powoli będziemy wybierac (mamy jeszcze dyelmaty co do formy ) tak więc nam jeszcze trochę zostało załatwiana, ale myślę ze damy rade pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
marsupilami25 Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 12.12.06, 10:49 Póki co, to mamy masę drobnych pomysłów na skromny ślub i wesele. Zabieramy się za kompletowanie dokumentów, i to chyba tyle co Nam potrzebne. Odpada organizacja: sali, kamerzysty, zespołu. Sukienka od ręki, bez zbędnych "procedur" narzucanych przez niektóre salony - max. tydzień na ewentualne poprawki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia47 Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 10:26 slub 2 czerca. mamy: koscol 17:00 sale hotel orkiestre sale, hotel kamerzyste fotografa Odpowiedz Link Zgłoś
armstrong82 Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 12:14 ten sam dzień, ta sama godzina mamy: kościół restauracje noclegi dla gości suknia zamówiona dj fotograf Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 10:29 sale, termin w kościele, zespoł, kamerzyste i fotografa Odpowiedz Link Zgłoś
ziompolka Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 10:34 My mamy wesele 30.06.2007 Póki co mamy: Kościół salę kamerzystę fotografa upatrzoną suknie ślubną prawie zakończone nauki przedślubne wybrane, ale jeszcze nie wybrane zaproszenia No to chyba tyle na chwilę obecną) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi25 Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 11:05 No a my będziemy sobie ślubować 9.czerwca: no i mamy: 12:00 fryzjer, 15:30 fotograf, 17:15 ślub, potem sala, kamerzysta,dj- to juz jest. Zaproszenia będę robić sama, sukienka upatrzona (choć wacham się miedzy tymi: www.suknieagnes.pl/k2007/1549a.jpg lub www.sinceritybridal.com/photos_big/3144_b1_050919085205.jpg Samochodu nie mamy, choć nie przywiązuje do niego wielkiej wagi i nie bardzo mnie rusza to czym pojade do slubu, wiec sie tym narazie nie martwie. Tak więc to co chyba najważniejsze już mamy zorganizowane Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lubna yoshi 08.12.06, 12:59 i którą wybrałaś? ja kiedyś mierzyłam www.suknieagnes.pl/k2007/1549a.jpg uważam, że jest prześliczna, choć w tej, którą wybrałam (w zupełnie innym stylu) wyglądam dużo lepiej. niemniej z tych dwóch Twoich - zdecydowanie z kolekcji agnes taka skromna opinia ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
yoshi25 Re: yoshi 08.12.06, 19:16 Dziękuje lubna. W tej chwili jestem też bardziej skłonna ku tej z agnes. Zreszta Agnes ma dużo śliczniutkich sukienek. No ale w tej sie najlepiej czułam. ta z sincerity tez mi sie marzy, ale decyzje mam czas by podjąc do konca stycznia. Tak sie umowilam w salonie Dzieki za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
liste_k Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 11:35 Hej, My ślubujemy 23.06.07 i mamy: zespół salę (Siedliska) kościół na 17:30 (Piaseczno) fotografa kamerzystę chodzimy na nauki suknie zaczęłam przeglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
monika1881 Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 11:44 Ślub 30 czerwca, a mamy załatwione: Kościół Zespół salę fotografa kamerzystę nauki przedmałżeńskie trochę jeszcze zostało, ale napewno się wyrobimy. Sukni szukać zaczynam w lutym, a zaproszeń w styczniu Pozdrawiam wszystkie panny młode 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
agawia84 Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 12:19 ślub 30.06.2007r. mamy już: - kościół (godz. 16.00) - salę (będzie 200 gości) - hotel dla gości (ok. 40 miejsc naclegowych) - fotografa (innego na plener i innego do zdjęć studyjnych , w kościele i na sali) - kamerzystę (profesjonalna firma SPECTOR) - samochód (biała 11 metrowa limuzyna , najnowszy model) - zaproszenia już wydrukowane (Cartalia - Pefredo) - zespół (Prodisc, nie było żadnego innego wolnego na ten termin - wybraną suknię ślubną www.demetrios.pl/product_info.php?products_id=66 - wybrane obrączki (Apart, wz. 361 z kolakcji ekskluzywnej) - nauki przedmałżeńskie i poradnię - czekoladową fontannę - bomboniery dla gości (pudełeczka z 1 gr. w środku na szczęście) - fryzjera - wizażystkę na razie tyle! mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
