basia1125 13.12.06, 10:12 Mam pytanie dot. zespolu Pan Majster. czy orientujecie sie czy zespol gra tylko w Katowicach czy dojezdzaja tez w inne miejsca? I ile mniej wiecej trzeba bedzie zaplacic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marchewkowa_panienka Re: Pan majster - pare pytan... 13.12.06, 10:20 A dlaczego nie zapytasz o to samego zespolu? Nie rozumiem, czesto pojawiają sie takie pytania na forum - "ile kosztuje sesja u fotografa X, ile kosztuje zespol Y i czy gra takie piosenki, jaka jest cena kamerzysty YY" - przeciez jesli nawet dostaniesz tutaj odpowiedź to i tak ona w żaden sposób nie będzie wiążąca dla owego wykonawcy.... więc gdzie sens? Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: Pan majster - pare pytan... 13.12.06, 13:15 wysylalam kiedys maila do zespolu z tym samym pytaniem, odpisali ze dojezdzaja(wtedy Wy pokrywacie koszty dojazdu)a za jeden dzien grania biora 2500. napisz najlepiej maila do nich: admin@panmajster.com Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: Pan majster - pare pytan... 13.12.06, 13:16 jak jestes zainteresowana to znalazlam jeszcze numer tel, moge wyslac na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: Pan majster - pare pytan... 13.12.06, 13:35 Panmajster z Butomia - jedna z najlepszych kapel na Śląsku. Polecam. www.panmajster.com/ PS. Koszt w granicy 2.500 do 3.000zł. Pozdro Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Re: Pan majster - pare pytan... 13.12.06, 21:48 Dzieki dziewczyny za info. Nr tel mam te co na stronie internetowej; nantu, jesli masz jakies inne, to jak najbardziej. Jeszcze raz dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: Pan majster - pare pytan... 13.12.06, 21:55 sprawdzilam wlasnie i ten numer, ktory wyslali mi w mailu to ten z ich stronki Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Re: Pan majster - pare pytan... 13.12.06, 22:16 No nic, dzieki i tak. Hmmm, troche drogi ten zespol, ale jak do tej pory, nie znalazlam lepszego z moich okolic. Ja szukam czegos wlasnie takiego - bardziej rockowe niz weselne Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: Pan majster - pare pytan... 13.12.06, 23:28 a skad jestes? bo nas na nich tez niestetynie stac, ale i tak znalezlismy rockowy zespol, placimy 1500zl Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Re: Pan majster - pare pytan... 14.12.06, 19:00 Ja jestem z Tarnowa. Daj mi namiar na ten zespól, ktory znalazlas, moze nam tez sie spodoba. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: Pan majster - pare pytan... 14.12.06, 19:34 ale niestety ten zespol, ktory u nas bedzie gral jest z raciborza i nie dojezdza przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
basia1125 Re: Pan majster - pare pytan... 14.12.06, 23:18 Ojj, szkoda A moze znasz jakis inny zespol o takim brzmieniu, z malopolski, albo dojezdzajacy?? Odpowiedz Link Zgłoś
nantu Re: Pan majster - pare pytan... 14.12.06, 23:23 jestem ze slaska, wiec nie mam pojecia jak Ci pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: Pan majster - pare pytan... 15.12.06, 10:55 Polecam bardzo dobry zespół z Dąbrowy Górniczej, który napewno przyjedzie do Małopolski, jest to zespół grający na żywo, z perkusją elektroniczną, super wokalistą - Nazywają się NON STOP. Podaję linka do strony gdzie znajdziesz namiary na nich.Zespół nie jest rockowy ale warty polecenia, gdyż jest to górna półka ze Śląska. Pozdrawiam i jak będzie dalej problem prosze o meila ze strony. stagemusic.pl/ Marcus videobeta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś