jo.jo1 09.01.07, 15:25 czy prosic zespól aby przygotował parę utworów disco-polo na wesele? jeżeli tak to jakie tytuły sprawdzaja się na weselach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foto_slubik Re: Disco Polo na weselu 09.01.07, 15:29 "weź go do buzi, sialala, weź go do buzi, weź go do buzi, weź! " może byc? Odpowiedz Link Zgłoś
marcys.k Re: Disco Polo na weselu 09.01.07, 15:32 napewno Jesteś Szalona grupy Boys sprawdza się w aranżacji rockowej granej przez kapelę "na żywo" inne kawałki disco-polo w wykonaniu rockowym tez porwą do tańca (ale do tego musi być kapela z normalnym sprzętem a nie grająca z dyskietki) Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: Disco Polo na weselu 09.01.07, 15:39 "Jesteś szalona"! )) Jest jeszcze kilka kawałków weselnych, ale nie pamietam tytułów Odpowiedz Link Zgłoś
domi_mikolka Re: Disco Polo na weselu 09.01.07, 16:23 u nas było kilka kawałków disco-polo, ale w ramach żartu, b ona imprezce tanecznej byli tylko młodzi luzie, którzy na codzien bawią sięprzy innych rytmach. zaraz, zaraz, co my mieliśmy? na pewno "jesteś szalona" i "wolność i swoboda", aaa, no i "czarne konie" Don Wasyla - rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
anula133 Re: Disco Polo na weselu 09.01.07, 16:34 czy "czarne oczy" Iwan&Delfin to tez disco polo? polecam. skutecznie rozkreca towarzytwo Odpowiedz Link Zgłoś
jola.pedagogspoleczny Re: Disco Polo na weselu 09.01.07, 21:12 Moja faworytka: ,,Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem, wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem, żeby ciebie spotkać w małym końcu świata, żeby z tobą zostać na calutkie lata'' Odpowiedz Link Zgłoś
liste_k do jola 10.01.07, 08:52 ech, aż mi nogi pod biurkiem zaczęły tańczyć U mnie ten kawałek będzie na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
sphinxa Re: do jola 10.01.07, 09:34 liste_k napisała: > ech, aż mi nogi pod biurkiem zaczęły tańczyć > U mnie ten kawałek będzie na 100% JA TO SAMO !! przy takiej muzyce ludzie sie bawia najchetnioej bo sa wyluzowani i nawet jak nie czuja sie dobrze na parkiecie to moga isc potanczyc bo nikt nie zwraca na to szczegolnie uwagi tylko wszyscy sie bawia. Polecam jeszcze: Jestes Szalona - musowo! Gwiazda - wyk. Akcent Odpowiedz Link Zgłoś
polabb Re: Disco Polo na weselu 10.01.07, 09:51 Na naszym weselu równiez zagrają Boys-Jesteś szalona,Wolność może cos z repertuaru Bayer Full. [url=www.abcslubu.pl][/url] Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 oto moje propozycje 10.01.07, 10:09 Akcent -gwiazda amadeo-letni wiatr boys-chlop z mazur łobuz milosc powiem ci szalona gdy sie ma 20 lat clasic-zabralas mi lato(o slubie wiec pasujez przymruzeniem oka!!! hej czy ty wiesz top one-bialy mis santa maria toples-zapros mnie do swego domu kobiety rzadza nami sasiadka stracilas cnote(opcjonalnie) vabank -malolata mister dex-deszcz i lzy kopciuszek!!!moj typ fanatic-powiadali przyjaciele krywan szalala szalala d-bomb-rycz mala rycz helenka o ela ela big cyc -rudy sie zeni(sory to nie /Dp ale pasuje) i jak wam sie podoba?? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_nuestra Re: Disco Polo na weselu 10.01.07, 10:23 Generalnie nie mam nic przeciwko Disco Polo Moim zdaniem wszystko zależy od upodobań artystycznych naszych gości, które im bliżej oczepin stają się mniej wysublimowane Myślę, że warto się zastanowić nad utworami bardziej zbliżonymi do gatunku przyśpiewek weselnych, które praktycznie bez wyjątku porywają wszystkich do zabawy np "Cyganeczka Zosia", "Czerwone Korale, Czerwone niczym wino...." itp U nas zdalo to egzamin na szóstkę Odpowiedz Link Zgłoś