aluszru Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 12:24 16.06.2007 w zasadzie tylko godzina w kościele, wstępnie lokal, wstępnie dj. I nic więcej. I wcale mi się jakoś nie chce nic więcej załatwiać. Boże, niech ta jesienio- zima się skończy bo zwariuję. Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 12:53 16 czerwiec zespół sala dekoratorka kucharka kamerzysta i fotograf kościół musimy dokładnie ustalić zaproszenia samochód kolor garnituru muszę umówić się jeszcze z krawcową Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja4 Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 13:17 30 czerwiec my juz mamy sale www.parkowa.pl/ zespół kamerzyste kościół odbyte nauki przedmałżeńskie zaproszenia włsnie robie sama sukienka juz sie szyje www.sinceritybridal.com/eu_po/collection_popup.php?id=490 buty www.artediroma.com/img/katalog2006.jpg nr 410 kupilismy juz alkohol to chyba tyle pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_niemcy Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 13:22 Bardzo podobaja mi sie buty na tej stronie, mozesz powiedziec gdzie mozna je klupic?? Z gory dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja4 Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 14:27 cześc ja kupiłam w gliwicach w salinie Anna, bo tam znalazłam je najtaniej, mozesz wybrac sobie kolor od złotego po biały, są super se skóry i slicznie lezą na nodze. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_niemcy Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 14:33 Dzieki za info, ja jestem ze Szczecina ale poszukam moze tu najde Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja4 Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 14:40 www.artediroma.com/partnerzy.html tu masz adresy salonów co sprzedaja te buty papapa Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_niemcy Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 14:41 Super dzieki, ale widze ze niestety nie ma w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 13:35 Ooo, nareszcie jakaś "nowa" strona z butami, do tej pory znalam tylko strony tylko elizabeth, bialebuty itp, rylko... Jesli masz jeszcze jakies inne strony z butami slubnymi to podaj prosze Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja4 Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 14:37 szukałam jeszcze butów na tych stronach ale buty "arte" to strzał w 10 www.grafshoes.com.pl/kolekcja.html www.viola.bigduo.pl/oferta_1.htm www.decoratifstudio.com/obuwie.html pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olalukasz Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 13:37 my mamy ślub 11.08 na razie mamy: -sala, Góralska Chata; -kościół; -fotografa; -kamerzysta (dogrywamy); -suknia ślubna wybrana; -strój Pana Młodego wybrany; -zespół; -oprawa mauzyczna ślubu (dogrywamy). Odpowiedz Link Zgłoś
isztarek Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 14:38 NARZYCZONEGO Odpowiedz Link Zgłoś
1234a55 Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 14:39 ślub 16.06 o 16: mamy kościół + załatwione nauki lokal orkiestre kamerzyste/fotografa zamówioną suknie ślubną/ upatrzoną formę zaproszeń wstępnie wybrany rodzaj ubrania męskiego - surdut angielski Odpowiedz Link Zgłoś
