Dodaj do ulubionych

Pan majster - pare pytan...

13.12.06, 10:12
Mam pytanie dot. zespolu Pan Majster. czy orientujecie sie czy zespol gra
tylko w Katowicach czy dojezdzaja tez w inne miejsca? I ile mniej wiecej
trzeba bedzie zaplacic??
Obserwuj wątek
    • marchewkowa_panienka Re: Pan majster - pare pytan... 13.12.06, 10:20
      A dlaczego nie zapytasz o to samego zespolu?

Nie rozumiem, czesto pojawiają sie takie pytania na forum - "ile kosztuje sesja
      u fotografa X, ile kosztuje zespol Y i czy gra takie piosenki, jaka jest cena
      kamerzysty YY" - przeciez jesli nawet dostaniesz tutaj odpowiedź to i tak ona w
      żaden sposób nie będzie wiążąca dla owego wykonawcy.... więc gdzie sens?
      • nantu Re: Pan majster - pare pytan... 13.12.06, 13:15
        wysylalam kiedys maila do zespolu z tym samym pytaniem, odpisali ze
        dojezdzaja(wtedy Wy pokrywacie koszty dojazdu)a za jeden dzien grania biora
        2500. napisz najlepiej maila do nich: admin@panmajster.com
        • nantu Re: Pan majster - pare pytan... 13.12.06, 13:16
          jak jestes zainteresowana to znalazlam jeszcze numer tel, moge wyslac na gazetowego.
          • videobeta Re: Pan majster - pare pytan... 13.12.06, 13:35
            Panmajster z Butomia - jedna z najlepszych kapel na Śląsku. Polecam.
            www.panmajster.com/
            PS. Koszt w granicy 2.500 do 3.000zł.
            Pozdro
            Marcus
            videobeta.com/
            • basia1125 Re: Pan majster - pare pytan... 13.12.06, 21:48
              Dzieki dziewczyny za info. Nr tel mam te co na stronie internetowej; nantu,
              jesli masz jakies inne, to jak najbardziej.
              Jeszcze raz dziekisuspicious pozdrawiam
              • nantu Re: Pan majster - pare pytan... 13.12.06, 21:55
                sprawdzilam wlasnie i ten numer, ktory wyslali mi w mailu to ten z ich stronkiwink
                • basia1125 Re: Pan majster - pare pytan... 13.12.06, 22:16
                  No nic, dzieki i tak. smile
                  Hmmm, troche drogi ten zespol, ale jak do tej pory, nie znalazlam lepszego z
                  moich okolic. Ja szukam czegos wlasnie takiego - bardziej rockowe niz weselne smile
                  • nantu Re: Pan majster - pare pytan... 13.12.06, 23:28
                    a skad jestes? bo nas na nich tez niestetynie stac, ale i tak znalezlismy
                    rockowy zespol, placimy 1500zl
                    • basia1125 Re: Pan majster - pare pytan... 14.12.06, 19:00
                      Ja jestem z Tarnowa. Daj mi namiar na ten zespól, ktory znalazlas, moze nam tez
                      sie spodoba. dzieki smile
                      • nantu Re: Pan majster - pare pytan... 14.12.06, 19:34
                        ale niestety ten zespol, ktory u nas bedzie gral jest z raciborza i nie
                        dojezdzasad przykro mi...
                        • basia1125 Re: Pan majster - pare pytan... 14.12.06, 23:18
                          Ojj, szkoda sad A moze znasz jakis inny zespol o takim brzmieniu, z malopolski,
                          albo dojezdzajacy??
                          • nantu Re: Pan majster - pare pytan... 14.12.06, 23:23
                            jestem ze slaska, wiec nie mam pojecia jak Ci pomocsad
                          • videobeta Re: Pan majster - pare pytan... 15.12.06, 10:55
                            Polecam bardzo dobry zespół z Dąbrowy Górniczej, który napewno przyjedzie do
                            Małopolski, jest to zespół grający na żywo, z perkusją elektroniczną, super
                            wokalistą - Nazywają się NON STOP. Podaję linka do strony gdzie znajdziesz
                            namiary na nich.Zespół nie jest rockowy ale warty polecenia, gdyż jest to górna
                            półka ze Śląska.
                            Pozdrawiam i jak będzie dalej problem prosze o meila ze strony.
                            stagemusic.pl/

Marcus
                            videobeta.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka