agooo 19.12.06, 10:38 Panna Młoda do swojej sukni ma futrzane bolerko a co dla swiadkowej? chyba tylko szal pozostaje nie mam pomysłow no ale przeciez nie bede stala w plaszyku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agooo Re: a dlaczego nie plaszczyk ? 19.12.06, 11:18 no ale tak w plaszczu przed oltarzem to tez nie zabardzo pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: a dlaczego nie plaszczyk ? 19.12.06, 12:07 Moja siostra, ktora ma byc moja swiadkowa zamierza ubrac plaszcz i kostium do kosciola. Zreszta byla w kosciele ostatnio i mowila ze jest strasznie zimno wiec koniecznie musi miec plaszczyk. a ja nadal nie zdecydowalam czy byc w futerku w kosciele czy zdjac Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: a dlaczego nie plaszczyk ? 20.12.06, 19:06 W listopadzie byłam swiadkowa i miałam na sobie płaszczyk skorzany! Oczywiscie nie sam;P bo pod spodem była sukienka;P W zimie bez plaszcza , czy czegos w tym stylu, to tak nie bardzo - raczej zimno: ( W listopadzie, choc nie było za bardzo zimno, a kosciół był ogrzewany, to i tak zmarzłam, pomimo tego płaszcza Odpowiedz Link Zgłoś
promyczek_k Re: pytanie mam;) 19.12.06, 17:27 Nie widzę powodu, żeby nie ubierać płaszcza. W końcu lepiej, żeby było ciepło. Myślę też, że można ewentualnie krótkie futerko, takie długości kurtki Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: pytanie mam;) 19.12.06, 23:16 moze miec futrzane bolerko w kolorze dopasowanym do sukienki)) Odpowiedz Link Zgłoś
agooo Re: pytanie mam;) 20.12.06, 08:36 i obie bedziemy mialy futrzane bolerka? Wydaje mi sie, ze wtedy mi juz nie bedzie ono pasowalo Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: pytanie mam;) 20.12.06, 09:16 no nie wiem, czemu nie płaszczyk, jak elegancji to ok. A z futerkiem nie kombinuj, co za duzo futerek to nie zdrowo, wystarczy ze jedna będzie miałą futerko Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: pytanie mam;) 20.12.06, 09:23 Kiedys byłam na ślubie, na którym ksiądz poprosił jakiegoś pana, żeby pożyczył młodej płaszczyk, bo bidulka zsiniała z zimna w futrzanym, szerokim "szalu" (było minus 20stopni, a panna miała suknie z odkrytymi plecami i ramionami). Moim zdaniem głupotą jest ubieranie się lekko tylko dlatego, że "w płaszczyku jakoś dziwnie". Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: pytanie mam;) 20.12.06, 09:41 A moze etola. Tylko to chyba nie bardzo ociepli. A plaszcz jak najbardziej, ale nie jakias tam parka tylko porzadny, elegancki welniany plaszcz. Odpowiedz Link Zgłoś