kb155 Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 18:30 cześć, a ja mam małe pytanie czy któraś z Was mogłaby polecić zespół z Warszawy na czerwiec a dokładnie na 23 czerwca 2007 (oczywiści nie podpytuję dziewczyn z 23 )) moja prośba wynika z tego, że niestety okazało się, że nasz zespół nie może u nas zagrać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 20:14 ślub 23 czerwca o 16.00 mamy: termin w kościele salę kamerzystę fotografa zespół śwaidków -powiadomionych, zgodzili się pomysł na zaproszenia (będziemy robić sami) część alkoholu (wódka) zamówioną suknię wiem, jaki chcę bukiet wstępnie zarezerwowaną fryzjrkę i wizażystkę rodziców, którzy się nie wtrącają ze swoimi pomysłami (całe szczęście!! ) jeszcze dużo czasu... Przestrzeń sugeruje, by się przemieszczać, jednak jedynym celem podróży mędrców jest ich dom. Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 08.12.06, 20:17 ślub 23 czerwca o 16.00 mamy: termin w kościele nauki przedmałżeńskie (jeszcze poradnia została) salę kamerzystę fotografa zespół świadków -powiadomionych, zgodzili się pomysł na zaproszenia (będziemy robić sami) część alkoholu (wódka) zamówioną suknię wiem, jaki chcę bukiet wstępnie zarezerwowaną fryzjrkę i wizażystkę plan całego dnia (choć wadomo, że plan to coś co niezbyt się udaje ) rodziców, którzy się nie wtrącają ze swoimi pomysłami (całe szczęście!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
alekas Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 10.12.06, 11:51 Witam serdecznie My slub bierzemy 9 czerwca o godzinie 18. Do tej pory mamy zalatwione juz prawie wszystko tzn.: -kosciol (data i godzina) -bierzmowanie -nauki przedmalzenskie - jeszcze bez poradni -swiadkowa bo swiadka chwilowo brak (ale moze w przyszla sobote sie to zmieni) -sala -kucharka i kelnerki -zespol -fotograf -sukienka (w tym tygodniu wplacam zaliczke) www.mlodaimoda.pl/suknieslubne/3.html model reprise -samochod (stary i stylowy naz ktory zachorowal moj narzeczony i zrobil mi tym wielka niespodzianke) -zaproszenia...szukam i znalezc nie moge,a sama robic nie chce z prostej przyczyny brak czasu. -urlop w pracy zaklepany reszta w tokuczyli: -dodatki do stroju panny mlodej -ubranie mlodego (posiadamy dosc dobry pomysl,trzeba tylko sie przejsc po sklepach) przed nami wszystkie zakupy jedzeniowo-alkoholowe (mordega) Odpowiedz Link Zgłoś
dottanovia 23.06 :) 08.12.06, 20:18 My mamy wyznaczoną datę na 23 czerwca w Warszawie . Do tej pory mamy: - zarezerwowaną datę w kościele - rezerwację i wpłaconą zaliczkę w restauracji - rezerwację samochodu, aczkolwiek podejrzewam, że ją odwołamy, ale to się jutro okaże - podpisaną umowę u fotografów (reportaż i plener) - -"- kamerzystów - -"- z firmą dekoratorską - wybraną cukiernię - dokonane nauki - zaproszenia (ale bez druku) - obrączki - biżuterię oraz podwiązkę dla mnie i spinki dla Pana Młodego - chyba wybranego dj'a (ale to się okaże w styczniu ) Teraz jestem na etapie poszukiwania wykonawców oprawy muzycznej na mszę ślubną . Szczerze mówiąc rozpisałam sobie wszystko, co jest do załatwienia do dnia ślubu i aż teraz nie dowierzam, że aż tak dużo jest tego wszystkiego P;. Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: 22.06 08.12.06, 23:51 restauracja zarezerwowana upatrzona suknia, tort i zaprosznia, niestety tylko upatrzona Odpowiedz Link Zgłoś
makwa.lz Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 11.12.06, 14:37 nie czerwiec, a 19.maj. mamy jak narazie: - kościół - ale bez konkretnej godziny - restauracje z menu - pokoje dla gosci - OBRACZKI - samochod do konca grudnia bedzie zamowiona suknia - szyje ja. ale projekt juz jest i sie nie stresujemy narazie ze nie mamy jeszcze wszystkiego zalatwionego. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia2828 Re: Panny Młode z czerwca 2007 co juz macie???? 12.12.06, 10:07 juz prawie wszystko mamy... pozostało kupić obrączki i ciasta + alkohol ale to bezposrednio przed ... teraz urządzamy sobie swoje gniadko i nie możemy sie doczekać ))))) pzdrawiam wszystkie Panny Młode 2007 Odpowiedz Link Zgłoś