katia8025 29.12.06, 07:40 Witajcie, czy ktoś z Was korzystał z www.zaproszenia-slubne.com?? Jestem ciekawa opinii na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katia8025 Re: Zaproszenia...... 29.12.06, 08:48 słuchajcie bardzo mi zależy na odpowiedziach bo mam z nimi szopki już 2 razy wysyłałam prośbę o próbki i nawet dzwoniłam i ciągle odpowiedż że w przyszłym tygodniu. W sumie to olałabym sprawę ale jedno zaproszenie szczególnie nam się spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
anek45 Re: Zaproszenia...... 29.12.06, 09:15 To pofatyguj się do wyszukiwarki, skoro ci tak zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaskahh Re: Zaproszenia...... 29.12.06, 09:35 wlasnie....mam ten sam problem spodobalo nam sie jedno, nie znalazlam go nigdzie indziej prosilam o probke 7.12, dzwonilam prze dwoma dniami obiecano wyslac powtornie, mam nadzieje ze to uczynia czekam.... Odpowiedz Link Zgłoś
katia8025 Re: Zaproszenia...... 29.12.06, 09:48 u mnie było proszę wysłać trzeciego maila po nowym roku bo ten mógł się gdzieś zapodziać... Odpowiedz Link Zgłoś
kaskahh Re: Zaproszenia...... 02.01.07, 21:08 otrzymalam maila, ze zamowienie poszlo do drukarni i tak oto dalej czekam na nasze probki... Odpowiedz Link Zgłoś
katia8025 Re: Zaproszenia...... 29.12.06, 09:36 no więc pofatygowałam się i niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
lobo25 Re: Zaproszenia...... 29.12.06, 12:31 Wiecie co dziewczyny> Dajmy sobie z nimi spokj, ja już do nich dwa razy pisałam i raz dzwoniłam- za każdym razem wciskają kit, że już , zaraz, natychmiast wysyłają, a poprzednie moje maile musiały niestety gdzieś zaginąć. To sa niepoważni ludzie!!! Nie tak sie traktuje potencjalnego klienta.. no ale cóż może jak przestaną mieć zamówienia to w końcu zaczną nas szanować. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuneczka.pl Re: Zaproszenia...... 29.12.06, 17:27 podobno fajnie szybko i tanio tak slyszalam Odpowiedz Link Zgłoś
mimi78 imex graf 29.12.06, 17:38 polecam całym sercem a tamci nie mają na cokolwiek czasu, lecą masówką i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
katia8025 Re: imex graf 29.12.06, 18:47 czyli w imex graf płacisz za zaproszenie + 150 zł za nadruk + 150 zł za personalizację kopert bo to są opłaty stałe ?? troszkę drogo Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: imex graf 29.12.06, 19:19 a ja podaje Wam linki do fajnej strony z zaproszeniami, gdzie mozna zamowic 2 bezplatne probki zaproszen. Doszly do mnie, sa piekne: www.zaproszenia-itd.pl/sp.php Odpowiedz Link Zgłoś
mimi78 Re: imex graf 29.12.06, 19:31 czyli w imex graf płacisz za zaproszenie + 150 zł za nadruk + 150 zł za persona > lizację kopert bo to są opłaty stałe ?? troszkę drogo Nie prosiłam o koperty. Więc płacę za nadruk i zaproszenia i czyste koperty. Oferte mają bogatą i zaproszenia inne niż widziałam w firmach np. na targach. I uważam że to nie jest drogo i że warto. Dlaczego? Wiele rzeczy zamawiałam już u nich, widziwiałam, zmieniałam, i nigdy nie było z czymkolwiek problemu. Zawsze są przychylni i spełniają widzimisię. Odpowiedz Link Zgłoś
lobo25 wpisujcie linki 29.12.06, 20:47 jw. - jeżeli ktoś ma link do firmy zajmującej się zaproszeniami, która nie olewa ludzi to wpiszcie, chetnie skorzystamy Odpowiedz Link Zgłoś
panna_na_wydaniu Re: wpisujcie linki 02.01.07, 21:20 www.printko.pl Dotarły do mnie dwie próbki, które zamawiałam. Fakt, że na pierwszą czekałam ok miesiąca a na drugą dwa tyg.ale są i jedna z nich szczególnie mi się podoba. Tam będę zamawiac! Odpowiedz Link Zgłoś
kaskahh Re: Zaproszenia...... 07.01.07, 11:28 donosze, ze otrzymalam probki zaproszen, o ktore sie dopominalam i chwale ich za to, ponadto zostaly one wyslane listem poleconym, lepiej pozno niz wcale mam nadzieje ze zanowienie zaproszen nie bedzie tak klopotliwe piekne sa... pozdr.kaska Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: Zaproszenia...... 07.01.07, 11:38 Tak to już jest z próbkami. Niemal zawsze zdarzają się jakieś opóźnienia, z tego co widać po opiniach na forum. Zamówienia zaproszeń realizują szybko i sprawnie, zgodnie z ustaleniami. I nie piszę tu o konkretnej firmie, ale ogólnie. Czytałam już wiele opinii dotyczących przeróżnych zaproszeń i tak to właśnie wygląda. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś